De datum is geprikt

Mijn Meesteres zou graag eens een sessie met me willen hebben ,we hadden daar al een paar keer over gepraat, maar de invulling bleef steeds moeilijk .Maar plots moest ik een hotelkamer reserveren op zondag 28 mei ,het moest zijn in lisse. Na wat bellen werd het golden tulip hotel in lisse gevonden ,belde en reserveerde voor zondag .

Mailde mijn Meesteres dat ik dat gedaan had en wachtte op antwoord ,wat ik erg snel kreeg. Een lijst met opdrachten ,wat ik mee moest nemen ,wat ik aan moest ,wat ik moest doen als ik daar was .Om te beginnen moest ik als ter plaatse was op zoek naar een rode bmw met het kenteken lp-hj 68 de koffer zou open zijn ,moest de twee tassen er uit halen en naar de kamer brengen .Verder moest ik zelf meebrengen 2 stringentjes een rode en een zwarte ,een butplug, knijpers verzwaard met lood .Ik moest mij grondig scheren ,alle haren die Zij zou vinden ,zouden strafpunten zijn, mezelf inwendig reinigen, ook dat zou gekeurd worden.

Snel naderende de dag, ging om 1200 uur uit haarlem weg op naar lisse ,was weliswaar veel te vroeg ,maar wou geen enkel risico lopen te laat te komen , Had met mijn Meesteres om 1400 uur afgesproken en arriveerde al om 1230 uur ,snel ingecheckt en naar de kamer gegaan ,aldaar in de badkamer alles gecontroleerd of het in orde was ,dacht van wel . Had mijn spullen in de kamer achter gelaten en ging in het restaurant iets eten en drinken .om 1300 uur kijken op de parkeerplaats of de auto er stond en ja hij stond er .

Alles uit de auto gehaald en naar de kamer gebracht ,de verdere instructies waren dat ik mijn Meesteres een sms stuurde met het kamernummer ,ook moest ik naakt met een blinddoek om op mijn knieën met de deur van het slot wachten op mijn Meesteres .Moest ook uit de tas een rubber laken op het bed plaatsen en de boeien uit de tas op het bed klaar leggen .Alles werd door mij tot de letter uitgevoerd ,nam eerst nog een douche en om 1345 uur nam ik mijn positie in .

Het wachten duurde naar mijn mening een uur en met de minuut werd ik zenuwachtiger .Plots hoorde ik de deur dichtgaan daar was Zij rook haar parfum Zij beval mij om op te staan en met mijn handen in mijn nek te wachten ,ik voelde haar handen over mijn lichaam gaan ,dit is niet goed slaaf zei Zij ik voel stoppels ,sorry Meesteres stamelde ik. Bukken en trek je billen uit elkaar ,dat ziet er in orde uit slaaf ,was blij met dat compliment .

Plots voelde ik iets tegen mijn anus drukken en vrij soepel gleed de butplub in mijn kont .Sta weer recht slaaf en zo stond ik weer rechtop kreeg van haar enkelboeien en armboeien om ,Zij leidde me naar het bed waar ik op mijn buik moest gaan liggen en Zij mij vastmaakte aan het bed .

Zo slaaf eerst maar je straf in ontvangst nemen 20 slagen met de cane op elke bil ,jij telt en bedankt me voor elke slag . Ja Meesteres zei ik en telde en dankte haar voor de straf die ik verdiend had .Een Meesteres dank U ,twee Meesteres dank U en zo voort na 5 slagen links kreeg ik er 5 rechts ,mijn billen begonnen na 13 slagen te gloeien ,maar ik was vastbesloten om het vol te houden ,riep voor de tweede keer 20 Meesteres dank U ,daar voelde ik haar handen verkoelend over mijn billen gaan.

Veel tijd om te herstellen kreeg ik niet ,voelde plots allemaal hete prikken op mijn rug ,denk dat Zij met een kaars bezig is, begon erg geil te worden, na een minuut of 5 vijf voelde ik haar handen weer op mijn rug, Zij plukte het kaarsvet van mijn rug.

Zij maakte mij los en beval me op te staan .Zij maakte ook mijn blinddoek los ,o wat was het licht fel ,daar stond Zij mijn Meesteres ,wat is Zij mooi . Zo sletje zei Zij trek het rooie stringentje maar aan en dan mag je mijn voeten masseren ,snel deed ik wat Zij zei en vol ijver masseerde ik haar voeten .

Even later vond ze dat wel genoeg en moest ik recht op staan ,ik ga je mooi versieren zei Zij en daar kreeg 4 knijpers met gewichten aan mijn zak ,de tranen schoten in mijn ogen ook deed ze op mijn tepels knijpers met gewichten .Wat is mijn sletje mooi ,ga eens een glas wijn voor je Meesteres inschenken .

Liep naar de minibar wat behoorlijk pijnlijk was met die gewichten die heen en weer bungelde, ging haar niet vlug genoeg plots voelde ik een vlammende pijn op mijn rug ,sneller slaaf en zo vlug als ik kon bood ik haar een glas wijn aan op mijn knieën . Heb je dorst slaaf vroeg Zij ik knikte ,doe je mond open beval Zij en drukte mijn hoofd naar achteren en liet wat wijn uit haar mond in mijn mond lopen .Snel slikte ik de wijn door dank U Meesteres zei ik ,vervolgens moest ik me voorover gebogen over een stoel buigen en mijn handen op de rugleuning vasthouden .

Zij bond mijn handen aan de stoel vast, ook kreeg mijn blinddoek weer om en vol spanning wachtte ik wat er zou gebeuren .Ik ga je met de zweep slaan zei Zij als het je teveel wordt zeg je pauze ,dan stoppen we even ,je kan ook halt roepen dan is alles voorbij .Oké vroeg Zij aan mij ,ik zei ja Meesteres ik heb het begrepen .

Daar begonnen de slagen variërend van mijn rug over mijn billen naar mijn benen .De slagen op mijn benen waren het zwaarst ,kon dan ook niet stilstaan zodat alle gewichten heen en weer gingen .Denk dat ik na ongeveer 30 slagen riep pauze Meesteres ,waarna Zij ook gelijk stopte ,voelde haar verkoelende handen over mijn lichaam en ik kreeg ook wat te drinken van haar .

Je doet goed je best slaaf zei Zij ,ik voelde mij trots dank U Meesteres zei ik .Je zegt maar of we weer verder kunnen slaaf zei Zij ,ik knikte en zei ik ben weer zo ver .

De nieuwe serie ging sneller en harder ,maar ik vond dat ik dat moest kunnen volhouden .Na denk ik weer een 30 slagen stopte mijn Meesteres en zei goed zo slaafje en maakte de knijpers van mijn tepels los ,wat een pijn Zij masseerde mijn tepels om de bloedsomloop weer te stimuleren ,waar door de pijn ook zakte .

Vervolgens trok ze de blinddoek weg en knipperend tegen het licht zag ik mijn Meesteres o wat was Zij mooi .Daar gingen ook de knijpers van mijn zak en weer masseerde de pijnlijke plekken . Zacht masseerde mijn Meesteres met een olie mijn rug ,billen en benen ,dank U daar voor .Ook werd ik losgemaakt en kreeg de opdracht mijn te gaan douchen ,de spullen op te ruimen ,de tassen weer in de auto te doen en daarna naar het restaurant te komen .

Vlot deed ik wat er mijn bevolen was en ging daarna naar het restaurant ,hoopte mijn Meesteres daar aan te treffen ,maar ze was al weer weg wel lag er een briefje voor mij .Daar stond in :ben trots op mijn slaaf ,ik zie je verslag .

groet U A/allen die dit gelezen hebben hoop dat het naar genoegen was

slaaf hans