Tweestrijd

Voordat ik met mijn verhaal begin laat ik me eerst voorstellen. Ik ben jolanda een sub van 26 woonachtig in het Oosten van Nederland. Mijn Meester is Rick woonachtig in het westen van Nederland. Mooier kan het haast niet. Wij beiden hebben een relatie maar alleen niet met elkaar, maar alleen via de chat. Maar daar later over meer in het verhaal.

Iedereen is op zijn eigen manier in aanraking gekomen met sm. Zo ook ik. De film Histoire D'O heeft bij mij een diepe indruk gemaakt en een enorme fantasie losgemaakt. Dat wilde ik ook meemaken en zocht naar een mogelijkheid. Binnen mijn relatie kan ik het niet terug vinden om dat sm niet in zijn karakter zit. Dus ga je naar andere manieren zoeken om je fantasie te bevredigen. Zo kwam ik op de sm-chatboxes uit. Gelijkgestemden die zochten naar, of een spannend en opwindend verhaal of mensen die een contact zochten. Ik was slechts uit op een verhaal, of eigenlijk een chat partner om mijn fantasie mee te beleven. Thuis gaf ik over aan zelfbondage wanneer ik alleen was. Ik kocht af en toe iets van sm spulletjes om mijn fantasie te bevredigen. De chat sessies leverden vaak mee nieuwe ideeen op wat ik voor bij mezelf weer naspeelde.

Op een chatbox leerde ik zon'n drie jaar geleden mijn Mr kennen. Hij is mid 40 en is getrouwd en had al veel eerder sm leren kennen. Hij had real sm ervaring maar wilde ook zijn relatie niet in gevaar brengen. Een chatbox was dan voor hem ook een mooie manier om zijn fantasie te kunnen ontplooien. Ergens op een veloren middag kwamen we met elkaar in contact. Beiden experimenterend en soms op een andere wijze contact zoeken. Ik wilde eens als dominant spelen en hij als sub. Als je het niet in je hebt dan hou je het ook niet lang vol want voordat je het weet neemt de een het initiatief en de ander de volgzame rol. Je ware aard komt toch boven drijven.

De chat sessies die volgenden waren talrijk. We waren vaak te vinden op de box als jol en Rick. Het begon door tegen elkaar te vertellen wat hij zou doen. Door het langzaam te beschrijven alsof het real gebeurde waren de chats erg opwindend. Hij dwong me mee te spelen alsof zijn handen het waren. Als je ingespannen bezig bent vergeet je de wereld om je heen en zakten we weg in onze eigen belevingswereld. Elke keer probeerden we weer iets anders te verzinnen maar voornamelijk zochten we naar een manier om het steeds echter te maken zonder real te gaan. We voelden beiden aan dat een real situatie consequenties zou hebben voor onze relaties.

Ik begon de grens te verleggen door wat kleine zaken te kopen zoals touw of wat klemmen. Wat we dan nieuw hadden gebruikten we in onze chat en ik paste het op me toe alsof hij het deed. Ook al zag hij me niet maar omdat we zo op elkaar ingespeeld waren wisten we precies van elkaar hoe we erbij stonden / zaten. Hij verzon een sessie en ik legde in zijn opdracht alle spullen klaar op mijn zolder. Steeds verder ging het. Zijn eisen omtrent material namen toe en hij vond een manier om mij totaal anoniem sm spullen te bezorgen, kleding te geven en zelf cadeau's voor mijn verjaardag. Binnen een periode van twee jaar heb ik nu een sm uitrusting die groot genoeg is om een shop te beginnen. Varierend van electro tot en met zwepen , touwen klemmen etc. Er is weinig wat ik niet heb. Ja er is nog iets wat we willen hebben maar dat heb ik nog niet verdiend.

Van mijn kant vulde ik het aan door allerlei machines zelf te ontwikkelen. Ik ben best wel technisch voor een meisje en het is reuze opwindend om iets na te maken van plaatjes die even later je eigen martel machine gaat worden.

Dit hele spel duurde bijna drie jaar. Vele dagen en nachten chatten en elkaar opwinden totdat Hij een stap verder wilde gaan. Real.

In sommige sessies was ik al zover gekomen dat ik ook verder wilde. Maar na de sessie komt af en toe weer dat gevoel boven: waar ben ik mee bezig en dit is toch te gek!
Wat te doen nu. De tweestrijd begon. Relaties die onder druk komen te staan of je overgeven aan je eigen genot en fantasie.

Ik hield de boot af en we stopten. Zo makkelijk was het maar zo ook weer niet. De fantasie blijft en we zochten ieder een eigen tegenhelft om verder te gaan.
Ik chatte met velen en zocht eigenlijk naar een copie van Rick. In de sessie die ik had was het eigenlijk ik die het verhaal stuurde en probeerde de Dominant datgene te laten doen wat Rick gedaan zou hebben. Verder speelde ik ook een sessie zelf thuis na met de spullen, want we hadden er zoveel gedaan dat ik nog even voortkon.
Alleen er is geen andere Rick die het doet zoals hij het doet, en bovendien een zelf sessie verlegt niet je grens want er is niemand die je ophitst en je straft en je eigenlijk aanmoedigd om dat extra voor hem te doen.

Na een radiostilte van 4 maanden troffen we elkaar weer op een chatbox. Voor beiden was er niets veranderd maar toch weer die spanning.

Nu begint eigenlijk mijn verhaal.

Tijdens een chat had ik me toch een keer laten gaan. We zouden elkaar ontmoeten en dan maar eens kijken wat er van zou komen. Hij had me weer op de bekende wijze twee brieven bezorgd die ik moest openen. De een had het opschrift Opdracht de ander : De ontsnapping. Vooral dat laatste gaf me de geruststelling dus scheurde ik op de dag van de ontmoeting de envelop "Opdracht" open.

Ik las de brief:

Je gaat naar het hotel zoals besproken en daar krijg je een sleutel van een kamer. Je kleding is alsvolgt:

Je draagt een kort rokje, wat eigenlijk net over je billen komt. ( je kent die wel, als je je strekt zijn je billen net te zien en als je recht staat en niet beweegt, dan net niet). Daaronder de zwarte fantasie kousen. Het effect van die kousen is vaak dat het juist de aandacht trekt. Super vrouwelijk en aandacht trekkend. Daarop draag je een lichte doorschijnende blouche. Je haar draag je in een staart met aan het einde een metalen ring. Die ring maak je vast aan je knoopje van je blouche aan de voorkant. Het effect van dit alles is dat bij elke hoofdbeweging mijn blouche wordt open getrokken en mijn borsten ( een mooie B cup, appelvormig) zichtbaar worden. Natuurlijk draag ik geen bh zodat mijn tepels mooi tegen de zacht stof drukken en zichtbaar zijn.

Uit de envelop haalde ik ook twee slotjes van hardmetaal. Niet alleen stevig maar vooral ook lekker zwaar. Het is vanzelfsprekend dat ik superglad geschoren ben. Veder draag ik 4 ring piercings in mijn schaamlippen. Twee aan twee tegenover elkaar. De opdracht was dat ik mijn kutje moest afsluiten door de ringen twee aan twee op slot te doen. Ik pakte de eerste en deed die door de ringen. Alleen het friemelen werkte opwindend, maar lukte toch. Toen de tweede, iets verder naar achteren en toen volgde uiteindelijk ook daar de klik toen het slot dicht klikte. Ik voelde de opwinding tussen mijn lipjes. Dicht tegen elkaar aangedrukt en het gevoel hebbend dat mijn kutje helemaal vol stond van het vocht door de opwinding. Ook het dichtklikken gaf me een machteloos gevoel want ik had "bewust" de controle over mijn kutje uit handen gegeven. Precies het gevoel wat ik altijd al had willen hebben. Ik bekeek me in de Spiegel en genoot van het zicht. Supervrouwelijk, en met de subtiele kleding erg sexy gekleed.

De slotjes trokken aan mijn schaamlippen en bungelden heen en weer bij elke stap. Je kent het gevoel wel, machteloosheid, in combinatie met een zacht rekken aan je schaamlippen en een naderend contact met je Mr.

En toen…………………….. Zoals zo vaak, uit het niets dat gevoel: Waar ben ik mee bezig. Fout niet doen.
Ik keek rond en vond de brief gemerkt: De ontsnapping. Ik scheurde hem open en begon te lezen.
"Ik wist dat je het niet aan zou kunnen. Maar zo makkelijk kom je er niet van af. Je dacht zeker de sleuteltjes aan te treffen maar helaas die heb ik hier. Zoals je voelt zijn de slotjes stevig en lekker zwaar en waarschijnlijk niet met een draadtang makkelijk door te knippen. Dus de keuze is aan jou of je komt naar het hotel of je gaat naar de Hubo om het door te laten knippen".
De paniek sloeg toe: Zo thuis blijven was geen optie en de Hubo evenmin.

Ik liep heen en weer. Nu wel heel nadrukklijk de slotjes voelen hangen. Opwinding, paniek allerlei verschillende emoties kwamen op me af.

Als het moet gebeuren dan maar nu dacht ik na enige tijd. Ik liep rond en zocht mijn spullen bij elkaar. Dat is voordeel van sub zijn; je hebt niet veel nodig want je geeft je over. Je hebt alleen je lichaam en je zaligheid aan hem te bieden en je best doen om zijn respect te verdienen.
Ik liep naar mijn fiets en stapte erop. Nooit geweten dat die twee slotjes perfect zaten. Ze drukten eigenlijk naar binnen. Net alsof ze in je kutje geperst werden maar door ruimte gebrek er niet in konden.

Na 20 minuten fietsen wat op zich al een martelgang was kwam ik bij het hotel aan. Ik was natuurlijk alleen maar met die slotjes bezig zodat ik vergat dat ik ook nog eens zeer uitdagend gekleed was. Het hotel binnen stappend merkte ik weer dat mijn outfit toch de aandacht trok van vooral mannelijke hotel gasten. De mix van verschillende emoties gaf me een kick. Ik kreeg de aandacht die ik graag wilde, ik ging iets doen wat ik eigenlijk altijd al wilde doen alleen de tweestrijd brandde hevig. Ik keek rond en vroeg me af naar wat ik moest kijken. Niemand die specifiek naar me zat te staren en besloot maar in de lobby te gaan zitten en gewoon af te wachten.
Na enige tijd kwam iemand van achter de balie op me toe gelopen. Juffrouw jolanda vroeg hij? Ik beaamde en hij gaf een envelop en liep meteen weer weg. Ik maakte de envelop open en haalde er een sleutelkaart uit.

Een kort briefje gaf aan: Ga naar boven naar het kamernummer op de kaart. Ik stond op en liep de gang door en trap omhoog totdat ik voor de betreffende kamer stond.

Ik draalde even maar er kwamen andere hotelgasten in mijn richting. Zo blijven staan zou zeker de aandacht trekken dus ik moest wel iets doen. Of weg lopen of naar binnen gaan. Met lood in mijn schoenen stak ik de kaart in de deur en opende de deur en ging de kamer binnen.
Het was gelukkig geen kleine kamer meer een suite. Rustige muziek speelde op de achtergrond en gaf een ontspannend gevoel. Verder niet het gevoel dat er iemand was. Ik liep naar de tweede kamer en bleef stil staan kijken naar wat er klaar lag.
Voor het bed hing een katrol met daarover een touw waaraan twee handboeien zaten. Voor het bed lag een spreidstang met daaraan twee enkelboeien en op het bed stond een grote spiegel die precies zou laten zien hoe ik er bij stond als ik me zou vastklikken.
Op een kast naast het bed lagen alle sm spullen die beide kenden. Verder lag ook uitgestald dat wat ik altijd al had willen hebben / meemaken ; De Singleglove.

Bij de spreidstang lag een brief op de grond. Als je je enkels vastklikt en ook je polsen, dan sta je machteloos en ben je overgeleverd aan wat er komen gaat. Je weet dat er dan geen weg meer terug is. De keuze is jou.
Weer die spanning. Ik strekte mijn armen en ging met mijn voeten naast de boeien staan alsof ik vast zou staan. Ik zag dat door het rekken mijn billen net onder de rok uitkwamen. Ook mijn slotjes hingen precies onderuit de rok. Je zag net waar mijn lipjes begonnen. Mijn buik kwam vrij en mijn blouche viel open zodat mijn borsten perfect zichtbaar waren. Als ik me zou vastzetten zou ik precies dat zijn wat ik altijd al wilde ervaren:
Machteloos, toegangkelijk en verleidelijk ten toongesteld wachtend op mijn correctie.

Tot hier mijn verhaal want alles wat er boven staat is real behalve de laatste alinia. Ik sta nog steeds in die tweestrijd en wil nog steeds dat er gebeurd wat er boven staat. Alleen ik kom er niet uit, vandaar dat mijn Mr me heeft gedwongen om dit op papier te zetten en als verhaal te publiceren. Misschien komen er leuke reacties van andere subs want wat ik meemaak of voel hebben anderen ook meegemaakt. Misschien komt er iets uit wat me verder helpt in het maken van een beslissing.

Leuke reacties zie ik graag op: onderdanige_slavin@hotmail.com

 

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl