JOJA- Woordenboek

<<terug

Geisha love balls

Geisha love balls

Het zit er al in verscholen, de geisha, de Japanse schonen die voor van alles werden en worden ingezet.
Als training voor de vaginale spieren van deze deerntjes werden kleine metalen balletjes ingebracht en was en is de kunst deze er niet uit te laten vallen.
Door een spel met de vaginaspieren en natuurlijk het sluiten van de dijen komen deze geisha's tot ongekende resultaten.
Hoewel de oorspronkelijk en originele geisha balletjes maar klein zijn en van een duurzaam materiaal, goud, zilver of ander edel materiaal, zijn er tegenwoordig veel varianten op de markt.
'Love balls' of 'genotsknikkers' zijn namen die niet zelden worden gebruikt voor soortgelijke balletjes. De oorspronkelijke balletjes, tot zo'n twee centimeter groot, werden los in de vagina gedaan, de modernere versie wil men ook nog wel eens aan een touwtje te rijgen. Bij het penetreren (neuken) worden de balletjes ingehouden ( met een touwtje erbij dus moeilijker). Bij deze vrijpartij geven de balletjes een extra kick, voor zowel de man als vrouw. Maar ook zonder balletjes zal de vrouw die geleerd heeft met haar spieren te spelen het neuken lekkerder zijn omdat ze controle heeft over haar vaginaspier en dit kan toepassen bij een penetratie ( ze kan de penis als het ware krachtig omvatten).