Verlossing van de kleine meid

lieve MEESTER

Zondag de dag dat ik U zou zien ik was nerveus me maag deed raar en voelde me een klein kind . Het wachten verdeed ik met sigaretten roken en me eigen kalm te praten .
En daar was U ik voelde me verlegen worden het gaf me een fijn gevoel ook alle reacties tegelijk. Samen hebben we heerlijk zitten praten was heerlijk en voelde eigenlijk meteen dat het klikte.
Bij het weggaan pestte U me pakte me vast stond te trillen op me benen het gaf allerlei reacties. Maar we moesten ook weer naar huis ieder en was voor mij best wel moeilijk Maar woensdag kwam u op msn en zei me kom naar me toe concha
Ik voelde me raar aan de ene kant de wil het verlangen aan de andere kant het kleine meisje die zich niet wil geven . Ik had muziek opgenomen op een cd die ik mee moest nemen . De reis naar U toe was nerveus en opwindend tegelijk. Voelde me zo naar U toe getrokken . Bij u aangekomen kreeg ik eerst koffie waar ik hard aan toe was.
Onderwijl zette U mijn muziek op ik kwam tot rust.
Ik had andere kleding bij me die ik aan moest trekken. Ook deed U me halsband om en ik moest van U in de spiegel kijken en zeggen wat er mooi was aan me . U liet me het huis zien en we gingen daarna weer op de bank zitten.
Ik voelde me oke ik hoefde U niet in U ogen te kijken. Maar dat had U gauw door U ging voor me zitten en zo moest ik wel U aankijken .

Met de muziek op de achtergrond zei U ga naar boven slavin. Daar aangekomen blindoekte U me en ging ik op bed liggen. ik voelde iets warms over me heen stromen en wist nu is mijn sessie begonnen ik voelde me wegzweven.
Het afwisselen van koud en warm gaf me een grote kick vooral omdat ik alleen de muziek hoorde en niet wist wat er ging komen. Ik had al aardig wat strafpunten gekregen die ik nu moest ontvangen. Ik moest mee tellen van U en probeerde dat ook zo goed mogelijk.
Maar ik raakte de tel kwijt en kreeg ze opnieuw het gevoel van kwaadheid en genot volgde elkaar op. Na me straf kroop ik bij mijn MEESTER en werd ik getroost door hem. Het gevoel van klein meisje en slavin was voor mij een gevoel van rust relax me zelf zijn . Ik kon me nog niet helemaal geven maar hoop en denk dat ik het wel kan bij de volgende sessie. Ik ben blijven slapen bij mijn MEESTER het voelde vertrouwd en fijn. Ik hoop dat er zo nog vele sessie mogen zijn .
veel liefs aan mijn MEESTER Mrrn

van Uw slavin concha