Een Verrassing

Ik had al enkele maanden e-mail-correspondentie met een Meesteres. Die Meesteres, Kitty genaamd, mailde mij regelmatig opdrachten die ik moest uitvoeren waarna ik per e-mail verslag uitbracht.

Deze opdrachten konden van alles zijn. Als voorbeeld zal ik er een aantal noemen. Trek vandaag een slipje van je vrouw aan, Zorg dat je pik heel de dag stijf is met behulp van een elastiekje, masturbeer jezelf en lik je eigen zaad op, zet 2 klemmen op je zak en laat kaarsvet op je tepels vallen enz. We kunnen zo nog even doorgaan, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. We hadden elkaar nog nooit ontmoet en dit was ook nooit mijn bedoeling geweest. Ik vond het goed zo. Als slaaf kon ik me helemaal uitleven voor Meesteres Kitty.

Op een dinsdag morgen kwam er weer eens een opdracht binnen. De opdracht luidde als volgt: koop een mooi damesslipje en trek dit morgen naar je werk aan. Neem ook een condoom mee naar je werk.

De opdracht viel deze keer mee en was niet echt moeilijk of pijnlijk. Alleen begreep ik niet waarom ik een condoom mee moest nemen, maar dit zal wel ergens goed voor zijn bedacht ik me.

Die middag ging ik naar de stad en liep naar mijn favoriete lingeriewinkel. Met het bekende smoesje dat ik iets voor mijn vrouw zocht hielp de vriendelijke verkoopster mij mee met zoeken. Het duurde niet lang of ik had iets moois gevonden. Een mooie donkerrode string.

De volgende morgen ging ik naar mijn werk met de string aan en het condoom in mijn broekzak. Eenmaal op mijn werk, ik werk in een benzinestation langs de snelweg, ging ik, na een uurtje achter de kassa gestaan te hebben, de vakken bijvullen.. Het was die morgen vrij rustig en mijn collega achter kassa 1 kon het makkelijk alleen af.

Ik zat achter in de winkel toen ik een vrouwenstem hoorde vragen of Willem aanwezig was. Ik keek op en zag een lange dame staan. Mijn collega wees naar mij en zij dat ik bezig was. De dame keerde zich om en liep op mij af. Toen ik haar zag wist ik het meteen. Dit is Meesteres Kitty. Ze zag er beeldschoon uit. Haar lange zwarte haren vielen langs de zijkant van haar strenge gezicht. Ze had een lange zwarte jas aan en eronder zag ik haar voeten gehuld in laarzen met zeer hoge naaldhakken. Ik bleef op mijn knieën zitten wat Ze wel goed zou vinden. Niet veel later stond ze voor me en fluisterde. Zo slaaf Willem heb je je aan je opdracht gehouden. Ik antwoordde ja Kitty. Dit antwoord deed haar wenkbrauwen fronsen. Kan je even meelopen? Vroeg Ze.

Ik liep naar de kassa en zei tegen mijn collega dat ik even met een vriendin meeliep. Het was goed zei hij. Meesteres Kitty stond al bij de deur te wachten. Ik liep snel achter haar aan. Ik volgde haar op weg naar de parkeerplaats achter het benzinestation. Ze liep zonder iets te zeggen naar een bestelbusje en deed de achterdeur open. Stap in, commandeerde Ze.

Ik stapte voor haar in en zag dat de ramen geblindeerd waren. Toen ze ook binnen was sloeg Ze met een harde klap de deuren dicht. Meteen liep ze naar me toe en sloeg me hard met haar vlakke hand in mijn gezicht. Hoe heet ik, snauwde ze me toe. Ik antwoordde Meesteres Kitty, begrijpend waar ze op doelde. Ik had niet het lef om haar in de winkel Meesteres te noemen, bang dat andere mensen dit zouden horen. Op je knieën en maak het goed, commandeerde ze.

Ik zakte op mijn knieën en begon haar laarzen te kussen en te likken. Ik verggat niets. Heel haar laarzen likte ik schoon. Haar lange naaldhakken nam ik een voor een in mijn mond en zoog erop. Ondertussen had ze haar lange jas uitgetrokken. Toen ik onder het likken stiekem naar boven keek zag ik dat ze maar schaars gekleed was. Onder haar jas droeg ze alleen een zwarte leren hotpants en een leren bh. Ik werd hier nog geiler van en besloot verder te gaan met likken. Langzaam ging ik ook af en toe naar boven. Haar laarzen eindigde net onder haar knieën. Verder dan haar laarzen gaan durfde ik niet.

Stop maar, hoorde ik ze zeggen. Laat maar eens zien wat je aanhebt. Ik kleedde mezelf uit op mijn slipje na. Zo dat is een mooi stringetje, gaf ze me als commentaar. Ik sloeg als automatisch mijn ogen neer toen ze op me af liep. Maar wat is dit, riep ze verschrikt uit en greep me onbehoorlijk hard in mijn kruis. De erectie waar ze op doelde zal snel verdwijnen bedacht ik me terwijl ik kreunde van de pijn. Ze liet mijn pik los en liep naar de hoek van de bus. Zo kijk slaaf Willem. Ik heb net een zak knijpers gekocht en ik wil eens kijken of je intussen werkelijk zo getraind bent. Ze begon een voor een de knijpers op mijn lichaam te plaatsen. Mijn tepels, wenkbrauwen, tong, penis, zak, werkelijk overal waar ze maar kon plaatste ze een knijper. Ik voelde me net een was lijntje toen ze nummer 50, tevens de laatste, op mijn lichaam zette. Hoe voel je je nu, vroeg ze zachtjes. Goed Meesteres, antwoordde ik.

Ze liep een aantal malen keurend om me heen. Je ziet er inderdaad wel leuk uit zo, alleen ik mis nog wat, hoorde ik ze zeggen. Ik sloot mijn ogen en wist niet wat ze bedoelde. Plots schreeuwde ze uit: RODE BILLEN, IK MIS RODE BILLEN. Meteen begon ze met haar vlakke hand op mijn kont te slaan, Hard. zacht met korte tussenpozen en dan weer snel achter elkaar. Ik had het na een paar minuten niet meer. Even plotseling als ze begonnen was stopte ze weer. Zo en nu de finale, zei ze, terwijl ze de knijpers van mijn pik afhaalde zonder ze open te knijpen. Dit deed verschrikkelijk pijn maar ik probeerde niets te laten merken.

Pak je condoom, commandeerde ze opnieuw. Ik liep naar mijn broek en haalde hem uit mijn zak. Doe hem om en laat eens zien hoe jij je doet masturberen. Dit liet ik me geen twee keer zeggen. Ik begon mezelf heerlijk te verwennen. Meesteres Kitty stond in het busje voor me en keek ernaar. Het duurde niet lang of ik kwam trillend op mijn hoogtepunt. Haal zelf je knijpers eraf en laat het condoom nog maar even zitten, kreeg ik als opdracht. Ik haalde diep adem en begon alle knijpers te verwijderen. Ik deed ze in het zakje. Toen ik hier mee klaar was slaakte ik een zucht. Zo daar was ik vanaf bedacht ik me. Knijpers erop zetten valt best mee maar als ze er eenmaal af moeten is dit toch zeer pijnlijk. Ze liep naar me toe en pakte mijn intussen halfslappe pik. Voorzichtig haalde ze het condoom eraf. Kleed je maar aan, zei terwijl ze het condoom tussen duim en wijsvinger voor me hield. Ik kleedde mij weer aan. Althans dat wilde ik. Nergens kon ik het stringetje meer vinden. Ze lachte en vroeg of ik het slipje zocht. Ik antwoordde bevestigend. Nu dit slipje krijg je niet meer. Ik vind dit wel een leuk slipje voor mijn huisslaaf, heb jij even pech. Maar ik heb helemaal geen ander slipje bij me, probeerde ik nog. Nou dat is dan jou probleem, kaatste ze terug. Toen ik me aankleedde werd ik telkens weer aan de korte maar heftige behandeling herinnerd. Mijn billen waren nog zeer gevoelig en de plaatsen waar de knijpers op hadden gezeten waren ook nog vrij pijnlijk.

Kom voor me zitten op je knieën, vroeg ze toen ik weer aangekleed was. Ik gehoorzaamde braaf en kwam voor haar zitten. Doe je mond open en kijk omhoog. Ik gehoorzaamde opnieuw. Ze keerde het condoom boven mijn mond binnenste buiten. Het nog lauwe sperma druppelde mijn mond in. Oh wat vond ik dit smerig, en dat wist ze. Ik proefde mijn eigen zaad en moest bijna kokhalzen toen het in mijn keel kwam. Zo slaaf Willem dit was onze eerste ontmoeting. De volgende keer zal mijn huisslaafje er ook bij zijn. Wanneer dat is merk je vanzelf. Je gaat nu terug naar je werk en ik wil dat je gelijk met je werk verder gaat. Je gaat dus niet je mond spoelen en je spuugt je zaad onderweg niet uit. Ik antwoordde ja Meesteres en bedankte haar.

Op de weg terug naar het benzinestation keek ik nog enkele malen om en zag dat ze achter het stuur van het busje kroop. Zo dat is mooi, dacht ik bij mezelf. Ik ging de winkel binnen en liep gelijk door naar de wc waar ik mijn mond spoelde en veel water dronk. Weer terug in de winkel keek ik om me heen en zag geen Meesteres Kitty. Zo dat is mooi, ze heeft dit dus niet gezien. Van werken kwam die dag niet veel meer. Mijn hoofd stond er niet meer naar. Constant dacht ik aan mijn avontuurtje in het busje en was ik benieuwd wanneer ik haar weer zou ontmoeten.

Eenmaal thuis ging ik na het eten achter mijn pc zitten. Ik startte hem op en maakte verbinding met mijn server. Ik was benieuwd of ik post had en opende Outlook. Na even wachten had ik inderdaad post. Ook was er weer een mailtje van Meesteres Kitty. Met trillende handen van opwinding opende ik hem. Toen ik de tekst zag schrok me een hoedje.

Zo je kunt dus niet luisteren. Je wist niet dat mijn huisslaaf ook aanwezig was. Hij heeft gezien dat je gelijk naar achteren liep. Ik neem aan dat je je mond hebt gespoeld. Ik neem je dit niet in dank af. Vandaar de volgende opdracht: vanaf vandaag trek je jezelf iedere dag af. Minimaal 1 keer maar als je wilt vaker. Al het zaad dat je hiermee verspilt lik je tot de laatste druppel op. Ik wil hiervan om de 2 dagen een gedetailleerd verslag van hebben.

Ps. Houd er rekening mee dat je de volgende keer mijn huisslaaf mag pijpen en dat je zijn zaad door moet slikken.

Ik slikte een brok in mijn keel weg. Dit had ik niet voorzien. Ze had haar slaafje dus ook meegenomen. Ik besloot haar terug te mailen dat ik de opdracht zal volbrengen en dat ik haar om de 2 dagen zou informeren.

Zo dit was de eerste ontmoeting met Meesteres Kitty. Ik weet niet of er nog meer zullen volgen. Intussen voer ik haar opdrachten zo goed mogelijk uit. Wanneer ik haar weer ontmoet zal ik daar zeker weer een verslag van maken zodat iedereen het kan lezen op je joja-page.

Ze komt hier ook regelmatig een kijkje nemen en vind het zeer leuk dat ik dit doe voor haar.

Slaaf Willem
 

 

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl