De bekentenis


Het is de schuld van Claudia dat ik hier sta, zij heeft me er toe verleid om stiekem te kijken. Ik ben Tammy en zit sinds vorig op het school-internaat. Ik werd kamergenote van Claudia die daar al veel langer zat en iedereen kende. Ze liet me alles zien en wist over iedereen wel iets te vertellen, ook over de jongens van wie ze merkbaar veel aandacht kreeg. Ik keek vanaf het begin al erg tegen haar op want ze durfde veel meer dan ik en schaamde zich bijna nergens voor. Ze werd ook vaak bij de leiding geroepen waar ze te horen kreeg dat ze zich beter moest gedragen. Maar dat maakte haar niet uit, meende ik te begrijpen.
We werden steeds vertrouwelijker tegen elkaar en ik raakte eraan gewend om onze fantasieŽn te delen, ook haar stoutste dromen vertelde ze schaamteloos. Ik keek tegen alles op wat Claudia deed en wilde me daarom net zo voelen en er uit gaan zien als zij. Op een avond stelde ze voor om ons tegelijk uit te kleden, iets wat ik in haar bijzijn nog nooit had gedaan. Een voor een trokken we toen elkaar's kleren uit, ik deed dat eigenlijk meer omdat zij het aan me vroeg en ik haar niet wilde teleurstellen. Toen ik haar slipje als laatste uittrok slaakte was ik erg verrast, ze had helemaal geen schaamhaar en was volkomen glad. Waarom is dat, vroeg ik haar? Claudia antwoordde dat ze het vooral een heerlijk gevoel vond en dat het haar bijzonder maakte.
Claudia trok als laatste mijn slipje uit, zag dat ik nog al mijn schaamhaar had en vroeg toen of ze me ook helemaal glad mocht maken. Omdat ik net zo wilde zijn als zij, liet haar toe om verder te gaan. Ik schaamde me diep voor de opwinding die ik voelde toe ze met me bezig was. Toen ik helemaal kaal was en haar warme hand over de koele huid van mijn versgeschoren kutje voelde glijden, kon ik een orgasme niet meer onderdrukken en kwam kreunend klaar. Sinds die tijd scheren we elkaar om de paar dagen en komt ze ook klaar op de strelingen van mij.
Toen we elkaar afgelopen maandag weer gingen scheren, zag ik iets afschuwelijks. Ze had dikke rode striemen op haar hele lichaam staan. Je bent mishandeld, snikte ik, hoe is dat gebeurd? Ik pakte meteen wat olie en begon haar huid voorzichtig in te smeren. Toen vertelde ze, ik zal je een bekentenis doen. Ik heb onderdanige gevoelens, vind het een genot om te moeten ondergaan. Wat bedoel je daarmee, hoe doe je dat dan, vroeg ik verward. Claudia ging verder: 'Ik raak opgewonden als ik dingen moet doen, straf krijg ook. Dat heb ik al heel lang, toen ik tegen mijn veertiende was merkte ik die gevoelens voor het eerst op merkte dat ik pijn soms best lekker vond'. Dat laatst leek me belachelijk, maar durfde haar niet tegen te spreken.
En hoe kom je dan nu aan die striemen, vroeg ik haar. Dat is niet zo moeilijk hoor, glimlachte ze. De leiding hier is heel steng en Meester John houdt me voortdurend in de gaten. Alles wat ik doe komt hij op een of andere manier te weten. Als ik iets heb gedaan wat naar zijn zeggen niet mag moet ik bij hem op zijn kamer op de bovenste verdieping komen. Daar moet ik mij uitkleden en dan de trap op naar de zolder. Daar word ik dan met allerlei dingen gestraft. Maar ik weet dat hij heeft gemerkt dat ik er opgewonden van raak want hij gaat steeds verder. Laatst ben ik s'avonds na elven even buiten de poort geweest en de volgende dag moest ik meteen al bij hem op zijn kamer komen. Wat ik buiten de poort gedaan had, vroeg hij. Ik was daar dus even een sigaretje gaan roken, maar dat ging ik hem toch niet zeggen, glimlachte Claudia. Dus ik antwoordde: 'zo maar, gewoon even buiten de poort, Meester John'. Dus je was buiten de poort en zegt niet waarom, vroeg hij me streng aankijkend. Ik wist dat als ik zou zwijgen, hij me hard ging straffen, maar wilde het hem niet bekennen. Ik voelde mijn knieŽn knikken toen hij me doordringend aankeek, en voelde ook dat ik opgewonden raakte. Hij commandeerde me toen zoals ik wel verwacht had, uitkleden jij en naar de zolder! Daar ben ik gestraft als nooit tevoren, hard en lang. Hij wist precies waar hij moest slaan want ik raakte steeds verder in een roes en kwam klaar toen hij met een rietje een paar keer hard op mijn kutje sloeg. Ik was nog steeds bezig om Claudia's huid met olie in te wrijven, hoorde wat ze zei maar kon haast niet geloven dat zo iets waar was.
Die nacht moest ik veel aan haar bekentenis denken en ontdekte ineens dat ik ook opgewonden was geraakt. Had ik dan ook die gevoelens? Een paar dagen later gaf Claudia aan dat ze die avond weer op de kamer van Meester John zou worden geroepen, en dat ze zeker bestraft zou worden. Als je vooraf naar zolder sluipt kan je zien wat er gebeurt, had ze gezegd. Gelijk na het avondeten was ik naar boven geslopen, Meester John was toen nog beneden in de eetzaal zodat ik zonder probleem naar zolder kon. Daar kroop ik weg achter een gordijn en wachtte af wat er ging gebeuren, Ik hoorde Meester John naar zijn kamer gaan en een tijdje daarna hoorde ik Claudia's stem, toen ze op zijn deur klopte en vroeg: 'Mag ik binnen komen, Meester John'? Toe ze binnen was hoorde ik vaag hun stemmen maar kon er niets uit opmaken, een tijd later ging de deur open en hoorde ik Claudia kreunend de trap op komen. Ik begreep ook waarom want ze kroop op haar blote knieŽn de houten trap op. Boven op zolder gekomen boog ze diep voorover en trok met haar handen zo haar billen ver uit elkaar. Meester John kwam boven en vroeg haar: 'Zo, dus je hebt weer straf verdiend?' Claudia antwoordde: 'Ja Meester John, straf me voor mijn verleidelijke gedrag'. Precies ja, ging hij verder, we zullen je wel afleren om je vriendin te verleiden.
Er ging een schok door mij heen. Waarom had Claudia hem over ons verteld? Waarom had ze dat gedaan? Meester John liep om haar heen, dwong haar te vertellen wat ze met mij had gedaan, hoe ze mij nu glad schoor en maakte haar uit voor slet. En sletten moeten bestraft, gin hij verder. Ze moest haar benen spreiden en werd op haar zachte huid geslagen met een rietje. Ik zag hoe ze kreunde en merkte dat ik er zelf ook van opgewonden raakte en me niet kon weerhouden om mezelf te gaan strelen. Hij ging ongestoord verder met haar, zag dat ze pijn had maar ook dat ze niet stil kon liggen van opwinding. Ik zag haar sidderen toen hij vol op haar kutje sloeg. Toen verloor ik mijn zelfbeheersing en kwam vingerend heftig klaar. Dat bleef niet ongemerkt want Meester John stond niet ver weg en hoorde mijn gekreun. Hij schoof het gordijn opzij en zag me zitten met mijn hand nog in mijn slipje. Zo zo, hier hebben we dan het tweede sletje, nietwaar? Ik was niet in staat om hem te weerstaan en antwoordde 'Ja, Meester John'. En dat vraagt om straf sletje Tammy, nietwaar?, ging hij verder. Ik hoorde mezelf weer zeggen, 'Ja, Meester John'. Hij draaide zich om, en liep de trap af naar zijn kamer. Op de trap riep hij ons na, morgenavond alle twee stipt om elf uur bij de deur van mijn kamer!
Claudia's kleren lagen op de gang, ze kleedde zich half aan en we zijn zonder verder met elkaar te spreken naar bed gegaan, ieder vervuld van zijn eigen gedachten. Wat zou er morgenavond gaan gebeuren, welke straf zou ik moeten ondergaan? De straf was hard en duurde lang. Voorover gebogen over de leuning van een stoel heb ik mijn onderdanige verlangens moeten bekennen. Mijn opwinding kon ik onmogelijk verbergen. Nu word ook ik in de gaten gehouden door Meester John en krijg ik regelmatig de straf de ik verdien.
Meester L