Overgave 1

Het is zaterdag, jij zit lekker relaxt in je stoel een krant te lezen met een pilsje erbij.

Ik loop heen en weer want ik ben druk bezig eten te maken. Ik loop je de hele dag al een beetje te stangen. Mopperend over alles wat je doet. Als ik even tijd heb pak ik de stofzuiger en begin in de kamer te stofzuigen. Als ik bij je stoel kom geef ik je een tik tegen je benen, schiet eens op, ga eens aan de kant, en stoot je nogmaals aan. Jij zucht, kijkt me eens even aan over je krant en ziet wat je de hele dag al ziet. Mijn gezicht, gefronst, boze groene ogen. Je zucht en duikt weer achter je krant.Toe nou, ga jij eens even in de keuken kijken of alles wel goed gaat, moet ik hier dan alles alleen doen?! Ik wil ook wel van mijn weekend genieten! Je legt je krant aan de kant kijkt me even aan en besluit me maar even af te laten koelen en loopt naar de keuken. Alles is in orde en je vraagt of je het vuur uit kan zetten. Met een boos gezicht kom ik de keuken in en draai het gas uit. Dat kan jij toch ook zien! Met een hooghartig gezicht draai ik me om en ga de keuken uit. Als je de kamer in komt zie je me zitten op de bank, armen over elkaar gevouwen naar buiten kijkend. Je weet wat er met me aan de hand is. Het is te zien in elke beweging die ik maak en elk woord wat ik zeg. Je gaat in je stoel zitten en pakt de krant weer op, terwijl je bedenkt dat ik het me zelf telkens weer zo moeilijk maak terwijl ik weet dat ik het alleen maar hoef te vragen. En je weet ook dat ik daar te trots voor bent en dat je me elke keer weer zover laat gaan om je doel te bereiken. Weer zucht je. Ik roep je dat we aan tafel kunnen en we eten. Je kijkt naar mijn gezicht, boze, fonkelende ogen, een pruilmond en rode wangen, spelend met mijn eten. Als we klaar zijn ruim ik de tafel af, was mopperend af en vertel je dat ik ga douchen. Als ik beneden kom besluit je dat het tijd voor jou douche is en gaat naar boven. Als je beneden komt zit ik op de bank, benen onder me en verdiept in een boek. Je vraagt of ik wat wil drinken. Als je me mijn wijn geeft vraag je wat er is. Ik zucht en kijk je aan. Nee er is niks, maar ik wilde dat jij ook eens wat deed zodat ik niet steeds het gevoel heb dat ik alles alleen moet doen, ik heb ook de hele week gewerkt. Je kijkt me aan en zegt dat we de hele dag van alles samen hebben gedaan zoals ik ook wel weet, maar dat ik gewoon de bokkepruik op heb en een lachje verschijnt om je mond. Als ik je aankijk zie ik dat lachje om je mond verschijnen en voordat ik het weet explodeer ik! Ik sta op en loop naar je toe. Als een furie sta ik voor je en terwijl ik je allerlei dingen naar je hoofd slinger bewegend met mijn handen om alles te onderstrepen. Jij zegt niets en kijkt me alleen maar aan. Dan besluit je dat het genoeg is en gaat staan. Ik doe een stap achteruit maar stop niet met mijn tirade. Meisje, meisje zeg je en schudt meewarig je hoofd. Woedend ben ik en duw je tegen je borst terwijl ik zowat stik in mijn woorden. Dan zie ik je ogen verhardden en ik realiseer me meteen dat ik met die duw te ver ben gegaan.

Plotseling is het stil, ik voel mijn hart bonken en zucht heel diep en trillerig. Ik kijk je aan, behoedzaam en afwachtend. Genoeg zeg je, je weet dat je te ver bent gegaan. Ik kijk naar alles in de kamer behalve naar jou. Je hand schiet uit en je tilt mijn gezicht op. Ik probeer nog steeds je ogen te ontwijken. Kijk me aan zeg je. Ik sla mijn ogen op en kijk je aan. Ik zie een strak gezicht en koude ogen. Ben je te ver gegaan of niet, vraag je me nog eens. Je ziet de tweestrijd in me als ik besef dat je een antwoord van me verlangt. Meisje, meisje zeg je weer, wat maak jij je het zelf moeilijk, je weet toch dat ik aan één woord genoeg heb. Dat hebben we afgesproken, één woord om het ook voor jou wat gemakkelijk te maken. Je ziet nog steeds dat ik aan het worstelen bent maar deze keer geef je je niet gewonnen en besluit af te wachten.

Ik sta voor je, slik, voel me zo opstandig maar ook zo klein. Ik huiver terwijl het besef in me naar boven komt dat je gelijk hebt. Ik hoef het maar te zeggen en jij bent er helemaal voor mij, alles wat ik nodig heb. Ik lik mijn lippen en als ik je aan kijk zeg ik het, Meester……….

2)

Een lichte snik ontsnapt me en ik ben boos op mezelf maar ook opgelucht dat ik me eindelijk durf overgeven aan jou. Je slaat je armen om me heen en zegt tegen me dat je trots op me bent. Als ik je aankijk zie je de overgave in mijn ogen maar toch nog altijd ook die boosheid en opstandigheid. Je weet dat ik me nog steeds niet volledig heb overgegeven aan jou.

Slavin, zeg je, ga naar de slaapkamer! Mijn hart springt op als ik je slavin hoor zeggen, Je pikt het op als ik je met Meester aanspreek en je zit meteen in je rol. Als slavin realiseer ik me plotseling wat ik heb gedaan, hoe ik je heb zitten stangen en sarren en je zelfs heb geduwd! Mijn hart slaat op hol als ik me ook maar probeer voor te stellen wat je voor mij in petto hebt. En door me slavin te noemen glijdt ook ik gemakkelijk in mijn onderdanige rol. Slavin, eigendom van Meester. Een heet gevoel kruipt in mijn buik en mijn ademhaling versnelt zich. In de slaapkamer ga ik op het bed liggen, naakt op mijn buik. Ik klik de boeien rond mijn enkels en dan om mijn polsen vast aan het bed en wacht geduldig af. De gevoelens razen door mijn lijf. Ik heb je de hele dag zitten sarren omdat ik niet de controle heb op het gevoel dat zo overweldigend in me aanwezig is. Liever sar ik je tot jij de controle overneemt en ik alleen maar hoef te ondergaan en niet meer verantwoordelijk ben. En ik weet ook dat jij van mij verlangt dat ik verantwoordelijkheid neem voor mijn eigen daden. Maar dat vind ik zo ontzettend moeilijk! Ik wil me niet afhankelijk opstellen, je smeken om me te geven wat ik verdien. En je hebt het me al zo gemakkelijk gemaakt. Eén woord is genoeg voor jou. En nu lig ik hier, te wachten op jou. Duizenden gedachten en een storm van gevoelens maar bovenal opwinding gieren door mijn lijf als ik lig te wachten. Ik schrik op als je binnenkomt en kan het niet laten om mijn hoofd op te tillen en je aan te kijken en in te schatten in wat voor bui je bent. Je gaat naast me op het bed zitten en strijkt het haar weg van mijn voorhoofd. Je hebt je behoorlijk misdragen vandaag zeg je dan. Ik slik en zeg kleintjes ja. Twee snelle en erg harde tikken voor mijn billen en ik veer op. Ja Meester, zeg ik zachtjes.

Dat is beter zeg jij dan. Vind je niet dat ik het recht heb om je flink te straffen omdat je je vandaag zo beroerd hebt gedragen? En weer zeg ik ja Meester. Mooi zeg jij. Dan zullen we maar eens beginnen. En jij mag vanaf nu je mond houden totdat ik je zeg dat je weer iets mag zeggen, is dat begrepen? Ja Engel, zeg ik. Twee nog hardere klappen op mijn billen en ik schok van schrik. Had ik je niet gezegd je mond te houden, zeg je zachtjes. Mijn billen gloeien al vreselijk en ik lig met mijn hoofd in het kussen. Ik heb je nog nooit zo meegemaakt. Je bent altijd een beetje tolerant omdat je weet dat ik zo onervaren ben en dat geeft me altijd een veilig gevoel. Maar nu……………. Je lijkt zo erg streng, dat ik er van schrik. En ik kan het niet helpen maar een gevoel van lichte angst sluipt in me. Zo ken ik je niet. Je kijkt me aan alsof je voelt wat er door me heen gaat. Kleintje, zeg je, maak je maar niet ongerust. Ik ben nog steeds dezelfde maar je groentjes tijd is voorbij! Wie niet horen wil moet voelen en vanavond ga jij precies dat voelen. Terwijl mijn angst een beetje afneemt groeit daarentegen mijn opgewondenheid. Een heet gevoel schiet door mijn buik naar mijn kutje en ik voel me nat worden. Mijn borsten voelen gezwollen en mijn tepels zijn keihard.

Ik druk mijn gezicht in het kussen omdat ik niet kan verdragen dat jij aan mij kunt zien hoe geil ik door je woorden wordt.

janita


 

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl