Verslag van een heropvoeding
Door: Titan

Het beloofde een mooie zaterdag te worden. Eén van mijn vrienden had me verteld dat zijn slavin, Nicole, toe was aan een behandeling door een vreemde meester. Ze werd wat minder gehoorzaam en dat moest haar worden afgeleerd. Ik verzekerde hem dat ze bij mij daarvoor in goede handen was en gaf haar de opdracht zich om tien uur 's ochtends bij mij te melden. Uiteraard moest ze door de achterdeur mijn huis betreden. Je laat je mooie hal tenslotte niet verknallen door de voetstappen van een slavin.

In de bijkeuken lag een briefje voor haar. 'Kleed je uit. Je mag alleen je BH en je slipje aanhouden. Daarna doe je de blinddoek voor en je wacht geduldig op mijn komst.'

Na een klein kwartiertje ging ik eens een kijkje nemen. Ze stond geblinddoekt en volgens opdracht vrijwel naakt op me te wachten.

'Zo, jij bent dus Nicole?'

'Ja meester.'

'Ik heb begrepen dat je een beetje ongehoorzaam aan het worden bent. Klopt dat.'

'Dat valt wel mee, meester.'

'Dit is toch wel het duidelijkste bewijs. Je meester vertelt me dat je ongehoorzaam bent en jij beweert het tegendeel. Dat is niet handig. Of wel soms?'

'Nee meester.'

'Kijk eens aan, zo hoort het. Hoe dan ook, die ongehoorzame trekjes zal ik je vandaag afleren, zodat je meester weer tevreden met je aan het werk kan.'

'Laten we eens beginnen met je tieten te bekijken. Doe je BH eens uit!'

Gehoorzaam greep Nicole naar haar rug en maakte het haakje los. Enigszins schuchter bevrijdde ze vervolgens haar borsten om er vervolgens haar handen voor te houden.

'Kom, kom. Niet zo verlegen. Er zal nog wel meer gebeuren vandaag! Weg die handen! Op je rug ermee.'

Snel haalde Nicole haar handen weg. Haar borsten waren niet erg groot, maar groot genoeg om er straks nog veel plezier aan te kunnen beleven. Ik sloot mijn beide handen om haar borsten en woog ze even in mijn handen. Vervolgens kneedde ik ze even stevig om te eindigen met een flinke kneep in haar beide tepels. Dat ontlokte Nicole een diepe zucht: 'Oefff!'

'Goed zo, een beetje gevoelig mag best. Tijd om je kut te bekijken. Wacht maar, ik doe zelf je slipje wel even uit.'

Snel stroopte ik het stukje stof dat haar kut en kont bedekte naar beneden. Een tikje tegen haar benen was genoeg om ze een voor een even op te tillen. Nicole stond nu helemaal naakt voor me. Ik deed een stapje achteruit om haar eens goed te kunnen bekijken. Mijn vriend had het niet slecht getroffen met deze meid. Ze zat strak in haar vel en had de juiste proporties.

'Zo, zo, dat ziet er goed uit. Doe je benen eens wat uit elkaar, ik wilde tenslotte je kut bekijken. Met een rood gezicht van schaamte deed Nicole haar benen uit elkaar. Met mijn vingers betastte ik haar gevoelige vlees en gaf ondertussen mijn ogen goed de kost. Ze was netjes kaal geschoren op een klein streepje boven haar kut na.

'We worden al een beetje nat zelfs! En we zijn nog niet eens begonnen. Dat kan nog leuk worden. Ik denk dat ik het glijmiddel maar weer opruim. Dat zal ik niet nodig hebben.' Nicole kleurde opnieuw.

Het werd tijd om een verdieping hoger te gaan. Ik liet de nog altijd geblinddoekte Nicole voorgaan op de trap. Dat hoort wel niet zo, maar het gaf me mooi de gelegenheid eens van achteren haar openingen te bekijken. Het zag er allemaal nog gaaf en ongeschonden uit. Ik dacht aan wat ik allemaal van plan was en wat voor uitwerking dat zou hebben. Een ding was zeker; haar lipjes zouden vanavond niet meer in staat zijn haar kutje zo mooi dicht te houden.

Boven gekomen maakte ik haar met een riem om haar middel vast aan het traphek. De riem zat lekker strak om haar middel, zodat haar borsten mooi uitkwamen. Vervolgens spreidde ik haar benen en maakt ook die met riempjes aan het hek vast. Haar armen werden achter haar rug op dezelfde wijze aan het hek bevestigd.

'Zo, hier sta je voorlopig goed. Ik vraag je nu niet wat je hier van vindt, en zal dat straks ook niet doen. Jouw mening is voor mij toch niet interessant. Je hebt maar te ondergaan wat ik je aanbied, en alleen als je het echt niet meer kan volhouden mag je om genade vragen. Begrepen?'

'Ja meester.'

Om er zeker van te zijn dat ik haar niet zou horen deed ik vervolgens een gag in haar mond.

Om haar een klein beetje op te warmen begon ik haar lichaam te strelen. Uiteraard had ik speciale aandacht voor haar gevoeligste delen. Regelmatig streelde en betastte ik haar borsten. Als teken van dankbaarheid staken al snel haar tepels hard en puntig naar voren. Ook haar buik en billen kregen veel aandacht. Zorgvuldig raakte ik af en toe even haar schaamlippen, maar niet te vaak en niet te lang. Dat was precies wat ze nodig had. Ze was al enigszins nat, maar al spoedig begonnen haar kutlipjes te glimmen. Eerst de kleintjes, maar al snel ook de grotere. Snel pakte ik nu een paar klemmen die ik geroutineerd en lekker strak op haar harde tepels bevestigde. Het voorzichtige hijgen waarmee Nicole tijdens het strelen was begonnen stokte even. Het was ook wel een beetje gemeen. Ze kon niets zien, niets zeggen en net als ze door het strelen wat op temperatuur begint te komen worden haar tepels wreed afgeklemd. Om het goed te maken verplaats ik mijn handen weer naar het driehoekje tussen haar benen. Het geil begint ondanks de onaangename verrassing uit haar kut te lopen. Waar ik net nog voorzichtig om haar schaamlippen heen manoeuvreerde, pak ik haar nu direct en met de volle hand vast. Al snel glimt mijn hand net zo als haar venusheuvel. Ik wrijf een tijdlang met mijn hand door haar natte spleet. Nicole hervat haar voorzichtige gehijg, maar gaat al snel over in een wild gesnuif langs haar gag. Vooral als ik haar clitoris raak, beweegt ze daarbij haar heupen in een wilde cadans.

Om elke gedachte aan een orgasme te vermijden stopte ik plotseling met mijn strelingen. Ik pakte even haar klit tussen duim en wijsvinger vast en verzekerde Nicole dat ik straks in deze regio zou terugkeren. Vervolgens bevrijdde ik haar tepels van de lastige klemmen. Het moment waarop het bloed weer begon te stromen was erg pijnlijk voor Nicole. Ik genoot hiervan, maar besloot toch lief voor haar te zijn. Teder nam ik haar tepels één voor één in mijn mond en sabbelde er even op. Natuurlijk kon ik het niet nalaten er ook even op te bijten. Nu pakte ik een soepel riet, met aan het eind een klein maar stevig stukje leer. Langzaam maar zeker bewerkte ik daarmee ieder stukje van Nicole's borsten. Ik werkte van buiten naar binnen, steeds dichter haar tepels naderend. Geen stukje werd overgeslagen en op deze manier zorgde ik ervoor dat haar borsten als snel mooi rood werden. Nicole had moeite met deze behandeling. Hoewel te merken was dat ze wel wat gewend was, werden haar gesmoorde kreten heftiger en heftiger naarmate ik harder begon te slaan en dichter haar nog pijnlijke spenen naderde. Toen haar borsten helemaal rood waren concentreerde ik me een tijdlang alleen maar op haar tepels. Opnieuw zachtjes beginnend en langzaam maar zeker steeds harder slaand voelde ik Nicole's weerstand breken. Het zachte gekreun ging over in een luid gesnuif, gevolgd door een hartverscheurend kermen. Toen ook dat niet hielp berustte ze uiteindelijk in en zacht snikken. Dat was voor mij het moment om te stoppen. Maar dat was nog niet het eind van de kwelling voor Nicole. Snel bevestigde ik nieuwe klemmen op haar tepels. Deze waren met elkaar verbonden door een stangetje, en aan dat stangetje hing ik een aantal gewichtjes. Na de eerste kreten van pijn bleef Nicole zo stil mogelijk staan om zo weinig mogelijk last te hebben van de gewichtjes.

