In opdracht van Meester Xander,  een verslag van 2 en 3 juli 2004

Zittend op de bank, droom ik een beetje weg bij de gedachte aan de avond die komen gaat. Er is weer een meeting van Joja en we zouden er samen met een stel heen gaan.
De gedachte aan de afgelopen meeting in mei komt weer naar boven.
Ik zie slavin t die beneden in de kelder vastligt op de tafel, waarna ik haar een sessie geef met zwepen en liefdevolle strelingen. Een rilling trekt door mijn lijf en ik merk hoe het vocht mijn kut weer nat maakt. Dan gaat de telefoon en is het Mr G die vraagt hoe laat Hij verwacht wordt bij mij. We praten wat over de meeting en over de gebruiken daar.

Nadat ik opgehangen heb sta ik wat te dralen over wat ik wil gaan doen. Ik besluit om boven vast mijn kleren klaar te leggen, evenals de attributen die ik mee moet nemen van mijn Meester.
Boven, voor de kleerkast, sta ik te aarzelen daar mijn Meester graag wilde dat ik een zwart jurkje aan zou doen, maar ik voel me er niet helemaal lekker in en zeker niet voor een meeting. (Voordeel was wel dat mijn Meester had gezegd dat ik me er wel prettig in moest voelen.)
Toch leg ik het jurkje klaar en de hold-up kousen en mijn laarzen met hak. De attributen heb ik een aparte tas gedaan deze keer, daar we niet alles mee zouden nemen, omdat ik nog aan het herstellen ben van een zware operatie en we niet alles kunnen gebruiken.
Ik laat de bruine leren zweep, die slavin s voor ons gemaakt had, even door mijn vingers glijden en geniet al bij voorbaat van het effect dat die zweep heeft op mijn lichaam.
Dan hoor ik mijn dochter beneden roepen dat haar vader er is.
Ik beland gelijk terug op aarde en ga snel naar beneden, geef mijn kinderen een dikke kus en een knuffel en zwaai ze uit. Ik zie op de klok dat het al half zeven is en dat ik op moet schieten. Eerst snel douchen en mezelf netjes scheren. Na gecontroleerd te hebben of mijn kut mooi glad is, op het streepje na dat mijn Meester zo mooi vindt, droog ik me af en wrijf mijn lijf in met bodylotion.
Ik voel mijn tepels hard worden en kan het niet laten er zacht over heen te wrijven. Ik trek mijn hold-ups aan en mijn laarzen. En uiteindelijk gaat mijn jurk aan, het zit als gegoten. Voor de spiegel staand vraag ik me af wat Meester Xander er van vindt en of Hij trots zal zijn op Zijn sletje en haar mooi zal vinden.
Op mijn gemak maak ik me op en doe een lekker geurtje tussen mijn borsten, wanneer ik tevreden ben met het resultaat loop ik naar beneden met mijn tas met spulletjes.
Ik pak nog gauw een kop warme chocomel en zit net als de deurbel gaat.
Het is tien voor half acht.
Mr G is gearriveerd en ik geef Hem een zoen en een knuffel en heet Hem welkom in mijn huis.
Ik bied Hem iets te drinken aan en krijg het compliment dat ik er mooi uitzie, wat me uiteraard goed doet. We praten over koetjes en kalfjes en over SM en de meeting. We hebben ruim de tijd daar Meester Xander en slavin k pas over achten hier zouden zijn.
Ze zouden samen rijden daar ze vlak bij elkaar wonen. De zenuwen beginnen langzaam aan te komen naarmate het later wordt.
Ik zit steeds op de klok te kijken en hoop maar dat mijn Meester niet laat is, daar we nog anderhalf uur moeten rijden eer we in Utrecht zijn. Dan eindelijk hoor ik de sleutel in het slot steken en snel ik me naar de hal om de voordeur open te houden. Een kriebel schiet door mijn buik als ik mijn Meester zie en ik geef Hem een dikke kus en knuffel.
Ook slavin k geef ik een dikke kus en een knuffel, heerlijk haar weer even vast te kunnen houden. Dan krijg ik het compliment waar ik op hoopte, mijn Meester keurt mijn kleding goed. Ondanks het feit dat ik blij ben met het compliment geef ik Hem ook aan me er niet helemaal prettig in te voelen en vraag Hem of Hij er bezwaar tegen heeft als ik samen met slavin k even boven in mijn kast ga kijken naar iets waar ik me fijner in voel. Hij is goedgestemd en het mag, dus slavin k en ik naar boven en mijn kleerkast in.
We halen er wat kleren uit en ons oog valt op een latex rokje en een grijs korset. Wanneer ik het eenmaal aan heb voel ik me gelijk een stuk beter. Ook slavin k is tevreden met het resultaat en ik loop met spanning in mijn buik naar beneden waar de Meesters op ons zitten te wachten. Beide Meesters knikken goedkeurend en zijn uitermate tevreden over hoe hun slavinnen er bij lopen. Dan gauw de auto in en wegwezen.
Onderweg kletsen we gezellig met zijn allen, op slavin k na die in slaap is gevallen, ze heeft een drukke week achter de rug dus ze heeft het hard nodig. Even voor 22.00 uur komen we aan in Utrecht. Nadat we de auto hebben geparkeerd lopen we gezamenlijk naar binnen. Daar aangekomen voel ik me weer helemaal thuis. slavin k als ik gaan gelijk aan de ketting en worden zo mee naar boven gevoerd.
Daar aangekomen is het altijd eerst iedereen kussen en knuffelen. Standaardregel bij de Joja meetings. Wat me ook altijd erg goed doet om mijn familie, zo noem ik de mensen van Joja, te begroeten.
Er zijn veel nieuwe gezichten en uiteraard veel 'oude' gezichten. Ik ben blij dat ik kan zitten daar de autorit erg veel energie heeft gevergd van me. Daar kan ik duidelijk aan merken dat mijn gezondheid nog niet helemaal in orde is. Mijn Meester haalt wat drankjes en we kletsen heerlijk met de andere aanwezigen. Ook Mr G en slavin k voelen zich snel op hun gemak en mengen zich tussen de meetinggangers.
Ik voel steeds de blik van Meester Xander op me rusten en het lijkt wel of mijn onderlichaam in brand staat, wat verlang ik naar Hem en Zijn opvoeding (die ik al 4 weken heb moeten missen vanwege mijn gezondheid.) Helaas heb ik ook een beetje een opstandige bui en ben ik Hem wat aan het uitdagen. Dat lukt dus.
Hij trekt me flink aan mijn haar en vertelt me dat ik me maar eens moet gaan gedragen, anders zou ik daar wel eens erg veel spijt van kunnen gaan krijgen. Ik zeg Hem dat het me spijt en me zal gedragen. Ik wil niet dat Hij zich gaat schamen voor me, zeker daar ik Mr G de dag ervoor heb uitgescholden, wat dus echt niet kan. Heb hier ook dubbel mijn excuses voor aangeboden aan zowel Mr G als aan Meester Xander. Heb daar ook terecht straf voor gekregen.
Maar goed ik kan het helaas niet laten en Meester Xander vindt dat het tijd wordt dat we maar eens naar de kelder moeten gaan. Daar aangekomen blijkt de kelder bezet te zijn dus gaan we terug naar boven. Ik ben nogal geďrriteerd (door een bepaald voorval) en na een gesprek met Meester Xander is dat gevoel weg.
Ik moet mijn korset uittrekken van Hem en zo sta ik met ontbloot bovenlichaam voor Hem. Hij trekt aan mijn tepels en ik voel mijn baarmoeder gelijk samen trekken en mijn kut nog natter worden. Hij vertelt me dat ik nogal opstandig ben en dat Hij daar niet van gediend is. Dat Hij van mij verwacht dat ik me zal gedragen als Zijn slavin zijnde. En niet als een relsub.
Nederig buig ik mijn hoofd waarna Hij mijn haren pakt en me achterover trekt. Hij vraagt me of ik het heb begrepen. Uiteraard antwoord ik met Ja Meester, sorry Meester. Ik voel me knap rot, daar ik Hem heb beledigd en sla mijn ogen neer. Hij pakt de ijzeren klemscharen en zet deze op mijn tepels. Een scherpe pijn schiet er door heen, maar laat het Hem niet merken. Hij gebiedt me over de bok te buigen en mijn rokje op te tillen. Wanneer ik daar met mijn billen bloot voorover sta gaat er een heel geil gevoel door me heen. Ik voel mijn klit opzwellen en voel zowaar een druppel geil uit mijn kut glijden. Mijn Meester slaat eens flink op mijn billen en pakt dan de cane uit de tas.
Hij slaat eerst op mijn schouders en dan op mijn billen, steeds harder. Hij wisselt af door dán weer te slaan en dán weer te strelen met Zijn handen.
Dan loopt Hij bij me vandaan en in mijn ooghoeken zie ik Mr G en slavin k toekijken.
De opwinding wordt groter als ik me bekeken voel, dat vind ik heerlijk.
Dan een slag van de bruine zweep, die ik overal zou herkennen. Hij geeft een heerlijke diepe slag en dat werkt fijn na. Zeker de knoopjes die op het einde zitten van de zweep versterken dat gevoel.
Keer op keer voel ik hoe de zweep mijn, langzaam gloeiende, billen raakt. De Meester vraagt me of mijn billen al beginnen te gloeien, waarop ik dus zeg van niet. Dat was een fout antwoord. Dat had ik kunnen weten en misschien wist ik het ook wel toen ik Hem dat antwoord gaf. Hij doet me een gag in en zegt me dat ik me maar beter kan verbijten nu, want Hij wil geen kik horen. De Meester haalt met al Zijn kracht uit en wisselt de bruine zweep af met een kleine zwarte flogger. Ik verbijt me intussen.
Net als ik denk dat ik het niet meer kan hebben, stopt Hij en neemt me in zijn armen. Hij zegt me dat het mijn verdiende straf is omdat ik zo opstandig ben geweest. Ik bedank mijn Meester en zeg Hem toe me te gedragen in het vervolg.
Met zere billen mag ik de spullen opruimen en naar de bar komen om iets te drinken.
Terwijl ik de spullen terug in de tas stop, voel ik hoe mijn billen gloeien en verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Ik voel me heerlijk en heb het pak slaag echt gemist. Eenmaal bij de bar zie ik nog net hoe een medeslavin, de slavin van Mr G een trucje aan het leren is. Inwendig moet ik hard lachen, heerlijk hoe wij onderdanigen de anderen leren hoe we dingen kunnen doen of uithalen, of het nu goed of slecht is. Dat maakt een hechte band onderling. Geloof dat Mr G daar achteraf niet zo gelukkig mee was en dat ook duidelijk heeft laten merken aan slavin k, tja dat is weer het risico van het vak ;-)
We kletsen gezellig wat met de overige mensen aan de bar en opeens moet ik van Meester Xander meekomen naar beneden, de kelder in. Hij heeft nog een verrassing voor me.
Daar aangekomen, moet ik op de tafel gaan liggen, met mijn benen in de beugels. Hij schuift een handdoek onder mijn billen en zet een vibrator tegen mijn kut. Hmmmm gaat het door me heen, dat is fijn. Hij pakt ook de grote genotskopvibrator (die ook in Hogtied filmpjes gebruikt wordt) en duwt die in één keer in mijn openstaande kut.
Verschrikt span ik mijn spieren aan, maar na Zijn:"ontspannen slet" ontspant mijn kut zich en begin ik mee te bewegen met het ritme van het in en uit bewegende deel.
Zo kom ik enige tijd later spuitend en kreunend klaar.
Ik voel me uitgeput maar intens gelukkig.
Daarna drinken we nog iets aan de bar en vervolgens gaan we richting huis. Het is al kwart voor drie geweest en we moeten nog anderhalf uur terugrijden. Na van iedereen afscheid te hebben genomen, de meesten zijn al naar huis, stappen ook wij in en beginnen we aan de terugrit. Thuis aangekomen nemen we afscheid van Mr G en slavin k en spreken we af elkaar snel weer te zien. Het is bijna half vijf als onze hoofden het kussen aanraken en we vrijwel gelijk in slaap vallen.
Langzaam ontwaak ik terwijl het zonnetje op mijn slaapkamerraam schijnt. Ik kijk op de klok en zie dat het over elf is. Draai me om en zie dat Meester Xander nog lekker ligt te slapen. Niet veel later wordt ook Hij wakker en begint Hij te rommelen in mijn koffer met SM attributen en krijg ik met de zweep op mijn borsten en tepels, verschrikt sla ik mijn handen ervoor maar krijg gelijk te horen dat ik ze weg moet houden. Hij zet tepelklemmen op mijn tepels. Hij gaat op mijn bovenlichaam zitten en stopt Zijn dikke lul in mijn mond.
Zover dat ik moet kokhalzen, het maakt Hem niet uit en neukt mijn mond.
Hij zegt me dat een slet dit toch wel moet kunnen hebben en dat ik de volgende keer hem nog verder zou krijgen, kokhalzend of niet.
Dan gaat Hij van me af. En doet een panty over mijn hoofd en bindt hier tape omheen zodat ik niks kan zien. Het zit strak en belemmert me enigszins ook het ademhalen. Dat geeft me onverwacht ook wel een kick merk ik. Hij laat mijn mond vrij, alwaar hij een gag plaatst.
Ik hoor Hem nog meer rommelen en voel ineens een stroomstootje door mijn rechtertepel gaan en dan één door mijn linker tepel. Ik probeer te gillen maar er komt weinig geluid uit mijn mond vanwege de gag. Ik hoor Hem lachen en voel dan hoe Hij mijn polsen vastzet en mijn enkels, zodat ik wijd gespreid voor Hem lig.
Dan haalt Hij de klemmen van mijn tepels en bindt Hij mijn borsten op, die Hij vastzet aan mijn collar. Dat vind ik heerlijk, wat mijn Meester ook weet. Ben vreselijk geil en heel klein aan het worden, wanneer Hij me met woorden aan het vernederen is. Onder tussen pijnigt Hij nog steeds mijn tepels met wat stroomstootjes, afgewisseld met het 'handje'.
Ik probeer me los te trekken, niet dat het veel uithaalt, maar mijn Meester geniet altijd zichtbaar als Hij merkt hoeveel pijn het me doet en moeite het me kost om het te verdragen. Al weet Hij heel goed dat ik de pijn voor Hem zeker zal verdragen, daar ik een goede slavin voor Hem wil zijn.
Dan loopt Hij de kamer uit om beneden wat te rommelen in mijn keukenkastjes en komt weer naar boven. Mijn gag wordt verwijderd en ik krijg een trechter in mijn mond, met de uitdrukkelijke taak die vast en recht te houden.
Ik probeer uit alle macht dat ding vast te houden, wat me gelukkig ook lukt.
Dan giet Hij een glas water leeg in de trechter en verslik ik me bijna. Ik moet het helemaal opdrinken van Hem.
Helaas gaat de helft over mijn gezicht en verdwijnt in bed. De Meester haalt de trechter weg en zet het ding in mijn kut, waarna Hij ook hier een glas water ingiet. En ook daar komt het allemaal over het bed heen.
Ik voel me vernederd en schaam me diep.
Dan voel ik hoe mijn Meester een dildo tegen mijn kut zet en hem er in ramt. De vibrator tegen mijn klit en ik moet klaarkomen. Dit lukt en de Meester lijkt tevreden. Ik hoor Hem naar de badkamer lopen, terwijl Hij een deuntje zingt en het bad vult.
Ik voel me alleen.
Ik wil me het liefst verstoppen in een klein hoekje, maar dat gaat niet want ik lig hier, wijd gespreid en naakt. Wachtend op wat mijn Meester verder met me van plan is. Ik moet nodig naar het toilet, maar durf Hem niet te roepen.
Als ik het niet meer kan houden ben ik zo brutaal me los te maken (ook ik weet meestal wel hoe ik me zelf kan bevrijden) ;-)
De panty en de tape haal ik van mijn gezicht en ik sta op. Meester Xander komt boos de kamer inlopen en vraagt wat dit te betekenen heeft. Ik vertel Hem zacht dat ik hoognodig moet plassen en dat ik Hem niet wou storen.
Hij laat me naar de wc gaan en als ik klaar ben moet ik voorover op bed gaan liggen.
Hij pakt de nieuwe zweep, van een bevriend stel en laat me gelijk even voelen dat het niet de bedoeling is dat ik me dan maar zelf losmaak. Dit weet ik uiteraard ook, maar ik heb op dat moment daar helaas niet beter over nagedacht.
Die zweep komt erg venijnig over en doet echt ontzettend zeer. Ik gil en kreun hard. Hij zegt dat het mijn eigen schuld is en dat ik het maar heb te ondergaan. Een traan druppelt over mijn wang wanneer Hij klaar is.
Hij gebiedt me de spullen op te ruimen en mijn enkelboeien en korte ketting mee naar beneden te nemen. Ik mag alleen een shirtje dragen verder niks.
Beneden aan gekomen, mijn billen gloeiend van die zweep, krijg ik de enkelboeien om met een stukje ketting er tussen. Het loopt niet fijn, maar zo weet ik wel waar mijn plaats is. Ik ben Meester Xander ook erg dankbaar voor alles wat Hij me leert. En zal er in het vervolg alles aan doen om het Hem naar de zin te maken en Hem trots op me te laten zijn.
Bij deze dus het verslag, in opdracht van Meester Xander, van een fijne avond en een net zo fijne volgende dag.
Waarbij ik weer veel geleerd heb.
Liefs kayleigh{Xander}