Zeepijn

Ik drukte met mijn duim de kofferbak open en liet de klep openzwaaien. Boven mij scheerde een meeuw laag over. Ik volgde zijn vlucht over het lege strand en keek toen naar jou. In een foetushouding lag je ingesnoerd in je zwartleren tuig. De zon glinsterde op de metaalkleurige tape waarmee ik je ogen en mond had afgeplakt. Je probeerde je hoofd op te richten terwijl ik de handboeien losmaakte die je enkels met je polsen had samengeklonken. Ik pakte je daarna met beide handen bij je tuig en sleurde je de kofferbak uit. Liet je even boven het asfalt zweven om je daarna te laten vallen. Je belandde op je knieën en ik hoorde wat gemurmel achter de tape. 'Zwijg vleesklomp!' brulde ik in je oor. Je deinsde terug en ging voorzichtig staan. Ik ging achter je staan en inspecteerde je uitrusting. Een zwart leren tuig zat strak gespannen om je dikke witte lijf. Verbonden met roestvrijstalen ringen liet het je grote ronde borsten vrij en liep het kruiselings op je rug om rond je vette dijen te slingeren. Om je nek droeg je een halsband waar ik een lange leren riem aan vast klikte. Met duim en wijsvinger pakte ik de tape vast die over je ogen zat en trok hem in één ruk los. Je gezicht vertrok van pijn, enkele wimper- en wenkbrauwharen zaten op de kleefstrook. Knipperend en knijpend met je blauwe ogen keek je in het rond. Snel scheurde ik de tape over je mond los om daarna een korte, felle ruk aan de riem te geven. 'Op handen en voeten, loopse teef!' Je gehoorzaamde meteen en ging neer terwijl ik een rugzak van de achterbank pakte. Ik sloot de auto af en gaf je het bevel op je rug te gaan liggen met je armen en handen gebogen als een comic puppy. Uit de rugzak pakte ik twee zware knijpers die ik van een startkabelset had afgesloopt. Met mijn linkerhand pakte ik je zware borst vast en zette de knijper bovenop je rose tepel. De tranen van pijn en sensatie vulden je ogen toen de andere uier volgde. De beide klemmen verbond ik met elkaar via een dunne leren riem die ik weer aan de lijn bevestigde. Zo kon ik onder het lopen je tieten pijnigen. Ik zette mijn zonnebril op en trok aan de riem. Je bewoog je stijf en wankelend op handen en voeten dus ik gaf een extra ruk. Bijna viel je om, herstelde je en volgde mij het duinpad af, op weg naar het strand.

Na het asfalt volgde een roodstenen pad dat overging in houten planken. Geregeld raakte je op achter en moest ik je lijn straktrekken. Je borsten rekten zich uit en werden blauwpaars aan de uiteinden. Terwijl je ingehouden kreunde, voelde ik mijn lul stevig worden. Een kriebelend gevoel van spanning en macht zong door mijn lijf. Ik rekte mij uit en zag de grijsblauwe zee opdoemen. Tussen twee duintoppen keken we het strand over.

'Rennen naar de zee, dikke zeug!' schreeuwde ik, trok hard aan de lijn en stormde naar beneden. Je probeerde half op te staan om mij bij te kunnen benen maar in plaats daarvan viel je zijwaarts om. Rolde over de lijn en botste tegen mij aan. Ik verloor mijn evenwicht en viel vloekend in het zand.

Terwijl ik mijn zonnebril uit het zand pakte, brulde ik in je gezicht: 'Ongenadig zal je straf zijn, waardeloze slaaf!' Je kromp ineen en een vreemde, opgewonden grimas trok over je gezicht. Ik sloeg het zand van mijn zwarte kleding en keek naar rechts. Een paar meter verderop lag een brede houten plank, uitgeslagen en verweerd door het zeewater. Ik liep er heen, pakte de plank en liet hem kletsend op je dikke witte billen neerkomen. Het geluid echode tegen de duinen aan en de rode vlekken tekenden snel je achterste. Ik gaf nog een laatste harde ritmische slag en stak toen de plank vlak voor je hoofd in het zand.