Met mijn hand controleerde ik vervolgens of ze nog wel nat was. Geen probleem! Met hetzelfde leren plakje als waarmee ik haar tieten had bewerkt, ging ik nu ook de binnenkant van haar benen te lijf. Zorgvuldig vermeed ik haar kutlippen aan te raken. Het enige doel was voorlopig om haar zoveel mogelijk haar benen te laten spreiden. Dat deed ze als vanzelf, bang als ze was dat ik haar tere delen zou raken. Maar dat zou later pas komen. Eerst liep ik een stukje de trap af om door de tralies van het traphek heen haar kont te kunnen raken. Ik dacht dat Nicole langzaam helemaal gek werd. Ze kon me niet zien en nauwelijks horen. Het enige wat ze voelde was af en toe een harde pets op haar lichaam. Eerst haar tieten, toen haar benen en nu haar kont. Wat zou er straks nog komen?

Daarop hoefde ze niet lang te wachten. Toen haar kontje rood genoeg was liep ik weer naar de voorkant. En waar ik net nog probeerde de tere delen te vermijden, probeerde ik die nu juist volop te raken. Ik begon vanaf de buitenkant haar grote schaamlippen te bewerken. Die hielden eerst haar natte kut nog gesloten, maar na een paar minuten was ze de controle over deze spieren wel kwijt en werden ook haar kleine schaamlippen zichtbaar. Onnodig te zeggen dat die een dankbaar nieuw doelwit vormden. Nicole had het zachte snuiven en kreunen nu overgeslagen en was meteen begonnen met wild aan haar riemen te trekken en haar gag er onder te kwijlen, ondertussen onverstaanbare klanken uitstotend. Aan de hoeveelheid vocht die uit haar openstaande kut kwam stromen was echter te merken dat ze nog steeds genoot. Of dat ook nog zo was toen ik met het plakje haar klitje begon te raken betwijfel ik. Maar ze was hier tenslotte om gehoorzaamheid te leren, dus hield ik me daar ook niet al te lang mee bezig. Toen ik haar klit rood en gezwollen genoeg vond, stopte ik met slaan. Nicole reageerde door haar hoofd op haar borst te laten zakken. Aan de tranen die onder haar blinddoek vandaan kwamen merkte ik dat het tijd was voor een kleine pauze. Geen wonder want we waren ook al bijna twee uur bezig.

Rustig maakte ik haar gag los.

'Even pauze?' Vroeg ik.

'Graag meester.'

'Wil je dat ik je tepelklemmen ook verwijder.'

'Heel graag meester.'

Om tegelijkertijd haar pijn te verzachten en haar inschikkelijkheid te testen gaf ik haar een lange tongzoen terwijl ik de klemmen van haar tepels haalde. Met graagte beantwoordde ze mijn initiatief.

Snel maakte ik nu alle riempjes los. Bij het verwijderen van de laatste riem, die om haar middel, moest ik haar even ondersteunen. Haar blinddoek liet ik op zijn plaats. Je hoeft een slavin tenslotte niet in alles tegemoet te komen. Ze zette zich in beweging.

'Wacht even, slet. We gaan natuurlijk niet met zo'n natte kut naar beneden. Kom op, doe je benen eens uit elkaar, dan kan ik je even droogmaken.'

Vernederd door dit plotselinge verbale geweld deed Nicole haar benen iets uit elkaar. Met een handdoek wreef ik een paar keer ruw tussen haar benen. Nicole was haar behandeling blijkbaar nog niet vergeten, want ze probeerde en paar keer met een pijnlijk gezicht weg te draaien. Uiteraard heb ik, toen ik dat merkte, haar een paar extra halen met de handdoek gegeven.

Beneden heeft Nicole geknield en door mij gevoerd de lunch genuttigd. Dankbaar en gedwee nam ze telkens een hapje van me aan.

Na een uur vond ik het tijd worden om te beginnen met deel twee van de behandeling.

