Heerlijk avondje is gekomen


Eindelijk was het dan zo ver hij belde op om te zeggen dat hij vanavond langs kwam.
Hoe laat dan vroeg ze maar hij had al opgehangen.Ze keek op haar horloge en zag dat het 4 uur was.
Ze haalde toch maar snel wat te eten hoewel hij meestal pas laat kwam maar je wist nooit.
Toen snel naar de videotheek om wat van zijn favoriete porno films te halen.
Thuis deed ze de gordijnen dicht en begon de atributen uit te stallen die ze als verrassing voor hem had gekocht.
Ze had veel moeten overwinnen om al deze spullen aan te schaffen. De man van de dierenwinkel had dacht zij nogal veelbetekenend gekeken toen ze een halsband voor de hond en een paardrijzweepje naast elkaar op de toonbank had gelegd. Dat had ze mischien toch handiger in 2 winkels kunnen doen.
Het touw en de musketonhaken was makkelijk in de bouwmarkt maar om een echte sexshop in te gaan voor een Tarzan en wat andere speeltjes was een echte grote stap.
Na een uitgebreide douche en scheerbeurt bekeek ze zichzelf in de spiegel en was tevreden.
Om half zeven zat ze op de bank met alleen een klein serveerstersschortje aan.
Eindelijk ging de bel. Ze hoopte dat hij alleen was en ze niet uitgeleend werd aan een vriend of zo.
Ze keek door het raam en haalde opgelucht adem. Snel ging ze de deur openmaken.
Hij kwam binnen en gaf haar en lange tongzoen.Zo kon hij met zijn handen kontroleren of haar kutje goed geschoren was en haar borsten en billen voelen. Hij gromde goedkeurend.Toen liep hij de kamer in en bekeek de atributen .Wil je wat drinken vroeg ze nog natrillend van de ontmoeting. Een rode wijn graag.
Ze zette een CD op bij het beeld van een videofilm en haalde de wijn. Geduldig bleef ze naast de bank staan met haar handen op haar rug zodat hij haar goed kon bekijken.Wilt u wat eten vroeg ze voorzichtig.Wat heb je antwoorde hij, ze vertelde het.Ja lekker doe maar voor een persoon graag.
Ze zette het eten op tafel en ging op haar knieen zitten naast haar meester. Hij bond haar handen achter haar rug en deed haar een blinddoek om. Terwijl hij aan het eten was voerde hij haar ook wat van wat er op tafel stond en ze bedacht dat het maar goed was dat ze nog geen nieuwe vloerbedekking had gekocht.
Na het eten maakte hij haar los .Zij mocht zijn schoenen ,sokken en spijkerbroek uit doen toen begon ze zijn voeten te kussen en te likken en ging toen langzaam naar boven zodat ze binnen de kortste keren ongemerkt aan zijn ballen en pik aan het sabbelen was.Dat zou je wel willen he zei hij ik ben nog niet klaar met eten , breng het nagerecht maar voor de televisie. Toen ze terugkwam was de salontafel leeg en moest ze daar op haar rug op gaan liggen.Hij schepte het toetje op haar lichaam en begon langzaam te eten. Zo ik heb genoeg neem de rest zelf maar.Ze kon alleen maar met haar vingers alles oplikken omdat anders alles op de grond zou glijden en hij had wel gezorgt dat het op interresante plaatsen zat.Genoeg opruimen en terugkomen kommandeerde hij.Toen ze alles opgeruimd had nam hij haar mee naar de douche.Je plakt helemaal dus eronder zei hij. Toen ze onder de douche stond kwam hij er bij en drukte haar naar beneden om hem te pijpen.Niet mijn haren nat smeekte zij maar ze moest eraan geloven.Alle zorgvuldig aangebrachte make-up en haar net gekapte haren ,alles zakte uit.
Moet jij ook altijd plassen onder de douche bromde hij, ze kreunde nog nee maar zijn lekkerewarme straal kletterde al over haar gezicht voor ze haar mond dicht kon doen.Hij stapte onder de douche uit en zij stond nog na te genieten wan zijn smaak en geur.
Toen ze beneden kwam moest ze maar wat met zichzelf spelen dus greep ze Tarzan en ging op de grond liggen kronkelen zodat hij alles goed kon zien.Hij keek beurtelings naar haar en naar de televisie en ze zag aan zijn pik dat het hem beviel.Ze wist dat ze straf kreeg als ze nu klaar kwam maar het was al niet meer te stoppen.
Daarbij vond ze het niet erg om een beetje ongehoorzaam te zijn. Hij stond op en liep naar de haak in het plafond die wat erg stevig was voor het plantje wat er normaal hing.Hij bond haar handen boven haar hoofd aan de haak zodat ze op haar tenen moest staan. Toen pakte hij de zweep en begon haar te beweken, eerst zacht ,dan hart ,en dan gaf hij haar weer heel teder een tongzoen. Van deze behandeling liep het vocht zo langs haar dijen.
De striemen van de zweep deden wel zeer maar ze wist nu dat ze nog zeker 3 dagen kon nagenieten van deze avond,en dat maakte veel goed.
Hij bond vervolgens haar handen achter haar rug en hees ze omhoog.Ze stond nu voorover gebogen met haar mond op pikhoogte en haar billen en kut klaar voor gebruik.Hij begon haar in haar geille bekkie te neuken terwijl hij met het zweepje nog precies bij haar kont kon. Ophouden voor ik klaar kom ik weet wel dat je me het liefst leegmelkt bromde hij en trok zijn heerlijke lul uit haar mond. Hij deed haar de blindoek weer voor en liep naar de keuken. Wil je weten hoe het voelt als ilk in je kont klaarkom vroeg hij. Ze riep haast ja graag en wachte op de pik tegen haar kontgaatje. Ze wist dat ze nu goed moest ontspannen om er zelf ook plezier van te hebben.
Er gebeurde iets anders,hij duwde haar billen uit elkaar likte haar nat en ze voele een dun buisje haar aarsgat inglijden.Opeens horde ze een sissend geluid. Hij was dus de slagroomspuit wezen halen dacht ze verschrikt terwijl hij haar darm volpompte met het zoete spul.Terwijl ze haar kontje bij elkaar geknepen hield duwde hij een kunstlul in haar inmiddels drijfnatte kutje. Toen drukte hij zijn pik langzaam in haar kontje en liep naar voren om de slagroom eraf te laten likken. Hij pakte een kleine dildo en stopte die in haar kont als een soort kurk en maakte haar los.
Volgens mij moet het hondje poepen zei hij en deed haar de halband om. De slagroom in haar darm gaf haar inderdaad het gevoel alsof ze vreselijk moest. Op handen en voeten kroop ze naar de tuin waar hij de 2 dildo's uit haar trok. Nou poep het maar uit zei hij en ze zat naakt in haar achtertuin te persen als een loopse teef.
De slagroom spetterde alle kanten op .Hij bond de riem vast aan het hek en spoot met de tuinslang de tegels schoon.Je plakt weer als een gek zei hij en richte de tuinslang op haar onderlichaam.Omdat ze midden in de stad woonde kon ze niet eens protesteren want dan zouden de buren gelijk allemaal in de tuin staan.
Toen ze weer binnen waren begon hij haar met een handdoek droog en warm te wrijven. Haar kutje begon alweer te glinsteren en toen hij met z'n tong de temperatuur opnam was ze al weer alles vergeten.
Hij duwde haar op de grond en terwijl hij haar aan het beffen was hing zijn heerlijke lul boven haar smachtende mond.Zij likte zijn ballen en aarsgat en nam grommend zijn pik in haar mond zodat haar lippen trilde als een vibrator. Opeens explodeerde hij en ze had moeite om al zijn sperma op te vangen. Sidderend lag ze op de grond klaar te komen toen hij opstond en een glas van tafel pakte. Oh ja dat was ik nog vergeten ik had nog wat te drinken meegenomen lachte hij en plaste het glas vol. Toen kleede hij zich aan gaf haar een kus op haar besmeurde mond en ging weg.
Even later zat ze op de bank en voelde langs haar lijf. Ze pakte het glas en terwijl ze zich lekker vingerde dronk ze het langzaam leeg. Uit gewoonte keek ze naar de telefoon, en hoopte dat hij snel weer zou bellen.
rabaut@hotmail.com