Inge


Inge stond de afwas te doen toen haar aandacht getrokken werd door een man aan de overkant van de straat. Ze had hem al vaker bezig gezien. Hij was met bouwmaterialen in de weer geweest. "Zal het dan toch nog verkocht zijn?", dacht ze. Het oude pand was volgens de gevelsteen gebouwd in 1865. In de buurt stond het bekend als villa Kakelbont, naar het huis van Pipi Langkous. Het stond al leeg zolang Inge in de straat woonde. En zij woonde er nu drie jaar, vanaf het moment dat haar scheiding definitief geworden was. De eigenaar was overleden en er was niemand meer genteresseerd in de villa, nu er een nieuwbouwwijk tegenover gebouwd was. Niet elitair genoeg meer waarschijnlijk. De 10 woningen die op de villa uitkeken lagen aan de rand van de wijk. Tussen de woningen en de villa was een voetpad en een groenstrook aangelegd. De ingang van de villa was niet met de auto bereikbaar. Er was wel een parkeerterreintje naast haar hoekwoning. Inge vermoedde dat dit ook een rol speelde bij de leegstand. Je wilt immers je Jaguar voor de deur hebben dacht ze glimlachend. Het was wel een mooi pand. Ondanks de leegstand zag het er goed onderhouden uit en er lag een groot stuk bebost land achter. Het pand had haar altijd al nieuwsgierig gemaakt. Hoe het er van binnen uit zou zien en wat er allemaal in het bos achter het huis zou zijn. Maar het hek was altijd dicht geweest en de omheining te hoog om er "even" overheen te klimmen. Nu zag ze stond het hek open. Even speelde haar nieuwsgierigheid op, maar al snel liet ze het idee varen. Zoiets doe je gewoon niet dacht ze. Ze was klaar met de afwas en ging ze verder met andere huishoudelijke klussen, waardoor haar aandacht van het huis werd afgeleid.

Inge staat op het punt om, onder het genot van een bak koffie, naar haar favoriete soap te kijken als de bel van de voordeur gaat. Als ze de deur heeft geopend ziet ze een man en een vrouw die haar vriendelijk aankijken. Geen jehova denkt ze nog als ze de kleding van de vrouw bekijkt. "Hallo", begint de man. "Ik ben Andy en dit is Maria. We zijn de nieuwe buren van de overkant en zijn met een kennismakingsrondje bezig. Jij bent de eerste die we met een bezoek vereren". Inge groet terug en vraagt of ze misschien even binnen willen komen. Terwijl ze naar de huiskamer lopen kijkt Inge nogmaals naar de vrouw. Ze ziet er goed uit en draagt een strak leren jurkje, met aan de voorzijde een rits. Vreemde kleding om op een kennismakingrondje te gaan denkt Inge.

Nadat ze voor haar gasten een kop koffie heeft ingeschonken begint Andy uitgebreid te vertellen wie ze zijn. Dat ze zo blij zijn met het huis en de omgeving. "Vooral de kelder en het bos zijn favoriet, nietwaar Maria?" Maria schudt ja, maar heeft nog steeds geen woord gezegd. Andy:"Is je man niet thuis?" "Ik heb geen man, ik ben gescheiden", zegt Inge afgemeten."

"Oh sorry, dat wist ik natuurlijk niet. Je moet maar denken dat het ook allerlei nieuwe mogelijkheden biedt als je alleen bent. Maar we moeten gaan. We hebben nog meer te doen. Inge leuk kennis te maken en ik hoop je snel weer te ontmoeten. Oh ik vergeet het bijna. Maria en ik zijn erg gebrand op een goede relatie met de buurt. Ik ben overdag veel weg en Maria is dan alleen thuis. Ik wil je graag de sleutels geven dan kun je eens bij haar aanwippen. Zelf kan ze niet altijd weg, omdat ze, laten we zeggen, nogal aan huis gebonden is. Als je langs komt zal ze er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Ze vindt het erg fijn om anderen een dienst te bewijzen, nietwaar Maria?". "Zeker, dat is mijn doel in het leven", zegt Maria. H, ze kan praten, denkt Inge en ziet dat Andy een bos sleutels op tafel legt. Inge: "Nou ik zie wel. Misschien moeten we elkaar inderdaad beter leren kennen. Ik woon hier nu drie jaar, maar ken de overige buren eigenlijk nauwelijks. Misschien komt dat ook wel omdat ik geen man heb en dat al die getrouwde stellen eerder elkaar opzoeken." Na het handjes schudden en het vertrek van Andy en Maria zit Inge nog even na te sudderen. Vreemde mensen denkt ze.

De volgende morgen staat Inge, zoals altijd, zichzelf te bewonderen voor de spiegel. Ze weet dat ze er goed uitziet en gewild is bij de mannen. De hele geschiedenis met haar scheiding maakt echter dat ze niet meer zo happig is. Natuurlijk mist ze het gezelschap en de sex, maar een dergelijke beklemmende relatie als ze heeft gehad wil ze nooit meer. Edwin haar ex, was zo jaloers, dat hij al door het lint ging als er iemand naar haar keek. Door haar uiterlijk, en vooral haar enorme borsten gebeurde dat nogal eens. Op het laatst was er een onleefbare situatie ontstaan. Toen hadden ze maar besloten te scheiden. Ze bevoelde haar borsten en haar tepels sprongen spontaan in de houding. Ze wist dat sommigen dachten dat haar borsten nep waren, maar zij wist wel beter. Ze was gewoon uitermate goed bedeeld en ze waren net zo natuurlijk en rond als meloenen. De blonde driehoek tussen haar benen was al lang niet betast. Zichzelf bevredigen was iets waar Inge niet over dacht. Haar opvoeding belette haar zichzelf genot te geven. Al had ze zo haar fantasien, ze had er nog nooit over gedacht ze te realiseren. Zoiets doe je niet.

Nadat ze een douche heeft genomen, zich aangekleed en een lekker ontbijtje heeft genomen vraagt ze zich af wat ze deze woensdag weer zou doen. Werken hoeft ze niet, want haar vorige man had voldoende geld gehad om te zorgen dat de hoogte van de alimentatie ruim genoeg was om in haar onderhoud te voorzien. Het is elf uur ziet ze. Dan ziet ze de bos sleutels op de salontafel liggen. Zal ze.. Ach waarom niet. Maria zit daar ook maar alleen en dit is mijn kans om een vriendin te maken. Kan ik met haar een keer op stap. Gezellig. Ze loopt de 150 meter van haar huis naar het hek op haar gemak. De straat is weet uitgestorven. Allemaal werken. De Buitenstraat is een echte slaapstraat. Zelfs in het weekeinde zie je zelden iemand buiten. Dan zijn ze allemaal naar de camping of op stap. Bij het hek aangekomen probeert ze de drie sleutels om de beurt. Bij de tweede is het raak. Het hek gaat open en ze loopt de laatste 25 meter naar de voordeur over het grindpad. Ik bel eerst wel aan. De bel is duidelijk te horen, maar er wordt niet gereageerd. Niet thuis denkt Inge. Ze wil weer weglopen, als ze zich realiseert dat dit de gelegenheid is om haar nieuwsgierigheid naar de villa te bevredigen. Nog even twijfelt ze, maar dan neemt ze een besluit en opent met de sleutel de voordeur. De hal is enorm. Er zijn verschillende deuren. Inge is helemaal opgewonden. Ze ziet dat n deur openstaan en besluit haar verkenningstocht daar te beginnen. Bij de deur aangekomen ziet ze dat er een trap naar beneden gaat. De kelder. Beneden brand licht. Misschien is Maria daar en heeft ze daarom de bel niet gehoord. Inge loopt naar beneden. Beneden gekomen weet ze niet wat ze ziet. Daar is Maria. Ze is volledig naakt en staat wijdbeens en met haar armen boven haar hoofd vastgebonden aan en soort kruis. In haar mond zit een soort biljartbal, die is vastgemaakt met een riempje. Haar hoofd hangt naar beneden, alsof ze slaapt. Er gaat een schok door Inge heen als ze ziet dat Maria's vagina volledig kaal is. Geen haartje te zien. Ook ziet Inge dat Maria een piercing door haar tepels heeft. Beide details geven haar kriebels in de buik. Dit zijn precies de dingen waarover zij zelf regelmatig fantaseert, maar wat zij nooit gedurfd heeft te doen. Een ander pregnant detail is het bord dat tussen Maria's benen staat. "Gebruik mij" staat er met grote letters op.

Inge staat op het punt om weg te lopen, als Maria haar hoofd optilt en haar doordringend aankijkt. Ik moet haar bevrijden denkt Inge. Ze loopt naar haar toe en beging met het verwijderen van de bal in Maria's mond. "Hoi Inge. Ik ben zo blij dat je gekomen bent." "Dat begrijp ik. Ik zal je bevrijden zodat je snel je koffers kunt pakken en weggaan bij die verschrikkelijke vent". Maria begint hard te lachte. "Ik weg bij Andy. Nooit. Hij is juist degene die mij heeft bevrijd. Andy is het beste dat me ooit is overkomen. Ik denk dat je de situatie niet helemaal goed in schat. Ik sta hier, omdat ik dat zelf wil. Andy doet nooit iets dat ik echt niet wil. Maak me maar los dan vertel ik je hoe het zit".

Maria gaat, op de houten stoel zitten, die midden in de kelder staan en vraagt Inge plaats te nemen op de stoel tegenover haar.

"Andy heeft mij geleerd om in te zien wat mijn werkelijk doel is in het leven. Ik wil genot geven aan anderen en daardoor zelf genot en liefde terug ontvangen. Alles wat ik geef ontvang ik dubbel en dwars terug. Ik weet nu dat ik besta om te behagen en behaagd te worden. Andy heeft me dat geleerd. Eerst door mij te laten afrekenen met de schaamte en daarna door me te laten zien dat alles wat ik heb meegekregen in mijn opvoeding is gebaseerd op waarde en normen van mensen die voortdurend bang zijn. Bang om lief te hebben, bang om afgewezen te worden, bang om uitgestoten te worden en ga zo maar door. Onze opvoedingsysteem is gebaseerd op de veronderstelling dat weinig mag en veel moet. Andy heeft mij laten zien dat alles mag en niets moet."

Terwijl Maria spreekt kan Inge het niet nalaten om haar blik steeds naar de vagina van Maria te laten dwalen. Maria houdt haar benen voortdurend uit elkaar zodat de geschoren schaamlippen enigszins uit elkaar blijven staan.

"Ik zie je steeds kijken en denk dat je je afvraagt waarom ik mijn knien niet tegen elkaar doe zoals elke vrouw dat leert. Ik wil laten zien dat ik open sta. Ik sta open voor alles wat je wilt. Iedereen mag met mij doen wat men wil. Uiteraard bepaal ik daarbij zelf de grens. Mijn mond en kut staan open voor iedereen die er gebruik van wil maken. Mijn hele lichaam staat ter beschikking. Zo ontvang ik genot terwijl ik het geef."

"Nee", stottert Inge. "Dat is niet wat ik me afvroeg. Ik keek omdat jij hebt, waar ik altijd over fantaseer, namelijk een onthaarde vagina."

"Je bedoelt mijn kale kut. Je zou je fantasie moeten omzetten in daden. Ik kan je garanderen dat een kale kut te verkiezen is boven een behaarde. Daarbij vinden mannen het heerlijk."

"Ik zou niet weten hoe ik hem zo mooi kaal kan krijgen en daarbij zoiets doe je toch niet."

"Kijk daar heb je het nou. Je mag niet. Kom op doe wat je zelf wil. Ik wil je wel helpen om je kutje zo glad te maken als die van een pasgeboren baby. Zullen we?"

Inge voelt het bloed naar haar hoofd stijgen. Ze voelt ook een ongelooflijke kriebel in haar onderbuik. "Ik doe het", zegt ze plotseling. Het voelt als een enorme overwinning.

Maria zegt dat Inge haar rok en slipje moet uitdoen en op de lange houten tafel moet gaan liggen. Op de tafel zitten op verschillende plaatsen ringen en Inge kan wel raden waarvoor die normaal worden gebruikt. Maria stroopt het bloesje van Maria op tot vlak onder haar borsten. Anders komen er misschien vlekken op. Ze legt een soort linnen doek over Inge haar buik en legt daar de attributen op die nodig zijn om Inge's wens in vervulling te laten gaan. Ze rommelt nog wat aan de tafel en het lijkt alsof de linnen doek wat strakker om Inge's buik komt te zitten. Inge heeft haar ogen dicht en heeft zich helemaal aan Maria overgeleverd. Maria begint met een schaar de ergste bossen haar te verwijderen. Dan smeert ruim scheerschuim over het onderlichaam van Inge en begint met een scheermesje aan het secure werkje. Inge voelt de hand van Maria over aar kut gaan als ze test of een en ander glad is. Ze voelt ook dat er nog steeds stoppels zitten.

"Nu komt de finishing touch", zegt Maria. "Dat kan even een beetje zeer doen, maar dat is echt nodig om hem net zo glad te maken als toen je geboren werd." Inge voelt dat Maria warme doeken op haar onderlichaam drukt. Ook drukt ze flink tussen haar benen en bij haar anus. Ze voelt hoe de doeken langzaam afkoelen. Ze vermoed natuurlijk wel dat het hier om geprepareerde harsdoeken gaat, maar wil daar liever niet aan denken. Dan rukt Maria ineens de doeken van haar lijf af. De pijn is hevig en Inge schreeuwt het uit terwijl de tranen in haar ogen springen. Onmiddellijk echter gaat er een andere sensatie door haar onderlijf. Maria heeft meteen na haar actie haar mond en tong in stelling gebracht om de gladde huid en de gevoelige delen af te koelen. Inge weet niet hoe ze het heeft en voelt samen met de pijn scheuten van genot door haar lichaam schieten. Maria weet welke plekjes ze met haar tong moet beroeren om de aandacht van de pijn af te leiden. Plotseling hoort Inge: "Zo Maria, ik geloof dat jij Inge nu gebruikt in plaats van zou jou!!". Het is de stem van Andy, Maria gaat onmiddellijk overeind staan en Inge probeert snel overeind te komen. Ze merkt echter dat de linnen doek, geen doek is, maar een band die over haar buik is vastgemaakt aan weerzijde van de tafel. Ze kan niet overeind komen. Dan probeert ze haar benen te sluiten om het uitzicht op haar edele delen te verminderen. Ook dat lukt niet, omdat Maria naast haar bovenbenen twee houten stokken inde tafel heeft gestoken, die haar beletten haar benen te verplaatsen. Als laatste redmiddel slaat ze haar handen voor haar onderlichaam, maar ook dat kan niet voorkomen dat delen van haar onderlichaam duidelijk zichtbaar blijven, met name het deel tussen haar benen.

Inge weet niet wat te doen en blijft met gesloten ogen liggen. ""Hallo Inge", zegt Andy. "Ddddag": stottert Inge. "Ik zie dat Maria je heeft genspireerd. Je ligt er mooi bij. Ik zie echter dat Maria een belangrijke regel van de kelder heeft overtreden. Ik neem aan dat je het niet erg vindt als Maria die fout herstelt?" Inge schudt met gesloten ogen haar hoofd. Ze voelt hoe Inge aan de knoopjes van haar blouse begint te frummelen en deze opent. Vervolgens trekt ze, omdat Inge erop ligt, de blouse omhoog om hem via haar hoofd te verwijderen. Daarbij moet Inge haar armen van haar onderlichaam halen om haar armen uit haar mouwen te krijgen. Omdat Maria de knoopjes van haar manchetten niet heeft losgemaakt kunnen de mouwen echter niet over haar handen heen. Ze voelt dat haar blouse ergens aan wordt vastgeknoopt. Ze ligt nu gestrekt en kan haar handen niet meer in een andere positie brengen. Maria komt terug en begint aan haar BH te frunniken. De sluiting zit echter op Inge's rug en Maria kan daar niet bij. Inge heeft haar ogen inmiddels wijd open. Ze ziet hoe Maria een schaar pakt en de stof rond haar tepels begint weg te knippen. Zo ontstaat er een soort cuploze BH. "Dat is beter. De afspraak is dat vrouwen zich slechts met naakte borsten en onderlichaam in de kelder mogen bevinden", hoort ze Andy zeggen. "Jij hebt overigens prachtige exemplaren." Ze ziet hoe Andy naar haar borsten reikt en ze teder streelt. "Even controleren of Maria haar werk naar behoren heeft gedaan". Ze volet hoe de handen van Andy over haar ondelichaam gaan. Heel even, alsof het per ongeluk is, raakt hij daarbij de zachte binnenste delen van haar kutje aan. Er gaat een siddering door Inge's lijf. "Lekker?"vraagt Andy en streelt nogmaals met zijn vingers door haar inmiddels vochtig geworden spleet. Inge knikt en voelt hoe Andy's vinger bij haar naar binnen glijd. Dan plotseling stopt hij en gaat naast haar staan. "Wat denk je Inge, lijkt het je wat om net als Maria bevrijd te worden van je remmingen?" Inge weet niet hoe ze het heeft en weet niet hoe te reageren. Ze voelt echter wel een spanning in haar buik, die ze als bijzonder prettig ervaart. "Als je dit wilt, dan kunnen we daarmee zaterdag een aanvang maken. Je kijgt maar n kans. Ik bevrijd je van je schaamte en je keurslijf en je krijgt een genotvolle toekomst of je gaat door met je grijze leven. Zeg het maar."

Inge voert een hevige strijd met zichzelf. Uiteindelijk overwint haar sterk ontwikkelde nieuwsgierigheid en de seksuele spanning die in haar lijf is opgebouwd en besluit ze. "Ja, ik wil bevrijd."

Andy zegt dat ze aanstaande zondag om 4 uur in de middag wordt opgehaald door Maria. Hij geeft haar een tasje en zegt. "Je komt in de kleding die in dit tasje zit. Als je besluit dat je dat niet acceptabel vindt, dan vergeten we alles alsnog. Er zullen verschillende momenten zijn waarop ik je die keuze voorleg. Weet echter dat naarmate je verder in je bevrijdingstraject komt, je besluit om te stoppen er toe zal leiden dat je meer gevangen zult zijn dan voordat je dit avontuur begon."

Andy verlaat de kelder en Maria bevrijd Inge uit haar benarde positie. "Je zult hier geen spijt van krijgen", zegt Maria. "Ik zal steeds bij je zijn om je te steunen en te helpen. Ga nu naar huis en wacht tot ik je zaterdag kom halen"

Thuisgekomen opent Inge onmiddellijk het tasje en ziet dat er een soort catsuit van velours inzit. Ze kleed zich uit en trekt het pakje aan. Dan ziet ze dat het pakje op de plek van haar vagina en haar borsten van een gaasachtig doorzichtig elastisch materiaal is. Het valt strak om haar borsten en haar schaamlippen. Haar spleetje tekent zich duidelijk af. Feitelijk is het pak geen kleding maar een soort 2e huid. Ze kijkt in de spiegel en ziet dat haar borsten en kut duidelijk zichtbaar zijn.

Ze loopt een paar stappen naar achteren en ziet nu dat het bijna niet opvalt als je op wat grotere afstand bent. Dat moet kunnen denkt Inge. Die 150 meter overbrug ik gewoon met hoge snelheid en de kans dat iemand met ziet is sowieso klein. De buren zijn toch merendeels weg.

Eindelijk is het zover. Om 5 voor 4 in Inge klaar om te vertrekken. Ze heeft zich mooi opgemaakt en zwarte schoenen met hoge hakken aangedaan. Ze ziet er uit om op te vreten. Als ze in de spiegel kijkt grinnikt ze tevreden. Het pakje benadrukt de mooie vormen van haar lichaam. Dan gaat de bel. Ze doet open en laat Maria binnen. "Hoi" zegt Maria, "ben je er klaar voor? Doe deze nog even om." Maria overhandigt Inge 4 leren riemen, die ze om haar polsen en enkels moet vastmaken. Even twijfelt Inge, maar ze doet het toch.

"Kom, we gaan" zegt Maria. Ze doet de voordeur open laat Inge voorgaan en trekt meteen de deur weer achter zich dicht. Inge staat buiten en maakt zich op om met gezwinde spoed naar de villa te lopen. Plotseling slaat haar hart over. In de straat staan al haar buurmannen in 3 groepjes langs de route die ze moet afleggen om op haar bestemming te komen. Ze wil zich snel omdraaien om weer naar binnen te gaan, maar Maria pakt haar schouders en duwt haar verder de straat op. "Niet nu al opgeven", zegt ze."Denk aan het genot dat je te wachten staat." Inge loopt in de richting van het eerste groepje. Ze ziet Hans van nummer 4, Ruud en Peter. Maria houdt haar hand vast en zorgt dat Inge rustig moet lopen. Bij het groepje gekomen houdt Maria stil en dwingt daarmee Inge om ook stil te staan. Hans kijkt Inge aan en zegt: "Je ziet er goed uit vandaag Inge. Je bent een genot om naar te kijken. Het is maar goed dat Andy onze vrouwen een weekendje Keulen heeft aangeboden. Anders waren ze gestikt van jaloezie op je schitterende lijf. " Hij kijkt nadrukkelijk naar haar onderlichaam en borsten. Peter deed een stapje naar voren en strijkt vluchtig over haar linkerborst. "Inderdaad een genot", zegt hij. Ruud is sprakeloos en weet niet waar hij het eerst naar moet kijken. Inge ziet dat vooral haar kale kutje de voorkeur heeft. Haar hoofd lijkt inmiddels uit elkaar te barsten. Ze schaamt zich zoals ze dat nog nooit gedaan heeft en wil het liefst wegkruipen.

Maria en Inge lopen verder. Bij het 2e groepje krijgt Inge weer te horen hoe mooi ze is en hoe de mannen genieten van de aanblik. Na de eerste golf van schaamte neemt het gevoel nu al langzaam af. Ze vindt het leuk om te horen dat men haar kennelijk waardeert om haar lichaam. Ook bij de 3e groep positieve reacties. John van nummer 9 gaat zelfs zover dat hij zijn hand op haar kut legt en met zijn vinger over haar spleetje wrijft. Ondanks haar tweestrijd vindt Inge het lekker en kan een lichte huivering niet onderdrukken. "Misschien moeten we eens iets nauwer contact met elkaar hebben Inge", zegt John glimlachtend.

Inge knikt bijna onmerkbaar en is blij dat Maria haar meeneemt naar de villa. Binnengekomen neemt Maria haar mee aar de kelder. "Ik ga je nu vastmaken op het kruis, je een masker opzetten en je een mondknevel aanleggen.. Je kunt dan niets meer zien of zeggen. Het kruis kan horizontaal, verticaal en nog wat andere manieren worden gedraaid. Schrik dus niet als je dat overkomt." Maria pakt een rood balletje en toont dat aan Inge. "Dit balletje moet je in je hand nemen. Als je wilt dat er gestopt wordt laat je het los. De behandeling zal dan onmiddellijk worden gestaakt. Er is dan ook geen weg meer terug." Inge knikt en neemt het balletje vast in haar hand. "Kleed je uit", zegt Maria.

Nadat ze Inge heeft vastgezet, geblinddoekt en van een mondknevel voorzien verlaat ze de kelder. Inge staat met gespreide armen en benen en kan slechts op haar gehoor afgaan. Ze hoort niets en wacht gelaten af. Plotseling hoort ze voetstappen op de trap. Niet van n persoon, maar duidelijk meerdere. Er wordt gefluisterd en zacht gelachen. "Zo Inge", klinkt de stem van Andy. "Ik zie dat je klaar bent voor je behandeling. Maria heeft je uitgelegd wat de spelregels zijn. Ik wens je succes en veel genot."

Inge voelt dat het kruis wordt versteld op een wijze die maakt dat haar benen en armen nog meer uit elkaar worden getrokken. Zo erg dat het pijn doet. Daarna wordt het kruis plat gelegd en ligt ze wijdbeens op haar rug. Maria fluistert in haar oor. "Andy heeft wat hulp ingeroepen om je te bevrijden. Ik ben bij je en zal je begeleiden."

Ze voelt hoe iemand tussen haar benen komt staan en er langzaam een tamelijk dikke penis haar lichaam binnendringt. De pompende beweging die volgt en die ze voor het laatst 4 jaar geleden heeft ervaren zorgt bijna onmiddellijk voor een orgasme bij Inge. Na enige tijd trekt de man, want Inge heeft inmiddels wel door dat dit het geval is, haastig zijn lul uit haar gloeiende kutje en ze voelt de warme kledders sperma over haar buik en kutje spatten. Maria begint de nog warme sperma onmiddellijk over Inge's onderlichaam uit te smeren. Onderwijl fluistert ze in haar oor; "Je gaf genot en ontving genot, dit is de bevrijding". Bijna onmiddellijk voelt ze opnieuw beweging tussen haar benen en wordt ze opnieuw diep gepenetreerd. Ook nu weer hetzelfde ritueel. Inge voelt hoe tien keer achter elkaar haar kut gevuld wordt en hoe het warme sperma over haar buik en borsten wordt uitgesmeerd. Ze komt meerdere keren klaar en steeds weer hoort ze: "Je gaf genot en ontving genot, dit is de bevrijding".

Inge voelt nu hoe ze wordt losgemaakt. De blinddoek blijft om. Haar armen worden op haar rug aan elkaar vastgemaakt en Maria beveelt""Ga op je knien". Inge gehoorzaamt en versterkt haar grip op het rode balletje. Nu hoort ze Andy weer. "Je mond is een haven. Een haven voor allen die genot willen beleven. Je zult nu genot schenken door je mond ter beschikking te stellen aan hen die dat willen. Je bent een instrument. Een instrument dat gebruikt wordt als iemand dat wil. Genot is wat je geeft en ontvangt. Het is verboden door te slikken wat je geschonken wordt. Je laat het uit je mond lopen."

Bijna onmiddellijk na de woorden van Andy voelt Inge een vochtige eikel, die tegen haar lippen wordt gedrukt. Als vanzelfsprekend opent ze haar mond en voelt ze hoe de lul haar mond zachtjes binnendringt. Met haar tong beroert ze zachtjes de eikel en ze laat de knuppel in en uit haar mond glijden. Na enige tijd voelt ze de lul in haar mond zwellen. Ze voelt de sperma met stralen in haar mond. "Niet slikken"; zegt Maria. Zoals haar opgedragen laat ze de sperma uit haar mond lopen. Ze voelt hoe Maria de sperma opvangt en door haar gezicht en haren smeert. "Je gaf genot en ontving genot, dit is de bevrijding". Ook deze handeling wordt 10 keer herhaald. Inge proeft de resten sperma die achterblijven in haar mond en went steeds meer aan de smaak en begint die te waarderen. Inmiddels voelt Inge hoe de sperma over haar hele gezicht is uitgesmeerd en dat het via haar kin op haar borsten druppelt. Ze hoort wat gestommel en dan stilte. Ze voelt hoe iemand haar blinddoek losmaakt en ze heeft moeite haar ogen te laten wennen aan het felle licht. Dan ziet ze Andy, die voor haar staat. "Ga staan". Met hulp van Maria doet Inge wat haar wordt opgedragen. "Tot nu toe heb je je voorbeeldig gedragen. Ik ga je laten zien wat je geworden ben. Als dat is wat je wilt dan wacht je nog een laatste test. Deze test is een echte beproeving, waarmee je bewijst dat je aan iedereen toebehoort die ik toestemming geef om je te gebruiken." Andy rolt nu vanaf de muur een passpiegel in haar richting. Dan ziet ze zichzelf. De sperma zit in haar wenkbrauwen, haar haren en loopt in druppels langs haar lijf. Aan haar rechtertepel hangt een sliert, die zachtjes heen en weet schommelt. Ze glimt van onder tot boven en ziet hoe haar kale kutje is overdekt met de sappen van haar onbekende mannen. Ze voelt een golf van trots en geilheid over haar komen. Trots omdat ze het balletje nog steeds in haar hand houdt en geilheid vanwege het beeld in de spiegel.

"Dit is wat je bent. Een kut om te neuken en een mond om te pijpen. Een spermavergaarbak. Je eigen wil geef je vrijwillig in mijn handen. Je zult ongekend genot kennen. De uitersten van je zintuigen zullen worden verkend. Je bent er om genot te schenken. Zonder voorbehoud en zonder grenzen. Er is dan geen weg meer terug. Is dit wat je wilt en ben je bereid de finale test te doorstaan?"

Heel even maar twijfelt Inge. Ze kan nu niet meer terug. Ze heeft het zover laten komen, dingen gedaan en toegestaan waar ze normaal niet aan dacht en moet nu doorgaan, denkt ze. "Ja, dit is wat ik wil en ik ga door."

Andy knikt goedkeurend en beveelt Inge naar de muur te lopen. Daar ketent hij haar armen boven haar hoofd en zegt haar dat ze zal moeten wachten zodat hij de voorbereidingen kan treffen voor de laatste test. Andy verdwijnt, maar Maria blijft in de kelder achter en begint Inge te wassen. Na het wassen wordt Inge ingesmeerd met een soort olie, die haar huid laat glimmen als een aal en deze donkerder doet lijken. Maria legt een halsband om haar nek aan, die ze op slot doet met een klein hangslotje. Ze maakt haar los en gebiedt haar om mee te komen. Maria neemt haar mee naar een ruimte op de 1e verdieping van de villa. In de ruimte ligt alleen een matras op de grond. Daarnaast staan er verschillende voor Inge onbekende apparaten en zitten er op verschillende plaatsen ringen aan de muur. Maria maakt een dunne ketting vast aan haar halsband en vervolgens aan een ring in de muur. "Op deze plek zal je de komende week verblijven. Volgende week zal de finale test plaatsvinden. Andy zal je de komende week niet zien. Ik heb opdracht om je voor te bereiden. "Maar hoe moet het dan met mijn huis en de dagelijkse gang van zaken thuis?" vraagt Inge.
"Daar is voor gezorgd. Je moet me alleen nog de namen en nummers van mensen geven, die ik moet bellen, zodat jij ze telefonisch kan melden dat je onverwacht een paar weken op vakantie bent gegaan."

En zo gebeurt het. Inge zal voorlopig niet worden gemist door de mensen uit haar omgeving.

De week duurt lang. Inge verliest haar gevoel van tijd en kan alleen nog maar afgaan op het licht dat door de luiken voor de ramen naar binnen valt. Op die manier houdt ze bij welke dag het is. Regelmatig krijgt ze bezoek van Maria, die haar op de meest uiteenlopende manieren seksueel gebruikt. Inge had er geen idee van dat je zoveel attributen in je kut gestopt kon krijgen. Maar het overkwam haar en ze genoot elke keer met volle teugen. Ook haar anus werd niet gespaard. De 1e keer deed dat pijn, maar het was ook een intensieve, bijzondere ervaring. En naarmate Maria vaker, steeds grotere attributen gebruikte werd de pijn minder en het gevoel lekkerder.

Inge wordt wakker. Vandaag is de dag. Haar eindexamen, zoals ze het zelf steeds noemde. Na enige tijd gaat de deur open. Maria komt binnen. Ze maakt de ketting los van de muur en trekt Inge achter zich aan. In tegenstelling tot Inge's verwachting gaat het niet richting de kelder, maar richting de buitendeur. Ze realiseert zich haar naaktheid en vreest dat ze zo buiten op straat zal worden gezet. Maar gelukkig gaat Maria niet richting het hek. Ze loopt richting het bos achter de villa. Inge zwikt haar enkel, omdat de grond ongelijk is en niet echt bedoeld voor de schoenen met hoge hakken die Maria haar heeft aangedaan. In het bos is een open plek waar een soort podium is gemaakt met een houten achterwand. Inge ziet dat voor het podium een aantal mannen met zwarte kappen over het hoofd hebben plaatsgenomen. Maria leidt haar het podium op en zet haar met haar rug tegen de houten wand. Met behulp van brede leren riemen wordt ze vastgezet. Een riem loopt over haar borst en drukt haar volle borsten enigszins omlaag. Een ander loopt over haar buik en ook haar benen worden met riemen vastgezet. Achter haar billen zit een verdikking, die maakt dar haar onderlichaam naar voren wordt gedrukt en die het uitzicht op haar vagina doet verbeteren. Uiteraard staat ze wijdbeens. Daar is Andy. Hij loopt het podium op en vraagt: "En ben je klaar voor de eigendomsoverdracht van je lichaam en geest?" Inge knikt timide, terwijl de twijfel toeslaat. "Laat ik je eerst voorstellen aan onze gasten. Heren mag ik u verzoeken." De mannen staan op en trekken de kap van hun hoofd. Inge snakt naar adem van schrik. Voor haar staan al haar buurmannen uit de straat. "Ha, die Inge", zegt Peter. "We zijn blij dat Andy ons in de gelegenheid heeft gesteld om je beter te leren kennen. Zowel uitwendig als inwendig". Inge beseft plotseling van wie het sperma kwam dat zo overvloedig over haar lichaam was uitgestort.

"Wel", zegt Andy, "heet je weldoeners n voor n welkom, kijk hen in de ogen en bedank hen dat je hen het genot hebt mogen schenken."

"Dag Peter, bedankt dat ik je genot heb mogen schenken. Dag Ruud, bedankt ." Inge gaat alle mannen af hen recht in de ogen kijkend. En hoewel dat enige moeite kost schrijft ze in haar hoofd een nieuwe overwinning op zichzelf bij.

Na dit ritueel komen er nog twee mannen de open plek opgelopen. Ieder heeft een koffertje bij zich. Ze lopen het podium op, leggen de koffertjes neer en openen deze. Maria legt ondertussen een mondknevel bij Inge aan, zodat het haar niet meer mogelijk is te praten. Inge ziet dat de mannen plastic handschoenen aandoen. Maria begint de gladde kut van Inge ten overstaan van het publiek vol overgave te likken. Inge voelt de seksuele spanning in haar lichaam oplopen. Dan ziet ze hoe de mannen een holle naald pakken en een spuitbusje. Ze gaan voor haar staan en ieder richt zijn aandacht op een borst. Plotseling beseft ze wat hier gaat gebeuren en een gesmoorde kreet borrelt op uit haar keel. De mannen spuiten een koude vloeistof op haar tepels. Haar tepels verharden zich en de mannen pakken met een soort tang ieder een tepel vast. Ze drukken de naald tegen haar tepel aan en wachten. Inmiddels begint de tong van Maria zijn effect te krijgen. Ondanks haar angst voelt Inge het orgasme in haar opwellen. Haar onderlichaam begint te schokken en op het moment dat het hoogtepunt komt hoort ze Andy zeggen "Nu!". Ze voelt een stekende pijn door haar borsten trekken als de naalden haar tepels doorboren. Haar hoofd heeft moeite de emoties bij te houden. Pijn, genot, angst. De tranen wellen op in haar ogen en een kreet stijgt op uit haar keel. Gesmoord door de knevel valt het, door het applaus dat door haar buren is ingezet, niet op. De mannen werken snel door. Er wordt iets geknipt en gerommeld en dan ziet het publiek hoe de tepels van Inge voorzien zijn van twee prachtige ringen.

Inge voelt de ergste pijn wegtrekken. Als ze is losgemaakt en in staat is om naar beneden te kijken ziet ze de twee ringen en ze voelt zichzelf opzwellen van trots.

Andy komt naast haar staan verwijdert de mondknevel en kust haar vol op haar mond. "Mooie Inge. Je hebt jezelf aan mij overgeleverd. Voortaan bepaal ik wat je doet en met wie. Dat vraagt nog een kleine aanvulling. Ga je gang Wim."

Een van de mannen stapt naar voren met in zijn ene hand een penseeltje en in zijn ander hand een flesje zwarte inkt. Hij schrijft iets op haar buik, maar Inge kan niet zien wat. Het publiek echter ziet het wel. EIGENDOM VAN ANDY. GEBRUIK ME!!

Andy zegt: "Dit is henna en blijft ongeveer 4 weken zitten. Iedere keer zal ik een nieuwe tekst verzinnen om anderen te laten weten wat je bent."
Willem komt opnieuw naar voren en schrijft iets op haar borsten. Dit kan Inge wel lezen. Ze schrikt van het idee dat dit 4 weken op haar borsten te lezen zal zijn en vraagt zich af wat er op haar buik staat. "Ik zal hoog gesloten kleding moeten dragen de komende tijd", denkt ze nog naef.

"Zo laten we meteen maar even de daad bij het woord voegen. Heren gaat uw gang!"

Als roofdieren komen de mannen het podium op. Met vereende krachten wordt ze opgetild en in een lighouding opgetild. Ruud is de eerste die zijn broek opent en zijn lul haar kutje binnendrukt. Heftig gaa hij te keer. Inge's borsten bewegen heftig en haar zojuist doorboorde tepels doen zeer. Ruud komt kreunend klaar en ze voelt hoe hij zijn sperma mee naar buiten trekt en hoe het langs haar billen sijpelt. "Ik wil haar mond" hoort ze Hans zeggen. Ze dwingen haar op haar knien en Hans pakt met kracht haar haren en dwingt de enorme penis in haar mond. Ze wist niet dat Hans zo zwaar geschapen was. Heftig trekt Hans haar hoofd heen en weer en ze moet kokhalzen omdat zijn lul haar huig raakt. Hij komt klaar en de grote van zijn lul was in lijn met de hoeveelheid sperma die hij in haar mond spuit. "Slikken", zegt Andy. En dat doet ze dus. De hele hoeveelheid laat ze zonder een druppel te verspillen door haar keel naar binnen glijden.

En ook nu weer komen ze allemaal aan hun trekken. Als iedereen geweest is ligt Inge op het podium en realiseert ze zich dat ze weer gebruikt is als een voorwerp dat slechts een doel dient en dat is mannen plezieren. Haar mond is 7 keer volgespoten. 7 keer kreeg ze het bevel om te slikken. 6 keer werd haar kutje gevuld. Ze is bezig met haar gedachten als ze plotseling beseft, dat iedereen in weggelopen. Ze ligt alleen en naakt op het podium in het bos met slechts een halsband om en schoenen met naaldhakken aan. Ze blijft liggen omdat ze niet weet wat te doen. Na enige tijd begint de avond in te vallen. Ze krijgt het koud. Ze staat op en loopt richting het huis. Daar aangekomen ziet ze dat alles donker is. Ze voelt aan de deur, maar die is dicht. Ze drukt op de bel. Er komt geen reactie. "Andy, Maria", roept ze zachtjes. Ze is band de aandacht te trekken van mogelijke voorbijgangers en durft niet te hard te roepen. Geen reactie. De wanhoop bekruipt haar. Wat moet ik nu. Tranen wellen op in haar ogen. Ze weet dat ze niet de hele nacht buiten kan blijven. Daarvoor is het veel te koud. Dan ziet ze op het muurtje naast de entree sleutels liggen. Ze loopt er snel naar toe en ziet dat het haar eigen huissleutels zijn. "Jezus",denkt ze,"ik moet naakt naar huis."

Ze loopt omzichtig naar de poort en kijkt schichtig de straat in. Niemand. Een sportman doet het op sportschoenen in 20 seconde denkt ze. Ik doe er op hoge hakken zeker 2 minuten over. Uit die dingen denkt ze en trekt haar schoenen uit. Nu moet het in 1 minuutje te doen zijn. Ze kijkt nog een keer. Nog steeds niemand. Diep ademhalen en rennen. Zonder onverhoedse problemen rent ze naar de voordeur van haar woning. De bewegingsdetector van de lamp bij de deur heeft haar "gezien"en het licht floept aan. Ze pakt de huissleutel en probeert zo snel mogelijk de deur open te maken. Ze krijgt de sleutel niet in het slot. Ze kijkt nog eens. Dan ziet ze dat er een nieuw slot in de deur zit. Ze heeft niets aan haar sleutels. Het huilen staat haar nader dan het lachen. Hier staat ze dan naakt in het licht van de lamp die ze heeft gekocht omdat het zo'n veilig gevoel gaf. Met teksten op haar lijf die niets aan de verbeelding overlaten. Ze drukt zich tegen de muur van het portiekje. Ze probeert met haar armen haar lichaam zoveel mogelijk af te dekken. Ze staat moed te verzamelen om terug naar de villa te rennen. Plotseling ziet ze een grote hond de hoek omkomen. De hond ziet haar staan en loopt kwispelend op haar af. Hij drukt zijn neus tegen haar spleetje en geeft een vriendschappelijke lik. Het onvermijdelijke gebeurt. Daar komt de baas de hoek om. Een man van middelbare leeftijd. De verbazing is van zijn gezicht te lezen. "Wat is hier aan de hand? Wat doet u daar is de deur achter u in het slot gevallen? Jeetje u heeft helemaal niets aan." Dan gaat plotseling de huisdeur open en Andy verschijnt. "Nou Inge, vertel die meneer is wat er aan de hand is. Zeg hem maar dat je hier staat te wachten om eens lekker in al je gaten geneukt te worden. En doe je armen langs je lichaam, zodat meneer kan lezen wat je bent en wilt."

Met tegenzin laat Inge haar armen zakken, zodat de teksten op haar lijf en de rest van haar intieme lichaamsdelen voor de man zichtbaar worden.

"Stelletje viezeriken", zegt de man. Hij pakt zijn hond bij de halsband en trekt hem mee. Hij loopt snel weg.

Andy trekt Inge naar binnen en begint op barse toon tegen haar te spreken.

"Ik dacht dat je verlost wilde worden van je schaamte. Ik zie dat we niet geslaagd zijn. De wijze waarop jij net als een angstig konijntje je probeerde te verbergen. Dat is niet de wijze waarop een sterke slavin geacht wordt te handelen. Je bent trots op je lichaam, je lot en je meester. Ik zie dat we nog veel werk te verrichten hebben. Vanaf nu blijf je 4 weken alleen. Je kleren heb ik weggehaald en je mag alleen dragen wat je boven op je bed aantreft. Daarmee moet je het doen en zul je een normaal leven moeten zien te leiden. Al je eten en drinken heb ik weggehaald. Er ligt geld om nieuw te kopen. Je ziet maar of je dat wilt of dat je 4 weken honger gaat lijden."

Andy geeft haar een sleutel en loopt de deur uit.

Inge bleef als verdoofd staan. Ze voelt zich verslagen. Ik heb gefaald denkt ze. Ik moet dit goed maken.

Ze loopt naar boven om te zien wat Andy voor een kleding voor haar heeft neergelegd. Ze ziet een zwarte catsuit, een kort leren rokje met een hoge split, een wit jurkje en een zwart jurkje. Ook liggen er een paar hooggehakte schoenen. Ze pakt het zwarte jurkje op en trekt het aan. Het heeft een laag uitgesneden v-hals en de tekst op haar borsten is zichtbaar. Ze probeert de andere kledingstukken. Het witte jurkje is hooggesloten, maar ter hoogte van haar tepels is de stof van gaas. Haar tepels en ringen zijn goed zichtbaar. Het is erg kort en als ze bukt, kruipt het onmiddellijk op. De catsuit is volledig doorzichtig en haar borsten, vagina en de teksten, ook op haar buik, zijn goed zichtbaar. Het leren rokje maakt het in ieder geval af, doordat haar onderlichaam nu is afgedekt.

Morgen hoef ik pas naar buiten, denkt ze. Ik kies morgen wel. Dan gaat ze douchen en slaapt een onrustige slaap.

De volgende ochtend heeft Inge honger. Ze realiseert zich dat ze gisteren ook weinig heeft gegeten. Dan moet het er toch maar van komen. Ik ga naar de supermarkt denkt ze. Ze kiest voor het witte hooggesloten jurkje. Als ik maar snel genoeg beweeg ziet niemand wat denkt ze. Ze zoekt haar autosleutels, maar die zijn onvindbaar. De dader van de ontvreemding ligt voor de hand. Ze krijgt hartkloppingen als ze bedenkt dat ze een kilometer zal moeten lopen om er te komen. Daar had zie niet op gerekend. Ze besluit om water te drinken om zo haar honger te verminderen. Na een uurtje echter begint ze misselijk te worden van de honger. Ik ga gewoon. Wat kan mij het schelen. Ik ben trots op mijn borsten en op mijn piercings. Ik doe het gewoon.

Ze verlaat overmoedig de woning en loopt in de richting van het Kwadrantplein. Daar zit de dichtstbijzijnde supermarkt. Naarmate ze het winkelplein nadert wordt het steeds drukker. Daar waar ze loopt stoten mensen elkaar aan en wordt er gesmoesd. Sommige wijzen. "H kijk wat een lekker wijf", hoort ze. Het is een groep van 7 jongens van 17 18 jaar. Ze fluiten naar haar en roepen. "Zeg, heb je vanonder ook van die mooie ringen" Luid gelach volgt. Inge weet niet hoe ze het heeft. Enerzijds voelt ze de spanning tussen haar benen anderzijds is dar toch weer dat gevoel van schaamte. De jongens lopen haar joelend en fluitend achterna. Daardoor wordt alle aandacht op Inge en haar gevolg gevestigd. Ze ziet de misprijzende blikken van de fatsoenlijke dames en de verlekkerde blikken van de mannen. "Ik ben vrij, vrij van schaamte" herhaalt ze in haar hoofd. De jongens lopen haar achterna de supermarkt in. Ze pakt een karretje en heeft maar n doel zo snel mogelijk alles halen wat ze nodig heeft en dan de winkel weer uit naar huis. Ze bukt snel om een pak crackers uit het onderste schap te halen. In haar haast vergeet ze dat haar jurkje erg kort is en de neiging heeft omhoog te kruipen. Nu ze zo plotseling bukt, schiet het jurkje bijna tot halverwege haar billen omhoog. De jongens die achter haar lopen is het niet ontgaan. "Kijk nou je ze heeft ook geen slip aan. He, wijfie jij bent wel een geile bliksem h." Ze trekt snel haar jurkje omlaag, pakt de laatste dingen en loopt naar de kassa. De jongens blijven haar achterna lopen. Ook nadat ze de winkel heeft verlaten. Naarmate de omgeving stiller wordt worden de jongens brutaler. Ze komen naast haar lopen en beginnen voorstellen te doen. "Zeg ik wil wel even met je mee hoor. Dan mag je is aan een echte lul voelen." Inge loopt steeds sneller door en vraagt wanhopig of de jongens willen ophouden. Dat zijn ze niet van plan, want ze lopen gewoon mee. Thuisgekomen gaat ze snel naar binnen. De jongens gaan aan de overkant staan tegen het hek van de villa en lijken niet van plan weg te gaan. Ze staan druk met elkaar te overleggen. Inge gluurt uit het keukenraam en hoopt dat ze snel zullen verdwijnen. Dan verschijnt Andy bij de ingang van de villa. Hij loopt naar het groepje toe en spreekt hen aan. "Gelukkig", denkt Inge. "Andy zal ze wel wegsturen". Dan loopt Andy met het groepje achter zich aan naar haar voordeur. Hij opent hem met een sleutel en roept. "Inge kom eens hier" . Inge loopt naar de deur. De jongen kijken haar verlekkerd aan. "Inge deze jongemannen zijn erg van je gecharmeerd. Ik laat ze even bij je binnen, zodat ze even gebruik van je kunnen maken."

Inge begrijpt dat ze wederom als seksobject gebruikt zal worden. Weer kruipt dat gevoel van geilheid in haar omhoog. Langzaam begint ze te beseffen dat haar tegenstand steeds meer gebroken wordt. Ze weet gewoon dat ze geen weerstand kan bieden aan haar verlangen naar seks en het genot.

Andy zegt:"Doe maar een beetje ruig met haar dat vind ze lekker. Weet je wat we nemen haar mee naar mijn huis. Daar heb ik betere faciliteiten." Inge wordt meegenomen naar de villa waar ze samen met Andy en de jongens afdaalt in de kelder. De jongens weten niet wat ze zien. "Zo, jullie mogen alles gebruiken. Leef je fantasie maar lekker uit", zegt Andy, terwijl hij de kelder verlaat.

Inge staat stil en wacht af. De jongens lijken niet te weten wat te doen. Totdat n van hen zegt; "Doe je jurk uit". Inge gehoorzaamt. De jongens bekijken de teksten er lijken daar extra opgewonden van te raken. "Tering, ik wou dat ik zo'n geil wijf in eigendom had."

Dan lijken de remmen los te gaan. Ze wordt vastgepakt en op de houten stoel neergezet. Ze binden haar met touwen aan de stoel vast. Dan gaat een van hen voor haar staan en haalt zijn lul uit zijn broek. Zijn opwinding is zichtbaar. Het vocht druppelt al rijkelijk uit zijn piemel. "Zuigen", zegt hij. Maar Inge kan er niet bij omdat ze vast zit en niet voldoende naar voren kan buigen. "Komt er nog wat van bitch". Inge antwoord: "Ik zou je graag van dienst zijn, maar dan moet je me losmaken want ik kan er niet bij" De jongen wordt woedend en slaat Inge hard in haar gezicht. Ze volet tranen opwellen en haar wang gloeit. Dan komt een andere jongen met een enorme zwarte dildo aanlopen. Laten we die in haar stoppen. De aandacht is nu gericht op deze actie. Met geweld wordt de dildo in n keer bij haar naar binnen gedrukt. Het doet pijn. "Weet je wat we maken haar los en dan doen we ook nog wat in haar kont en dan laten we haar ons pijpen en dan zetten we ook die klemmen daar op haar tieten." De jongens zijn zo opgewonden dat ze hun beheersing volledig verliezen. Woorden worden in daden omgezet. Ze duwen een, gelukkig wat dunnere, dildo in haar kont en plaatsen tepelklemmen op haar tepels vlak achter haar piercings. Dan dwingen ze haar op haar knien en moet ze de jongens pijpen. Een van hen komt al snel klaar in haar mond. Een straaltje loopt langs haar kin. "Oh men, ik speel mee in een pornofilm", zegt de jongen

"Ik heb wel eens in een film gezien dat ze tieten lekker afbinden, zodat ze helemaal paars worden. Dat moesten we ook maar eens bij haar doen." Inge wil protesteren, maar krijgt een mondknevel in haar mond gedrukt. De jongens pakken een touw en beginnen haar niet onverdienstelijk te knevelen. Ze hebben goed opgelet bij het kijken naar de film. Als snel staat Inge borsten strak vooruit gespannen en beginnen ze al rood te worden. Haar armen zijn strak langs haar lichaam gebonden. De ideen bij de jongelui zijn schier onuitputtelijk merkt Inge aan alle voorstellen die ze onderling doen. Eerst halen ze een touw door haar tepelringen. Dan plaatsen ze haar tegen de muur en halen het touw door de ringen boven haar hoofd. Ze trekken het touw strak zodat haar tepels omhoog getrokken worden. Inge is bang dat ze zal uitscheuren, maar zover komt het niet. Ze beginnen haar te slaan met een zweep die ze van de muur hebben gehaald. Inge schreeuwt en steunt, maar de bal in haar mond verhindert dat er veel geluid uit komt. Door haar vastgebonden tepels is er geen ontkomen aan. De jongens lachen hysterisch en krijgen steeds meer sadistische neigingen. n van hen zoekt in de lades van de houten kast en komt terug met een tweetal klemmen met een oog eraan. Hij plaatst de klemmen op Inges schaamlippen, die niet weet wat haar overkomt. De pijn is verschrikkelijk, maar tegelijkertijd is er weer dat gevoel van genot en de niet geuite schreeuw om meer. Ze halen een touw door de ogen van de klemmen en trekken haar schaamlippen uit elkaar. Ze beginnen in haar kut te wroeten dat het een lust is. Ze knijpen in haar clitoris en n van hen gaat met steeds meer vingers naar binnen. Het lukt hem niet om meer dan 4 vingers naar binnen te werken. Inge is nog te nauw. Wel wordt Inge natter en natter. "Ze vindt het lekker. Moet je maar kijken ze is helemaal zeiknat". "Dat moet gedroogd worden zegt iemand. Plotseling ziet Inge een aansteker verschijnen. Ze houden hem onder haar kutje en gaan met de vlam heen en weer. Inge voelt de hitte en raakt in paniek. Dan gaat de kelderdeur open. "STOP!" hoort ze Andy roepen. Een golf van geruststelling gaat door haar heen. Andy komt haar redden. De jongens wijken terug. "Naar boven en daar wachten", zegt Andy. De jongens gaan. Andy komt bij Inge staan. "Ik kan ze weer roepen en ze nog even laten gaan. Uiteraard zal ik erop toezien dat ze je geen blijvend letsel toebrengen. Maar een striem hier en daar of een brandblaartje dat gaat wel weer over. We kunnen ook afspreken dat je nu eens stopt met je te verzetten tegen je lot. Dan stuur ik ze weg. Jij moet dan echter morgen met mij mee naar het winkelhart van Nederland. Je gaat dan gekleed zoals ik dat wil. En je doet wat ik je zeg. Kies maar." Jij verwijdert de knevel en Inge zegt: "Ik doe alles wat jij wilt. Ik ben van jou. Ik besef dat nu en zal me niet langer verzetten."

"Mooi dat is dan geregeld." Andy laat haar achter en gaat naar boven. Inge staat vervolgens nog zeker een half uur te wachten tot ze weer mensen de trap af hoort komen. Het is Maria met een fototoestel en de groep jongens. Ze maakt van iedere jongen een foto terwijl zij naast Inge staan. De ene knijpt in haar borst en de ander steekt zijn duim in haar kutje. "Dat is voor die jongens als aandenken", zegt Maria. "Andy kon ze niet zo weg laten gaan. Hij wil dat zoveel mogelijk mensen je leren kennen, dus hij zal ze ook op het Internet publiceren."

Inge mocht de nacht weer doorbrengen in de villa. De volgende dag komt Andy met een man haar kamer binnen. "Deze meneer doet aan bodypainting. Hij zal kleding op je lichaam schilderen. Dat is het enige dat je vandaag zult dragen als je meegaat naar Utrecht."

Inge werd er niet meer warm of koud van. Ze had besloten dat ze zich volledig in haden van Andy had gegeven en dat ze daarnaar zou leven. Sterker nog het vooruitzicht wond haar op.

De man deed een wonderklus. Als je op afstand stond zou je niet denken dat Inge volledig naakt was. Alles klopte de schaduwen de plooien, alles.Ze liep met Andy naar de parkeerplaats en nam plaats in zijn auto. In Utrecht aangekomen liepen ze door de parkeergarage naar de lift en Inge liep zonder enige gne door het winkelcentrum. Andy liet haar weten trots te zijn. Mensen keken naar haar en sommige maakten zelfs een compliment. Een kunstwerk vonden ze haar. Plotseling verschijnen er twee mannen in uniform. Ze komen op haar af. Zeg mevrouw wij krijgen klachten. Dit kan echt niet. U bent strafbaar en gaat met ons mee." Inge zoekt naar Andy om hulp. Andy is echter weggelopen en kijkt op een afstandje toe. Ze wordt meegevoerd en naar een witte Volkswagenbus in de garage gebracht. Ze zetten haar achterin het geblindeerde busje. Er zit een wand tussen de bestuurdersruimte en de laadruimte. De mannen gaan voorin zitten en laten haar allen in de laadruimte. Inge vindt het raar, maar de angst voor de confrontatie in het politiebureau overheerst.

Na ongeveer 15 minuten stopt het busje. Iemands stapt uit. Het busje rijd weer op en stopt. De schuifdeut gaat open. Inge ziet dat ze in een grote hal is. Dit is geen politiebureau denkt ze. "Zo Inge, Andy heeft je voor een weekje aan ons verhuurd. We willen onze investering er wel uit hebben, dus hebben we een oproep op het Internet gedaan. Dat is een succes, men is grif bereid 100,00 te betalen voor een uurtje met jou. Laat ze maar binnen John"

Een deur van de loods gaat open en zeker 50 mannen stromen binnen. Allemaal kijken ze verlekkerd naar Inge. Inge's kutje loopt vol bij de wetenschap wat haar de komende uren te wachten staat.