'Zo sletje,' zei ik, in haar tepels knijpend, 'we moesten maar eens verder gaan.'

'Ja meester.'

'De buitenkant van je lichaam heb ik nu wel zo'n beetje gehad. Ik ben nu benieuwd naar de binnenkant. Wat kunnen die openingen van jou allemaal aan? Daar ben ik benieuwd naar. Nee, nee, je hoeft geen antwoord te geven. Ik ontdek het allemaal zelf wel. Je meester heeft me verteld dat je vooral opstandig bent als hij je probeert binnen te dringen. Na vandaag zul je blij zijn dat het alleen maar je meester is die er iets bij je wil instoppen. Na vandaag zul je elke keer weer dankbaar zijn dat ik er niet bij ben. En als je je goed gedraagt zal ik niet tegen je meester zeggen wat ik allemaal heb gedaan. Zo hoef je er niet bang voor te zijn dat hij het herhaalt. Als je je niet goed gedraagt zal ik het hem toch moeten vertellen. Want je denkt toch zeker niet dat ik nog eens een keer een dag aan jou ga besteden?'

'Nee meester. Ik zal u gehoorzamen.'

'Dat klinkt goed. Kom op, naar boven maar weer.'

Opnieuw kruipt Nicole voor mij aan de trap op. Mijn vermoeden van vanochtend werd bevestigd. Het gave kutje van vanochtend was nu rood en enigszins gezwollen. Ook stond haar spleet nu enigszins open. Daar zou ik nu verder aan gaan werken. Haar anus had ik tot nu toe nog helemaal met rust gelaten. Mijn vriend had me verteld dat Nicole met name daar erg gevoelig was. Ze stond eigenlijk niets meer toe. Dat was natuurlijk te gek. Mijn plan was om haar kut zodanig te behandelen dat ze me uiteindelijk met plezier haar kont liet gebruiken. Als dat gebeurde was mijn behandeling geslaagd.

Boven leidde ik Nicole naar de slaapkamer. Ik legde haar op haar rug op bed. Haar armen spreidde ik boven haar hoofd en maakte ze daar vast aan het hoofdeinde van het bed. Vervolgens voorzag ik haar benen van riemen. Met kettingen bevestigde ik die aan de haken die in het pafond zaten. Ik zorgde ervoor dat haar benen maximaal gespreid waren en dat ze iets boven Nicole's lichaam hingen. Nu waren haar openingen goed te zien, en wat belangrijker was, goed te bereiken. Ik kon me vergissen, maar ik dacht al weer een druppeltje vocht tussen haar lipjes te zien. Daar zou ik straks nog wel even naar kijken.

'Ik doe je nu geen gag in. Ik wil je goed kunnen horen.'

Ja meester.' Klonk het bedeesd.

Om haar tieten niet helemaal te verwaarlozen zette ik weer een tweetal klemmen stevig op haar harde spenen. Ik maakte een lange draad aan de klemmen vast. Via een katrolletje aan het plafond kwam de draad weer naar beneden. Ik hing aan beide uiteinden een paar gewichtjes. Nicole spartelde en kermde, maar ze had al snel door dat ze maar het allerbeste stil kon blijven liggen. De gewichtjes trokken dan weliswaar flink aan haar nog gevoelige tepels, maar het schokte niet.

'Stil maar, die tieten van je laat ik nu verder met rust.'

Nicole antwoordde niet, en ook uit haar blik kon ik niet opmaken of ze me nu dankbaar was of niet. Het interesseerde me ook niet.

Voor Nicole de kans kreeg om echt goed nat te worden zette ik nu op haar beide grote kutlippen een klem. Met een ketting bevestigde ik de beide klemmen aan een riempje om haar bovenbenen. Op die manier werd haar kut mooi opengetrokken. Snel stak ik nu mijn middelvinger in haar. Nicole rilde even maar het effect daarvan op haar borsten deed haar al snel weer stil liggen. Ik draaide wat rond met mijn vinger en constateerde dat er ruimte genoeg was. Ook met twee vingers, en even later met drie, had ze geen moeite. Zeker niet omdat ze nu weer kletsnat werd.

'Ik leg even een zeiltje onder die natte kut van je. Straks drijven we het bed nog uit.'

Een rood gezicht was mijn beloning. Ook draaide ze haar gezicht weg, maar dat had natuurlijk geen zin, omdat ze toch niets kon zien.

Ik pakte nu een forse vibrator met een groot aantal ronde bobbeltjes er op. Zonder aarzelen duwde ik die in haar slavinnenkut. Ze steigerde bijna, maar kwam uiteindelijk weer tot rust. Toen ik de vibrator aanzette begon ze er zelfs een beetje mee te rijden. Dat vond ik wat te vroeg. Abrupt trok ik het ding weer uit haar. Opnieuw steigeren. Ik vond dit een leuk spelletje en herhaalde het een aantal keren. Haar kut bleef telkens even open staan en daardoor kon ik zien dat ze nu ook van binnen aardig rood begon te worden.

Nu haar grot zo mooi open stond moest ik weer aan mijn leren plakje denken. Snel pakte ik ding. Vanochtend had ik hem gebruikt om de buitenkant van Nicole te pijnigen, maar met dat openliggende kutje voor me kon ik delen bereiken die ik vanochtend niet kon bereiken. Zoals beloofd liet ik haar buitenkant nu met rust. Keer op keer kwam het leer neer op haar kleine kutlippen.

Toen ik het idee had dat Nicole wel genoeg had gehad, pakte ik de dildo met elektrische aansluitingen. Langzaam schoof ik hem haar natte kut binnen. Omdat deze dildo kleiner is dan de vibrator die ze zojuist had gehad, bleef Nicole rustig. Dat veranderde snel toen ik wat spanning op de dildo zette. Niet te veel natuurlijk. Eerst nog niet. Doordat de klemmen nog altijd haar grote kutlippen uiteen trokken kon ik mooi zien hoe Nicole's kut samentrok bij elke stroomstoot. Alle spieren rondom die natte plek op haar onderlichaam spanden zich tegelijkertijd. En ze ontspanden zich weer als de stroom afnam. Ik ging op zoek naar haar pijngrens. Steeds voerde ik de spanning iets op. Telkens trok haar kut strakker samen. Ik genoot! En Nicole ook, want het sap stroomde nu werkelijk uit haar kut.

Uiteindelijk bereikte ik de spanning die voor Nicole niet alleen maar fijn, maar ook pijnlijk was. Telkens als ik weer een stroomstoot haar kut instuurde gaf ze een gilletje. Haar gezicht trok samen van de pijn die ik veroorzaakte in haar neukhol.

Dit was wat ik wilde bereiken. Genot en pijn gingen nu samen.

'Geniet je een beetje?'

'Ja meester.'

'En hoe is het met de pijn?'

'Niet goed meester.'

'Dat is mooi. Dan doe ik er nog een klein schepje bovenop en dan laat ik je daarna even van dit apparaat genieten. Ik vermoed dat je uiteindelijk wel zult klaarkomen, en dat mag ook. Zo vaak je wilt zelfs. Ik doe niets meer. Ik ga alleen maar recht voor je kut zitten kijken naar wat er allemaal met je gebeurt'

Ik gaf de electrodildo nog een klein beetje extra spanning en ging toen recht voor Nicole zitten. Haar onderlichaam leek wel een golfslagbad. Alles wat samen kon trekken trok samen als de dildo weer een stroomstoot door haar kut stuurde, om even later weer te ontspannen. Na een paar minuten begon Nicole erg zwaar te ademen. Ook werden de bewegingen van haar onderlichaam wat schokkeriger. Ze naderde duidelijk haar eerste orgasme. Even probeerde ze weerstand te bieden, maar in deze positie was dat zinloos. Al snel gaf ze zich over en werkte zich met rijdende bewegingen van haar onderlichaam naar het onvermijdelijke toe. Vlak voordat ze kwam legde ik een vinger op haar klit. Op hetzelfde moment joeg de dildo een nieuwe stroomstoot door haar kut. Dit was de druppel. Krijsend en kreunend van pijn en genot kwam Nicole klaar. Het zeiltje dat ik onder haar kont had gelegd bewees nu zijn diensten. Rijkelijk vloeide het sap uit haar getormenteerde kut. Ruim twee minuten lag Nicole schokkend van haar orgasme te genieten. Toen ze uiteindelijk een beetje tot rust kwam begon ze ook de stroomstoten van de dildo weer te voelen. Uiteraard had ik die niet uitgezet. Het hele spel begon weer van voor af aan. Langzaam werd het golven in haar onderlichaam sterker en reeds na een paar minuten vlamde een nieuw orgasme door haar buik. Minder heftig nu, maar voor mij niet minder plezierig om te aanschouwen. Ik liet Nicole geruime tijd zo liggen. Keer op keer genietend van het klaarkomen van die jonge vrouw die machteloos voor me lag. Na een half uur waren de orgasmes niet meer van elkaar te onderscheiden. Het ene orgasme begon terwijl het andere nog aan het wegebben was. Nicole, die eerst luid kreunend en daarna gillend haar orgasmes had beleefd, kwam nu niet verder dan een zachtjes steunen.

Ik besloot dat het genoeg was. Ik schakelde de spanning over de dildo uit. Het duurde een paar minuten voordat Nicole in staat was om me hiervoor te bedanken. Langzaam vloeide ook het laatste orgasme helemaal uit haar.

'Dank u wel meester.'

'Geen dank meisje. Bovendien ben je nog iets te vroeg.'

Ik haalde de dildo uit haar natte spleet. Haar grote kutlippen werden nog altijd uit elkaar getrokken door de klemmen. Haar uitgeputte kleine kutlippen hadden niet meer de macht om haar kut af te sluiten. Ik had daardoor een prachtig uitzicht op haar binnenste.

Het was nu tijd voor de ultieme vraag.

'Je begrijpt dat ik behoorlijk opgewonden ben geraakt door dit alles. Dat betekent dat ik je nu ga neuken. Voor mij liggen twee gaten waarin ik mezelf kan bevredigen. Omdat je zo fijn hebt meegewerkt mag jij kiezen in welk gat ik je neem.'

Ik kende het antwoord eigenlijk al en wist dat daardoor mijn missie van vandaag geslaagd zou zijn. Nicole zou absoluut niet nog meer in haar kutje kunnen verdragen!

Zachtjes fluisterde ze: 'Niet in mijn kutje meester. Neem me dan maar achterin.'

'OK, als je dat graag wilt.' Antwoordde ik laconiek.

Snel inspecteerde ik haar anus. Haar kutsappen hadden ook haar anus voldoende bevochtigd.

Zonder veel omhaal van woorden duwde ik mijn stijve lul tegen haar kontgat. Even haalde Nicole diep adem. Toen stootte ik met volle kracht in één keer diep in haar. Opnieuw gilde ze het uit. De vernedering was compleet. Huilend bleef Nicole liggen terwijl ik telkens zo diep mogelijk in haar stootte. Omdat mijn doel bereikt was en ik bovendien erg opgewonden was geraakt had het geen zin mijn orgasme te rekken. Snel pompte ik mijn geil in haar kont. Nadat ik me had teruggetrokken bleef ik nog even naar haar kijken. Het was een schitterend gezicht: Haar tepels werden nog altijd omhooggetrokken door de gewichten. Haar kut stond mij kletsnat wijdopen aan te gapen. Nog altijd drupte het vocht eruit. Dit sap kreeg nu de kans zich te vermengen met mijn geil dat langzaam uit Nicole's kont kwam. Ik beschreef dit alles hardop voor mijn slavin van vandaag. Luid snikkend hoorde ze alles aan. Ze was stuk, maar vooral vernederd.

'Ik denk dat je nu wel weer naar je meester zult luisteren.' Zei ik, wellicht ten overvloede.

'Ja meester. Ik zal niet meer ongehoorzaam zijn en alles doen wat mijn meester van mij vraagt. U hebt mij duidelijk gemaakt wat de positie van een slavin werkelijk is.'

Nadat ik haar zo zachtjes mogelijk van haar kwellingen had bevrijd stuurde ik haar de badkamer in. Daarna begeleidde ik haar de trap af. Ik gaf haar nog één keer een zoen vol op de mond en stuurde haar toen naar de bijkeuken.

'Daar mag je je blinddoek afdoen. Daarna mag je je aankleden en naar huis gaan.'

'Dank u wel meester. Dag meester.'

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl