Mijn droomwens

Het was woensdag vroeg in de middag. Ik had de hele dag een opgejut gevoel, een soort onrust die alleen mijn meesteres kon behandelen. In de auto had ik mijn gebruikelijke voorraad kleding liggen, die ik aan zou trekken voordat ik me bij mijn meesteres zou melden. Mijn meesteres kent mijn voorkeuren op het gebied van kleding. Vaak laat ze me binnen het spel de rol van een slavinnetje spelen. Ik heet dan Saskia en word dan doorgaans nogal hoerig gekleed. Vaak strak en zwart, zoals een lycra catsuit, een heerlijke strakke body en dat alles natuurlijk altijd voorzien van mooie hoge laarsjes en een kort leren jasje. Vandaag had ik in mijn auto ook nog de nodige push-up broekjes, zwarte glimmende lycra leggings en natuurlijk mooie panties. Ik moet altijd alles mee naar binnen nemen, zodat mijn meesteres mij kan kleden in wat zij op dat moment leuk vind.

Ik belde haar op en vertelde haar dat ik in de buurt was en dat ik wel zin had in een spannende travestie sessie. Ze zei me dat ik me dan maar meteen moest omkleden en zo gekleed me bij haar moest melden. Ze wilde dat ik een zwarte panty zou aantrekken met daarboveneen strakke body en een zwart truitje. Ze vroeg me of ik een tijgerlegging had om over die panty aan te trekken. Afwijkend van vorige keren mocht ik geen spijkerbroek over het geheel aantrekken. Dat deed ik normaal gesproken om niet al teveel op te vallen. Ze zei het zo gebiedend, dat ik eigenlijk verder niets durfde te vragen. Ik wist wel dat wanneer ik gewoon in een spijkerbroek zou verschijnen, dat mijn meesteres bepaald geen zachtzinnige behandeling voor mij in petto zou hebben. Met een enorm gevoel van spanning reed ik naar mijn meesteres, zittend in die mooie spannende tijgerlegging. Eenmaal aangekomen keek ik of er in de omgeving geen mensen liepen, die mij mogelijk zouden kunnen uitlachen, want een man in ee!
n strakke legging en laarsjes met hoge hakken, dat is op zijn minst lachwekkend.
Ik had weliswaar wel al wat ervaring met het buiten lopen in dergelijke kleding, maar dat was dan meestal 's avonds laat in gebieden waar geen mensen te vinden waren, zoals in afgelegen parken of in een bos.

Er was op dat moment net niemand in de straat. Zenuwachtig stapte ik uit en opende de kofferruimte van de auto om de rest van mijn kleding te pakken, die ik altijd netjes in een tas heb opgeborgen. Net op dat moment komt er een groepje meiden langs in de leeftijd van pakweg 24 jaar. Nou, dat heb ik geweten, ik werd met een hard gelach en gefluit volkomen belachelijk gemaakt. E,n van die meiden zei dat ik een lekker strak kontje had en merkwaardig genoeg voelde ik op dat moment een erectie opkomen, die gelukkig niet zichtbaar werd, door mijn superstrakke body die ik onder mijn legging droeg. Ik sloot de auto af en ging met gemengde gevoelens naar het huis aan de overkant waar mijn meesteres op mij zou wachten.

Ik belde aan en moest lang wachten. Die meiden stonden op de hoek van de straat nog te giechelen. Intussen liepen er wat meer mensen door de straat en keken met verbazing naar mijn kleding. Ik voelde me erg ongemakkelijk, juist ook doordat ik zo lang moest wachten. Toen ging de deur open en mijn meesteres keurde mij direct door streng van boven naar beneden te kijken. 'Zo, hoe vond je dat nou, eens lekker buiten lopen in dat srakke spul'? Ik zei wat me was overkomen en dat ik naast een gevoel van spanning toch ook wel de opwinding voelde toen ,,n van die meiden zei dat ik een lekker strak kontje had. Ze zei dat ze dat had gezien en me daarom juist nog wat langer voor de deur liet staan.

Eenmaal binnen voelde ik me weer volledig op mijn gemak. Ik wilde mijn jas uittrekken, maar mijn meesteres zei me dat ik alles moest aanhouden en even moest wachten. Ze liep de trap op en ik stond beneden rustig af te wachten op het hetgeen zou gaan gebeuren. Ze kwam even later terug, zeer sexy gekleed met mooie glimmende zwarte kousen en een superkort zwart lycra rokje, waardoor ik meteen weer mijn erectie voelde opkomen. Ze merkte dat en zei: 'Dat gevoel ben je straks wel even kwijt als je eenmaal weet wat we gaan doen'. Ik begreep niet wat ze bedoelde, maar mijn erectie schrok ervan en kromp ineen. Ze deed de deur waardoor ik net naar binnen kwam weer open en zei dat ik naar buiten moest gaan. Ik vroeg niets, want aan haar ogen was het me duidelijk geworden dat ik onmiddellijk moest gehoorzamen. Trillend stond ik op de stoep, waar nu wat meer mensen met verbazing langs me heen liepen. Mijn meesteres stond nu achter mij en zei dat ik moest gaan lopen, eerst naar links en daar!
na meteen naar rechts de grote winkelstraat in. Ik mocht niet achterom kijken en ook niets meer zeggen. Ik had op dat moment knikkende knie?n en liep alsof ik het lood in mijn schoenen had. Ik begon te lopen en zag al die ogen die op mij gericht waren. Mensen die elkaar aanstootten en lachend naar mij keken, maar ook een groepje jongens die hard lachten en schreeuwend nog meer aandacht op mij vestigden. Na een minuut of tien werd ik iets kalmer en begon mijn angst een beetje af te nemen. Ik begon mijzelf iets zekerder te voelen en begon het eigenlijk wel leuk te vinden. Ook werd er hier en daar naar mij gefloten en af en toe kwam er een gevoel van plezierige opwinding. Mijn meesteres merkte dat en kwam op een bepaald moment naast me lopen. Ze zei dat ze me dat wel even zou afleren, een slavinnetje hoort niet te genieten, zeker niet op die manier. Ik wist niet wat ze van plan was. Ze bleef naast me lopen en ik zei verder niets. Het viel me op dat ik met mijn meesteres naast m!
ij eigenlijk nog meer vertrouwen kreeg in het spel waarmee we bezig waren, maar ik liet dat niet merken.

Ineens zei ze: 'Ga die winkel in'. Ik zag dat het een lingeriewinkel was en wederom sloeg de angst mij om mijn hart. Ik wilde vragen wat we gingen doen, maar deed het niet. Ik had in de loop der jaren haar stem zodanig goed leren interpreteren, dat ik wel wist wanneer een commando een absoluut moeten was. Ik stond in de winkel en merkwaardig genoeg gebeurde er helemaal niets met de verkoopster die op ons afkwam. Ze vroeg heel gewoon of ze ons ergens mee kon helpen. Mijn meesteres zei tegen haar dat ze iets leuks wilde kopen voor haar slavin Saskia. Ik schaamde me dood, nog nooit was mijn 'naam' in het openbaar gebruikt en ook nog eens zo vernederend. Maar voordat ik er ook maar verder over kon nadenken, zei de verkoopster: 'Ja, ik kan me dat voorstellen, want Saskia ziet er weliswaar vrouwelijk uit, maar ze is bepaald niet compleet'. Ik begreep niet wat ze bedoelde, maar we liepen verder de zaak in en kwamen bij de beha's. 'Saskia, ga jij maar alvast de paskamer in, we komen z!
o bij je', zei de verkoopster. Ik deed wat me gevraagd werd, deed het gordijn dicht en ging op het krukje in de paskamer zitten bijkomen van al die spanning van het afgelopen uur. Na een tijdje kwamen ze beiden binnen in het te kleine paskamertje. 'Trek je truitje en je body uit', was het commando van mijn meesteres. Ik gehoorzaamde en zag dat zowel mijn meesteres als de verkoopster plezier hadden in waar ze mee bezig waren. Ze trokken mij een strakke zwarte beha aan, dat voelde best lekker. Ze keken naar me en lachtten wat, omdat ik weer mijn body omhoog wilde trekken en mijn truitje weer wilde aandoen. 'Ho ho Saskia, zo gaat dat niet, je bent nog verre van compleet'. Toen kwam de verkoopster aanlopen met een doosje. Ze haalde er twee zakjes uit, met daarin een bewegende massa. Al snel had ik door dat het siliconen beha vullingen waren en het zweet brak me uit. Mijn meesteres trok hardhandig aan mijn beha en vulde 'mijn 'borsten'. Wat was dat lekker zeg, ik vond dat mijn vrou!
welijkheid een nieuwe impuls had gekregen. 'Zo, kleed je nu maar weer aan, zei mijn meesteres. De verkoopster keek tevreden nadat ik mijn truitje weer had aangetrokken. 'Zo, dat is een stuk beter Saskia', zei ze met een verleidelijke glimlach. Ik moest de paskamer uitkomen en toen pas realiseerde ik me, dat mijn veilige paskamer omgeving ineens werd verruild voor de winkel, die gevuld was met veel vrouwen, die met nog grotere verbazing naar mij keken, dan ik het afgelopen uur al had meegemaakt. Ik stond daar, trillend op mijn benen, te wachten totdat de meesteres had afgerekend. Ze keken elkaar aan en lachtten naar elkaar, kennelijk kenden ze elkaar en hadden ze dit onderdeel van het spel met elkaar afgesproken.

Ik begreep dat ik met mijn 'borsten' naar buiten zou moeten. Hier protesteren zou geen zin hebben, maar ik deed het toch. Ik zei tegen mijn meesteres dat ik deze grens niet durfde over te gaan en vroeg haar of ik zonder gevulde beha naar buiten mocht. Ze werd meteen kwaad, ik had het kunnen weten. 'Saskia, ik doe voor jou al die moeite om jouw wens om als hoerige slavin over straat te gaan te kunnen uitvoeren. Dat wil je al jaren, nu doen we het eindelijk, ik accepteer geen tegenspraak, begrepen'? Ik knikte gehoorzaam en wist dat ik hiervoor wel gestraft zou worden. En dat gebeurde. 'Om te voorkomen dat je wegloopt, doe ik je een halsband om met een ketting, zodat ik je volledig in mijn macht heb en dat je vernedering alleen maar groter zal zijn'.
We gingen naar buiten en mijn angst was enorm. Ik voelde helemaal niets meer, alsof ik geen ledematen meer had, alles was verdoofd. ook hoorde ik de lachende mensen niet meer, het waren er nu heel veel. Alsof ik volkomen verdoofd was, liep ik aan de ketting naast mijn meesteres verder door de straat. Doodstil was ik, uit angst dat ik nog verder zou worden gestraft.

Na een poosje gingen we weer een winkel in. Ik was blij, eindelijk weer even uit de openbaarheid naar een veilige plaats, waar niet al teveel mensen mij zouden zien. Het was een pruikenwinkel en nu begreep ik meteen wat de bedoeling was. Gek genoeg voelde ik meteen een erectie opkomen. Met een pruik zou het werk bijna af zijn. Mijn vrouwelijkheid zou dan nog verder worden geperfectioneerd. Ook hier leek het afgeproken werk. Een verkoopster kwam aanlopen en vroeg aan mijn meesteres: 'Kan ik u ergens mee van dienst zijn', terwijl ze me vanuit haar ooghoeken onopvallend stond te bestuderen. 'Ik wil graag een pruik voor mijn slavin Saskia om haar een hoerig uiterlijk te geven', zei mijn meesteres kortaf. We liepen verder de zaak in en ik moest op een stoel gaan zitten wachten. Even later kwamen ze beiden terug met een lange blonde gekrulde pruik. Ik liet nu niet merken dat ik een gevoel van plezierige opwinding kreeg bij de gedachte straks met die pruik buiten te lopen. De pruik w!
erd zorgvuldig op mijn hoofd gezet en als een ervaren kapster begon de verkoopster 'mijn haar' te kammen. Na een kwartier was ze klaar en zei: 'Zo Saskia, ga nu maar eens in de spiegel kijken'. Ik deed dat en vond het echt heel leuk, en dat zag mijn meesteres. Foute boel, dacht ik toen. Ze liep naar de verkoopster en ze bespraken samen iets wat ik niet kon verstaan. Ik moest meekomen naar een klein kamertje achter in de winkel. Het kamertje had veel weg van een kleedkamer voor artiesten. Ik moest gaan zitten in een soort kapperstoel. Ze deden de rugleuning naar achteren en begonnen een mijn gezicht te rommelen. 'Een hoertje wil ze zijn, nou dan moet er aan dat gezicht nog wel wat gebeuren', zei de verkoopster. Het duurde allemaal vrij lang, ik kon niets zien, want ik lag machteloos achterover. Diverse potjes en kwatsjes zag ik heen en weer gaan. Ik had geen idee hoe ik er uiteindelijk uit zou zien. Na een uur zei mijn meesteres: 'Zo Saskia, kijk nu maar eens naar het resultaat!
'. Ik keek en kwam niet bij van verbazing, alsof ik naar iemand anders keek. Ik kreeg wederom een erectie, maar kon mijn gevoel van opwinding voldoende onderdrukken. Mijn meesteres beloonde me en zei dat ik mijn halsband en ketting met meer hoefde te dragen.

Eenmaal weer buiten overkwam mij iets vreemds. Geen gelach en geschreeuw meer. Voor de meesten leek het alsof ik kennelijk gewoon een vrouw was. Er gebeurde juis iets anders, iets wat ik niet had verwacht. Mannen gingen mij meer aankijken, zeiden niets maar keken wel verheerlijkt naar me. Ik voelde mij voor het eerst in mijn leven echt een vrouw, mijn meesteres kon ik eigenlijk alleen maar dankbaar zijn, ondanks alle vernederingen die ik heb moeten doorstaan.

Ik dacht dat het spel nu wel voorbij zou zijn, nu we eenmaal terugliepen naar het huis van de meesteres. Maar dat was een vergissing. Eenmaal binnen zei ze: 'Zo Saskia, ik heb wel gemerkt dat je hebt genoten van de laatste stuk lopen vanaf de winkel tot hier'. Ik zei dat het me speet dat ze het had gemerkt. 'Dat is niet voldoende Saskia, je weet dat ik erg veel waarde hecht aan volledige onderwerping, genieten is uit den boze'. 'Doe je legging en je panties uit'. Ik deed dat gehoorzaam. Ze kwam aanlopen met een lycra rokje en een paar kousen. 'Trek dat maar eens aan', zei ze. Toen ik dat had gedaan, kreeg ik inderdaad het gevoel van een hoertje over me. Die legging stelde eigenlijk niet veel voor in vergelijking to wat ik nu aan had. Ik onderdrukte mijn gevoel van opwinding door vooral strak te blijven kijken, met een uitdrukking van angst.

