Een wilde fantasie

Donderdag,de deur van het cafe open. Suzan stapt naar binnen en zoekt haar vriendin, Annemarie. Ze kan haar niet meteen vinden, want het is erg druk in het cafe. Dan ziet ze Annemarie aan de bar zitten. Er zit een grote, brede man naast haar. Annemarie is blij Suzan te zien en stelt de man voor als Rob, een collega van haar. Het wordt een hele gezellige avond en wanneer het
cafe gaat sluiten, besluiten ze om naar huis te gaan.

Suzan baalt een beetje, want ze vindt Rob een aardige man. Eenmaal thuis denkt Suzan nog even na over Rob. Ze zou Annemarie morgen meteen vragen of ze het adres van Rob heeft. Dan zou ze hem nog wel een keer opzoeken. Suzan belsuit om nog
even een heerlijk bad te nemen voor ze op de bank voor de tv gaat hangen. Ze vindt het heerlijk in bad. Dat is echt een moment dat ze van haarzelf kan genieten.

Het warme water voelt heerlijk aan haar lichaam. Haar borsten worden lekker soepel en glad en haar kutje wordt lekker week van het sop. Na een half uur stapt ze voldaan uit het bad. Ze trekt haar string aan en haar badjas. Ze zit net op de bank als de deurbel gaat. Ze verwacht eigenlijk geen bezoek meer. De deur gaat open en daar staat Rob. Even weet Suzan niet
hoe ze moet reageren.

Rob vraagt of ze zin heeft om bij hem thuis nog een slaapmutsje te drinken, want hij heeft nog geen zin om te gaan slapen. Suzan denkt even na, maar besluit om toch maar mee te gaan. Terwijl Rob op de bank zit te wachten, kleedt Suzan zich snel om. Ze doet een kort rokje aan en een strak t-shirtje. Ze wil dat hij precies kan zien dat ze niets te verbergen heeft. Uiteraard is ze trots op haar lichaam. Ze heeft er heel wat uurtjes voor in de sportschool doorgebracht. Bij Rob thuis aangekomen, voelt ze zich al snel op haar gemak. Terwijl ze samen op de bank genieten van een drankje, voelt ze ineens een hand op haar knie. Ze wordt er helemaal warm van. De hand gaat langzaam tussen haar benen naar haar kruis. Ze staat op en zegt dat het beter is dat ze nu maar naar huis gaat. Rob staat op en pakt haar stevig vast.

Hij kust haar en ze wil zich verzetten, maar ze is niet sterk genoeg. Zijn handen gaan onder haar rokje en hij schuift haar string opzij. Suzan voelt zich al nat worden, maar geeft niet toe. Zijn vingers dringt hij bij haar naar binnen. Ze geniet ervan. Dan pakt hij haar op en tilt haar naar de kelder. Er staat eenbed. Ze wordt op het bed gelegd en voelt dat haar polsen en enkels worden vastgebonden aan het bed. Ze wordt enorm opgewonden. Rob knipt haar slipje en rokje kapot. Ook haar t-shirt moet eraan geloven. Als Rob ziet dat ze geen bh draagt, pakt hij haar volle borsten vast en knijpt er gemeen in. Suzan voelt een scheut van pijn door haar lichaam gaan, maar ze wil er niet aan toegeven.

Dan doet hij op haar beide tepels een knijper. Dan komt hij bij haar kruis. Hij begint met het scheren van haar kruis. Hij wil een kale poes zien. Hij maakt haar enkels los en trekt haar knieen op. Dan pakt hij vanonder het bed een touwtje tevoorschijn met balletjes eraan. Suzan heeft geen idee waar die voor dienen. Maar ze komt er gauw genoeg achter. De balletjes worden een voor een in haar gaatje naar binnen gestopt. Ze heeft nog nooit iets in haar anus gehad, maar geniet er volop van.

Dan maakt Rob ook haar polsen los. Hij draait haar op haar buik. Ze voelt een zweepje op haar rug kletsen. Dan wordt ze geslagen op haar billen. Met de vlakke hand. Ze voelt een pijn, maar ze wil meer. Steeds harder komen de handen op haar billen terecht. Haar billen worden gespreid en ze voelt iets heerlijks. De balletjes komen een voor een uit haar anus. Ze geniet. Rob draait haar op de rug en dan ziet ze dat Rob helemaal naakt op haar zit. Ze ziet zijn groot geschapen penis. In volle erectie. Haar benen worden gespreid en ze voelt zijn penis bij haar naar binnen dringen, steeds dieper en harder stoot hij zijn penis bij haar naar binnen. Ze heeft het gevoel dat ze openscheurt. Hij stoot en stoot. Tot hij met stoten klaarkomt. Ze voelt de warmte van zijn vocht op haar borsten. Ze geniet. Ze hoopt dat er nog vele dagen van genot komen.

Een fantast.