Slaaf betrapt door meesteres op chatbox
 

Antwerpen 2001
Al jaren ken ik Meesteres Carinne, zij is namelijk prostituée in Antwerpen en wanneer ik in Antwerpen kom kan ik niet weerstaan haar een bezoek te brengen.
Zij kent ook perfect mijn pijngrens die zij ook sterk verlegt heeft. maar wat zij niet wist is dat ik regelmatig hier op de chatbox kom. Tevens had ik hierover een tweetal jaren ook een verhaal over mij met haar geschreven.(verhaal over het electrospel)
Nu had iemand anders mijn verhaal gelezen en mij ook gezien op de chatbox van JOJA en dit aan haar door gegeven. Met als gevolg dat zij mij zondags kwam zoeken op de Chatbox en ja hoor ze had me zeer snel te stekken. nu moest ik mij ook aanmelden bij haar de dinsdag eerstkomende om 21.00 uur stipt.
Al bevend stond ik voor haar deur te wachten tot het precies 21.00uur was en klopte bij haar aan, prompt zwaaide de Meesteres de deur open, met een zeer strenge blik keek zij mij aan en zij "als jij geilt op andere meesteressen zal ik heel Antwerpen eens op jouw laten geilen." Hiervoor zal ik je eerst omkleden, en mag je vandaag mijn sletje zijn. Wat ik nu aan mocht doen was wel zeer kort, een leder rokje waarbij mijn kontje net bedek bleef, en een b.h.. Eens aangekleed kreeg ik mijn eerste opdracht, Carinne nam haar plaats in de zetel achter het raam terwijl ik haar voeten mocht likken en dat met mijn kontje gericht naar het raam, dus iedereen kon mij goed zien, ze gebruikte mij ook als bijzet tafeltje, na een tijdje bood Carinne mij een brief aan die ik moest gaan posten bij haar vriendin, Oh nee daarvoor moest ik gans het schipperskwartier doorkruisen en dat in dat kort rokje met zoveel volk op straat. Gelukkig kreeg ik nog wel een kort jasje tegen de kou , 't was amper een graad of 5 buiten.
Eens bij haar vriendin aangekomen deponeerde ik de brief in de bus, gelukkig stond haar naam op de brievenbus, ik durfde niet aanbellen, trouwens zo was ik er ook sneller vanaf. Terug stappend naar mijn Meesteres alweer door het Schipperskwartier en dat terwijl al die viespeuken naar mij keken brrr. Na zo 10 minuten wandelen kwam ik terug aan bij Carinne, klopte bij haar aan, maar kreeg het antwoord dat ik noch even mocht wachten. daar stond ik dan voor haar deur in dat kort mini rokje, mannen die me steeds aankeken, naar mij toe floten die me zelfs bepotelde.
na ongeveer een half uur mocht ik dan terug naar binnen gaan, Carinne vroeg mij of ik die brief wel gepost had, ik antwoordde haar dat ik niets anders zou durven, waarop Carinne mij vroeg hoe het kwam dat haar vriendin mij niet gezien had? Oh moest ik dan bij haar aanbellen, ik moest die toch alleen maar posten Meesteres!! Dat had je moeten weten geil sletje. Je krijgt nu de eer om naar mijn kelder te gaan sletje. Jouw kelder Meesteres, ik wist niet dat je een kelder had. dat klopt sletje die reserveer ik ook voor speciale avonden. Oh dank je meesteres dat ik die eer vanavond heb. Ja sletje maar veel zul je er niet van zien hoor, want ik ga je nu een blinddoek aandoen. Zonder ook maar een schim te kunnen zien daalde ik de trap af richting kelder, hier mocht ik mij op de grond neerleggen, zij deed mij pols en enkel boeien aan, die ze blijkbaar met kettingen had verbonden. Het rare was dat ik mij nog wel vrij kon bewegen, tot ik ineens het geratel van kettingen hoorde. hierbij trok ze mij volledig van de grond op ik kon mij nu nog maar amper bewegen en besefte al snel dat mijn lot nu volledig in de handen van mijn Meesteres lag, na enkele minuten hoorde ik dat er meerder personen de trap afkwamen, met hoeveel ze waren kon ik niet horen, maar in ieder geval meer dan twee personen. Mijn meesteres komt naar mij toe en zij me, sletje jij hebt mij zeer zwaar teleurgesteld daar zul je moeten voor boeten, wat ik hierop voelde was wel het einde, samen bewerkte ze mijn kontje met de zweep, de ene slag na de andere, al snel werd dat gloeiend heet staan maar het uitschreeuwen durfde ik niet. Hierna werden klemmen op mijn tepels en balzak geplaats met zware gewichten zodoende ze deze ook nog eens konden op rekken, alweer werd mijn inmiddels al rood geworden kontje bewerkt net alsof ze graan aan het dorsen waren. maar ik hield me sterk en een schreeuw wilde ik hen niet gunnen. Na deze marteling kreeg ik een stevige dildo in mijn kont geplant, ik dacht dat mijn kleine opening hierbij helemaal openscheurde, maar een gil, nee dat wou ik hen niet geven. Nu plaatste ze een tafel onder mij en lieten mij zakken tot op de tafel, heel mijn lichaam deed pijn van daar zo te hangen, mijn enkels en polsen werden vastgeklikt aan de tafel, gelukkig kreeg ik poppers toegediend, die de pijn zowat verzachten, kort hierna begonnen ze mij te naaien met naald en draad mijn tepels werden meermaals doorprikt en strak aan elkaar verbonden met draad, tergelijketijd werd mijn pik en balzak ook met naald en draad bewerkt. Met nog steeds die dikke dildo in mijn kont die blijkbaar nog dikker werd, mijn klijn gaatje werd nu wel heel wijd open geduwd door die opblaasbare dildo. Graag had ik geschreeuwd van de pijn, maar dat gunde ik hen echt niet.
Hierna moest ik de tafel verlaten en op de grond gaan liggen alweer werden mijn enkels en polsen vastgeklikt, opnieuw was ik onbeweeglijk. Plots werd gans mijn lichaam overgoten met kaarsvet, ik denk wel van een 10 tal kaarsen. Kort hierop voelde ik enkele warme stralen over mijn pik en balzak heen lopen, al snel moest ik mijn mond ver openspreiden waarop die vele warme stralen recht in mijn geopende mond verdwenen, dat was dan ook het heerlijkste wat ik deze avond mocht beleven. Daar lach ik dan kletsnat van kop tot teen. die dikke dildo werd nu uit mijn kont gerukt en vervangen door een soort staaf deze voelde aan als een budplug en om mijn pik en balzak werd een soort van kleedje gedaan dat blijkbaar met spijkerknopen werd vastgeklikt. op mijn tepels kwamen hard knijpende klemmetjes te staan, in mijn mond werd een soort van bal gestopt die opgeblaast werd. Oh nu kon ik zelfs niet meer gillen. Met een hevige stoot werd gans mijn lichaam nu plots onder stroom geplaatst, gans mijn lichaam trilde van genot en pijn
gelukkig had ik een dikke bal in mijn mond, nu kon ik zelfs niet gillen al had ik het nu wel graag gedaan. Als laatste opdracht kreeg ik, dat ik het verhaal van deze avond moest kenbaar maken op een internet site.
Hierna heb ik nog een tijdje gepraat met mijn Meesteres Carinne maar hoeveel Meesteressen of Meesters er waren ben ik niet te weten gekomen. Gelukkig mag ik nog wel op de chatbox van joja, . Om 2 uur snachts keerde ik dan ook voldaan terug huiswaarts.
getekend
plasslaaf