'Donderdag 4 mei 2006'

Het is Donderdag acht uur als Meester en ik naar Mr Harry rijden.
Hoe dichter W/we bij Arnhem komen waar Mr Harry woont hoe zenuwachtiger ik wordt.
ik rij verkeerd en wordt gestresst ik wil graag nog even douchen als we bij Harry zijn, voor dat Hij van zijn werk komt.

Als we vlak bij zijn huis zijn krijg ik een sms waarin staat: 'we zullen zo wel zien wie hier de stommerik is'. ik denk na en bedenkt me dat ik net heb gezegd toen ik verkeerd reed, zei ik iets als '' Jullie zijn stommerds ik wil er graag op tijd zijn, dan kan ik me nog omkleden en douchen'
ik had het kunnen weten dat Meester dit zal msnen aan Harry, nou ja niet bij nadenken komt wel goed.
W/we komen aan bij het huis van Harry, pakken de sleutel en lopen naar binnen. ik ga snel naar de slaapkamer om me om te kleden en te douchen.
Als ik mijn broek en schoenen uit heb zie ik de auto van Harry aan komen rijden.
Shit denk ik nu ziet Hij me toch zo, meteen loopt Hij op me af en pakt me bij mijn haren. 'Dus Ik ben een stommerik' zegt Hij.
Nee Meester zeg ik, dat zei ik per ongeluk, ik meende het niet.
Hij laat me los en geeft me een kus, 'ga je maar douchen meisje' zegt Hij .
Meester en Harry lopen naar de kamer, ik kleed me uit en ga me douchen.
Tijdens de douche begin ik na te denken over wat ze me zouden gaan doen, en waar ze het nu zonder mij over zouden hebben.
Bij de dingen die ik zelf verzin waar ze het over zouden kunnen hebben wordt ik al geil.
ik sta al een tijdje te douchen en Meester zegt me dat ik op moet schieten.
Als ik afgedroogd ben en naar de slaapkamer toe loop, pak ik mijn kleding(een leren rokje en latex topje)Meester vind het geweldig als ik dit aan heb en ik wil ook Harry er mee te verrassen.
Als ik de kamer binnen loop kijkt Harry naar me en zegt Hij 'je bent al heel mooi maar je ziet er nu heel mooi uit'
Dit compliment maakt me blij, ik vraag aan Meester waar ik mag gaan zitten.
'op de grond zegt Hij op je knietjes' Naast de bank kniel ik neer, mijn hoofd naar beneden. Meester en Harry praten met elkaar, ik voorzie Hun van drinken, en vraag om een sigaret.
Zo zitten W/we een tijdje, dan pakt Harry iets en Hij komt terug met een mooie halsband voor mij, Meester krijgt van Hem een Spaans rietje cadeau.
Na een tijdje zo gezeten te hebben krijg ik last me knieŽn, ik mag gaan zitten op de bank maar na 5 minuten moet ik gaan staan ik de deur opening. Harry loopt op me af pakt mijn pols en in een handomdraai zit mijn ene en ook mijn andere arm vast. Met de armen omhoog aan twee haken aan de zijkanten van de deurkozijn.
Meester loopt naar me toe en doet mijn rokje uit, even wordt ik arm voor arm los gemaakt en wordt mijn bh uitgetrokken. Daar sta ik naakt en kwetsbaar voor me uit te kijken.
Harry en Meester gaan zitten, 'wat zit je te kijken zegt Meester, zullen we daar eens wat aan doen'
Hij pakt de blinddoek uit de koffer en doet het bij me om.
Ik zie niks meer doe mijn hoofd naar beneden en luister naar het gepraat van Meester en Harry, .ik vraag me af of ze naar me kijken of niet.
Na een tijdje praten worden de Meesters stil, ik voel dat ze naar me kijken, ik hoor iemand opstaan en na me toe lopen, het is Harry, ik hoor het aan hoe Hij loopt.
Hij staat voor me en raakt me aan, Hij streelt me en knijpt in m'n tepel. Dan loopt hij langs me en staat Hij achter me Meester staat ook op en komt voor me staan.
Afwisselt slaan Ze en strelen Ze mij, het voelt lekker ik voel overal slagen, of overal handen een heerlijk gevoel. Zo gaat het even door, en dan gaan ze allebei weer zitten, ik vind het jammer het voelde lekker. ik ben opgewonden geworden.
Meester zegt dat hij zich afvraagt hoe nat ik ben, Harry loopt op me af ik doe mijn benen wijd voor Hem. Hij gaat met twee vingers mijn kutje naar binnen, en zegt dat ik erg nat ben, dan laat Hij mij mijn vingers aflikken en gaat weer zitten.

Zo sta ik weer een tijdje alleen met mijn eigen gedachten en eigen geilheid, naar Meester en Harry te luisteren. Na een tijdje begint het touw toch een beetje pijnlijk te worden en zeg ik dit tegen Meester en Harry, ze laten me nog een tijdje zo staan maar maken me dan los. Ik zit naast Harry op de bank en mag even een sigaret roken, waarna Ze weer verder met me gaan.
Ze strelen en knijpen mij, gaan naar binnen met hun vingers en laten het mij aflikken, ik geniet ervan. Dan zegt Meester dat ik klaar moet komen dit lukt niet zo goed, Meester is ongeduldig en vraagt of ik in een andere houding wil.
'Ja graag Meester antwoordt ik beleeft, dan wordt ik naar het bed geleid en ga ik daar liggen. Ga maar verder zegt Harry, ik vinger mezelf maar voel me erg ongemakkelijk omdat ik en niks zie en merk dat de Meesters naar me kijken.
ik wordt een beetje brutaal en zeg 'als Jullie nou mij mijn gang laten gaan, dan kunnen Jullie even in de kamer gaan zitten' En inderdaad ze lopen weg met zijn twee, ik moet lachen maar dat duurt niet zo lang. Ze komen weer binnen en ik moet op handen en knieŽn gaan zitten, 'zo hoor je niet tegen je Meesters te praten' Meteen daarna voel ik slagen, in ieder geval voel ik het Spaanse rietje en ook een rijzweepje, de Meesters slaan me en strelen me zo nu en dan. Na dat de Meesters een tijdje zo zijn doorgegaan, mag ik gaan liggen en mezelf vingeren, aan bijde kanten van mij zit een Meester, ze strelen me knijpen me, bijten me, slaan me en geilen me ongelofelijk op.
Het duurt niet lang of ik kom hevig klaar, ik lig na te schokken maar de Meesters gaan gewoon met door, het voelt lekker en ik voel het volgende orgasme al weer aan komen, ik blijf maar klaarkomen Harry en Meester blijven maar door vingeren, het gaat heel hard en ze wisselen elkaar af.
Een heerlijk gevoel geeft dat, als van Meester de arm moe is neemt Harry het over en anders om, en elke keer voel ik dan weer een geweldig harde stoot.
Hoe vaak ik ben klaargekomen weet ik niet, het werd steeds heftiger, en het schijnt dat mijn bewegingen ook steeds heftiger werden. Na een hele tijd stoppen ze en mag ik even tussen de Meesters in liggen om op adem te komen, ik lig helemaal te glunderen, heb een heerlijk branderig gevoel ik me kutje en voel me heel gelukkig tussen mijn beide Meesters in te liggen. Harry vraagt mij of ik genoeg hen gehad, ik zeg eigelijk voor de gein nee maar de Meesters springen meteen op en gaan verder met me, eigelijk doet het pijn maar het voelt ook heel lekker, en ik blijf nog steeds klaarkomen. ik voel me een beetje wegglijden en sluit me min of meer af van de wereld, het enige wat ik nog kan doen is genieten.
Het genieten wordt voor mij zo heftig dat ik het niet tegen kan houden en begin te huilen, eerst kijken de Meester een beetje geschrokken maar dat duurt niet zo lang of Ze gaan weer verder met me. Ik vraag of ik een knuffel mag, die krijg ik van Harry en ook van Meester. Harry gaat door met vingeren, ik smeek Hem of Hij wil stoppen me kutje doet zo een pijn. even gaat Hij nog door maar dat stopt Hij. ik ben helemaal uitgeput, en heb het heel erg koud, ik krijg een deken om en een sigaret in m'n mond.

Zo liggen we samen na te genieten, Meester zegt dat ik waarschijnlijk zo in slaap val en dat ze niks meer aan me hebben. Dan begint het te dagen bij mij, wat nou niks meer aan me hebben dat zal ik Jullie wel even laten zien denk ik bij mezelf. Voorzichtig begin ik bij de Meesters te strelen en op te geilen, dat heeft effect merk ik. ik vraag of ik hun kleren uit mag doen en dat mag, toch zie ik ook bij de Meesters een klein beetje onzekerheid. ik kleed ze uit en merk dat beide Meesters behoorlijk opgewonden zijn, ik voel me iets onzeker omdat ik uiteraard beide Meesters wil laten genieten door middel van mijn mond, maar ik niet zo goed weet waar te beginnen.
Ik vraag het dan ook aan Meester en Hij zegt me met Harry te beginnen. Ik pijp Harry, en streel en lik Zijn ballen, Meester is me ondertussen aan het vingeren, en onder het pijpen kom ik nogmaals klaar, ik moet door gaan en geniet helemaal van dit vernederende spel. Dan spuit Harry mijn mondje vol, ik loop snel naar de wc en spuug het uit.
Als ik terug kom rook ik een sigaret en ga dan verder met Meester, ik lik zuig en pijp Hem en Harry speelt met mij, ook tijdens deze pijpbeurt komt ik heftig schokkend klaar. Meteen word mijn hoofd richting de penis van Meester geduwd en Ze gebieden mij verder te gaan. Ook Meester spuit mijn mondje vol. ik voel me een heerlijke goeie slet. Ik loop naar de wc toe om te plassen nadat ik toestemming heb gevraagd en als ik terug kom liggen de beide Meesters met een tevreden moe gezicht naar me te kijken. We besluiten dat het tijd is om naar bed te gaan, het is laat ondertussen en W/we zijn alle drie moe.
ik kan de slaap moeilijk vatten, lig na te denken en genieten over de fijne avond, de Meesters liggen te snurken en na een paar uur val ik ook in slaap met een heerlijk onderdanig lekker gevoel.

blessed