Introductie door Jan van JoJa.

We krijgen regelmatig verhalen, verzoeken, vragen en voorstellen in onze electronische brievenbus. Zo ook het onderstaande verslag van een inzender die zoekende is, maar voor zichzelf al redelijk duidelijk voor ogen heeft wat hij wil. Naar aanleiding van zijn e-mailtje hebben we contact met hem opgenomen met de vraag of we zijn ervaring als verhaal op onze site moeten zetten of dat we het als advertentie moeten behandelen. We kregen als antwoord dat hij het op prijs zou stellen als we het als verhaal op de site zetten en dan hieruit een advertentie distileerden. Omdat we uit zijn verhaal en de daarop volgende 'brief' wisseling proeven dat het voor hem een serieuze zaak is, hebben we besloten dit ook zo te doen. Alleen zullen we de advertentie opstellen met een verwijzing naar onderstaand verhaal, omdat dat meer duidelijk maakt dan dat we in een advertentie kunnen overbrengen.

Hieronder zijn verhaal:

'Ik zoek....'

Sinds enkele jaren heb ik steeds extremere seksuele verlangens en fantasieën. Steeds minder dingen zijn taboe voor mij en steeds meer dingen wil ik zelf ervaren. Zo ook SM. Jarenlang al fantaseer ik erover en lees de vakbladen en bekijk videobanden. Sinds ik over internet beschik surf ik daar ook regelmatig over op zoek naar meer.

Midden vorige week belde ik een doorsnee contactlijn. Allemaal advertenties van vrouwen (vaak gescheiden, met 1 of meer kinderen) passeerden de revue. Tot ik besloot de commerciële advertenties te beluisteren. Ik hoorde een advertentie van Sonja uit Sneek. Ze had een serieus klinkende advertentie. Een betrouwbaar klinkende stem van iemand die weet waar ze het over heeft. Ik reageerde. Een reactie terug volgde. Ik kreeg een mobiel nummer, belde haar, moest haar mijn nummer geven en werd ter controle gelijk teruggebeld. Een afspraak was snel gemaakt en een uitgebreide routebeschrijving op de achterkant van een envelop geschreven moest me de weg wijzen.

Ik was enerzijds zenuwachtig en bang. Anderzijds was ik opgewonden van het idee en er van overtuigd dat ik naar Sneek zou afreizen. Een uur voor het afgesproken tijdstip vertrok ik.

Ik belde aan en een sexy aangeklede oudere, niet bepaald onaantrekkelijke vrouw deed open. Ze wees me direct naar de deur recht voor me. Ik betrad een klein logeerkamertje dat ingericht was als SM studio. Aan de muur was een kruis bevestigd. Verderop een katrol die via het plafond leidde naar een horizontaal hangende ijzeren staaf. Aan de muren aan rekken bevonden zich de meest uiteenlopende SM attributen. Ik moest op een klein laag krukje aan de ene kant van de kamer plaatsnemen, zij ging op een hogere kruk aan de andere kant zitten.

Een uitgebreid gesprek over gevoelens, ervaringen en fantasieën volgde. Zij peilde op die manier de geschiktheid van de man die tegenover haar zat. Als ze er niets in zag, zou ze me wegsturen en mijn benzinekosten vergoeden. Na een kwartier ongeveer zei ze dat ze het spel wilde beginnen. Ik kreeg enkel- en voetboeien aangereikt en moest me totaal uitkleden en de boeien aandoen. Zij verliet de kamer en ik wachtte op haar.

Een paar minuten later kwam ze terug en vertelde me de basisregels. Ik mocht haar wel bekijken, maar nooit rechtstreeks aankijken. Ook moest ik gedurende de hele sessie op mijn knieën zitten, tenzij ze anders bepaalde. Ik mocht haar alleen met twee woorden aanspreken en ze had twee codewoorden. Genade om het onderdeel van dat moment te stoppen en paddestoel om de hele sessie te beëindigen. Ik ging op mijn knieën op de grond zitten en kreeg een blinddoek voor.

Om mij heen hoorde ik de meesteres rondlopen, hoorde ik kettingen en wachtte in spanning af. Ik werd met lange nepnagels op een uiterst opwindende en sensuele manier over mijn hele lijf gestreeld en bekrast. Toen moest ik opstaan en werd naar het kruis geleid. Met mijn armen werd ik aan het kruis vastgeketend. Ik ontving een reeks slagen, in toe en afnemende kracht met een zachte zweep. Daarna werd ik gestreeld met een plumeau. Vervolgens werden mijn bovenarmen aan weerszijden van drie knijpers voorzien. Het een deed meer pijn dan het andere maar ik besloot tot het einde te gaan en geen krimp te geven.

Ik kreeg tepelklemmen en mijn balzak werd behangen met klemmen met gewichten. Op een gegeven moment werden de knijpers met een zweep stuk voor stuk van mijn arm geslagen. Ik moest op de grond gaan en ze een voor een oppakken en aanbieden aan mijn meesteres. Hierbij zei ik niets. Dit werd bestraft. Ik moest alstublieft meesteres zeggen en ze stuk voor stuk aangeven. De ene knijper waar ik niets bijgezegd had werd weer op de grond gegooid en moest opnieuw opgeraapt en aangeboden worden.

Ik moest voordurend mijn benen wijdgespreid houden. Later moest ik ook mijn armen helemaal spreiden. In iedere hand kreeg ik een ketting. Die moest ik hooghouden. Ik liet mijn armen tot vier keer toe zakken, alhoewel ik gewaarschuwd was tien zweepslagen per gevallen arm te krijgen. Mijn meesteres waarschuwde mij mijn trots te laten varen en genade te roepen als het nodig was. Ik zei direct genade, moest op mijn knieën gaan, mijn armen vooruit stekend en mijn gezicht tegen de grond gedrukt. Ik ontving de zweepslagen en moest hardop meetellen.

Uiteindelijk werd ik hard en snel afgetrokken en werd ook mijn balzak naar beneden getrokken. Dit was een bijna ondragelijke pijn. Mijn stijf geworden pik werd met elastiek en schoenveter afgebonden en bewerkt met een kartelig en dus pijnlijk radeermesje. Vooral het ronddraaiende tandwieltje over mijn blote eikel was bijna ondragelijk en deed mijn lichaam in alle bochten kronkelen. Maar het was ook genot.

Mijn tepels werden van hun klemmen ontdaan en een brandende pijn brak uit. De pijn zakte direct doordat er met ijsblokjes overheen gewreven werd. Ik moest mijn boeien afdoen en de sessie was afgelopen. Een gesprek over hoe ik het ervaren had volgde. Ik was opgelucht. Een last viel van mijn schouders af en ik voelde me vrolijker en sterker dan lang geleden. Ik wist zeker verder te gaan met SM. Er zouden nog veel van deze positieve ervaringen volgen.

Nu hoop ik een partner te vinden of mijn vrienden- en kennissenkring met mede SM'ers uit te breiden. SM'ers die SM net zo serieus wil nemen als ik en waar ik mijn diepst gewortelde verlangens mee kan bespreken. Ook ben ik natuurlijk altijd in voor een eenmalige sessie of meerdere sessies. Mijn ontdekkingsreis in SM land is begonnen en ik heb nog veel te leren.

Groeten,

Michel

 

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl