Het avondje is gekomen!!!!!!!

Het is weekend en de zenuwen gieren door mijn keel, mijn maag is van streek.
Vanochtend heeft Mijn meesteres gezegd dat vanavond haar avond is gekomen, ik weet dat dat de avond vol vernederingen en onderdanige handelingen zijn.
Alles om haar te dienen daar ben ik dan voor.
Hoe later het wordt hoe meer de opwinding gaat spelen, de hele dag door wordt ik al een beetje geplaagd met sms's en telefoontjes en plagende tekst van mijn meesteres.
Ik ga je vanavond pakken en mishandelen ik heb er zin in hoor ik dan.
Ik kan niet wachten.
Het is 19.00 uur de kinderen zitten lekker in bad te spelen en ik zit me af te vragen wat me allemaal te wachten staat.
Terwijl ik de kinderen afdroog tikt mijn vrouw (meesteres) me af te toe op mijn ballen en kijk dan met een blik die meer dan genoeg zegt.
Het is 19.30 uur, iedereen ligt lekker te slapen en ik doe het licht uit om naar beneden te gaan. Ik hoor uit de slaapkamer mijn meesteres roepen, mijn hart slaat over, gaat het spel beginnen ? Kan ik haar dienen?
Ik doe de deur open en ze ligt op bed en kijkt me aan met haar ogen die genoeg zeggen.
Slaafje van me , zegt ze, ga eens naar beneden en zet eens een lekkere kopje koffie en kom over 30 minuten maar eens terug zoals het hoort.
Ik draai me om en wil weg lopen, na twee passen roep ze me terug en gebiedt om eens dichterbij te komen.
Ik loop naar haar toe en denk dat ze me wil kussen plotseling krijg ik een klap in mijn gezicht en ze kijk me streng aan, zo hoort dat niet slaafje dat weet je.
Ik kijk haar onderdanig aan want je weet nooit wanneer het spel begint, nu weet ik het dus.
Ik ga op mijn knieŽn en bied mijn excuus aan: Sorry meesteres voor mijn stomheid, zeg ik, terwijl ik nederig naar beneden kijk, want een meesteres kijk je nooit rechtstreeks aan.
Kijk me aan zegt ze, ik kijk haar aan en ze spuugt me in mijn gezicht en zeg dat ik naar beneden moet gaan en koffie moet zetten, terwijl haar spuug langs mijn gezicht loopt voel ik de opwinding in mijn broek opkomen zetten.
Maak je gezicht schoon en lik het af en ga, zegt ze.
Ja meesteres en nederig veeg ik mijn gezicht schoon en lik het op, ze kijkt tevreden. GA nu.
Ik loop ik naar beneden met een stijve in mijn broek opgewonden over wat ik nog meer te verduren krijg.
Ik hoop dat ik mijn meesteres goed kan dienen dan heeft zij ook een perfecte avond ik weet dat dit voor haar ook een hele erotische en sexy avond wordt.
Beneden wil ik zo snel mogelijk koffie zetten maar ik wacht er nog even mee want koude koffie lust ze wel maar ik weet zeker dat ik dan weer gestraft wordt want ze wil warme.
Ik kijk op de klok het lijkt of de tijd er 4x zo lang over doet om maar 30 minuten verder te gaan.
Na 28 minuten loopt ik met twee kopjes koffie naar boven en klop 30 minuten later op de deur en wacht af.
Ja, hoor ik mijn meesteres streng roepen en ik open de deur.
Daar zit de mooiste meesteres ter wereld.
Het licht is gedempt en ik loop zachtjes naar binnen, ik kijk op het bed en daar zit ze,een heerlijke geur die de hele slaapkamer vult.
Op het bed zie ik twee bloedmooie laarzen die haar hele benen vullen , zwarte leren laarzen met mooie hakken, een leren rok met een rits die de hele rok in een keer opent.
Een leren body die haar borsten omvatten en mooie sluitingen, haar lippen vuurrood opgemaakt en hele donkere strengen ogen die mij in vuur en vlam zetten.
Ik ben sprakeloos als ik naar deze goddelijke verschijning kijk, mijn lul springt omhoog van opwinding in mijn broek.
Wat sta je daar te staren hoor ik haar zeggen en verbreekt de betovering.
Ik loop naar haar en ga op mijn knieŽn en bied haar de koffie aan, meesteres , zeg ik.
Ja slaaf, hoor ik haar streng zeggen, ik wilden u complimenteren zoals u eruit ziet.Dank je wel mompelt ze.
Ze pakt de koffie en vraagt voor wie de andere is, en ik zeg haar dat die voor mij was, ze lacht en meteen krijg ik een tik met een zeep die ze klaar had liggen langs haar.
Je snapt toch wel dat je hier voor mij bent en niet voor jouw lol stomme slaafje van me, en weer snap ik waar ik sta.
Ga naar de badkamer en gooi de koffie maar weg want ik bepaal wanneer jij iets te drinken krijgt, nederig sta ik op je gooi de lekkere koffie weg.
Terug gekomen in de slaapkamer ga ik onderdanig op mij knieŽn naast haar zitten.
Ik krijg de opdracht om voor haar een sigaret te draaien en als zij zin heeft in een sigaret dat ik dat voor haar moet halen.
Ik loop weer naar beneden en draai een sigaret voor haar teruggekomen in de slaapkamer wil ik haar de sigaret geven, maar ze lacht, zwiep en weer krijg ik een klets van de zweep boven op mijn lul, gelukkig heb ik mijn broek nog aan en het doet niet zo'n zeer.
Dank u wel meesteres, zeg ik en kijk haar voorzichtig aan.
Je weet slaaf als ik je een opdracht geef dat je die goed moet uitvoeren doe je dat niet dan ga ik je straffen.
Steek die sigaret aan en geef me een trekje,zegt ze, aangezien ik niet rook steek ik onhandig dat ding aan , naar tevredenheid van mijn meesteres ze lacht.
Ik houd de sigaret tussen mijn vingers en laat haar zuigen aan de sigaret, d 3manier waarop zij met haar rode lippen aan de sigaret zit laat mijn lul bijna uit mijn broek klappen.
Ze inhaleert diep en kijkt me aan en ze buigt voorover naar mij toe.
Haar lippen omsluiten de mijne en automatisch open ik mijn mond plotseling blaast ze krachtig alle rook in mijn mond en zegt dat ik moet inhaleren.
Zij is de baas en ik inhaleer en de tranen springen in mijn ogen en hoest verschrikkelijk.
Mijn meesteres lacht hartelijk en tevreden neemt ze een slokje van haar koffie.
Zet de tv aan, zegt ze en ik loop naar de tv en zet hem aan en loop terug en ga weer op mijn knieŽn zitten langs haar.
Ik wil een andere zender zien slaaf schiet op, ik zap voor haar naar de zender die zij wil, daar zit ik dan een levende afstandsbediening met een stijve in de broek.
Telkens als zij wil geef ik haar haar sigaret voor een trekje en een slokje koffie als zij wil.
Ik zit er nu al 30 minuten en krijg een paar zere knieŽn, ik schuif wat op en neer, plotseling krijg ik een lel van de zweep, Zit eens stil slaaf je leid me af, Ja meesteres en ik zit weer stil.
Toen het programma was afgelopen zij mijn meesteres om de tv uit te zetten en daar te wachten.
Ik zet de tv uit en kijk haar aan, onderzoeken bekijkt ze me van tot tot teen, en beveelt me om mijn shirt uit te doen,tevreden kijkt ze me aan.
Dan moet ik mijn helemaal uitkleden , en daar sta ik helemaal naakt voor mijn meesteres, ze bekijkt me en moet me van alle kanten laten zien.
Slaaf ben je schoon, zegt ze,en ik beken dan ik gesport heb maar nog geen tijd heb gehad om me te douchen.
Okť ga je douchen en kom snel terug je hebt 5 minuten. Jawel meesteres en ik ren weg net voor ik de douche bereik moet ik terug komen, shit denk ik bijmezelf.
Ik loop naar haar toe en plotseling grijpt ze me in mijn kruis en knijpt hard in mijn ballen, dat doet zeer. Automatisch ga ik door mijn knieŽn en als ik op de grond zit laat ze me pas los.
Je weet dat je pas mag gaan als ik dat zeg, ja meesteres zeg ik.
Draai je om en buig voorover, gewillig buk ik en net als net grijpt ze plotseling van achteruit mijn ballen. Ik zal je leren om te luisteren, zeg ze.
Ze knijp hard maar de pijn verandert in genot want wat is mooier om in de handen te zijn van de meesteres waar je zoveel van houdt.
Klets klets, haar zweep daalt op mijn billen , tellen zegt ze, en ik tel hardop.
Bij de tien stopt ze en laat mijn ballen los, zo en nu snel douchen en snel terug want ik heb je vanavond nog vaak nodig.
De snelheid waarmee ik douche is niet te beschrijven, ik droog me af en doe een lekker geurtje op, alles moet schoon zijn voor mijn meesteres mijn lul , of haar lul eigenlijk,en haar slavenkut ofterwijl mijn kontgat.
Ik haast me naar de slaapkamer en zie dat het licht harder is gaan branden, mijn meesteres ligt nog steeds op bed en beveelt me om dichterbij te komen.
Ik loop naar haar toe en zie dat je mooie latex handschoenen heeft aangedaan.
Zoals je al verwacht ga ik je onderzoeken of je wel schoon bent slaaf.
Ze gaat op de rand van het bed zitten en pakt plotseling alleen mijn ballen stevig vast en loopt weg, een pijn schiet door mij heen van opwinding en pijn en volg haar.
Ze gaat de trap op naar boven stiekem kijk ik onder haar rok en zie dat ze geen slipje aanheeft en de opwinding verdringt de pijn.
Boven gaat ze op de tafel zitten en laat mijn ballen los, ik sta voor haar en ze bukt voorover en komt met haar lippen naar mijn lul toe en ik denk dat je nu mijn hele handel in haar mond stopt maar ze ruikt alleen.
Weer pakt ze mijn lul en trek hard het vel naar achteren en bekijkt de kop van mijn lul, MMMMM lekker schoon zoals het hoort, zegt ze.
Draai je om en buk, ik buk en pak mijn voeten vat om niet te vallen, weer ruikt ze en net als ik geniet slaat ze hard met haar zweep op mijn kont, vieze slaaf, zegt ze , je hebt je niet helemaal goed gewassen en ze ramt een vinger in mijn kont.
Er gaat een rilling door mijn lichaam, ze trekt haar vinger terug en beveelt me op mijn knieŽn te gaan zitten.
Nu zit ik voor haar en moet min mond open doe en ze steek die vinger in mijn mond, likken slaaf en proef of je goed bent gewassen, ze heeft gelijk ik proef nog een heel klein beetje wat.
Ze trekt haar vinger terug en zegt , Kijk me aan, ik kijk haar aan en weer spuugt ze me midden in het gezicht, ik voel de warmte op mijn gezicht en ik kan er niet aan doen deze vernedering levert mij een hele stijve op.
Dit was natuurlijk mijn meesteres niet ontgaan en pakt met haar twee zwarte in het leer gevulde laarzen mij stijve lul vast.
Zo slaaf van me en jij vind dit lekker nou jonge dit zal je nog wel vergaan, en ze knijp met haar voeten, ik kreun.
Plotseling laat ze los en ik krijg nog twee minuten om me helemaal te wassen.
Binnen twee minuten ben ik terug geheel schoon naar tevredenheid.
Haal een sigaret zegt ze, en weg ben ik.. Beneden dim ik het licht omdat ik nog steed naakt ben ik laat de gordijnen naar beneden en dim alle licht.
Ik draai een sigaret en loop weer naar boven, bovenaan gekomen staat mijn meesteres ongeduldig te wachten, ik wil haar de sigaret geven maar ze kijk me diep aan en ik weet genoeg.
Ik steek met tegenzin de sigaret aan en geef die aan mijn meesteres, en als dank slaat ze me tegen mijn zak aan en ik val door een mes getroffen op de grond, dank u wel meesteres, zeg ik haar. Zo slaaf nu gaan we je eens aankleden, zegt ze en verassend wacht ik af.
Mijn meesteres loopt naar beneden mij achterlatend op zolder, na 10 minuten roept zij mij weer naar beneden naar de slaapkamer, ik vlieg naar beneden en doe de deur open en daar ligt mijn meesteres weer op bed met haar rode lippen en mooie laarzen.
Zo slaaf kom maar eens hier zegt ze dan gaan we je eens aankleden, ik loop naar haar toe en wacht af.
Zo zegt ze we gaan je eerst een stimuleren en uit haar nachtkasje pakt ze een grote pot vaseline, ze neemt het haar zwarte handschoen een grote hap vaseline eruit en beveelt me op bed te gaan zitten op mijn knieŽn en om te draaien.
Ik heb een vermoeden en mijn lul begint weet te steigeren.
Achter mij zittend kijk mijn meesteres naar de kont van haar slaaf, plots stopt ze de vaseline weg en staat op mij weer achterlatend op bed.
Ik ben verbaast waar ze heen ging, ik kijk haar na en enkele ogenblikken later komt ze terug.
Zo viespeuk van me die slavenkut van je gaan we eerst eens lekker kaal maken.
Met haar laatste woord slaat ze me hard tegen mijn kont aan en geniet van mijn gekreun en slaat nog een paar keer hard met de zweep.
Ze gaat weer achter me zitten en ik zie dat ze scheerschuim en scheerspullen had meegenomen.
Ook haalt ze een stuk touw tevoorschijn en begint mijn handen aan mijn voeten vast te binden, daar lig ik dan naakt op bed opgewonden en hulpeloos.
Dan staat ze weer op en loopt naar beneden, ik hoor de tv aangaan en hoor haar een sigaret draaien en drinken pakken.
Na 20 minuten komt ze terug en kijkt tevreden naar haar slaaf, Nou slet van me ik ben tevreden over je gedrag en dat je nog steeds zo ligt als ik wil, dank u wel meesteres, zeg ik opgewonden over de tevredenheid van mijn meesteres.
Ze loopt naar haar koffer en haalt een blinddoek te voorschijn en bindt me die voor, ik zie niets meer jammer nu ben ik helemaal overgeleverd aan haar grieven.
Na enige stilte hoor ik vreemden geluiden en plots heb ik het door mijn meesteres staat foto's te maken van haar slaaf die vastgebonden en naakt op bed ligt, ik ben benieuwd hoe de foto's zullen worden.
Plots voel ik dat ze een dikke laag scheerschuim die ze op haar slavenkont smeert, ze smeert de hele kont vol en steekt plotseling een vinger diep in mijn kont, Zo , zegt ze nou gaan we die kont van mij eens lekker schoonmaken voor gebruik.
Ze pakt een scheermesje en begint mijn hele kont kaal te scheren, na 10 minuten is ze er klaar mee en hoor het fototoestel weer flitsen.
In de gedachten dat ze me weer zou gaan loslaten streelt ze mijn kont en ze gromt tevreden over het resultaat, nou slaaf nu gaan we je aankleden, en weer spuugt ze een dikke warme laag speeksel precies op mijn kontgat.
Ze begint alles uit te wrijven en voel dat ze er een hele hoop vaseline bij doet,Zo zegt ze nu de butplug.
Ik voel het koude rubber over mijn kont gaan en ze steekt het puntje zachtjes naar binnen.
Ze draait de plug met heen en weer gaande bewegingen langzaam mijn kont in en uit, KLETS en nu voel ik een harde maar andere zweep over mijn billen gaan.
Deze zweep is groter en aan het genot van mijn meesteres te horen begint ze me harder te slaan.
Zo,egt ze, Als deze kont van mij is zal die het ook weten ook, en plots steekt ze de plug helemaal in mijn kont ik grom van de pijn die door mijn lichaam heen gaat en langzaan keer ik weer terug.
Zo,slet van me, en die blijf even zitten ze haalt de touwen van mijn handen en benen en liet me staan,doe je masker maar even af, zij ze, mijn pik was een beetje slaper geworden wat mijn meesteres opgevallen was, ga zitten slaaf , en met pijn in mijn kont ging ik langzaam zitten.
Mijn meesteres kwam voor mij staan en ging door de knieŽn, nou die pik van me ga ik eens proeven en terwijl ze zachtjes tegen de zak sloeg namen haar rode lippen mijn lul diep in haar mond.
Dit was nog eens een goddelijk gevoel haar warme lippen en tong over mijn pik en meteen stond deze weer paraat voor mijn meesteres, ga doorriep ik en dat had ik niet moeten doen.
Ze stopte met zuigen en pakte een slip en smeet me die toe , Zo slaaf nog gaan vragen ook nog nou echt niet hoor, ze stond op en sloeg zacht in mijn gezicht. Slet die je bent en liep weg.
Mij achterlatend trok ik de leren slip aan en bond mijn pik aan de voorkant vast, echt makkelijk ging dit niet met een plug in je kont.
Als een echte slaaf ging ik weer op mijn knieŽn zitten wachten tot mijn meesteres terug kwam.
Eindelijk kwam zij terug , zo slaaf en heb je een beetje dorst gekregen, vroeg ze , ja meesteres, zij ik, nou dan kun je een slokje krijgen van me.
In haar hand had ze een lekker glas cola en beviel me dichterbij te komen, als een echte slaaf kroop ik naar haar toe, doe je mond open slet, ze nam een flinke slok en liet die via haar mond in die van mij lopen het laatste beetje spuugde ze uit over mijn gezicht en weer was ik nat van haar, tevreden bekeek ze mij.
En slaaf lust je nog wat drinken, vroeg ze, en onderdanig knikte ik.
Dat is prima dan gaan we dat eens oplossen, maar eerst ga je mij eens lekker likken.
Ze ritsten haar rok bijna open en haar glimmende kale kut kwam tevoorschijn.
En slaaf bevalt die terwijl ze staande voor mij haar natte kut in mijn gezicht duwde, terwijl ik mijn tong diep in haar probeerde te duwen knikte ik tevreden, lik me slaaf lik die meesteresekut ,ik likte wat ik kon, gebruik je vingers hoer van me , schreeuwde ze.
Ik likte wat ik kon en bewoog twee, drie vingers diep in haar natte kut, dit was geil dat moet ik zeggen., plotseling duwde ze mij hard terug en smeet me op de grond.
En nu slaaf nu ga je mij eerst eens lekker klaar likken, en ze dook boven op mijn gezicht.
Ik kon me amper bewegen omdat ze ook op mijn armen zat tevreden keek ze naar beneden terwijl ik haar likte.
Ik roerde mijn tong als nooit tevoren en mijn meesteres duwde haar kut zover dat ik bijna geen adem meer kon halen, ze kronkelde van genot en plots begon ze te schokken en kwam verschrikkelijk lekker en lang klaar.
Weer stond ze op en zij, Zo slaaf nog dorst en ik knikte met een droge keel, nou, zij ze, ga naar de douche en ga op de grond liggen ik kom zo.
Ik liep naar beneden met een klein idee van wat er komen ging.
Nou daar lag ik op de koude vloer mijn erectie was wat minder geworden van de vloer maar daar zou verandering in komen. Toen de deur open getrokken werd zag ik mijn meesteres rokend in de deuropening staan, nou slet van me nu ga ik je eens lekker te drinken geven en liep naar me toe.
Ze spreiden haar laarzen langs me en haar glimmende kut hield ze met haar handen open en spande haar buik. Een golf van warme hete pies en geil kletterde over mijn buik en mijn meesteres genoot hiervan.
Toen ze bijna klaar was liep ze nog een klein beetje naar voren en haar laatste geil met pies belande minden in mijn gezicht, Open je mond slaaf van me je had toch dorst, en ik deed mijn mond wijd open en haar warme vocht liep zo in mijn mond.
Slikken slet van me en ik dronk zoveel ik kon, met de laatste schokken perste ze alles eruit , zo , zij ze nu nog even afdrogen en dan zijn we klaar.
Ze liet zich zakken en ik moet haar hele kut schoonlikken tot er niet meer over was.
Zo dat was lekker slaaf van me en nu jij.
Ze knielde naast me neer en begon met lange halen aan mijn lul te trekken, zo nu ga ik je eens lekker leegmelken, zij ze en trok aan die dikke pik.
Plotseling trok ze met de andere hand de plug uit mijn kont maar voor ik iets kon zeggen stak ze twee vingers diep erin, dat vind mijn slaaf toch zo lekker en ze trok nog harder.
Ineens stopte ze weer en zij dat ik me moest gaan douchen en dan naar de slaapkamer moest komen, nou twee minuten later stond ik schoon voor haar.
Ga liggen slaaf op je rug, en ga me een flinke tik met haar zweep om het nog eens te bevestigen, onder haar kussen haalde ze twee handboeien tevoorschijn en bond mijn handen aan de beide zijden van het bed.
Daar lag ik weer, mijn meesteres begon weer te trekken aan mijn lul en snel stond deze weer rechtop om haar te dienen, als je bijna klaarkomt moet je me dit vertellen zij ze , en trok aan mijn lul en weer stak ze enkelen vingers diep in mijn kont.
Ze gromde tevreden.
Ik ga zo komen meesteres , zij ik, en ze stopte, shit dacht ik had ik maar niet gezegd.
Ze liep naar de kast en haalde daar enkele touwen tevoorschijn en bond deze aan mijn voeten.
Toe trok ze mijn voeten op en bond deze ook aan dezelfde kanten van het bed vast, daar lag ik dubbelgevouwen en kon geen kant op.
Mijn meesteres begon me weer te trekken en smeerde haar slettekont weer in met olie.
Voor ik het wist had ze een kleine dildo tevoorschijn gehaald en liet deze in mijn kont glijden, jjaaa dit is wat ik wil zij ze tevreden mijn eigen slavenkont bewerken met wat ik wil.
Zachtjes trok ze door net niet hard genoeg om klaar te komen maar hard genoeg om bijna te exploderen.
De kleine dildo werd vervangen voor een grotere maar ook deze ging er heel gemakkelijk ik naar tevredenheid van de meesteres.
Zo slet van me we zullen eens kijken hoe ver we kunnen gaan en de grootste dildo verdween in mijn kont die nu wel een beetje pijn begon te doen, maar na enkele minuten werd pijn genot.
Als klap op de vuurpijl haalde ze een wortel tevoorschijn die ze gepeld had in de vorm van een piramide en stak deze eerst in haar mond en liet deze toen vol met haar speeksel in mijn kont verdwijnen, wauw wat was dat lekker in kronkelde waar ik kon van genot.
Nu stond ik op het punt van klaarkomen wat mijn meesteres ook was opgevallen, en ze stopte even.
Zo slaaf zoals je nu ligt ga ik je eens lekker melken al je geile sperma eruit trekken tot er niets meer van over is, nou in de houding die ik lag zou dus alles over mijngezicht heenkomen en dat is precies wat ze wilden mijn meesteres.
Ik kronkelde van genot en had het niet meer de wortel haalde ze eruit en stak 4 vingers erin en ramde alles erin en eruit , en toen kwam het met grote golven warme sperma kletterde over mijn gezicht en mijn meesteres trok nog harder bij het zien van dit spektakel.
Nog nooit was ik zo lekker klaar gekomen als nu echt alles werd door haar eruit getrokken tot de laatste druppel en die smeerde ze nog over mijn gezicht.
Open je mond slaaf en deed dit, met haar vingers smeerde ze alles over mijn gezicht uit en in mijn mond slik maar lekker door slaaf van me en weer deed ik dit.
In de zevende hemel maakte zij mij los en zij, ga maar lekker douche en kom dan naar beneden.
Ik heb toch zeker 20 minuten staan bijkomen met knikkende knieŽn dit is lekker.
Lekker afgedroogd en een luchtje opgedaan liep ik naar beneden en daar zat mijn meesteres in haar badjas koffie scheet en ik knikte uitgeput.
Ik plofte op de bank en mijn meesteres kwam met een lekker bakje koffie aan en we knuffelde en zoende zachtjes, bedankt fluisterde ze me in mijn oor, nee jij bedankt zij ik.

Het was laat en we lieten samen de hond uit en gingen naar boven, boven begonnen we zachtjes te zoenen en te strelen, zullen we zij ze en ik tilden haar op en legde haar zachtjes op bed.
Ik kleden me uit en we vrijde tot lang in de nacht zachtjes en voldaan.
Speciaal geschreven voor mijn meesteres

Groetjes too_kinkyforyou@hotmail.com