Vreemde dokter

Enige tijd geleden ben ik geopereerd aan een beenbreuk. Bij controle bezoek van mijn been bij een vrouwelijke arts werd ik gefascineerd door deze vrouw die een dominantie "uitstraalde" en ik liet het waarschijnlijk ook blijken.
 Zonder het  te beseffen sloeg ik nederig mijn ogen neer tijdens het gesprek en zorgde er voor beneden haar ogen te blijven.
Ook mijn antwoorden waren op onderdanige toon en vragen stelde ik niet. Ik moest een nieuwe afspraak maken voor dezelfde week. Vreemd vond ik het wel, maar wie ben ik.
Tijdens die afspraak was de dokter niet in een witte jas, maar leuk gekleed. Zij stak gelijk van wal met de vraag of ik onderdanig ben en van SM houd. Ik had tijdens het bijkomen van de narcose het een en ander losgelaten hierover. Ik bevestigde het en zij vroeg of ik, op proef overigens, haar slaaf wilde zijn. I
k bevestigde het en ik kreeg een keurige lijst die ik moest gaan invullen. Alle vragen hadden betrekking op SM, mijn ervaringen, grenzen en
taboes. Zij las de ingevulde lijst zorgvuldig door, gaf mij een enveloppe en stuurde mij naar huis. Thuis opende ik de enveloppe en las mijn orders: Komende zaterdag geschoren en gedoucht melden op een adres in de buurt. Ik ging nerveus naar het opgegeven adres en belde stipt op tijd aan.
De Meesteres deed zelf open, begroette mij vriendelijk maar toen de deur eenmaal dicht was begon het. "Uitkleden" was de opdracht en op mijn knieën voldeed ik hieraan. Met een zweepje werd ik niet zachtzinnig de woonkamer in "gedreven" alwaar een groot
assortiment SM attributen lagen uitgestald. Ik kreeg voet en polsboeien om en werd op mijn rug op een ronde tafel vastgelegd. Nu pas besefte mijn pik en ballen dat het menens werd en een erectie begon zich te vertonen.
Langzaam begon zij met een zweepje mijn lichaam te bewerken en mijn huid werd ook langzaam rood. Geen plekje werd overgeslagen. Met een enorme stijve, die ook de steeds hardere slagen kreeg te voorduren, lag Eigenlijk een droom maar toch waar gebeurd. ik trillend de druppels kaarsvet te ontvangen. Toen ik bijna spontaan klaarkwam, vroeg ik om genade om die reden, maar dat had ik niet moeten doen.
Met harde klappen op mijn pik en striemende zweepslagen op mijn eikel werd mijn orgasme weggeslagen. Tranen kwamen uit mijn ogen en met zachte hand en kusjes werd ik even getroost. Ik werd losgemaakt en moest de Meesteres bedanken op de juiste wijze. Nu werd ik geblinddoekt en ik hoorde dat de Meesteres zich stond uit te kleden. Nu moest ik met mijn tong het lichaam van de Meesteres verwennen. Met op mijn rug gebonden handen deed ik mijn best en vond haar kale lustgrotje, drijfnat en mooi gesloten, likte ik haar schoon. Een enorm orgasme van de Meesteres deed een lading vocht over mijn gezicht stromen.
Vuil, naakt, geboeid, geslagen en vol met kaarsvet werd ik geblinddoekt in een hiervoor ingerichte kast gestopt terwijl de Meesteres zich douchte en aankleedde. Na ongeveer een uur werd ik weer tevoorschijn gehaald en geknield midden in de kamer gezet. De blinddoek werd verwijderd en ik zag niet alleen de Meesteres maar ook de verpleegster die mij tijdens mijn ziekenhuis opname had verzorgd.
Het bleek de partner van de Meesteres te zijn. Niet alleen naakt, vuil en met striemen en kaarsvet maar nu ook vernederd moest ik haar begroeten en haar als Meesteres aanvaarden. Door dit hele gebeuren was mijn pik weer in zeer stijve toestand en alvorens dat deze twee knappe Meesteressen met mij verder gingen moest ik de spanning van mijn pik halen.
Mijzelf in bijzijn van de dames masturberende kwam ik gigantisch klaar en spoot mijn sperma over het parket. Na de Meesteres bedankt te hebben voor deze gunst begon het spel pas goed, maar dan met 2 Meesteressen. Dit is niet verzonnen maar waar gebeurd. Helaas was
deze situatie niet van lange duur, de lesbische relatie van de twee was sterker dan mijn onderdanigheid.

Slaaf Ton
anton.debruin@12move.nl