Elektrospel

Ingezonden april 1999

Hiermede wil ik mijn verhaal doen betreffende het elektrospel.

Zachtjes ben ik in de sfeer van SM geraakt door bezoeken te brengen in de Antwerpse rosse buurt, beter gekent als het Schipperskwartier.

Ongeveer 15 jaar terug belande ik bij een meesterres zonder eigenlijk het besef ervan te hebben, na enkele bezoekjes hiebij stelde zij mij voor om mij aan het Sint Andrieskruis vast te binden.

Onwetend heb ik dat toe gestaan en alweer was ik een ervaring rijker. Mijn grootste aantrekkracht was toen steeds bij andere Meesterressen en Meesters een bezoek te brengen.Tot ik na enkele jaren bij Meesterres Carrin kwam, steeds gekleed in een strak leder pakje met een ledere kepie op haar hoofd.

Zij heeft mij heel veel bijgeleerd in het SM. Bij mijn eertse bezoek bij haar moest ik op de grond gaan liggen benen wijd gesprijd en begon zij duchtig om mijn balzak te slaan met haar zweepje, plots sprijde zij haar benen één voet links en één voet rechts van mijn hoofd, hierbij kreeg ik een wonderlijke uitkijk tussen haar benen, De Meesterres begon mij nu zachtjes te strelen, tot zij plots een goudenstraal precies op mijn gezicht liet lopen,nu deed ik mijn mond zover mogelijk open en werd hier duchtig voor beloond, Alweer was ik een ervaring rijker

Enkele dagen later werd mijn drang zo hoog dat ik terug naar Meesterres Carine wou en dit ook meermaals gedaan heb, zij leerde mij meer over kaarsvet, au de collogne op mijn balzak en lul wat een heerlijk warm gevoel geeft, naalden, poffers
teppelklemmen, lulprikker tot over een jaar terug zij plots twee tepelklemmen op mijn tepels plaatste die verbonden waren met een draadje die leide naar een kastje, die eerste schokken die ik toegedient kreeg zal ik nooit vergeten, Dit was het heerlijkste wat ik ooit heb meegemaakt in SM, en smeekte haar om meer maar de meesteres had dit anders begrepen en voerde de stroomstoten op, ik kreeg nu de volle lading van snelle hevige stroomstoten en lag hellemaal te beven van genot.

Ik wou nog meer en smeekte haar om die klemmetjes op mijn ballen te plaatsen, en ja hoor de Meesterres stond dat toe en plaatse deze langs bijde zijde op mijn balzak, Dit was pas de créme de la créme, en het spuiten van mijn lul bleef dan ook niet lang uit. Nu droom ik ervan dat zij deze verbind met een metalen dildo in mijn aars en één klemmetje op mijn balzak of lul.
ps. Daar meesteres Carinne franstalig is verlopen onze gesprekken moeizaam, doch hierdoor ondervind ik meer spanning op wat komen gaat

getekend
plasslaaf