"NARCOTIECA HOLLANDIA"

Dit verhaal is in de zomer van 1995 waar gebeurt. de namen zijn echter wel aangepast.

Ik kom voor mijn werk veel in Polen, ik spreek de Poolse taal, en ken in Polen veel beter de weg dan in Nederland Ik reed samen met mijn toemaligge vriendin en sub Ingrit in m'n mercedes richting de Zielona Gora. We waren de Poolse grens zonder problemen gepasseerd. Zij was 21 jaar, geboren en getogen in hanover en woonde daar nog steeds. Zij had mij eens verteld dat ze vaak fantaseerde over uniformen en de gevangenissen van Stalin en Hitler Wel Stalin en Hitler waren god zij dank dood, Maar ik had bedacht dat op haar, met haar duitse achtergrond, de Poolse politie wel eens het zelfde effekt kon hebben In Golnica een klein plaatsje zo,n 10 kilemeter voor Zielona Gora had ik al wat voorbereidingen getroffen. Zij zat te te dommellen en ik liet een klein zakje asprines in haar handtasje glijden en belde van mijn autotelefoon naar Piotr, een plaatselijke politieman die ik kende en wel een extraatje kon gebruiken. Ik vertelde dat wij met ongeveer 20 minuten op de plaats van bestemmig waren.

Zij werd wakker en vroeg wie ik had gebeld "och mijn afspraak waar ik morgen moet zijn" loog ik 20 minuten later werden wij dan ook aangehouden. Piotr kwam met een dreigend blik op ons af. Hallo hoe is het er mee. Ik antwoorde dat alles goed ging en vertaalde het naar Ingrit toe dat hij onze papieren wou zien. Ik zag de zelfde angst in haar ogen als ik ook aan de grens had gezien. Ik wist dat mijn opzet geslaagd was. "Waar is mijn 20 mark" vroeg poitr, en ik vertelde hem dat hij het kreeg zodra hij zijn werk gedaan had "je kunt me in iedergeval de al de helft al geven".zei hij, wat ik weigerde.

Ingrit vroeg zenuwachtig aan mij wat er aan de hand was en ik vertelde haar dat de man ons verdacht van drugs smokkel omdat wij een Nederlands kenteken hadden. "Maar dat kan toch niet". riep Ingrit uit. "Laten we maar uitstappen dan kan hij even kijken". zei ik en stapte uit.Piotr keek in de auto en gebaarde Ingrit haar handtas te geven Hij had de asprines al gauw gevonden.

"NARCOTIECA HOLLANDIA" riep de politieman uit zodat ook Ingrit het begreep (de eronie wil dat asprines uit Duitsland komen) "Wat flik je me nu" riep ik opgewonden uit Ik zag Ingrit wit weg trekken "Ik heb dat nooit eerder gezien" stamelde ze. Ze was zo geschorkken dat Poitr haar zonder problemen de handboeien omdeed en haar naar de politieauto duwde. "Ik zal je proberen te helpen en rij achter jullie aan" riep ik haar na, terwijl Piotr haar op de achterbank duwde. We reden achter elkaar aan naar een voormalig postkantoor. Ik had dat postkantoor een paar weken er voor gehuurd voor zakelijke doeleinden, en het leek mij sterk dat zij het verschil zou zien tussen een Pools politieburo en een postkantoor. Het enige wat in mijn ogen verdacht over kon komen was de bezetting, dat waren namelijk Natalie en Karel, Een dominant in Duistland geboren echtpaar van Poolse afkomst die ik een paar jaar ervoor in Cap du agd (frankrijk) had ontmoet.

Toen ik mijn auto had afgesloten werd Ingrit naar binnen gebracht en ik wachte buiten tot Piotr terug kewm De agent kwam naar buiten en vroeg me wat voor rot spelletje ik aan het spelen was. Ik antwoorde dat het hem niets aan gaat. en gaf hem zijn 20 D-mark Hij stak het haastig in zijn zak en ging er als een speer vandoor. Hij moet gedacht hebben dat hij meewerkte aan de misdaad van de eeuw of zo. Ik liep naar binnen En keek mijn ogen uit. Dit had ik in mijn 23 jarig bestaan nog nooit gezien Zowel Natalie als karel hadden een hadden een unieform aan, en het voormaligge postkanttoor was niet van een echt politie buro te onderscheiden.

Ingrit zat op een simpelle stoel met haar boeien nog achter haar rug wat niet gemakkelijk zat Natalie vroeg in het duits met een zwaar accent haar naam, leefttijd enz. Harie zat als een bezetenne op een oude typmachine te rammen om het er allemaal nog echter uit te laten zien. Toen ze mij zag keek ze opgelucht en riep naar mij toe "vertel hun dat het zakje niet van mij is "

Natalie zei tegen haar dat zij alleen de gegeven opnam en dat het verhoor later kwam. Ik riep haar toe zo veel mogelijk mee te werken, niet tegen te spreken, maar niets te tekenen. Oke meekomen zei Natalie tegen Ingrit en ze gingen een deur door naar een anderre kamer. Karel vloog naar de wand hij een de een kast open ik liep ook naar de kast wij konden door eengat in de achterkant van de kast in de kamer kijken. Aan de anderre kant van de wand hing een door kijkspiegel wij leunden beiden met ons hoofd in de kast en karel trok een doek achter ons neer zodat het donker was "In de Amerikaanse films hebben ze grotere spiegels en kun je zitten" merkte ik op "Dit is Polen" bromde Karel Natalie had Ingrit opdracht gegeven zich uit te kleden En ik genoot er van om te zien dat mijn anders zo trotse slavin nu zo verlegen en klein was Ze moet dit net zo ervaren als haar eerste sm sessie dacht ik bij me zelf. Heel schuw begon ze zich uit te kleden en hield haar Natalie was achter het buro gaan zitten en keek toe. Kom op we hebben niet heel de dag de tijd ook je slip en bh Ingrit trok haar slip en bh uit en probeerde haar geschoren poes achter haar handen te verbergen

Natalie stond op en haalde een paar doctershandschoenen uit de kast Ik wil even onderzoeken of je nog meer hebt" zei natalie Dat is standard hier. Ga maar op de rand van het buro zitten en zet je ene been op de stoel en laat me maar eens kijken, ingrit had haar handen op de tafel gezet om haar evenwicht te bewaren Wij keken alledrie naar haar natte spleetje Ingrit had een heel mooi gesloten poesje en haar geurigge nectar drupte naar buiten. alleen hoeren en pornoacteurs scheren zich, welke van de twee ben jij?' vroeg Natalie terwijl ze haar lipjes spreide zodat zij toegang kreeg tot het zacht rose grotje "vaseniene heb ik niet nodig zie ik wel en natalie gleed met 2 vingers naar binnen nadat ze haar vinger een paar keer op en neer had gehaald trok ze ze er weer uit en pakte een eendebek uit onze eigen verzameling (ik hoopte dat ze hem niet herkende) zeduwde hem naar binnen en draaide hem open

Hier heb je niets ,zei na een langdurigge bestudering en trok de eendebek terug "sta op draai je om en en leun voorover op het buro" zei Natalie tegen haar en Ingrit stond op Dit was de eerste keer dat ik haar zo verlegen had gezien Ingrit gaf een gilletje toen natalie met haar vinger haar anus ingleed Na diep gevoeld te hebben trok ze haar viners terug. Ga maar weer zitten. Nog na hijgend ging ingrit zitten Natalie liep om de tafel heen en ging ook weer zitten.

Ze keek Ingrit lang aan voor ze begon te spreken Ik heb hier je verklaring er staat in dat je drugs gesmokkeld hebt om het hier aan onze kinderren te verkopen Maar dat is niet waar sprong Ingrit op "Zwijg "schreeuwde Natalie "en ga zitten slet" na een lang stil zwijgen begon natalie weer te spreken. je wilt dus niet tekenen? nee zei Ingrit " het is niet van mij" Dat was de vraag niet viel natalie haar in de reden "ik vroeg of je wilde tekennen Waar die drugs weg komt is de vraag niet" Ik zei tegen Karel dat het tijd werd dat hij zich er mee ging bemoeien, en Karel ging naar binnen. Nu had ik eindelijk de kast voor mij zelf en kon ik alles in iedergeval goed volgen. Karel greep Ingrit van achterren beet en ingrit begon te worstellen Karel gespte met veel moeite riempjes om haar polsen en bond die aan een touw die van het plafond neer hing een lier zou gemakkelijker geweest zijn maar die had hij niet weten te organiseren en dit was ook zeer effectief. Ingrit kreeg ook riempjes om haar enkels, en doormiddel van touwen werden haar benen wijd gespreid vast gezet.

Natalie liep naar de kast, haalde er een doosje uit en liep terug naar Ingit. Ze bleef voor Ingrit staan en keek haar in haar ogen terwijl ze haar rechter tepel greep en hier hard in kneep. Ingrit hapt naar adem en gaf een gilletje toen Natalie er een gemeen klemmetje op zette. ook haar linker borst kreeg de zelfde behandelijng. Natalie begon haar toe te spreken: "als je nu gewoon tekend scheelt ons dat een hoop werk. Vroeg of laat zul je toch tekennen dus bespaar jezelf het lijden en teken nu". "Ik teken niet" zei Ingrit verbasingswekkend kalm. "wel dan kan ik niets meer voor je doen" En in het Pools vervolgde ze tegen Karel dat hij zijn gang kon gaan. Karel plaatste 2 klemmetjes op het zachte vlees van haar schaamlippen, en schoof een ijzeren staaf haar pruim in, die hij vast zette aan de klemmetjes op haar lippen daarna kwam hij aan lopen met een dimmer die normaal gebruikt word om het licht te dimmen en een travo van mijn trein die ik vroegers eens van mijn moeder op Sinterklaas had gekregen.Mijn moeder had vast niet gedacht dat ik er na 10 jaar nog steeds mee speelde. Karel had de dimmer samen met een stopcontakt een plankje gemonteerd. van af de dimmer liep een snoer naar het stopcontakt. De travo was met de dimmer verbonden e de draden aan de travo verden aan de tepelklemmen en aan de staaf ,die diep in Ingrits buik stak, vastgemaakt

Nu kon het elektrospel beginnen door Karel twee draaiknoppen tot zijn beschikking had kon hij uiterst langzaam de spanning op voeren. Na een poosje kon je zien dat Ingrit het moeilijk kreeg. Ze kreunde maar hield dapper vol. Na een kwartier zette Karel de travo uit en Natalie ging voor Ingrit staan. "Het breekt mijn hart om zo'n mooi meisje te zien lijden" ze ze tegen Ingrit. (Karel en ik wisten wel beter ) terwijl ze een natte haarlok van Ingrits klamme voorhoofd streek"teken nu gewoon je bekentenis" Ingrit keek natalie aan maar zei geen woord.

Na elkaar een poosje te hebben aangekeken draaide Natalie zich om en Karel haalde hard uit met een rijzweep over haar billen. Ingrit schreeuwde het uit "ach ze kan toch geluid maken was het antwoord van Natalie' En Karel haalde op nieuw uit Karel ranselde haar in een hoog tempo af, ook haar borsten, rug en buik moesten het ontgelden. na ongeveer tien minuten kwam Natalie weer voor haar staan. "wil je nu tekenen? vroeg Natalie tewijl haar vingers over Ingrits genots knopje gleed. en deze zachtjes maseerde tot mijn verbazing kwam ingrit binnen een paar seconden heel heftig klaar Fisiek was ze veel meer gewend dan wat er tot had ondergaan. Ook Natalie had een verbaaste uitdrukking op haar gezicht maar bleef door vingerren om om het orgasme goed door te laten werken. intussen tijd haalde ze met haar anderre hand de klemmetjes van haar lichaam en trok de staaf uit haar natte kutje Haar sappen liepen langs haar benen naar beneden terwijl het een orgasme het anderre opvolgde Natalie ging door met het maseren van het klitje tot ze geen respons meer kreeg en Ingrit slap in haar boeien bleef hangen.

Ik liep naar binnen en we maakten haar gezamelijk los. "Ik kom je halen" fluisterde ik haar in haar oor Ze keek me dankbaar aan, maar was niet verbaast "ik heb je gemist maar ik wist dat je me zou komen halen " Zei ze. waarop ik haar teder zoende. Verbazingwekkend hoeveel vertrouwen een sub in haar meester kan hebben denkl je niet?

Reakties over dit verhaal kun je sturen naar dominant@dolfijn.nl

 

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl