Mee naar de club

Ik mag met mijn Meesteres mee naar een club, de spanning is voor mij haast ondragelijk. Wat kan ik verwachten,weet het niet laat het maar over me heen komen. Moet alleen maar op mij Meesteres vertrouwen , ik geef mij aan haar over. Aangekomen drinken we een drankje en gaan naar de zolder waar ik me moet uitkleden,krijg riemen op mijn polsen en enkels, waarna ik aan een kruis wordt gebonden. Krijg een kap op vreemd maar ik voel geen angst,hoor nog iemand op de zolder , ze praten wat maar ik hoor niet wat.

Ik voel me iets kantelen lig nu half horizontaal voel handen over me heen gaan ,weet niet van wie.

Opeens voel ik wat heets op me vallen en weer, ik trek aan me boeien, de stem van me Meesteres stelt me ineens gerust. Ineens weer hete druppels op mijn tepels, ik voel me pik groeien dit heb ik nog nooit meegemaakt,ik ga pijn fijn vinden .Voel het nu overal .

Hoor de Meesteres zeggen is mijn slaafje geil geworden . Voel opeens lippen op mijn eikel, handen die aan mij lichaam plukken, lig te genieten. Ineens is alles weg ,ik krijg weer een lading over me heen op me buik op me dijen, denk dat ze met kaarsvet bezig zijn. Weer handen die aan me plukken wel lekker, voel een naakte borst over me heen gaan , lippen sluiten zich om mijn eikel ik ben in de hemel . Is het mijn meesteres die mij zo laat genieten, weet het niet hoop het wel, voel me spannen ,ineens zijn de lippen weg.

Streng hoor ik mijn Meesteres zeggen wou deze slaaf klaarkomen zonder toestemming van zijn Meesteres dat moet gestraft worden. Wordt losgemaakt van het kruis en opnieuw vastgebonden .Weer mijn handen hoog wijd uit elkaar en mijn benen aan een stang denk ik . Een rilling gaat door mijn lichaam ,wat deed ik fout en wat gaat er nu gebeuren hoor niets meer ,waar zijn ze ,weet niet hoelang ik nu alweer staat.

Opeens hoor ik weer geluid , wat zijn ze aan het doen , dit is erger dan pijn .Opeens uit het niets een zwiepend geluid gevold door een scherpe pijn op mijn rug en weer en weer .

Met alle macht houd ik mijn kreunen in ,dit had ik niet verwacht ,ineens stopt het ,voel handen over mijn rug gaan .het is wel fijn dat gestreel ,de handen zakken naar mijn billen naar voren naar mijn zak en ballen , ik voel mijn pik weer groeien. Kijk hoor ik mijn Meesteres zeggen hij heeft nog niet genoeg gehad hij vind het lekker .Hard wordt er in mijn zak geknepen tranen schieten in mijn ogen ,voel een touw om mijn pik strak wordt hij afgebonden ,knijpers worden er op mijn zak geplaatst, sta te dansen op mijn tenen van de pijn zover ik me nog kan bewegen .er wordt iets zwaar aan mijn zak gehangen.

Denk over het ontsnappingswoord , maar besluit het niet te gebruiken ,wil dat de Meesteres trots op mij is. Wat staat mij nog te wachten ,merk het nu al krijg heel zware tepelklemmen op, knijpers op mijn tepelhoven.

Wat ziet mijn slaaf er mooi uit hoor ik mijn Meesteres zeggen , had gehoopt dat ze zou zeggen dat ze trots op me was .Hoor geklik denk dat ze foto's van me nemen. Zet je schrap slaaf hoor ik mijn Meesteres zeggen , gevolgd door een schoeiende pijn op mij billen, 10 op elke kant en tel hard op mee slaaf ,1 Meesteres mompel ik, opnieuw slaaf heb je niet verstaan .

Nu probeer ik uit alle macht harder te telen 1 ,2 , 3, 4 5 Nu 5 op de andere kant ,weer denk ik er aan op het woord te zeggen ,maar iets houd me tegen ,wou toch mijn pijngrens verleggen . Snel volgen de slagen op elkaar en na de 20 slag voel ik me toch iets weg glijden, maar ik moest nog 20 roepen .

Met al mij krachten roep ik Twintig Meesteres dank u zo hard als ik kan .Langzaam kom ik weer tot besef waar ik ben en wat er met me is gebeurd , wat een pijn.

De kap was van mijn hoofd ,had het niet eens gemerkt ,daar zag ik de pretogen van mijn Meesteres zij was alleen Weer geflitst en van alle kanten nam ze foto's .Zag dat ik was vast gemaakt aan een stang en dat ik een speidstok tussen me benen had Meesteres begon mijn lichaam in te wrijven met olie ,rook lekker maar prikte eerst wel ,daarna werd het aangenamer .Dankbaar keek ik mijn Meesteres aan, ook haalde ze alle klemmen en knijpers weg , masseerde gelijk de plekken waar deze hadden gezeten, wat een heerlijke pijn .

Als laatste mijn pik en mijn zak o wat fijn .

Ik was ondertussen behoorlijk opgewonden geraakt, wat heb ik toch een geil slaafje hoor ik mijn Meesteres zeggen . Als ik je heb losgemaakt mag je jezelf lekker aftrekken ,maar je mag alleen klaarkomen als ik je daar toestemming voor geeft.

Ze bevrijde me van alle boeien ,stond nog wat wankel op mijn benen , maar ging toch met mezelf spelen ik was zo geil .

Al snel voelde ik mijn hoogtepunt naderen ,keek naar mijn Meesteres ,die ook zichtbaar opgewonden was geraakt en vroeg haar toestemming om klaar te komen . Nog even geduld slaaf ,ik vertraagde het trekken aan mijn lul. Maar ineens zei ze kom maar lekker klaar slaaf ,dankbaar mompelde ik dank u Meesteres . Grommend als een wild dier kwam ik klaar ,wat een ontlading . De meesteres kwam naar me toe en zei je heb het goed gedaan slaaf . Dank u Meesteres ,toch nog erkenning .

Ging douchen en me aankleden waarna we beneden nog een drankje dronken , zag op de klok dat het al 22-45 was , had totaal geen besef van tijd meer .

Onderweg in de auto gaf de Meesteres me de opdracht een verslag te schrijven ,hoop dat dit gelukt is. Bij het station kreeg ik van mijn Meesteres een kus op mijn voorhoofd ,we spreken elkaar gauw weer en weg ging ze.

Op het station stond mijn trein op het punt te vertrekken ,stapte in en liet me op de bank vallen

het verslag van slaaf hans