Ik dacht dat we binnen nog even zouden doorgaan met het spel, maar ik moest weer naar buiten. Met minder angst liep ik naar buiten, waar het nu toch behoorlijk druk was. Er werd nu toch anders naar me gekeken. Dat extreem korte rokje viel erg op en naast mannen keken nu ook weer vrouwen naar me. Vrouwen keken vooral afkeurenswaardig, terwijl mannen echt een geile blik in hun ogen kregen. 'We gaan een eindje rijden', zei mijn meesteres. Ik stapte in en zij startte de motor en reed weg. Na verloop van tijd stonden we in een file op de snelweg. Ik vond dat nogal dom, want die file is er elke dag, dat had ze kunnen weten. Alsof mijn meesteres mijn gedachten kon lezen, zei ze: 'Je denkt zeker nu dat ik dom ben door in de file te gaan staan'. Ik zei niets, maar was verbaasd over haar gave mijn gedachten te kunnen lezen. 'Ik ga je nu echt als een hoertje laten optreden', zei ze. Ze gaf me de opdracht telkens als we naast een auto stilstonden, met mijn tong langs mijn lippen te bewege!
n en zoenbewegingen te maken. Toen ik succes had, gaf mijn meesteres mij de opdracht op mijn knie?n op de voorbank te gaan zitten met mijn gezicht naar achteren. Ik zag dat de man in de auto naast ons aandachtig keek naar wat er ging gebeuren. Mijn meesteres draaide het raam aan mijn kant open en de man deed vrijwel onmiddellijk hetzelfde. Ik zei niets, want aan mijn stem zou hij meteen merken dat ik helemaal geen vrouw was. Mijn meesteres riep door het raam: 'Kijk, dit is nu Saskia, mijn slavinnetje'. 'Draai met je kontje Saskia en laat die meneer even lekker genieten in deze file'. Ik deed was ze me opdroeg en draaide lekker heen en weer op de stoel. Weer werd ik hard, maar met mijn gezicht tegen de hoofdsteun aan, merkte de meesteres gelukkig niets.

Toen de file voorbij was, gingen we nog even tanken. Ik kreeg de opdracht dat te doen en alles zo opvallend mogelijk uit te voeren. 'Als je bukt om de tankdop te openen, ga dan niet door je knie?n, maar laat goed je kontje zien'. Ik deed het met groot genoegen en genoot van elke seconde dat ik buiten was. Niets zeggend reden we terug. Ik had genoten van deze sessie, zoals van geen enkele sessie. Eenmaal terug in huis, dacht ik te gaan douchen en me te gaan omkleden. Ik wilde de meesteres bedanken, maar ze zei: 'Je dacht zeker dat ik niet heb gezien dat je het lekker vond'. Ik aarzelde, maar wist dat liegen geen zin had en zei dat het me speet. Zonder dat de meesteres iets zei, werd ik vastgebonden op bed. 'Kont omhoog en snel op je knie?n', commandeerde ze. Na enige tijd kwam ze met een enorme dubbele voorbindlul, die aan ,,n kant in haar eigen kut al behoorlijk vibreerde. De andere kant was zondermeer bedoeld voor mijn 'kutje'. Ze zei: 'Een hoer die geen beurt heeft gehad is !
geen echte hoer'. Mijn 'kut' werd met olie heel nat gemaakt en in ,,n stoot neukte ze me heel diep. Ik hijgde en kreunde van genoegen. Mijn pik barstte bijna uit elkaar van genot. Zonder dat ik hem kon aanraken kwam ik na enige tijd klaar met een enorme climax, die ik in mijn hele achterste voelde. De meesteres genoot nu ook zelf van het nemen van haar slavinnetje.

Uitgeput van genot ging ik douchen en na het douchen stond de meesteres klaar met de kleding die ik weer moest aantrekken. 'Niet protesteren', zei ze. Ik wist dus dat ik in die kleding naar huis zou moeten gaan. Opnieuw kwamen de angsten terug waarmee ik de middag begon. 'Dat is je eigen schuld, je hebt teveel genoten en daar moet je voor gestraft worden'. Ik trok alle kleren aan en voelde ineens een intense angst zo naar huis te moeten. Maar ik gehoorzaamde. Mijn meesteres liep me me mee naar mijn auto, hetgeen ik niet begreep. 'Geef me je spijkerbroek, die kom je de volgende keer maar ophalen. Je dacht zeker dat je je snel even in je auto kon omkleden'. Toen ik helemaal alleen was startte ik de auto en reed naar huis. Ik had geen idee hoe ik dit moest oplossen. Bij mijn huis aangekomen had ik het geluk dat er niemand in de straat was. Toen ik mijn deur opendeed werd...........

Slavin Saskia

Zin om dit in het echt te doen? Sta jij op mij te wachten? Mail: saskiatv@freemail.nl