Foutje, bedankt

Het is vandaag precies 12 jaar geleden dat mijn buiten echtelijke relatie begon.

Omdat ik elke keer genoot van de onderdanigheid heb ik de afgelopen maanden aan mijn nieuwe hoerige outfit gewerkt. In de jaren ben ik 10 kg aangekomen en pas dus niet meer in de kleren die ik bij MeMo droeg. De kleuren zijn nog wel een aandenken aan haar de rest is alleen maar korter dus geiler en hoeriger geworden.

Als basis dient een knal roze turnpakje wat een klein col kraagje heeft en pofmouwtjes en in het kruis, onder mijn balzak sluit met 3 haakjes en d.m.v. een rits die naar achteren open gaat kan ik zonder het pakje uit te trekken naar het toilet. Verder heb ik er zelf de volgende extra's ingemaakt:

Hierdoor zie ik er met 1 kledingstuk niet alleen echter uit ik kan ook bijna alles wat een vrouw kan:

Het enige wat ik gekocht heb zijn open jeans pumps, met op de voorband bloemetjes met een glinsterende kern, maat 43 met een hak van 15 cm en een plateau voor van 3 cm, in de aanbieding voor slechts 9 Euro.

Vandaag vroeger dan anders van mijn werk weggegaan, om 4 uur, en direct naar mijn vaste plek in het bos bij Kootwijk gereden. Onderweg kriebelt het al te berg en stop ik op een afgelegen plek in het bos bij Hoog Soeren. Snel trek ik mijn kleren uit en trek ik mijn turnpakje aan en daarover mijn eigen broek en jas. Even loop ik het bos in om alles recht te trekken en te "settelen" waarna ik de borsten vast kleef.

Dan rijd ik verder naar mijn favoriete plek. De parkeerplaats, een open cirkelvormige zandplek met een doorsnee van 25 meter, ligt iets van de weg af en vanachter de wal kan ik de weg en de toegang prima in de gaten houden. Als er iemand dreigt aan te komen kan ik op tijd in de auto stappen.

Het terrein is leeg dus zet ik mijn auto zo neer dat mijn deur aan de kant van de wal staat en er een ruimte van 2 meter tussen is zodat ik een beetje heen en weer kan lopen om te oefenen op mijn superhakjes daar ik 4 cm gewend ben. Uit de kofferbak pak ik mijn aluminium gereedschapskoffer met kleren. Een 2e met extremer spul laat ik liggen want ik wil mijn herinnering aan MeMo vieren.

Normaal kleed ik me in mijn auto om maar om de een of andere reden had ik de behoefde om ook buiten de auto een en ander aan te trekken. Dus eerst mijn eigen kleren die ik nog aan heb uittrekken.

Daarna vervang ik de gele tailleband door een knal geel plooirokje. Onder het rokje zit een dikke wijduitstaande witte petticoat, met klittenband vast tegen de bovenrand van het rokje. Het rokje is normaal achter net 46 cm lang terwijl het voor 40 cm kort is, maar door de petticoat is het allemaal natuurlijk veel korter. Terug gerekend vanaf de grond is de lengte 40 resp. 34 cm en blijft mijn kruis net bedekt.

Als ik buiten de auto sta trek ik alles recht en ga dwars op de stoel zitten en trek 2 witte pantykousjes als bescherming van mijn ruwe plekken langs de rand van mijn voeten aan gevolgd door huidkleurige glanzende zelf ophoudende panty's, handig als ik een dildo in mijn anus wil proppen, die tot in mijn liezen uitrollen. Daarna volgen mijn nieuwe pumps. Om niet meteen mijn kutje bloot te geven trek ik een knal gele slip aan en een dito kleurige bikini. Vervolgens trek ik mijn nieuwe pumps aan en snoer ze om mijn enkels vast. Voor het extra effect trek ik op mijn rug mijn tailleband van 100 cm naar 86 cm. Met aangesnoerde taille wordt het rokje nog 2 cm korter en houd ik nog net 2 cm speling voordat mijn kruis gewoon zichtbaar is over.

Met polsboeien met een kleine karabijnhaak en een slavinnen halsband van leer en 10 cm hoog ben ik klaar voor mijn eerste stapjes als hoer. In mijn rugzak zitten mijn eigen kleren, een ketting van 30 cm en een stuk touw van 1,5 meter en van 5 meter zodat ik me altijd kan knevelen maar ook weer snel los kan komen.

Eerst loop ik zeer onwennig heen en weer tussen de auto en de wal, wat gewend ga ik iets verder en buiten de bescherming van de auto, op naar de prullenbak 5 meter verderop, voordat ik ga heb ik wel 30 keer om me heengekeken.

Als ik de klep van de prullenbak heb opgetild hoor ik achter me een stem zeggen dat ik er lekker hoerig uitzie. Het zweet breekt me aan alle kanten uit waarbij zelfs de wind geen verkoeling brengt.

Nog voor ik kan reageren snauwt de stem dat ik naar het midden van de parkeerplaats moet lopen. Ik weiger want ik ben bang dat nog meer mensen komen. Hoezo bang een geweldig uitgedoste hoer wil toch graag gezien worden en daarbij hoe langer het duurt hoe pijnlijker het voor je wordt.

Terwijl ik aarzelend naar het midden loop zie ik geen auto het pad opkomen, maar nog erger de stem zie ik ook nergens. Halverwege moet ik terug en snauwde de stem dat het best wat eleganter en vrouwelijker kan. Dus de ene voet voor de andere plaatsen. Dan moet ik weer naar het midden lopen en even later weer terug want ik vergat fier rechtop te lopen en recht vooruit te kijken, als je omkijkt voor ik toestemming geef zijn de gevolgen voor jouw. Dit herhaalt zich nog zeker tien keer tot ik volgens de stem redelijk fatsoenlijk loop. Dan moet ik naar de voorkant van de auto lopen, mijn voeten elk bij een koplamp plaatsen en op de motorkap gaan liggen met mijn neus zo dicht mogelijk bij de voorruit en mijn op handen op mijn rug mijn ellebogen vasthoudend. Bij de auto kan ik weer terug lopen, heb je de afgelopen 20 minuten dan helemaal niets geleerd stomme hoer. Na weer 5 keer heen en weer gelopen te hebben moet ik op de auto gaan liggen. Ik voel dat de stem achter me komt staan en dan stelt hij zich netjes voor als Jan. Ik voel hoe hij mijn polsen naar onderen naar elkaar toe trekt en met mijn eigen spullen aan elkaar haakt zodat ik ze niet meer los kan maken.

Jan vertelt dat hij al jaren rondneust naar wat mensen hier zoal doen en al vaker dacht dat ik me omkleedde. Ik maak me op dat moment meer zorgen dat hij me wil inrekenen of ontmaagden, waar ik nog lang niet aan toe ben. Dan vraagt hij waarom ik deze behoefte heb. Ik ontdooi een beetje en vertel hem een en ander. Ook vertel ik hem mijn naam "Samantha".

Dus als ik het goed begrijp draag je graag vrouwen kleren maar zoek je de grens waarop je net niet betrapt wordt. Dat ging dus nu goed mis. En als je graag vrouwenkleren draagt zit je pik goed opgeborgen. Zonder wat te zeggen voel ik hoe hij mijn kruis betast en goedkeurend zegt dat mijn zaakje mooi weg is gewerkt. Ik weet zeker dat je nog meer bij je hebt, maar om te voorkomen dat je wegloopt zal ik je eerst maar even aan de auto vastmaken. Ik voel hoe hij het touw uit de rugzak pakt en aan mijn polsboei vast maakt en ergens tussen mijn benen aan de auto bevestigt.

Door de voorruit kan ik zien dat Jan in de auto kruipt en de koffer naar zich toe trekt. Hij rommelt er wat in en komt uit de auto met een wit tennisjurkje met een rokje vol plooien van net 38 cm en gympen. Die zijn voor straks als je volledig uitgeput en bezweet bent en stopt ze netjes in mijn rugzak.

Weer verdwijnt Jan in de auto en komt eruit met een dubbele vibrator en een nep penis met een draadloos op afstand te bedienen ingebouwde vibrator met flexibele kop die ik wel vaker in mijn anus stop, wat condooms en veel touw. De meeste spullen verdwijnen in mijn rugzak behalve een vettige condoom die Jan over de neppenis uitrolt. Dan moet ik, met mijn neus op de motorkap, met mijn gezicht naar de bumper komen en mijn benen daarbij gestrekt houden. Als ik niet verder meer kan wijst mijn kont uitdagend omhoog. Ik hoor Jan fluiten als hij mijn slip opzij trekt en de rits ziet die mijn anus bedekt. Behendig stroopt hij mijn slip over mijn billen af en rits mijn kruis open. Met wat glijmiddel op mijn anus duwt Jan de neppenis met het condoom in een vloeiende beweging en zonder me pijn te doen tot aan de gleuf waar mijn anusspier zich weer sluit, zodat de penis er niet meer uit kan. Daarna rits Jan de body weer dicht en trekt mijn body recht, mijn slip mag ik straks zelf weer aandoen. Nu moet ik rechtop gaan staan, waarbij de vibrator heel zachtjes aan staat. Dan zegt Jan dat hij de vibrator even wil testen. Zonder adem pauze gaat de knop vol open en bezwijk ik onder de kracht, wat ik al lang wist, om plat op de motorkap te belanden. Ik voel Jan zijn hand in mijn kruis waarna hij de vibrator uitzet. Prima bewaking vind je niet Samantha. 1 verkeerde beweging en ik sla terug en jij ligt uitgeteld op de grond. Dan mag ik me omdraaien en zie ik wie Jan is. Hij maakt mijn polsen los zodat ik mijn slip weer kan aantrekken en mijn naaldhakken kan vervangen door mijn gympen om vervolgens met mijn handen op mijn rug te wachten tot Jan gereed is.

Jan gooit de auto op slot en steekt de sleutel in zijn zak. Jan haakt mijn polsen samen en bergt mijn pumps op in mijn rugzak. Samen lopen we de parkeerplaats af terwijl Jan het touw in de rugzak stopt en extra waarschuwt dat ik de werking van de penisvibrator ken.

We gaan linksaf gaan naar de weg. Jan steekt de weg over en commandeert me om rechtsaf de weg te volgen tot aan het volgende zandpad, waarbij ik voel hoe de vibrator kort en heftig aangeeft aanwezig te zijn. Na 25 meter ligt het volgende zandpad, dat is al te snel en moet ik er nog een verder lopen. Daar ga ik linksaf het bos in. Zeker 1 minuut hoor ik Jan niet maar loop gewoon door.

Opeens hoor ik zijn stem "STOP" snauwen.

Ter plekke moet ik mijn slip uit trekken en met mijn handen oprapen door te hurken zodat mijn billen op mijn hielen steunen zonder dat mijn schoenen van de grond komen. Ik ga blijkbaar niet snel genoeg want ik hoor Jan zachtjes mopperen. Gehurkt moet ik achteruit "lopen" tot mijn rug tegen een boom staat. Daar pakt Jan het touw uit de rugzak om het om de boom strak te trekken zodat ik niet meer overeind kan komen.

Jan gaat 10 meter voor me staan en snauwt dat ik mijn knieën zo ver mogelijk uit elkaar moet doen zodat hij goed zicht heeft op mijn kruis. Wat geschrokken voldoe ik aan zijn verzoek als ik de kracht van de vibrator voel aanzwellen, wat nog feller aanvoelt nu mijn anus spieren gespannen staan. Vol bewondering fluit Jan en prijst mijn fraaie poesje. Volgens mij wil jouw opgezwollen poesje geneukt worden en wil je helemaal niet pijpen, maar dat is voor later. Even later staat hij voor me en haalt zijn pik uit zijn broek. Het half harde ding drukt hij tegen mijn mond. Door met zijn vingers tegen mijn wangen te drukken moet ik mijn mond wel openen en de pik in mijn mond nemen. Langzaam wen ik eraan en zwelt de pik op. Opeens pakt Jan me bij de oren en beweegt mijn hoofd heen en weer waardoor de pik krachtiger in en uit mijn mond schuift. Zijn pik gaat steeds dieper mijn keel in tot ik bijna moet kokhalzen. Dan laat Jan me los en bergt zijn stijve pik weer netjes op.

Als Jan me heeft los gemaakt lopen we verder het bos in. Hoelang weet ik niet maar opeens staan we boven op een heuvel omringt door allemaal struiken en een paar bomen. Jan zet de vibrator weer even heel kort maximaal aan en waarschuwt dat ik niet moet denken zomaar van hem af te zijn.

Jan pakt het touw uit de rugzak en knoopt het aan mijn polshaak om het ander einde over een tak te gooien en trekt daarna het touw strak tot ik met mijn gezicht ter hoogte van zijn riem ben. Dan haalt hij zijn penis weer uit zijn broek en snauwt dat ik zijn pik maar eens flink moet opwarmen. Terwijl ik zijn pik in mijn mond gepropt krijg gaat de vibrator langzaam steeds harder te keer. Ik sta te jammeren van de pijn maar moet doorgaan. Opeens voel ik hoe hij zijn pik uit mijn mond haalt en voor mijn mond een condoom plaatst en zijn pik weer naar binnen schuift, tot zijn pik een veilige condoom om heeft. Snel trekt hij zijn pik uit mijn mond en draait me hangend aan mijn armen om. Trekt de vibrator ruw uit mijn anus en jaagt zijn pik er in een stoot tot de wortel in. Doordat zijn pik langer is dan de vibrator schiet ik met elke stoot iets naar voren. Eerst ruw maar steeds rustiger gaat de pik erin en eruit. Ondertussen voel ik hoe de vibrator in mijn kutje wordt geschoven en me daar flink pest. Na een poosje, ik ben allang de tijd kwijt, voel ik hoe Jan van plek wisselt en me van achteren in mijn kutje neemt, die immers al uitgelubberd was van de vibrator. Met zijn handen in mijn zij voel ik me net een machine. In uit op en neer en geen enkele invloed in zijn neukpartij. Wel loopt het zweet inmiddels langs mijn benen naar beneden. Jan wisselt een paar keer van plek maar verandert niet van ritme. Dan hoor ik hem grommen en voel ik hoe het warmer en warmer wordt in mijn anus dus mijn MEESTER zal nu wel klaar zijn gekomen. Na een paar minuten verlaat Jan mijn anus en stopt mijn vibrator er weer in en zet hem zo hard dat het net niet te veel is maar ik wel steeds geiler word.

Dan voel ik hoe Jan mijn benen in spreidstand vastzet om me polsen even later te verlossen zodat ik kan gaan staan, niet voor lang want ik moet iets achterover leunen tot ik met mijn rug tegen een boom lig. Mijn armen moet ik omhoog houden waarna Jan ze strak trekt en ik het gevoel heb met mijn voeten van de grond te komen. Daarna trekt hij mijn voeten achter de boom omhoog en hang plak ik tegen de boom. Als Jan ook nog om mijn middel een touw met de boom vastmaakt kan ik niet meer wegdraaien. Mijn kut staat nu helemaal ter vrije beschikking en dat zal ik weten ook. Eerst krijg ik een kleine knevel in mijn mond om niet teveel lawaai te maken, dan voel ik hoe Jan met de vibrator mijn ballen onder mijn kutje masseert. Als mijn pik stijf genoeg is, Jan heeft inmiddels met zijn vingers mijn pik gevonden in mijn kutje, verdwijnt de vibrator in mijn spleet en tracht Jan me te laten spuiten. Na een paar minuten begin ik te kreunen en breekt mijn verzet. Als ik voel dat ik klaar kom stop Jan en geeft me een flinke tik tegen kruis zodat het gevoel even wegzakt. Als ik na een aantal keer weer dreig klaar te komen steekt Jan de vibrator ruw in mijn anus en zet de tot dan toe tergend traag draaiende kop op volle sterkte en ramt zijn onbeschermde pik in mijn kut. De vibrator trilt nu niet alleen ook de kop draait rond en Jan stoot als de kop tegen mijn buik schuur. Ik speel niet alleen een hoer, ik voel me nu ook zo. Uitgeteld hang ik in de touwen en stoot na stoot wacht ik mijn verlossing af. Opeens komen we nagenoeg gelijk klaar waarna mijn sperma tegen mijn penishoes spuit om vervolgens langs mijn penis naar beneden te druipen en via mijn openstaande rits langs mijn benen naar beneden te lopen, waarop ik spontaan nog een keer klaarkom. Nadat ik een beetje op adem ben gekomen maakt Jan me los en moet ik het gele rokje vervangen door het tennisjurkje en alles opruimen in mijn rugzak, op mijn vibrator na want blijft in mijn anus. Dan krijg ik de autosleutels en lopen we samen via de weg de we kwamen terug. Vlak voor we de weg op gaan moet ik mijn gympen weer vervangen door mijn pumps en met zachte drang van mijn vibrator verder lopen. Aan het begin van de parkeerplaats zet Jan de vibrator vol open en loopt door. Voor ik in elkaar zak zie nog net dat Jan de afstandsbediening op het dak van de auto zet en weg loopt. Kruipend en jammerend probeer ik bij de auto te komen daar het me niet lukt het ding eruit te persen. Als ik eindelijk verlost ben van mijn martelaar stap ik in de auto trek een plaid over me heen en ga eerst liggen bijkomen voor ik me weer mezelf word. Dan zie ik dat het al bijna half zeven is en ik dus nooit op tijd meer thuis ben. Ik bel op met de smoes dat een afscheidsborrel wat uit liep en ik met een uurtje, het is een half uur rijden, thuis ben.

Anoniem