Een afspraak moet je nakomen


Ik was al een tijd aan het ontdekken van het internet bezig. Plotseling trok een bericht al mijn aandacht. Aantrekkelijke vrouw wil graag emailen met aardige man. Ik besloot om daarop te reageren. Na een dag had ik een mail terug en zij vroeg mij de nodige dingen. Om tot een goede correspondentie te komen wilde zij zoveel mogelijk van mij weten.

Daarop schreef ik haar een uitgebreide brief. Ik besloot om zo openhartig mogelijk te zijn en dat had succes. Ze wist na die email van mij erg veel van mij. Omgekeerd had ik haar ook gevraagd om zoveel mogelijk over haar te vertellen. Dat deed zij dan ook uitgebreid. Wij besloten om elkaar vaker te emailen.
Nadat we de nodige dingen van elkaar wisten vroeg zij mij of de berichten wat spannender konden worden. Hoe meer spanning des te beter. Zij vroeg mij hoe ik tegenover SM stond en vroeg mij haar een droom te beschrijven. Ik schreef haar dat SM mijn interesse wel had maar dat ik er geen ervaring in had. Bij de volgende email zond zij mij een bijlage geheel gewijd aan SM.
Of ik die maar even wilde invullen. Zij eiste hem de volgende dag volledig ingevuld terug. Het waren vragen over dingen die ik wel wilde meemaken en niet wilde hebben of liever niet. Ook moest ik het formulier ondertekenen met handtekening, paraaf en volledige naam. Een opvallende vraag zat er tussen. Die vraag was of ik bereid was om haar lustslaaf te zijn(worden). Ik schreef haar dat ik dat best wilde.
Twee dagen hoorde ik niets van haar. Ik was misschien te vrij geweest om op bepaalde vragen een openhartig antwoord te geven, dacht ik.Daarna volgde een uitgebreid bericht.
Zij waardeerde mijn openhartigheid en vond mijn droom een aardige beschrijving. Wie weet wordt het eens werkelijkheid, schreef ze. Toch vond zij het nodig om weer een vragenformulier te sturen. Ze wilde checken of mijn antwoorden bij het tweede formulier gelijk waren aan de antwoorden op het eerste formulier. Een opvallende vraag zat er wel bij.

Die vraag luidde of ik haar toestemming gaf om met mij te doen wat zij wilde. Die vraag was niet zo makkelijk te beantwoorden, maar na lang nadenken besloot ik om hier "ja" op te antwoorden. Ik verzond het formulier direkt en kreeg spoedig antwoord. Zij vroeg mij om een afspraak te maken dat we elkaar een keer zouden zien. Voortaan moest ik haar wel aanschrijven met Meesteres Yvonne, schreef zij. En ik mocht niet meer schrijven wat ik wilde maar haar nederig vragen of zij dingen goed vond. Ik schreef een uitgebreide brief en stelde voor om haar het laatste weekend van september te zien.
Een afspraak werd gemaakt op het station van Vlaardingen. Ik moest zorgen dat ik daar om 10.00 's morgens was. Ze had mij voor een heel weekend afgesproken en schreef ook dat ik een metamorfose zou ondergaan. Hoe en wat liet zij in het midden. Ik schreef haar dat ik haast niet kon wachten voordat het laatste weekend van september zou aanbreken.

Zij schreef mij dat ik geduld moest hebben en ze had nog twee opdrachten voor mij. Ik moest zorgen voor exact 10 meter scheepstouw en verder moest ik een mondknevel aanschaffen en meenemen.
Eind september naderde en ik begon te twijfelen of ik wel zou gaan. Ik had het haar beloofd en een belofte moet je nakomen. Op de bewustezaterdag nam ik de trein van 08.30 zodat ik in ieder geval niet te laat zou zijn. In de wachtkamer van het station zag ik een prachtige vrouw. Ze was in het leer gekleed en ze had een paar schoenen aan met echte ijzeren naaldhakken. Ze zei mij dat ik 30 minuten te vroeg was en dat dat een straf betekende. De kennismaking was verder zeer vriendelijk.
Eigenlijk zoals ik verwachtte. We gingen naar haar auto en ik moest een blinddoek voordoen. Na een ritje van een half uur waren wij op de plaats van bestemming. Een maal binnen in het huis gebood zij mij om op mijn knieŽn in de gang te wachten. Wel moest ik mij eerst helemaal uitkleden en mijn kleren in een klaarstaande zak doen. Toen zij terugkwam gebood zij mij om naar de badkamer te gaan en daar een uitgebreid bad te nemen. Verder had zij spullen klaar gelegd die ik na het bad allemaal moest gebruiken. Zo lag daar een collar en pols- en enkelboeien. Na een half uur kwam ze kijken hoever ik was.
Ze bekeek mij tevreden en vroeg mij haar te volgen. We kwamen in een kamer waar heel veel mogelijk was. Alle mogelijke SM-attributen waren aanwezig. Ze had ondertussen mijn tas verder uitgepakt en vertelde dat de 10 meter scheepstouw die ik mee moest brengen geen 10 meter was maar 10 meter 84. Wat dat betekende zou ik nog wel merken.

Ze vroeg mij wat ik wilde drinken en ze kwam met de gewenste koffie terug. Ze ging vervolgens aan tafel met een klein apparaatje spelen en ik vroeg haar wat dat was. Het bleken duimboeien te zijn en die deed zij bij mij om. Nadat ik de koffie opgedronken had zei ze mij dat het echte spel kon beginnen. Toch moest ik nog even geduld hebben tot haar vriendin er was. Na een kwartier kwam de vriendin van haar met een koffertje binnen. Ik kreeg nog een kop koffie en nadat ik die opgedronken had kreeg ik ineens een waas voor mijn ogen en raakte in katzwijm. Zo, zei Yvonne tegen Els: "Voorlopig is hij buiten westen en kunnen wij onze gang gaan. Ik wil hebben dat je hem op beide borsten een tatoo geeft met een plaatje van deze hoge hakschoenen die ik aan heb en op beide schoenen zet je dan Yvonne. Daarna wordt het tijd voor een paar piercings.
Door beide tepels wil ik er twee hebben bij hem en door zijn zakken en pik kunnen er ook een paar". Els vroeg Yvonne of dat wel allemaal kon en Yvonne vertelde Els dat ik haar toestemming had gegeven dat zij met mij mocht doen wat zij wilde. Ze liet dat ook lezen aan Els en Els begon er plezier in te krijgen. Els zei tegen Yvonne: "Van deze slaaf gaan wij veel plezier beleven".
Na zo'n twee uur kwam ik langzaam tot bewustzijn. Ik merkte dat mijn benen stevig gebonden waren en ook met mijn handen kon ik niets doen. Toen ik mijn ogen opendeed zag ik de tatoo's op mijn borsten en ook de piercings voelde ik. Ik werd aan een kruis gezet en Yvonne vertelde mij dat ik straf kreeg. Hiervoor had zij twee redenen.
Punt een was ik een half uur te vroeg en dat betekende 10 zweepslagen. Punt twee was het meegebrachte touw. Het was 84 cm. langer dan zij opgedragen had en dat betekende 84 zweepslagen. Ik moest meetellen en zorgen dat ik niet verkeerd telde want dat zou betekenen dat ik de volgende dag een dubbel aantal zou krijgen. Maar eerst zou ik een liefdevolle behandeling krijgen. Met haar vuurrode lippen kuste zij mij over mijn hele lichaam. De lippenstift liet overal vlekken achter. Ik vond het echter heerlijk. Yvonne en Els keken bewonderend naar mij hoe zij mijn lichaam al hadden veranderd. Vooral de tatoo's en de piercings waren zeer kunstig aangebracht. Yvonne vertelde Els dat ik morgen meegenomen zou worden naar hun SM-club. Deze slaaf heeft echt niets meer te vertellen en daar heeft hij toestemming voor gegeven. Vanaf nu heet hij "slaaf Rob'.
Yvonne en Els begonnen nu met het zetten van zoveel mogelijk knijpers op mijn lichaam. Zij hadden een hoop plezier en door mijn mondknevel kon ik geen geluiden voortbrengen. Hierna volgden de 94 zweepslagen. Ik telde nadat zij mijn mondknevel hadden verwijderd mee. Zo goed mogelijk natuurlijk. Was 94 nog uit te houden dan zou 188 misschien teveel zijn. Yvonne vroeg mij om de 94e zweepslag hardop te melden. Dat deed ik dan ook. Mijn lichaam zat vol met striemen en toen ik 94 meldde begonnen beiden te lachen. "Je weet wat dit betekent, zei Yvonne, want het zijn er pas 92. Voor vandaag is dit echter genoeg. Morgen zien we verder, wat de zweepslagen betreft. Ik werd van het andreas-kruis los gemaakt en daarna over een tafel voorover vastgebonden. Beiden deden een dildo om en vooral die van Els was behoorlijk groot. Met hun vingers maakten zij mijn achterste vochtig met vasaline. Dan glijdt de dildo beter en brengen we hem waar hij moet wezen. Nadat beide dames mij een beurt hadden gegeven pakten zij chinese balletjes en brachten die een voor een binnen in mijn achterste. Met stevig tape werden deze balletjes vastgezet zodat zij er niet uit konden komen. Daarna haalde Yvonne een handeltje over en begonnen de chinese ballen hevig te trillen. Slaaf Rob genoot van deze straf.
Rond 8 uur 's avonds werd slaaf Rob voorzien van een chinese bondage en beide Meesteressen hadden identieke schoenen aan. Yvonne had witte schoenen met ijzeren naaldhakken en Els had zwarte schoenen net ijzeren naaldhakken. Ik werd door beide Meesteressen op de grond gelegd en zij begonnen te spelen met hun hakken op mijn lichaam. De ijzeren hakken lieten diverse sporen na. Els en Yvonne beloofden elkaar dat vanaf negen uur beiden over mij heen zouden gaan lopen. Tot half tien over de voorkant van slaaf Rob en daarna over de achterkant. "slaaf Rob zal weten wie hier de baas zijn, zeiden zij. Doe hem eerst zijn mondknevel in want geluiden mag hij niet voortbrengen. Het was niet mijn eigen mondknevel, maar eentje met een ijzeren vorm waardoor mijn mond wijd openstond. Waarom dat was zou ik nog merken. Om 10 uur vonden de Meesteressen het genoeg en ik zou nog wat te drinken krijgen.
Door de ijzeren vorm van de mondknevel werd een trechter gezet en zij gaven mij mijn(hun) laatste drankje voor die dag. Ze brachten mij daarna naar bed want zondag zou een zware dag worden voor hun slaaf Rob. Stevig werd ik aan de spijlen van het bed vastgebonden, want hun prooi mocht zeker niet ontsnappen. Voordat ik ging slapen kreeg ik nog wat te zien. Ze haalden mijn zak met kleren en knipten alle kleren kapot. "Die heeft hij voorlopig toch niet meer nodig", zeiden de Meesteressen.
De volgende dag werd ik al vroeg gewekt. Het was 04.00 's morgens en ik werd bevrijd van de touwen waarmee ik was vastgebonden en moest naar de badkamer. Ik kreeg een half uur om mij te baden. MeesteresYvonne vroeg wat ik die dag wel wilde meemaken. Ik vertelde haar wat ik wel leuk zou vinden. Toen ik net aan het vertellen was, beet Meesteres Yvonne mij toe dat alles toch duidelijk moest zijn. Ik had helemaal niets te willen want alleen de wil van de Meesteressen telde. Mijn wil moest ik maar uit mijn gedachten zetten. Dat ik toch nog een eigen wil had zou ik in de loop van de dag wel merken, zei Meesteres Yvonne. Daar stond een zware straf op.
Ik moest mijn collar weer omdoen en mijn enkel- en polsbanden. Hierna kreeg ik opdracht om op mijn buik op het bed te gaan liggen. Mijn polsen met polsbanden werden
aan de stangen van het bed gebonden. Ook mijn bovenarmen werden omcirkeld met stevig touw. Je krijgt een kwartier om je te bevrijden, zei Meesteres Yvonne. Lukt dat niet dan komt Meesteres Els je rug versieren. Meesteres Yvonne lachtte toen ik begon met pogingen te doen om mijn armen te bevrijden. Zij wist dat het touw alleen maar strakker zou gaan zitten, want daar had ze voor gezorgd. Na een kwartier kwamen beide Meesteressen binnen en keken tevreden hoe ik er bij lag. Op mijn rug had Els alle vrijheid om mij te versieren. Ik dacht dat het zweepslagen zouden zijn, maar Els ging op mijn rug haar twee zwarte hakschoenen met ijzeren naaldhakken te tatoueren. In de schoenen kwam twee keer de naam "Meesteres Els" te staan. De metamorfose was weer een stuk verder. Van voren stonden de hakschoenen van Meesteres Yvonne en op de rug de hakschoenen van Meesteres Els.
Hierna werden mijn armen bevrijd van de spijlen van het bed, maar onmiddellijk werden mijn handen op mijn rug aan elkaar gebonden en moest ik voor hun gaan staan. Mijn pik en ballen werden afgebonden en dit werd verbonden aan mijn tenen en aan mijn collar. Mijn pik stond recht vooruit en ik kreeg te horen dat we naar de SM-club gingen. Ik zei dat ik dat liever niet wilde. Meesteres Yvonne beet mij toe dat ik niets te willen had en dat het de tweede keer was vandaag. Ik maakte het op deze manier niet lichter voor mij. Doe hem de chinese ballen in zijn kont zei ze tegen Meesteres Els en plak het af. De hele dag moet hij hiermee rondlopen vandaag.
Aan mijn collar werd ik meegetrokken en naar de auto gebracht. Nadat we een kwartier gereden hadden waren we op de plaats van bestemming. Ik kreeg een kap over mijn hoofd zodat ik niet zou zien waar we waren. In de SM-club werd ik naar een kelder gebracht. Ik werd in een kooi opgesloten en mijn handen werden aan de spijlen vastgezet. Niet een klein beetje maar zeer stevig. Wij gaan de rest van de dag voorbereiden en jij mag je bevrijden, schaterde Meesteres Yvonne. Ook Meesteres Els kon haar lachen niet bedwingen. Beiden kusten mij en wensten mij sterkte. Ik overdacht hoe het zover had kunnen komen. Ik had inderdaad formulieren ingevuld en dat leek vrij onschuldig. De Meesteressen deden alleen wat zij wilden. En ik was zo stom geweest om daar toestemming voor te geven. De metamorfose die Meesteres Yvonne had toegezegd, was aardig gelukt. Zou het hierbij blijven? Wreed werd ik gestoord in mijn gedachtengang, want beide Meesteressen stonden voor mij. Ik werd aan mijn collar met mijn handen op de rug meegevoerd.
"Er is nog iets als een getal 188, zeiden zij. We zijn overeen gekomen dat wij dat in 4 keer opdelen. In een grote zaal waar intussen veel meer Meesteressen waren werd ik binnen gebracht. Ik werd op de grond op een kleed gelegd en Meesteres Els wilde lekker klaar gemaakt worden, want slaaf Rob had niet voor niets een mond. Ze kwam met haar broekje op mij liggen en ik moest met mijn mond dat broekje uit trekken. Dat was niet zo eenvoudig als gedacht en alles werd gefilmd. Toen het broekje uit was stopte zij haar kietelaar in mijn mond en ze beet mij toe dat ik het lekker moest doen. Ze knelde met haar benen slaaf Rob's hoofd tegen haar kietelaar. Op het moment van klaarkomen gooide zij haar hele volle blaas leeg. Dat was om te voorkomen dat Rob dorst zou hebben in koffie.
Meesteres Els was tevreden en vroeg of ik dat lekker vond. Hierna mocht ik gaan staan en ik werd door 4 Meesteressen naar een andreas-kruis gebracht. Stevig werd ik daaraan vastgebonden. Er kwamen 2 zwepen tevoorschijn en ieder zou mij 10 slagen geven. Ik moest meetellen en daarna raden wie er sloeg en met welke zweep. Zou ik het helemaal goed hebben dan vervielen de andere slagen die die dag nog zouden volgen, lachten Meesteres Yvonne en Meesteres Els.
Ik kreeg een blinddoek voor en de slagen volgden. Het getal 40 had ik goed. Ook de slagen van Meesteres Yvonne en Meesteres Els had ik goed. Helaas had ik bij de twee andere Meesteressen een fout. Dus de rest van de slagen hield ik tegoed. Nadat de blinddoek was verwijderd zag ik mijn lichaam vol met de nodige striemen. Toch was het niet tegengevallen. Ze lieten mij aan het andreas-kruis staan en deden mij een mondknevel voor. Ze gingen nu zoveel mogelijk klemmen en wasknijpers op mij zetten.
Geluiden kon ik niet geven. Maar pijnlijk was het zeker. De chinese ballen in mijn kont werden aan een elektrisch apparaatje verbonden en toen de handle werd overgehaald trilden deze chinese ballen vreselijk. Ook mijn pik en ballen werden opnieuw vastgezet. Ik kreeg het gevoel van een orgasme maar het bleef bij het gevoel. De zaak was zo stevig vastgezet dat een orgasme onmogelijk was. Er waren nog maar weinig plekken op mijn lichaam waar geen klemmen en knijpers zaten. Hij heeft toch nog zweepslagen tegoed zei Meesteres Yvonne dus we slaan die klemmen en knijpers eraf. Er volgden weer 40 slagen en de knijpers en klemmen waren eraf geslagen.

Hierna werd ik weer op de grond gelegd en Meesteres Yvonne wilde ook wel eens lekker klaarkomen. Zij had haar slipje uitgetrokken en ik kreeg gelijk haar benen om mijn hoofd. Het enige wat ik kon was likken. Meesteres Yvonne bereikte al gauw een orgasme. Wederom werd een volle blaas geledigd.
Hierna werd ik naar een gynaecologenstoel gebracht en werd met mijn handen en voeten vastgezet. Verzet was onmogelijk en zij pasten een clisma toe. Mijn blaas werd volgepompt en na een half uur gaf ik aan dat ik het niet meer hield. Weer werd ik toen losgemaakt en snel naar een toilet gebracht. Mijn hele buikinhoud werd geledigd. We laten Slaaf Rob nu eerst tot rust komen en breng hem maar naar zijn cel, zei Meesteres Yvonne. "Zet hem goed vast, want ontsnappen mag hij niet. Ook al zou hij het willen, maar slaaf Rob moet nu weten dat hij geen eigen wil meer heeft. De piercings die slaaf Rob heeft zijn nog vers, maar licht verzwaren mag wel".
Slaaf Rob werd weggeleid door Meesteres Els en naar zijn cel gebracht. Zijn armen werden met leren banden aan de spijlen vastgemaakt en lichte gewichten werden aan zijn piercings gehangen. Ook zijn benen werden aan de spijlen vastgemaakt. Hij moest dus blijven staan. Meesteres Els pakte haar lippenstift en maakte haar lippen vuurrood. Daarna kuste zij slaaf Rob over zijn hele lichaam. Ook Meesteres Els wist wat slaaf Rob nog niet wist. Slaaf Rob wilde voor een weekend bij Meesteres Yvonne zijn, maar Meesteres Yvonne had Meesteres Els verteld, dat slaaf Rob zijn wil uitgebannen zou worden. De eerste maand zeker was slaaf Rob wat hij aangegeven had. De lustslaaf van Meesteres Yvonne. Dat Meesteres Els ook meedeed had slaaf Rob niet geweten, maar daar was hij nu wel achter gekomen. Slaaf Rob stond in zijn cel en weer kwamen allerlei gedachten in hem op. Waarom was hij hier? Er kon maar een antwoord op gegeven worden. Slaaf Rob had aangegeven dat hij dat zelf wilde. En Meesteres Yvonne bezat de formulieren.
Na een uur werd slaaf Rob weer opgehaald door Meesteres Yvonne en Meesteres Els. Leg hem over de bok en bindt zijn armen en benen stevig aan de poten vast. Ik kreeg een mondknevel en nu volgden 50 zweepslagen. Toen de 50 zweepslagen tot een einde waren gekomen werd Rob weer van tatoos voorzien. Een witte hakschoen op zijn linkerbil en een zwarte hakschoen op zijn rechterbil. Uiteraard met de namen Meesteres Yvonne en Meesteres Els. Na van de bok bevrijd te zijn werd slaaf Rob op de grond vastgebonden en speelden beide Meesteressen met hun naaldhakken over zijn lichaam. Meesteres Yvonne vond de piercing door zijn pik erg mooi. Ze vond dat er nog twee piercings bij moesten komen. Slaaf Rob zei dat hij dat niet wilde. Rob kreeg daarop met de naaldhak een stevige trap. "Slaaf Rob heeft niets te willen, en doe ook maar een piercing door zijn navel", zei Meesteres Yvonne.
Na een uur was slaaf Rob weer verder gepierced. Meesteres Yvonne keek zeer tevreden naar het resultaat. Slaaf Rob lag nu toch klaar dus besloten Yvonne en Els om weer eens over Rob heen te lopen. Opnieuw kwam Rob's lichaam weer onder de nodige souvenirs van de ijzeren naaldhakken te zitten.
Hierna werd Rob weer over de bok vastgebonden en volgden weer 40 slagen. Daarna deden vijf Meesteressen een dildo voor en Rob werd door alle vijf flink in zijn anus gepord. Uiteraard nadat de chinese ballen waren verwijderd. Vooral Meesteres Yvonne kon er geen genoeg van krijgen. Zij had een dubbele dildo en beiden gingen erin. Rob was volledig uitgewoond.
Meesteres Yvonne vroeg Rob hoeveel slagen hij nu had gehad. Rob antwoordde dat het er 170 waren. Hoeveel heb je er dan nog tegoed was de volgende vraag. Rob zei 18, maar dat had hij fout. In zoverre dat die 18 wel het echte tegoed was, maar Meesteres Yvonne vertelde Rob dat daar wat bijgekomen was vanwege een eigen wil. "Onthoud dat je vanaf nu geen eigen wil meer hebt, alleen onze wil telt nog". Voor de eigen wil van vanmorgen tellen wij er 32 bij op. Dus je tegoed is 50. En tel ze nauwkeurig mee, want fout tellen wordt gestraft. Die 50 slagen zijn pas vanavond dus voorlopig kan je een tijdje bijkomen.
Weer werd Slaaf Rob naar zijn cel gebracht en Meesteres Yvonne deed dat nu zelf. Nu stond er een stoel in de cel en Rob's handen werden eerst omhoog getrokken en aan de hoogste spijlen van de cel vastgemaakt. Zij had nu vrij spel beneden en bond zijn pik en ballen helemaal af. Daarna gingen de chinese ballen weer in zijn anus en een niet zo'n grote dildo, maar wel een die aardig vibreerde. Met plakband werd ervoor gezorgd dat de chinese ballen en de dildo er niet uit konden en de armen van Rob werden losgemaakt. Ik werd op de stoel neergezet en daarop stevig vastgebonden. De striemen van de zweepslagen werden door haar met vuurrode lippen gekust. Dat gaf een zeer verzachtend gevoel. Daarna werd slaaf Rob in het donker achter gelaten. Rob begon weer te denken waarom hij hier zat en dacht dat het weekend gelukkig bijna voorbij was. Hij wist dat er op zijn rug en voorkant tatoo's zaten.
Ook zijn billen hadden nu een tatoo die hij nog niet gezien had. Had Meesteres Yvonne hem niet geschreven dat er een metamorfose zou toegepast worden. Nu daar was zij aardig in geslaagd. Slaaf Rob wist dat hij dat maar moeilijk kon veranderen. De piercings kon hij als hij weer vrij was mogelijk verwijderen. Maar de tatoo's zouden blijven. Hij zou voor altijd weten wat het laatste weekend van september betekende. Langzaam viel Rob in een diepe slaap, maar de houding waarin hij zat en de bewegingen in zijn anus hielden hem voldoende wakker. Om 19.00 kreeg Slaaf Rob van zijn Meesteressen een heerlijke maaltijd. Het was echt lekker en Meesteres Yvonne vertelde slaaf Rob dat hij zich op moest maken voor een zware avond. Langzaam maakten Meesteres Els en Meesteres Yvonne Rob los. Zij kusten hem op vele delen van zijn lichaam. Slaaf Rob mocht eerst nog een bad nemen. Hij kreeg een uur de tijd.

Beide Meesteressen overspoelden hem met lotion. Dat was heerlijk verzachtend. Daarna werd Slaaf Rob zachtjes afgedroogd. Hij kreeg zijn collar om en zijn pols- en enkelbanden werden strak omgedaan. Daarna werd een ketting bevestigd aan de collar. Ook de chinese ballen werden weer ingebracht. Slaaf Rob was klaar voor de avond. Hij werd meegeleid en bij de grote deur stopten zij. "Slaaf Rob, eerst gaan wij nog even met je spelen, daarna stellen we je beschikbaar aan andere belangstellenden, zorg dat je geen eigen wil hebt, want zoals je weet telt alleen onze wil. Aan het einde van de avond wachten nog de zweepslagen, die je tegoed hebt. Die krijg je uiteraard van ons.We gaan nu naar binnen en laat de avond maar over je heen komen".
Rob schrok toen hij de zaal binnen werd geleid. Er waren wel zo'n 50 mensen en velen lieten een bewonderend geluid horen toen zij slaaf Rob zagen. Slaaf Rob werd naar het andreas-kruis gebracht en daar met zijn armen, hoger kon het niet, hoog in de lucht vastgezet. Zijn onderbenen en bovenbenen werden strak vastgezet. Een spreidstang tussen de enkels. Yvonne en Els bekeken hun werk bewonderend. Slaaf Rob kon geen kant meer uit en kreeg een blinddoek voor. Ook een mondknevel werd niet vergeten, want die had slaaf Rob hard nodig. Zij hadden de nodige vrijheid om slaaf Rob zijn buik te versieren. En versierd zou hij worden.
Het werd stil in de zaal en slaaf Rob hoorde de hakken van zijn Meesteressen lopen. Verder was het muisstil. Ineens hoorde slaaf Rob een sissend geluid en daarna een hevige pijn. Slaaf Rob werd gebrandmerkt. De eerste letter was een grote M. Daarna werd Rob even met rust gelaten. Onverwacht voelde slaaf Rob weer een hevige pijn. Vlak onder de M kwam een Y te staan. Daarna gevolgd door een kleine e, weer een grote M en een grote E. Velen vroegen zich af wat daar de bedoeling van was, maar Meesteres Yvonne en Meesteres Els vertelden dat deze namen in de loop van de tijd volledig zouden worden. Alleen slaaf Rob wist dat nog niet.
Door verschillende groepjes werd slaaf Rob hierna gebruikt. Hij werd met kaarsvet overgoten, knijpers en klemmen werden op zijn lichaam gezet. Met een bamboe stok werd hij gespanked. Vele dildo's kreeg hij te verwerken. Ook de nodige drankjes kreeg Rob te drinken van de dames. Om 22.30 vonden Meesteres Yvonne en Meesteres Els dat zij weer recht op hun slaaf hadden. Op een soort bed zonder matras werd slaaf Rob neergelegd. Zijn armen werden aan de uitstaande randen vastgelegd. De bovenkanten naar boven. "Probeer eens je handen te draaien", zei Meesteres Yvonne. Met geen mogelijkheid lukte dat. Bovenop zijn handen werden wederom twee schoenen getatoueerd. De een was zwart met de naam Els, de ander was wit met de naam Yvonne. Rob kreeg een kwartier rust.
Hierna werd hij los gemaakt van het bed zonder matras en naar het midden van de zaal geleid. Zijn enkelboeien werden vastgemaakt aan ringen in de vloer. Tussen de enkelboeien kwam een spreidstang. Zijn handen werden voor zijn buik vastgebonden, waarma een katrol met een ketting naar beneden kwam. De ketting werd aan de touwen en banden om zijn armen verbonden en langzaam werd slaaf Rob opgetakeld. Meesteres Els ging aan zijn voorkant staan en Meesteres Yvonne aan de achterkant. De 50 zweepslagen zouden volgen en slaaf Rob moest meetellen. Omdat slaaf Rob die dag al de nodige dingen had te verwerken zouden zij niet zo hard slaan. Rechtvaardig, maar wel venijnig. Bij 48 begonnen Els en Yvonne te schateren, want slaaf Rob zei 50. Slaaf Rob had nog veel te leren wisten zei. "Slaaf Rob, het was pas 48. Er volgen er nu nog twee en de eerste 75 van morgen heb je tegoed. Het gaat nu met 75 tegelijk.
Slaaf Rob werd langzaam losgemaakt. Zijn collar en zijn pols- en enkelboeien bleven om.
"Bedank de andere Meesteressen en vertel ze maar dat je volgende week zondag terugbent in deze SM-club". Slaaf Rob zei dat hij slechts een weekend had afgesproken en dat naar zijn gevoel het weekend om was. Meesteres Yvonne vertelde dat het afgesproken weekend zijn wil was, maar dat hij nu geen wil meer had. Bovendien heb je geen kleren meer om op reis te gaan. Toch toonde je hier weer een eigen wil en dat betekent een nieuwe straf. Onze wil is dat je langer blijft, want we zijn nog niet klaar met je. We gaan nu naar ons huis en daar zullen we wel zien.
Onderweg in de auto bedacht Rob weer hoever het nu zo had kunnen komen. Er was maar een conclusie. Hij had haar zelf de vrije hand gegeven.
Thuis mocht slaaf Rob een bad nemen en werd daarna door beide Meesteressen gezoend, met vuurrode lippenstift. Zijn voeten en handen werden aan de spijlen van het bed vastgemaakt en slaaf Rob mocht genieten van een welverdiende nachtrust.
slaaf12 (schrijver wil graag anoniem blijven)