Verrassende ontvoering

Ik kreeg van de week van U een telefoontje dat ik vrijdagavond om 20.00u van huis moest vertrekken. Mijn leren korte rok , blouse, nylons en high heels aan.
Moest naar het station lopen en al daar zou ik verdere instructie's van U krijgen. Had het dus behoorlijk druk vandaag maar gelukkig red ik het nog net op tijd.
Ik heb me netjes verzorgd en om 19:55u. trek ik met een te vrede gevoel de deur achter me dicht. Ik ben wel erg nieuwsgierig wat U vandaag voor me in petto heeft.

Loop de straat uit en ineens hoor ik een auto heel hard aankomen rijden en deze stopt net achter me met piepende remmen. Schrik ervan en wilde achterom kijken maar kreeg daar al geen tijd meer voor ..
Iemand neemt me beet en ik krijg gelijk een hand voor mijn mond.
Snel duwt hij me het achterportier in .. nou ja snel .. verzet me natuurlijk wel maar dat heeft weinig zin.
Krijg te horen dat ik me niet al te druk moet maken en dat het in opdracht van mijn Meester is. Dit geeft me al een rustiger gevoel.

Achter in de auto worden er boeien om mijn polsen gedaan .. en ook mijn enkels worden dmv boeien aan elkaar vastgemaakt. Mijn mooie collar die ik van mijn Meester gekregen heb wordt vervangen door een hoge en stugge leren collar.
Hieraan wordt een ketting bevestigd. Ook krijg ik een blinddoek voor en mag ik rechtop gaan zitten.
Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren .. we rijden vrij lang , kan moeilijk in schatten hoe lang maar uiteindelijk stopt de auto op een grintpad.
De man naast me duwt me de auto uit en maakt even mijn enkelboeien los van elkaar zodat ik wat beter kan lopen.
Hij houdt me wel vast aan de leiband, en we lopen over het grint naar een huis.
Trapjes op en dan wordt de deur geopend.Er wordt niets gezegd enkele minuten is het erg stil en dan zegt de man : "Ik maak je hier even vast aan de muur, gewoon blijven staan dan gebeurd er verders niets".

Dus blijf ik daar gelaten staan…in gedachten zink ik ver weg.Plots hoor ik in de verte voetstappen en een barse stem zegt: "Neem haar mee naar beneden, trek haar kleren uit en zet haar vast". Het is een onbekende stem ,en de schrik slaat me weer om mijn lijf.
Zo gezegd zo gedaan, en ik word beneden aan het kruis vast gemaakt nog steeds met mijn blinddoek om.
Hoor weer die barse stem die zegt: " We zullen je vandaag eens goed onderhanden nemen".
Ineens knijpt Hij me hard in mijn tepels, schrik enorm hiervan had het niet aan zien komen.
Nadat mijn tepels stijf zijn worden er 2 klemmen aan vast gemaakt met een ketting ertussen, de ketting wordt aan mijn collar vastgemaakt en aan het andere uiteinde zitten 2 klemmetjes en die worden bevestigt aan mijn kutlippen.
Er zit geen ruimte meer tussen de ketting die vast zit aan mijn collar en aan mijn lippen.
Als ik me beweeg trekt de ketting mijn lippen nog meer naar boven , en ook als ik mijn hoofd beweeg krijg ik een ruk aan zowel mijn tepels als mijn lippen.

Dus ik blijf zo stil mogelijk staan.
Ben net een beetje bekomen van die gemene klemmen en dan voel ik de zweep over mijn lijf gaan.
Eerst vrij rustig daarna steeds sneller… brandend gevoel trekt over mijn lichaam. Ik weet zeker dat er al striemen te zien zullen zijn.
Voel steeds de ketting aan mijn tepels en mijn lippen trekken. Maar ik bijt op mijn tanden en laat geen kick. Ik slaak een zucht van verlichting als ik word los gemaakt maar dit is maar van korte duur.

Ik word meteen omgedraaid en weer vast gemaakt en meteen krijg ik een butt plug naar binnen geduwd. Pfffff ik moet even aan het gevoel wennen maar al snel is het net of er niets aan de hand is. Ook van voor krijg ik een dildo naar binnengeduwd. Sta te trillen op mijn benen, ik wilde niet geil worden hiervan maar gebeurde toch.
Weer word ik met allerlei zwepen bewerkt, en duurde niet lang of ik droomde weg …

Maar werd net op tijd terug gehaald door een schok door mijn anus, ik schrik hier enorm van en begin weer te trillen op mijn benen, beweeg mijn hoofd en alles komt strak te staan, en al snel sta ik weer stil. Ik vraag me af wat dit nu weer nu weer is, het is een nieuwe gewaarwording voor me heb dit nog nooit gevoeld. De prikkels verdwenen weer om daarna heviger weer terug te keren. Liet van schrik een gilletje en tja dat had ik beter niet kunnen doen.
" Gaan we hier een beetje staan te piepen " ??? Vraagt de " Vreemde Dominant "

Hij neemt een hoofdstel met gag en bevestigd dit over mijn hoofd en doet de gag in mijn mond. Zo sta daar weer helemaal overgeleverd aan Hem. Weer begint Hij me te bewerken met de zweep… hard op mijn rug en over mijn billen. Alles brand behoorlijk, voel de zweep diep in mijn huid doordringen. Plots krijg ik prikkels zowel door de dildo in mijn kut als die in mijn anus……
Ongewild beginnen mijn spieren op een gegeven moment samen te trekken en kom ik gigantisch klaar. Daarna hang ik helemaal slap aan het kruis. De Man zegt tegen iemand: "maak haar maar los en leg haar op de bank, wel vast aan haar polsen en in de spreidstang " Ik Word losgemaakt en naar de bank geleid. Mijn polsen worden hoog boven mijn hoofd vast gemaakt En mijn enkels wijd vastgezet. Vraag me wel af waar mijn Meester is , laat Hij dit alles zomaar met me gebeuren? Even hoor ik een hoop gestommel om me heen, voetstappen van meerdere P/personen.
En weer wordt ik met de zweep bewerkt, op mijn borsten , tussen mijn benen en over mijn buik.. kan de slagen moeilijk opvangen maar het lukt me nog. Klemmen beginnen nu wel heel irritant aan te voelen ..
Ik bedenk me dit net en meteen wordt de klem van mijn rechtertepel gehaald..ik wil schreeuwen van de pijn maar dat lukt dus niet met die gag in even later wordt de klem van mijn linkertepel gehaald .. weer bijt ik hard op de bal van mijn gag. Lig te trillen over mijn hele lichaam daar op die bank. Even later worden ook de klemmen van mijn kutlippen gehaald en de hele ketting wordt verwijderd.
Voel meteen daarna een tong door mijn schaamlippen likken… hhhmmm dit maakt het weer wat dragelijker
Ook voel ik handen op mijn borsten en vingers die spelen met mijn tepels…
Ik Word over heel mijn lichaam gestreeld en gelikt…De dildo en de plug worden ook uit me gehaald. Maar meteen voel ik dat er een andere plug naar binnen wordt gewerkt.
Het is gelukkig niet zo'n dikke, denk ik, maar meteen als ik dit denk voel ik hem dikker en dikker worden. Ik denk zo meteen blazen ze me nog op maar gelukkig stopt ook nu het oppompen van de plug. Dan hoor ik plots de stem van mijn Meester: "en bevalt het je sletje ??? " Tja bevalt me wel grijnssss maar kan dus niks zeggen met die gag in dus ik knik. Vind het jammer dat ik mijn Meester niet even in de ogen kan kijken. Dan voel ik dat mijn armen beetje worden uitgerekt .. en nog een beetje …
Pfffffff… wat is dit nu weer ???
Ook mijn benen lijken uitgerekt te worden .. ben tot het uiterste gespannen. Dan voel ik ineens vanaf mijn voeten naar mijn kut een radeerwieltje lopen … Aan beiden kanten van mijn benen. Het is om gek van te worden vooral aan de binnenkant van mijn benen is dit een ontzettend vervelend maar tevens wel geil gevoel.
Het is dat ik vast zit anders zou ik wel eens gekke dingen kunnen gaan doen.
Voel nu de wieltjes over mijn hele lichaam. Plots voel ik warme druppels over mijn borsten.
Schrik hier weer enorm van .Het doet zeer .. maar ik kan het net opvangen.. en als ik denk dat ik het niet meer kan velen… stopt het druppelen weer.
Voel de druk in mijn anus weer oplopen , kan niks zeggen maar zou het uit willen gillen. Ook nu stopt het pompen weer en voel de druk langzaam wat minder worden. Mijn armen en benen worden weer wat losser gezet. En een slaaf mag nu ook mijn blinddoek afdoen. Kijk mijn Meester in de ogen en er komt een gelukszalig gevoel over me heen.
Ben erg blij dat ik Hem zie en voel me nu erg veilig.
Daarna kijk ik in het rond waar ik terecht ben gekomen. Een enorme kelder, helemaal ingericht met SM attributen , andreaskruis, takels , paar stoelen een bok, verschillende soorten zwepen .. etc. Echt een hele mooie kelder , eentje waar ik al vaak over gedroomd heb. Er knielen 4 slaven naast de bank waar ik op lig. Dan zie ik de andere Meester, ken Hem niet maar Hij komt wel heel Dominant over.
Sla mijn ogen meteen neer als Hij even in mijn ogen kijkt. Daarna komt er weer een slaaf met een dienblad en wat ligt daar nu op ?? Ik zie wat tangen en desinfecterend middel .. en naalden. Mijn Meester zegt: "Kijk me eens aan slavin " . Dus ik kijk mijn Meester aan.
"Ik wil je vandaag laten piercen , als je het er niet mee eens bent kun je het nu nog zeggen , zo meteen is er geen weg meer terug " Ik knik dat ik het er mee eens ben.
Dan zegt mijn Meester : " Doe het hoofdstel maar van haar hoofd en de gag kan ook uit " En tegen mij zegt Hij : "ik wil geen kick van je horen begrepen ??? " Ik stamel : " ja, Meester " . De hoge collar wordt ook afgedaan, en ook de plug wordt uit me gehaald.

Voel een eerste naald in mijn borst geduwd worden. .. nou is iets van niks.. ik voel er haast niks van en slaak een zucht van verlichting en al snel volgen er meer naalden net naast mijn tepels. Op een gegeven moment raak ik helemaal in trance en hoor nog vaag de stemmen om me heen. Opeens hoor ik mijn Meester heel zachtjes zeggen: " Ben je er weer ???" . En langzaam kom ik weer terug …. Maar merk dat ik nog niet gepiercd ben …de naalden worden langzaam uit me gehaald. Dan zet de andere Meester een tang op mijn tepel … en meteen steekt hij er een dikke naald doorheen.
Aiiii ik bijt hard op mijn lippen dit is toch wel even erg pijnlijk… en al snel zit de eerste piercing erin. Daarna wordt de tang op mijn andere tepel geplaatst en al snel steekt Hij hier een naald doorheen… bijt hard op mijn tanden.. voel tranen in mijn ogen schieten, maar ik laat geen kick. En al snel zit ook daar de piercing doorheen. Mijn Meester aait me even geruststellend over mijn hoofd …dit geeft me een heerlijk en trots gevoel.

Daarna worden ook nog door mijn schaamlippen enkele piercings geplaatst .. dit is net zo pijnlijk als die door mijn tepels. Daarna nog eentje boven mijn clit …. Deze doet minder zeer gelukkig. Lig na te schokken op die bank… Mijn Meester maakt me los en neemt me in Zijn armen. Vlei me helemaal tegen Hem aan en doezel zo even weg.
Mijn Meester heeft het al wel vaker over die piercings gehad en over een slotje om piercings aan elkaar vast te maken , en ik weet zeker dat Hij er in de toekomst ook wel gebruik van zal gaan maken.
"Zo" zegt de andere Meester "Nu gaan W/we nog maar even wat napraten en wat drinken" En zo gezegd zo gedaan.
De "Vreemde Meester" blijkt MrFrank te zijn een heel ervaren Dominant die mijn Meester al jaren en jaren kent.
Hebben heel fijn nog na zitten te praten samen met Mr Frank en de andere aanwezige slaven. Zij wonen allemaal al enkele jaren bij Mr Frank in huis en gehoorzamen Hem in alles. Al bij al is het een fantastische avond geworden, ik had dit alles helemaal niet verwacht en ben blij dat ik het heb ondergaan.
W/we hebben afgesproken dat W/we binnenkort nog eens een bezoekje aan Mr Frank gaan brengen.

lia


 

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl