De eerste ontmoeting

Het begon allemaal via een chatbox, ik was al wat jaren bezig met BDSM en op dat moment zonder Meesteres. Zoals gewoonlijk chatte ik met het nodige respect en met de openheid zoals mijn persoontje is, dit gedrag viel op bij een Switch die vaker aanwezig was en ik raakte op een prettige wijze met Haar in gesprek. Er groeide iets en na een aantal weken mocht ik Haar toevoegen op MSN waar W/wij vaak dag in dag uit tot in de diepe nachtelijke uurtjes praatte.

De gesprekken gingen over het (gewone) dagelijkse leven en natuurlijk ook over onze gezamenlijke levensstijl BDSM, het klikte enorm en W/we merkten dat W/we zeer veel overeenkomsten hadden. Zij had op dat moment een Meester en het veraste mij dan ook dat Zij op een avond mij iets wilde vragen op een speciale wijze!!!!.

Ik moest op mijn knieŽn voor mijn computer gaan zitten en wachten tot Zij gesproken had en het Zou mij aangenaam verassen.

Zij sprak en zij : slaaf ik heb de toestemming van mijn Meester om mijn Dominante kant te gaan ontdekken ik mag hiervoor een slaaf nemen en mijn keuze is op jou gevallen,slaaf wil je op dit aanbod ingaan en mijn keuze accepteren?? Antwoord niet gelijk sluit je ogen 10 minuten en denk er goed over na !!!. ik sloot mijn ogen al stond mijn antwoord al vast ik was blij durfde mijn ogen niet te openen bang dat het een droom was maar het geluid van mjin MSN deed mij ze open doen.

Weer was Zij daar met de vraag : slaaf wat is je antwoord eerlijk en oprecht?? Ik antwoordde volmondig hardop en in text al kon Zij mijn stem niet horen, Ja Meesteres ik accepteer dankbaar UW aanbod en zal mij als UW slaaf geven met hart, lichaam en ziel !!! een smily op MSN van de zijde van mijn Meesteres die even blij en gelukkig was als ik.

Dit was het begin van een zeer gelukkige tijd, iedere dag kreeg ik opdrachten die ik thuis moest vervullen en waarvan ik per e-mail uitgebreid verslag moest uitbrengen. De opdrachten varieerden van het passen van een honden halsband in een dierenzaak tot het slapen op de vloer naast mijn bed, dit was echter een test periode want na een paar weken kreeg ik een mail met vaste leef regels die paste binnen mijn maatschappelijke kunnen.

De vaste leefregels bestonden uit het volgende : ik mocht geen ondergoed meer dragen met als enige uitzondering dokters bezoek en gelegenheden zoals zwembaden e.d. ik mocht nog maar 10 sigaretten per dag en ik kreeg vaste bedtijden om 00.00 uur moest ik in bed liggen. Tevens kreeg ik opdrachten op de even en oneven dagen zoals geen alcohol op even dagen 20 slagen met de zweep op oneven dagen en het dragen van een buttplug gedurende werktijden.

Als slaaf groeide ik en bloeide ik op ik werd sterker en sterker leerde omgaan met emoties kreeg weer regelmaat en ik was zeer gelukkig,ik zou pas na zes maanden op deze wijze dienen de eer krijgen Haar in het echt te mogen dienen maar er gebeurde iets speciaals, er zou een meeting komen van de chat waar Zij en Haar Meester heen zouden gaan maar Haar Meester kon niet en toen vroeg Zij mij of ik op de bewuste dag kon en of ik een week vrij kon krijgen.

Een dag later kon ik Haar de bevestiging geven dat ik de gewenste periode vrij was van mijn werk, Zij was zeer blij en op mijn vraag waarom een week vrij?? Antwoordde Zij slaaf als je braaf bent en mij op de meeting tevreden stelt en mij trots maakt dan mag je als beloning een week bij mij in huis dienen maar denk hier niet lichtzinnig over je zal tot het uiterste getest worden en het zwaar krijgen.

Iedere dag spookte dit door mijn slaven koppie, en ik leefde dag voor dag in spanning naar de meeting toe. Op zich was de meeting niet vreemd voor mij want ik kon reeds een hoop mensen die zouden komen in het echt maar dit zou de eerste keer zijn dat ik hier zou komen met mijn nieuwe Meesteres en er ook zeker een sessie zou volgen.

En eindelijk was daar dan die lang verwachte dag de dag van de meeting alles liep ik 3 keer na keurig geschoren tas met spullen voor een week gereed en mijn spel materiaal, maar t zou me niks verbazen als ik nog wat vergeten was, nu de deur achter mij dicht en op naar het station. De reis was kort en ik was eerder op de afgesproken plaats dan afgesproken een kopje koffie dus maar dan.

Ineens een bekende stem die ik van de telefoon kon die zachte warme stem maar met strenge ondertoon die prettige rillingen door mijn hele lichaam gaf, ik draaide mij om en daar stond Zij mijn Meesteres nog mooier dan op de foto's die ik van Haar had , ik zwijmde even weg in Haar schoonheid en Dominante uitstraling maar een por in mijn zij deed me herleven.

Als 2e natuur nam ik Haar tassen en de koker met Haar grote zwepen en Haar favoriet de Cane en droeg deze tezamen met mijn eigen tassen als een pak ezeltje terwijl ik achter Haar aan liep de stationshal uit ik was net als een stuk ijzer bij een magneet ik verloor Haar geen moment uit het oog en bleef zeer kort achter Haar aanlopen.

Het veraste mij niet dat Zij alles tot in de details had geregeld en zoals Zij zij alle beslissingen nam van nu af aan, dit bleek uit het feit dat wij niet rechtstreeks naar de meeting gingen maar eerst naar een hotel in de buurt het zou tenslotte laat worden en de trein ging niet midden in de nacht *tsja hier had dit (domme) slaafje niet aan gedacht maar goed dat Zij dit wel had gedaan.

Na het intekenen en een goede maaltijd gingen W/we gezamenlijk met nog een Mr en slavin die ook in het hotel verbleven naar de meeting, op straat voor de deur begon het al ik kreeg een leash om en moest achter mijn Meesteres naar binnen kruipen. Ik was nog gekleed en dit zou ook nog wel even zo blijven want ik mocht samen met Haar nog iets drinken en mocht ook nog even bij praten met de mensen die ik reeds kon.

Als eerste moest ik daarna mij uitkleden en aan de voeten van mijn Meesteres plaatsnemen en Haar vermoeide voeten met mijn handen en tong masseren iets wat mij ondanks de lichte zweetgeur zeer opwond wat nu door mijn naaktheid goed zichtbaar was, dit bleef dan ook niet ongemerkt en mijn Meesteres vond dat ik hiervoor gestraft moest worden.

Ik moest tussen de aanwezigen zo'n 45 mensen achter Haar aankruipen naar de spel ruimte waar ik aan 2 kettingen die aan het plafond hingen werd opgehangen, dit was nieuw voor mij zo in een publiek spelen echter ondanks mijn schaamte wilde ik mijn Meesteres trots maken en liet dit niet blijken. Ik kreeg zeer gemene klemmetjes op mijn tepels die even gemeen beten en na wat strelingen en Haar gemene blik in die ogen waar je in kon wegzinken begon de sessie pas goed.

Ik werd door Haar hand en diverse stroken zwepen opgewarmd tot zoals Zij dat zij mijn rode billen er al een stuk beter uitzagen, ik kreeg een blinddoek om en hoorde nu slechts geluiden en opeens een zwiepend geluid!!! Haar favoriet de cane en daar was die snerpende pijn eerst op mijn benen toen op mijn billen en rug de slagen volde elkaar snel op en de pijn was hevig maar ik verbeet het wilde Haar trots maken en voor mijzelf doorzetten.

Tellen had ik niet gedaan maar veel waren het er en ik gloeide over mijn hele lichaam pijn en genot wisselde elkaar af en door de opzwepende zachte muziek de warme maar strenge en vernederende woorden raakte ik in een soort trance nee niet door enige drugs maar van nature ik was even ergens anders met mijn geest het gevoel was zeer moeilijk te omschrijven.

Ik werd losgemaakt en kreeg een aai over mijn bol er werd gevraagd door Haar mijn Meesteres hoe ik mij voelde en ik vleide mij op mijn knieŽn kuste haar pumps en dankte Haar!!! Die glimlach op haar gezicht gaven mij een enorm gevoel van tevredenheid en voldoening, mijn billen en rug werden met een koude maar verzachtende crŤme ingesmeerd en ik mocht even aan de bar wat drinken en bijkomen.

Mijn Meesteres speelde intussen een sessie met de slavin v/d Mr die bij ons in het zelfde hotel verbleven het was een zeer mooi gezicht en ik genoot ervan om het te zien, maar daar kwam snel verandering in al snel was ik ineens deel van de sessie. Het werd een touw trek wedstrijd tussen de slavin en mij een touw verbond de klemmen op mijn tepels en die van de slavin. De pijn was intens omdat zowel de Mr als mijn Meesteres ons met zwepen aanmoedigde.

Ik verloor de (wedstrijd) en de slavin kreeg haar beloning ik moest haat klaarmaken met mijn tong een klus die mij zeer zeker aansprak en absoluut geen straf was de slavin kwam echter snel klaar onder mijn slaventong en terwijl zij klaarkwam en mijn gezicht droop van haar ziltige sappen hoorde ik mijn Meesteres de Meester iets aanbieden, ik schrok even Zij leende mij onder toezicht uit aan de Mr.

Ik moest de Mr begroeten door zijn laarzen te kussen en werd daarna door 'Hem zeer vakkundig in een bondage gezet er werd gelachen door omstanders met de opmerking dat ik wel een rollade leek ik werd rood van schaamte maar ook snel van de stroken zweep die elk plekje van mijn lichaam raakte. In deze positie moest ik een tijdje blijven staan terwijl ik door omstanders werd bekeken en beschimpt.

Toen ik losgemaakt werd door mijn Meesteres en hun beide had bedankt kon je op mijn lichaam goed zien waar de bondage touwen hadden gezeten een effect zoals verbrand zijn door de zon en kunnen zien waar je slip zat gezien de bleke huid. Het was een zeer mooie afsluiting van de avond/nacht en na iedereen te hebben gegroet gingen W/we gezamenlijk naar het hotel.

Mijn Meesteres deed daar aangekomen nog een plasje op het toilet en ik mocht Haar *reinigen* voor W/wij gingen slapen, bij hoge uitzondering mocht ik bij Haar in het luxe hotelbed echter wel in Haar slipje en tegen Haar aanliggend omdat zoals Zij het zij ik een heerlijk kacheltje was ik kreeg een glimlach en een zoen en beide vielen W/we vermoeid en voldaan in slaap.

Later bij mijn Meesteres las ik de reacties op de meeting en op de chat hoorde ik iets zeer bijzonders dat mij deed stralen van geluk , men kon niet geloven dat dit de eerste keer was dat W/wij elkaar hadden ontmoet dit omdat het leek alsof ik al jaren Haar slaaf was dit was niet het geval maar kwam omdat W/wij elkaar zeer goed aanvoelde desalniettemin was ik zeer trots en straalde en ook mijn Meesteres was zeer gelukkig.

Dit is een waar gebeurd verhaal en geschreven vanuit mijn beleving en gevoel hellaas door omstandigheden is dit niet meer mijn Meesteres maar Zij zal voor altijd in mijn gedachte blijven.

slaaf ronald ( 0_slaafje_0) reacties welkom op ronald.bunker@wanadoo.nl