Homo Ludens (vert. Spelende Mens. afgekort. S.M).

Ik ben nogal nieuwsgierig van aard, daar is natuurlijk niets mis mee maar het brengt een mens weleens op plaatsen waarvan hij later denkt: 'was dat nou wel verstandig die nieuwsgierigheid te willen bevredigen'.
Zo ook in dit geval. Ik worstelde al een tijdje met 'bi'-gevoelens en met welke gevoelens eigenlijk niet. Ik dacht altijd dat ik 'gewoon' een 'normale' hetero man was, die van SM-spel hield, zij het met wat vrouwelike trekjes.
Maar ik kreeg steeds meer in de gaten dat ik naar mannen ging kijken op straat, hen beoordeelde op kleding, houding en (dominante) uitstraling. Niet van die macho mannen maar meer wat androgyne type's, waarbij je je kon voorstellen dat het ook vrouwen zouden kunnen zijn maar dan wel met een penis. In m'n dromen verschenen 'mannen' en wat mij het meest verontrustte mannen met grote harde penissen. Ik werd er zelfs opgewonden van bij de gedachte dat ik zo'n hard, stijf geval gedwongen in mijn mond, of nog erger, in mijn kontje gestoken zou krijgen. Die gedachten en dromen probeerde ik steeds weer met grote stelligheid weg te drukken maar dat bleek eerder een tegengesteld effect te hebben. Ik begon steeds meer te verlangen naar een ervaring op dat gebied en had er tegelijkertijd angst voor en weerstand
tegen.
Er waren natuurlijk mogelijkheden te over om ervaring op te doen zoals homobars, darkrooms maar dat vond ik allemaal te riskant bovendien vond ik mijzelf (nog) geen homosexueel en zeker niet geînteresseerd in de homoscene. Mijn gevoel kan ik beter omschrijven als 'homosensueel' of beter nog 'homo ludens' (spelende mens) dat ligt dichter tegen m'n 'bi-beleving'
aan,denk ik.
Een advertentie in de krant bracht mij tot daden. Er werd een onderdanige bi-man gevraagd door een mannenstel 50+, die beide dominant waren. Zij zochten een onderdanige man "die bereid moest zijn als lustslaaf voor beiden te dienen in een respectvol SM-spel, in stijl, waarbij hygiéne en vertrouwen vanzelfsprekend waren". Mijn nieuwsgierigheid was nu behoorlijk geprikkeld en ik besloot op deze advertentie te reageren. En na wat e-mailcontact heen en weer, dat ons voldoende vertrouwen gaf, kwam het tot een eerste afspraak. Mij werd toen bevolen om op vrijdagavond elf uur, duidelijk herkenbaar, op plaats X te staan alwaar ik zou worden opgehaald. Ik moest er rekenig mee houden dat het 'gebeuren' een nacht maar ook een heel weekend in beslag zou kunnen nemen. Dat alles zou afhangen van mijn geestelijke en lichamelijke bereidheid tot dienen en het al of niet 'klikken' tussen elkaar, wat uiteraard belangrijk is voor een bevredigend SM gebeuren. Precies om elf uur stopte er een busje vlak voor mij en een stem beval mij in te stappen.
Zenuwachtig stapte ik onhandig in en voor ik wist wat er gebeurde werd ik vastgepakt, geblinddoekt en werden m'n polsen en enkels geboeidt. Dit allemaal zonder dat er een woord werd gesproken en zonder dat ik kon zien wie mijn 'ontvoerders' waren. Ik werd nogal ruw op een matras geworpen terwijl het busje direct weg reed. Plots voelde ik hoe mijn broek en slip afgestroopt werd en op m'n enkels kwamen te hangen. Een hand tastte tussen mijn dijen, bevoelde mijn ballen en pik en een stem zei "O.K." .Het was duidelijk dat ik voorlopig 'goed gekeurd' was als man zijnde. Na een voor mij schijnbaar eindeloze rit stopte het busje en werd ik, met mijn broek nog op de enkels, dus in m'n blote niksie, strompelend een trap op gedwongen,
een gang en deur door een vertrek in. De boeien werden verwijderd maar de
blinddoek bleef om. Ik kreeg het bevel mij helemaal uit te kleden,.
Daar stond ik naakt en angstig terwijl tastende handen mijn lichaam pijnlijk nauwkeurig keurden.Ik kreeg bevel mijn benen te spreiden en voelde hoe een stalen ring achter m'n balzak werd geklemd terwijl een dun koord om mijn ballen werd gewonden zodat ze bijna werden afgeknepen. Ondertussen was mijn penis stijf en hard geworden en waarschijnlijk was dat de bedoeling want direct werden de uiteinden van het koord om de gezwollen penis gevlochten zodat alleen m'n eikel nog 'vrij' was. Ik had het gevoel alsof mijn geslacht een apart deel van m'n lichaam was geworden, pijnlijk opgezwollen kloppend. Er werden aan polsen en enkels brede banden bevestigd en ik werd op een soort stoel gezet, ik voelde in de zitting een gat, mijn benen en armen werden met klikverbindingen vastgezet. Tot nu toe had ik nog niets van mijn omgeving gezien en alleen maar de handen van de dominanten gevoeld.
Plots werd de blinddoek verwijderd maar voordat ik had kunnen waarnemen hoe mijn Meesters er uitzagen waren die al snel door een achter mij liggende deur verdwenen en zat ik alleen, vastgeketend, in een ruime zwarte kamer vol met angstwekkende attributen. Alles was met zwart leer en/of rubber bekleed. In de grote verplaatsbare spiegel die recht tegenover mij stond zag ik dat ik op een speciale stoel zat die zo geconstrueerd was dat hij kon worden veranderd in een plat vlak, b.v. een tafel, en zo te zien zonder dat de slaaf losgemaakt hoefde te worden. Met schrik zag ik dat mijn pijnlijke geslachtsdelen behoorlijk paars waren aangelopen en ze als een vreemd aanhangsel tussen mijn dijen staken.
Rondkijkend zag ik een schandblok staan, ook met leer bekleed; een sling aan het plafond waar ook katrollen, kettingen, riemen aan haken en ogen. Aan de muur zwepen in alle soorten en maten, een vitrine waarin dildo's, butplug's en vibrator's, ook ik alle soorten en maten, leren en rubber maskers riemen zelfs een soort corsetten. Er stond een grote platte tafel met brede riemen en haken en ogen; tegen een muur een grote ronde met leer bekleedde mens-grote schijf met pols-enkelbanden. Alles zag er zeer solide en vooral professioneel uit en ergens stelde mij dat wel gerust, gaf mij zelfs wat vertrouwen....en dat had ik in deze situatie toch nog wel nodig. Maar ook was er een zekere angst in de wetenschap dat al dat sadistische spul op mij, in- en uitwendig, zou worden gebruikt.
Ik ontdekte in een hoek van de kamer, aan het plafond, een camera. ik werd dus nauwlettend in de gaten gehouden. Het had mij gerust moeten stellen maar het maakte juist dat ik mij steeds ongemakkelijker begon te voelen. Volgens mij was er ondertussen al een uur verstreken en ik zat nog steeds ongemakkelijk op die stoel met kloppend hart én geslachtsdelen terwijl er een camera op mijn gericht was die mij in al mijn onbeweeglijkheid observeerde. Dat kon nog wel uren duren. Het zweet brak mij uit en het leek alsof alles in de kamer groter en afschrikwekkender werd.
Mijn vastgesnoerde lichaam begon te protesteren, pijnscheuten hier en daar en ik kon mij niet verroeren om het één en ander iets te kunnen verlichten door te gaan verzitten. Het enige dat ik kon bewegen was mijn hoofd maar ook dat werd op den duur zwaar en knikte af en toe voorover terwijl ik de krachten in mijn lichaam voelde wegvloeien. M'n spieren verkrampten en het leek alsof m'n ballen op springen stonden ook al omdat ik ontzettend moest pissen. Ik kon zelfs niet meer helder denken alleen maar steeds harder kreunen.
Net toen ik dacht het bewustzijn te verliezen hoorde ik achter mij de deur open gaan. Gelukkig, dacht ik, de verlossing is daar, alles beter dan dit.
Maar ik voelde hoe een rubber kap over mijn hoofd werd getrokken zodat ik weer niets zag en ik alleen maar kon ademen door twee kleine neusgaatjes in het masker. Toen werden eindelijk mijn ballen en pik bevrijd, wat toch geen bevrijding was want een scherpe pijn schoot door mijn onderlichaam toen het bloed weer kon doorstromen. Ik kon een paar scherpe gillen niet tegenhouden en schreeuwde het uit. Ik werd verder losgemaakt van de stoel en moest opstaan wat ook weer met pijnscheuten gepaard ging door mijn ledematen nog verkrampt waren. Strompelend werd ik door de kamer geleid en kwam voor mijn gevoel in een soort doucheruimte terecht. Ik kreeg het bevel op de grond te gaan zitten en voelde hoe mijn voeten in een soort leren schoenen werden gewrongen die stevig werden aangegespt. Ik hoorde het klikken vaan een paar haken en langzaam voelde ik hoe ik aan mijn voeten omhoog getrokken werd. Eerst kwam ik op mijn rug terecht en toen ging het steeds verder omhoog, mijn hoofd raakte, gelukkig zachtjes, de grond en toen hing ik aan mijn voeten en enkels ondersteboven voor m'n gevoel een halve meter boven de grond. Mijn armen werden op mijn rug gebonden en ik draaide zachtjes heen en weer. Daar hing ik, weerloos... machteloos als een vis aan een haak. Het angstzweet brak mij uit....ik kon niets zien...ik kon niets doen .... wel te pletter vallen!!!
Ik schreeuwde het uit maar alle geluid scheen gesmoord in het strakke rubber masker om mijn hoofd. Ik voelde hoe 'rubberen' handen mij betastten en mijn billen uit elkaar trokken. Een koud hard voorwerp werd in mijn anus gestoken en een straal warm water spoot in mij naar binnen. Ik kronkelde maar een paar handen grepen me vast en hielden mij stil. Het water begon pijnlijk mijn endeldarm te vullen en ik kon alleen maar mijn hoofd schudden wat niets hielp.
Eindelijk werd de staaf teruggetrokken en ik spoot al het water met kracht uit mij, leegde zo met kracht mijn endeldarm met alles wat er nog in was.. Dat luchtte op....maar weer ging de koude staaf m'n anus in en weer werd er water naar binnen gespoten en weer moest ik gillen, een gil die niet gehoord scheen te worden. Dat ging tot vier keer toe, hetzelfde pijnlijke gebeuren dat mij deed trillen van vermoeidheid. Ik hoorde hoe de douche schoon werd gespoten en was niet voorbereid dat een harde felle en koude straal mij met volle kracht trof.
Het was met zo'n kracht dat het was alsof fijne scherpe ijskoude naalden mijn vel doorboorden. Ik begon zelfs rond te tollen door de kracht van die waterstraal en verloor alle besef van plaats. De kou van de waterstraal bezorgde me rillingen en kippevel en het enige dat warm bleef was mijn hoofd in het rubber masker en doordat ik nog steeds ondersteboven hing en alle bloed naar mijn hoofd was gestroomd. Ik wist niet dat een mens zo lang ondersteboven kon hangen zonder daar last van te krijgen behalve dat het een zeer angstige ervaring bleef. Langzaam voelde ik dat de waterstraal warmer werd en een bijna weldadig gevoel kwam over mij. Mijn nog onbekende Meesters lieten mij nu zakken, handen leidden mij voorzichtig op de natte tegelvloer.
Ik werd op mijn voeten gezet, mijn armen werden losgemaakt en ik werd met ruwe handdoeken drooggewreven.
Tot mijn grote opluchting werd ook het rubber masker, wel wat pijnlijk, verwijderd zodat ik weer opgelucht kon ademhalen. Nu zag ik ook mijn Meesters. Twee slanke mannen van ± 50 jaar schatte ik, de één in strak leer de ander in opwindind rubber kleding. Ze keken mij glimlachend aan en vertelden dat ze genoten hadden van mijn kreunen en gillen en vroegen of ik nog moed had met hun verder te gaan. Ze hadden nog veel meer verrassingen voor mij in petto maar omdat het al laat was zouden we eerst gaan eten. Zij gingen mij voor door hun mooie huis naar de eetkamer waar al en tafel gedekt stond. Het was een heerlijke maaltijd met diepe en intieme gesprekken waarbij we onze verlangens en gevoelens met elkaar deelden. Maar na de maaltijd was het over. Ik werd naar de SM ruimte gebracht waar de enkel en armbanden weer werden aangebracht en ik op mijn buik op een met rubber bekleed bed werd vastgebonden. In het bed zat op de plaats van mijn kruis een gat waardoor mijn penis werd gestoken in een rubber zak zodat ik mijn urine daarin kon legen. Ja, aan alles was gedacht. Weer kreeg ik de rubber
kap over mijn hoofd zodat ik wederom van de buitenwereld was afgesloten. Met leren riemen werd ik nog steviger vastgesnoerd op het bed zodat ik niet kon verroeren. Het was nou niet de meest comfortabele houding om te gaan slapen. Ik voelde ineens hoe er iets in mijn anus werd geperst, het voelde aan als een behoorlijk grote dildo. Ik moest mij ontspannen wat nou niet direct lukte daardoor werd het vrij pijnlijk ook al omdat het voor de eerste keer was dat ik in mijn anus gepenetreerd werd. ik gilde en het lukte mij niet om te ontspannen.
Eén van m'n Meesters zei iets tegen de ander en een hand legde zich over mijn mond zodat ik alleen door mijn neus kon ademen. Ik voelde een scherpe reuk mijn neus binnendringen doordat er een flesje onder mijn neusgaten werd gehouden. Ik moest wel ademen zodat een scherpe prikkeling mijn hersenen binnendrong. Ik kreeg een raar verdoofd gevoel in mijn hoofd, ik werd high en zakte in een soort roes die niet onprettig was. Tegelijkertijd gleed de dildo bij mij binnen, doordat alles plots ontspande, en vulde als het ware mijn hele buik. "Zo die butplug zit wel goed en zal hem wel wat oprekken voor we morgen met hem verder kunnen" hoorde ik, heel ver weg, zeggen.
Ik zakte verder weg in mijn vreemde roes en wilde eigenlijk dat zij verder met mij gingen. Maar de deur viel dicht en ik was weer alleen, zakte nog verder weg en mompelde 'morgen....wat is er morgen...???
(wordt vervolgd??) Angelo.
sm8tend@hotmail.com