FOTOPAGINA-JOJA- Woordenboek

<<terug

Gouden douche

Gouden Douche - Golden shower - Watersport - plasseks

Met het woord 'gouden' wordt urinekleur bedoeld, dus dan is de uitleg al klaar.
Maar niets is minder waar, bij 'gouden douche' of 'golden shower' gaat het om het op elkaar plassen (met wat oefening kun je dat overigens ook op jezelf). Maar er zijn ook mensen die niet alleen op elkaar plassen maar die allerlei spelletjes doen met urine ( verspuiten, leuke straaltjes creëren enz.). Het opdrinken van elkaars urine is een mogelijkheid, let daarbij wel op de gezondheid, het haar van iemand 'wassen' met plas blijkt ook voor te komen, dus mogelijkheden zat.
Het beplassen van iemand kan meerdere uitgangspunten hebben.
Ten eerste zal het bij de urine liefhebbers een welbehagen veroorzaken bij het voelen van de warme straal urine en zal er niet zelden een orgasme uit voortvloeien. Ten tweede wordt het beplassen in de sm sfeer ook vaak gebruikt als ultieme vernedering. De sub beplassen (soms ook bespuwen) kan voor zowel de dominant als wel voor de onderdanige een totale vernedering van deze laatste betekenen.
Watersport, wel in één adem genoemd met plasseks, is voor de 'harde kern' watersportliefhebbers echter iets anders. Zie daarom voor uitleg daarover bij Watersport

N.B. Normale urine is ongevaarlijk, maar urine kan wel soa's en HIV overbrengen, dus bekijk eerst of alle deelnemers van een plasorgie gezond zijn.