'Graven, kwal, graven!!' Je ging snel op je knieën en begon koortsachtig met een rood hoofd te graven met de plank. Ondertussen deed ik mijn rugzak af en trok mijn zwarte t-shirt uit. Ik wreef over mijn biceps en streelde mijn harde buik. Ging zitten en opende de rugzak om er een soepele karwats uit te halen. Het donkerbruine gladde leer voelde geil aan tussen mijn vingers. Ik stond op, strekte mijn rechterarm naar achteren en liet de zweep in een vloeiende beweging op je rug neerkomen. Het petsende geluid gaf een siddering van genot door mijn lijf. Meteen schoot mijn lul weer overeind, bij iedere slag klopten de aderen in mijn stijve lid harder. In een ritmisch tempo sloeg ik totdat je hele rug overdekt was met felle, rode striemen. Aan je gedempte zuchten merkte ik dat je genoot van je straf. Soms ontsnapte een ingehouden kreun die ik liet volgen door een dubbele zweepslag.

'Nu wil ik genoegdoening van je…vuile slet!' sprak ik donker in je linkeroor toen de kuil zo diep was dat je er tot je middel in stond. 'Begraaf jezelf zodat alleen je hoofd uit het zand steekt!' Hurkend schepte je met de plank het fijne duinzand om je in het gat, het verdere gedeelte deed je met je handen. Ik schopte met mijn laarzen het laatste deel rondom je hoofd vol en stampte het goed aan. Nu was je compleet weerloos…als ik je hoofd van je romp wilde trappen, kon ik dat doen.

Ik legde de karwats opzij en trok mijn zwarte spijkerbroek uit. Haakte mijn duimen in de zwarte heupslip en duwde die naar beneden. Mijn harde pik sprong tevoorschijn, het voorvocht dat op mijn donkerrode eikel stond, blonk rond mijn pisgaatje. Ik streelde de schacht en pakte uit de rugzak een metalen cockring. Schoof de ring over mijn strakgespannen zak en over mijn gezwollen lid. Het gevoel was zo sensationeel dat ik mij goed moest beheersen om niet gelijk klaar te komen. Ik hurkte voor je en haalde mijn eikel door het zand, de kop was bedekt met blonde en bruine zandkorrels.

Ik pakte je bij je nekharen en drukte je mond naar mijn trillende roede. 'Schoonmaken lui stuk vreten!' sprak ik met vaste, gebiedende stem. Je opende gedwee je lippen en zoog mijn eikel in je mond. 'Overal moet je tong zijn….geen korrel mag er overblijven!' Je knikte heftig en woelde met je tong over mijn eikel. Ik drukte mijn heupen naar voren zodat mijn lul steeds verder in je mond verdween. Voelde je tong tussen de cockring en mijn hete tamp dringen. Ik hield met beide handen je hoofd vast en begon in je te stoten. Het metaal stootte tegen je tanden aan wat mij nog hitsiger maakte. Je zoog je wangen naar binnen en pijpte mij gretig en diep. Mijn eikel stuwde ik tegen je huig aan zodat je begon te kokhalzen. Net op dat moment schoot er vlaag van puur genot door mijn zak en spoelde door mijn hele lijf. Ik spoot mijn hete zaad stootsgewijs uit mijn kloppende fallus, kreunde diep en klauwde mijn vingers in je weke wangen. Een laatste stroom sperma verliet mijn eikel en je slikte alles gedwee met gesloten ogen door.

Een loom gevoel trad in mijn benen toen ik opstond. Ik pakte de plank om je tot halverwege je schouders uit te graven. Daarna beval ik je jezelf uit te graven. Terwijl je worstelde om onder het zand uit te komen, keek ik over de zee uit. Aan de horizon schoof langzaam een klein, zwart schip naar rechts. De golven rolden ruisend over het strand en lieten wit schuim achter op het natte zand. Ik nam een schelp in mijn hand, bestudeerde die en draaide mij om. Je had je losgemaakt en stond met gebogen hoofd voor mij, bedekt met zand.

'Kijk nou eens hoe je eruit ziet! Je bent een varken! Een luie, smerige zeug die in het zand wroet! Een wasbeurt moet je hebben!'

Ik pakte je bij je leidsel en trok je mee naar het water. Je hobbelde achter mij aan, af en toe gaf ik een felle ruk aan de klemmenlijn zodat je tieten flink uitgerekt werden. We kwamen bij zee en ik liep met grote plonzende stappen het koude water in. Je volgde op handen en voeten, aarzelend en rillend. Ik stopte en trok hard aan de lijn zodat je voorover viel. Je steunde op je handen en het water kwam tot halverwege je bovenbenen.

Een flinke golf spoelde over je lijf en ik hoorde je kreunen van pijn toen het zoute water in je wonden op je rug drong. 'En nu ga ik je als een varkentje neuken…' sprak ik luid terwijl ik achter je dikke witte reet knielde. Ik pakte met beide handen je billen beet en duwde ze fors uiteen. Je rosebruine bilnaad kwam tevoorschijn en ik duwde mijn duim en middelvinger in je anus. Met mijn rechterhand pakte ik mijn stijve lul en plaatste mijn eikel voor je ster. Uit alle macht perstte ik mijn duim en middelvinger uiteen en liet mijn eikel in je schuwe hazehol schieten. Ik duwde mijn harde lid dieper en dieper in je kont en voelde je sluitspier stevig om mijn paal zitten. Het voorste deel van mijn cockring ging ook naar binnen zodat je hele aars goed gevuld was. Terwijl ik je met lange, trage slagen neukte, spoelden de golven gestaag over je lijf. Af en toe ging je hoofd onder water waarna je weer proestend naar adem hapte. Je halflange zwarte haar hing in slierten om je hoofd. Ik pakte je vast bij je leren tuig om meer kracht te kunnen zetten. Dreunend beukten mijn heupen tegen je lillende kont tot ik diep grommend in je klaarkwam. Tegelijk met m'n orgasme werden we verrast door een hoge golf zodat ik ook kort onder water raakte.

'Kom…' sprak ik schor terwijl ik mijn rap slinkende lid uit je gat haalde. 'We hebben meer te doen…' Je mocht rechtop lopend achter mij aan. Toen ik even achterom keek, zag ik de geile glinstering in je ogen. Je genoot met volle teugen maar wilde dit tot elke prijs voor mij verborgen houden. Halverwege op het strand lag een houten pallet en nog meer aangespoelde rommel. Ik liep er naar toe en plukte tussen het zeewier een forse kunststof tweeliter fles vandaan. De fles was geribbeld en het plastic was ondoorzichtig geworden door het zilte zeewater. Het etiket en de dop waren verloren gegaan. Je stond zwijgend en licht gebogen achter mij. Oogleden half neergeslagen en een droevige uitdrukking rond je brede lippen. Ik pakte de twee knijpers beet en haalde ze van je tepels af. De huid was blauw en donkerrood van de bloeduitstortingen, op sommige plekken zat bloed.

'Pak die pallet en trek hem naar waar mijn rugtas en kleding ligt!' sommeerde ik je. Je boog je voorover en pakte de pallet vast om hem naar de plek te slepen. Dat viel niet mee want het was een fors exemplaar van twee bij een meter. Ik liep alvast terug met de fles om die te vullen met fijn zand. Hijgend kwam je naderbij en liet de pallet met een plof naast mij vallen. Het zand waaide op en drong in mijn ogen.

'Godverdomme…stomme trut! Achterlijke koe!' Met de vlakke hand sloeg ik je zo hard ik kon op je billen om gelijk daarna je tepels tussen mijn duim en wijsvinger te nemen en ze stevig aan te draaien. Je gezicht vertrok van pijn en lust terwijl je knielde voor mij.

'Ga onmiddellijk wijdbeens gebukt op die pallet staan! Polsen bij je enkels!' brulde ik terwijl ik het zand uit mijn ogen huilde. Ik griste mijn rugzak erbij en haalde er een set rinkelende handboeien uit. Klikte je polsen aan je enkels vast zodat je met een steeds roder wordend hoofd voorover stond. Je kwabbige witte lijf schommelde heen en weer om je evenwicht te bewaren. Tussen je bovenbenen stak je pruim als een paardenkut naar mij uit, verleidelijk, hunkerend wachtend. Ik ging achter je staan en voelde mijn penis groeien tot ie hard en stijf…stram stond als een soldaat in de houding. Ik streelde mijn lid en met mijn linkerhand kneep ik in een vetrol boven je heup. Daarna greep ik je ruw bij je billen en drong met mijn vingertoppen in je bilnaad. Voelde je geil uit je hete schelp lopen en stootte in twee stoten diep in je natte spleet.

'Aaaaah….vuile trut….ik neuk je helemaal kapot..!' sprak ik rauw terwijl ik 'n stuk of tien keer mijn lul bijna uit je kut haalde om fors weer in je te dringen. Verhoogde mijn tempo totdat mijn heupen als een razende machine tekeer gingen en mijn pik als een verhitte heipaal in je vlees drilde. Ik verloor mijzelf en raakte bijna buiten adem. Op het moment dat ik je rustiger wilde neuken, kwam onverwacht mijn orgasme. Gloeiend heet als magma uit een vulkaan stroomde mijn teelvocht in je. Ik perstte de laatste druppels zaad in je wijdopenstaande kut en veegde het zweet van mijn voorhoofd. Keek naar je trillende, zwetende lijf en gaf je onverwacht een duw zodat je op de pallet viel. Ik maakte je handcuffs los en pakte vier dikke stukken touw van dertig centimeter lengte uit de tas.

'Ga op je rug op de pallet liggen, slaaf! Armen en benen zo wijd mogelijk!' Je gehoorzaamde als een bange kleuter. Ik grijnsde en bond eerst je polsen met het ruwe, stevige koord aan de pallet vast en toen je enkels. Lekker strak sjorde ik de knopen vast zodat je geen kant op kon. Na de laatste strik pakte ik twee dikke elastieken met aan het eind een drietal kleine knijpertjes. De elastieken bevestigde ik aan je leren tuig dat om je bovenbeen zat, aan iedere been één. Ik rekte het elastiek uit om de glimmend rode knijpertjes zo dicht mogelijk bij je kut te krijgen. Met mijn linkerhand pakte ik je schaamlip en kneep ze er één voor één aan. Daarna volgde de andere elastiek zodat je spleet helemaal open lag. Het donkerbruine huidweefsel van je pruim werd flink opgerekt en ik keek recht in de rose blubber van je vagina. Hoewel ik vreselijk veel zin had om je te fistfucken, beheerste ik mij en pakte een zwart zwakstroomapparaatje uit de rugtas. Dat liep op batterijen en had zes kontaktpunten die korte stroomstootjes gaven. Het apparaat plakte ik met zwarte tape vast op je buik waarna ik een kontaktpunt op je tepel zette en een op de zachte onderkant van je pram. De andere tiet volgde en de overgebleven twee kontaktpunten leidde ik over je geschoren venusheuvel naar je klit toe. Eén zette ik bovenop je kittelaar en de ander er net onder. Toen pakte ik de fles die zwaar was van het zand en stootte hem in je wijd geopende schede. Vlot schoof ik hem in je natte kut en ging door tot de fles niet verder ging. Je beet op je tanden en je sperde je ogen open van opwinding. Ik ging door tot de fles niet verder ging en schakelde toen het zwakstroomapparaat aan. Een zacht zoemend geluid klonk en de korte pijnprikkels gingen als oneindige speldeprikken door je nippels en je opgezwollen klit. Je lijf schokte en spande van genot. Een lust om je zo vernederd en pijn lijdend te zien genieten. Ik kreeg gelijk een erectie van de uitdrukking op je gezicht toen de stroomstoten elkaar opvolgden. Je moest heel veel moeite doen om niet luidkeels te kreunen en ik had lust om je flink af te ranselen. Maar ik moest sterk zijn en het spel tot het zalige, bittere einde spelen met je.

'Zo' zei ik terwijl ik het zand van mijn handen sloeg. 'Ik kom terug voordat de vloed je met pallet en al de zee intrekt. Misschien ben ik op tijd…'

Ik draaide mij om, pakte mijn kleding en liep zwijgend terug naar mijn auto.

Heras


Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl