De Ontvoering

Al enige maanden heb ik een e-mail kontakt met Meesteres kitty. Dit bevalt ons beide. We hebben elkaar 1 keer ontmoet toen ik aan het werk was en Zij mij een kleine behandeling gaf achter in een busje. Sindsdien is het kontakt gebleven.

Regelmatig krijg ik van Haar een mailtje met wat opdrachten erop die ik met plezier voor Haar vervul. Ze zijn niet allemaal even makkelijk maar dat hoeft ook niet.

In de laatste mail vroeg Ze mij wanneer ik vrij was. Ik mailde Haar terug dat ik op vrijdag een atv dag had. Op dinsdag volgde de volgende mail van Haar. Natuurlijk stonden hier weer de nodige moeilijke opdrachten in. Met name de laatste opdracht voor mijn vrije dag deed mijn bloed sneller stromen en mijn hart bonzen in mijn keel. De opdracht luidde als volgt:

Ga vrijdag a.s. naar de sexontmoetingsplaats langs de a58 bij Tilburg. Je dient gekleed te gaan als een ondeugend schoolmeisje. Je wacht daar van 13:30 tot 14:00 op de dingen die komen gaan. Je dient buiten je auto te wachten, zodat zoveel mogelijk mensen jou belachelijke outfit zien. Ik wil niet dat kinderen je zien. Als je geluk heb kom Ik ook naar je kijken.

Mijn adem stokte in mijn keel toen ik dit alles las. Ik hoopte op weer een ontmoeting maar ik was ook bang dat Ze me gewoon een half uur voor lul zou laten staan.

Die vrijdag ging ik voor de zekerheid om 12:00 onder de douche en waste mezelf grondig. Ik stapte in de auto met een tas vol met kleren. Eenmaal aangkomen op de desbetreffende parkeerplaats kleedde ik mij in de auto zo onopvallend mogelijk om. Nu is dit vrijwel onmogelijk op zo'n parkeerplaats want er zijn altijd wel mannen in de buurt die zeer geïnteresseerd zijn. Ik stoorde me nergens aan omdat ik toch niemand kon en de kans dat ik een bekende tegen zou komen (buiten Meesteres Kitty dan) was zeer gering.

Na een onhandige verkleedpartij was ik dan eindelijk klaar en om 13:35 deed ik mijn portier open en stapte naar buiten. Verkleed als slavin Willeke zou Meesteres Kitty zeggen. Ik had een witte blouse aan met daaronder een zwarte bh, die had ik opgevuld met wat papier zodat het net echt leek. Hieronder had ik een kort geel rokje aan wat nauwelijks mijn zwarte slipje verborg. Op slippers liep ik richting de bossages. Helaas had ik geen passende damesschoenen omdat ik simpelweg het lef niet had om die te gaan kopen. Daar liep ik dan. De aanwezige mannen keken niet echt verbaasd.

Waarschijnlijk gebeurde dit wel vaker dat er een travestietje in hun midden was.

Enkele mannen floten naar me maar ik durfde er niet op te reageren. Toen kwam er een man mijn kant op. Hij sprak me aan en stelde zich voor als Kees. Wil je me verwennen klein sletje, vroeg hij. Ik antwoorde misschien later omdat ik op iemand wacht. Hij droop zichtbaar teleurgesteld af. De eerste spanning was inmiddels ook bij mij verdwenen. Op mijn gemak was ik nog niet echt. Het was inmiddels 10 voor 2 en van Meesteres Kitty was nog geen spoor te verkennen.

De moed begon stilaan toch een beetje in mijn schoenen te zakken. Ik had er wel rekening mee gehouden dat Ze niet zou komen maar stilletjes hoopte ik er toch op. Het was inmiddels 2 uur geweest en ik besloot om richting mijn auto te wandelen. Toen ik in de buurt van mijn auto kwam zag ik dat er iemand naast stond. Toen ik nog dichterbij kwam sloeg mijn hart 5 keer over.

DUS TOCH, juichte ik in mezelf. Daar stond Ze dan mijn virtuele Meesteres in real-life. Ik liep naar Haar toe en zakte door mijn knieën. Zo slavin Willeke je hebt je dus aan onze afspraak gehouden, hoorde ik Ze zeggen, je ziet er schattig uit, glimlachte Ze. Plots pakte Ze me bij de haren en beval me op te staan. Volg Mij op 5 meter naar Mijn auto en als Ik zit stap jij achterin. Ik gehoorzaamde en liep Haar achterna. Wat was Ze toch mooi, bedacht ik me. Haar lange benen waren tot boven Haar knieën omhuld door zwarte laarzen. Haar zwart lederen rokje en dito vestje maakte de outfit van Meesteres Kitty compleet. Ze stapte in Haar auto en toen ik zag dat Ze zat deed ik het achterportier open. Ik ging op de achterbank zitten en wachte af. Plots startte Ze de motor en gaf gas.

Zo de rest van de middag ben je van Mij. Ik schrok me dood want mijn auto met mijn "normale" kleding bleef achter op de parkeerplaats. Op de eerstvolgende parkeerplaats stopte Ze en draaide zich om. Ze pakte een blinddoek en deed die voor mijn ogen. Zo waar we nu naar toe gaan is voor jou een vraag en voor Mij een weet. Ze gaf weer gas en vervolgde Haar weg.

Hoe lang we gereden hadden weet ik niet meer ik was al mijn gevoel voor tijd en richting kwijt. Opeens stopte Ze en stapte uit. Ze deed mijn portier open en begeleidde me naar buiten. Ik hoordde hoe Ze een deur open maakte en Ze duwde me naar binnen. Met een klap viel de deur weer dicht. Wat toen volgde was stilte een zeer lange stilte. Ik was bang dat Ze me alleen achter gelaten had maar wist dat niet zeker. Ik wist ook echt niet waar ik was maar had het lef niet om mijn blinddoek te verwijderen. Na een tijdje hoorde ik Haar stem weer. Zo nu ga ik je eens even overhoren of jij alles goed gedaan hebt. We gaan een praktijk proef doen. Slaag je hiervoor dan mag je misschien nog een keertje bij Me langskomen. Maar als je zakt dan is alles over, dus ook die e-mail onzin.

Ze trok de blinddoek voor mijn ogen weg en ik moest wennen aan het licht. Het was wel niet veel licht maar genoeg om even rond te kijken waar ik was. Dit was een compleet ingerichte sm-kamer met alles erop en eraan. Kleed je uit en ga je wassen. Ik zal je inspecteren dus doe het goed. Ze wees me een deur in de hoek van de kamer. Dit bleek de badkamer te zijn. Ik ontdeed mij van mijn meisjeskleding en waste me voor de 2e maal in korte tijd vrij grondig.

Toen ik klaar was durfde ik niet uit mezelf terug de kamer in te gaan. Ik besloot op mijn knieën te wachten. Na een korte tijd kwam Ze me halen. Ze had nog steeds dezelfde outfit aan. Dit was niet erg want het stond Haar uitstekend. Begroet Me maar, zei Ze toen Ze in het midden van de kamer op een stoel ging zitten. Ik kroop naar Haar toe en begon met Haar laarzen. Ik kuste en likte dat het een lieve lust was. Ik zoog op Haar hoge hakken en likte Haar zool schoon. Niet lang daarna trok Ze Haar laarzen één voor één uit. Nu zag ik dat Ze ook nog een panty droeg met een jarretell-gordeltje. Dit was mij nog niet opgevallen. Wat kijk je nou ga door, snauwde Ze. Toen ik even te lang naar Haar mooie benen zat te kijken. Ik begon weer met de voeten en tenen. Kennelijk vond Ze het lekker want ik heb dit een tijdje vol moeten houden. Plots stond Ze op en vroeg me ook op te staan. Ze kwam voor me staan en deed pols- en enkelboeien om. Deze werden verbonden d.m.v. musketonhaken met een aantal kettingen die aan het plafond hingen. Toen dit alles vast zat liep Ze naar de hoek van de kamer en begon aan een hendel te draaien. Met een geratel ging mijn linkerbeen naar links. Ditzelfde gebeurde met mijn rechterbeen naar rechts toen Ze een andere hendel pakte. Als laatste draaide ze mijn armen de lucht in. Daar stond ik dan. Vluchten kon niet meer. Met mijn benen wijd gespreid en mijn armen in de lucht stond ik te wachten op de Meesteres. Ik zag hoe Ze Haar laarzen weer aandeed. Nu was Ze weer compleet, met Haar hoge laarzen en naaldhakken.

Ik volgde met mijn ogen de Meesteres die om me heen liep. Zachtjes streelde Ze met Haar hand over mijn lichaam. Afwisselend met haar vingertoppen en Haar lange roodgelakte nagels. Er ging een rilling van spanning en geiligheid door me heen. Plots was de verwennerij over. Met Haar vlakke hand sloeg Ze ongenadig hard op mijn billen. Ik schrok en hierdoor bewoog ik een klein beetje zover als het ging. Sta stil, schreeuwde Ze en ging door met Haar vlakke hand. Tussen de slagen door streelde Ze weer afwisselend met Haar vingertoppen en nagels over mijn inmiddels vuurrode billen. Zo die kunnen nog veel roder, zei Ze toen Ze wegliep naar een kast in de hoek van de kamer. Ze pakte een plak en liet die zonder waarschuwing met kracht neerdalen op mijn toch al rode billen. De tranen schoten in m'n ogen maar ik hield me in en liet bijna niets merken. Goede zo, mijn slaafje, gaf Meesteres Kitty als commentaar. Als beloning krijg je er nog tien, op elke bil 5. Ik gaf geen commentaar en onderging de 10 klappen met de plak gelaten en verbeten. Ik moest er niet aan denken wanneer ik bij die eerste klap een zichtbaar spoor van emotie had laten zien. Dan hadden het er minimaal 20 geworden. Na de 10 klap leek het alsof mijn kont in brand stond. Heerlijk was het dan ook toen Meesteres Kitty een ijsklontje pakte en over mijn knalrode billen streelde.

Meesteres Kitty pakte weer enkele nieuwe speledingetjes. Mijn pik en zak werden stevig ingepakt in een bondage. Op het velletje van mijn zak kwamen 2 klemmetjes met daaraan enkele gewichtjes. Dit deed behoorlijk pijn omdat Ze alles strak verpakt had en er bijna geen huid meer over was voor de klemmetjes. Ook plaatste Ze, nadat Ze er enkele malen in geknepen had, 2 klemmen op mijn tepels. Ook hier kwamen gewichtjes aan te hangen. Ze liep weer terug naar de kast met "speelgoed" en pakte een grote koperen koebel. Met een haakje bevestigde Ze die aan een van de gewichtjes aan mijn zak. Weer liep Ze weg ditmaal naar de hendels van de takels. Ze begon er aan te draaien en wel zo dat ik weer een klein beetje ontspannen kon staan. Ik zuchte zachtjes en wachtte mijn lot af. Nu ging Ze voor me zitten. Met haar lakleren laars duwde Ze zachtjes tegen mijn schaamstreek. Ik schommelde heen en weer en de bel deed zijn werk. Zo nu ga je muziek voor me maken terwijl Ik naar je slavenlichaam kijk en intussen een sigaretje rook. Ik wil je lichaam mooi zien bewegen en je zorgt ervoor dat de koebel blijft rinkelen.

In mezelf moest ik lachen om de ongelooflijke vindingrijkheid van Meesteres Kitty, ik begon me te bewegen en inderdaad de bel begon te rinkelen. De Meesteres genoot zichtbaar met een glimlach sloeg Ze me gade en nam met korte tussenpozen een trekje van Haar sigaretje. De klemmen op mijn zak en tepels begonnen na verloop van tijd wel te irriteren. Gelukkig had Ze bijna Haar sigaret uit, dus echt lang kon het niet meer duren. Nadat Ze Haar sigaretje had uitgedrukt in de asbak stond Ze op en liep recht op me af. Haar blik was strak op mijn ogen gericht en ik sloeg mijn ogen neer. Kijk me aan, schreeuwde Ze. Ik keek Haar brutaal en strak in Haar ogen aan. Door deze afleidingsmanouvre had ik niet in de gaten dat Haar hand naar beneden verdween. Met een ruk trok Ze één van de klemmen van mijn zak. Ik kromp, zover ik in mijn bondage kon, ineen van de pijn. De onverwachte pijnscheut verraste me werkelijk terwijl ik eigenlijk beter zou moeten weten. Met een lachend gezicht en mij nog steeds strak aankijkend trok Ze de tweede klem er ook af. Nu had ik het verwacht maar de pijn was er niet minder om. Ik voelde hoe mijn ogen zich bijna vulde met tranen maar kon me gelukkig nog inhouden. Je bent inderdaad vooruit gegaan slaafje, zei Ze goedkeurend.

Ik wist wat er nu komen ging en toch verraste Ze me. 1 voor 1 trok Ze de klemmen van mijn tepels. Ook ging Ze me nu verwennen. Ze kwam met haar hoofd langzaam naar voren en stak haar tong uit. Met het puntje van haar tong streelde Ze mijn tepels. Zalig ik vergat even alle pijn van hiervoor en sloot mijn ogen. Deze verwennerij duurde niet lang. Ik voelde hoe Haar tanden bezit van mijn rechter tepel namen, met een schok was ik weer terug in de realiteit. Ze nam de tepel tussen Haar tanden en boog Haar hoofd ietsje naar achteren. Ik hield het bijna niet van de pijn maar gelukkig wist ik me ook nu goed te houden door amper emoties te tonen. Een zachte zucht was het enige op het moment dat Ze losliet en mijn tepel van Haar tanden waren bevrijd.

Ik probeerde me een beetje te ontspannen maar dit lukte me niet echt. Ik stond bijna te trillen op mijn benen van geiligheid en spanning. Toen Meesteres Kitty dit zag moest Ze lachen, zo je begrijpt dus dat je nog niet van me af bent, slaaf Willeke. Ik antwoordde dat ik dat wel dacht en slaakte een zucht. Ben je me nu al zat, beantwoordde Ze de zucht. Ik zei van niet in de hoop dat ik Haar tevreden zou stellen. Zonder iets te zeggen bevrijdde Ze mijn handen van de takels. Mijn voeten bleven nog gespreid staan en later zou duidelijk worden waarom. Ga voorover op je handen staan, beval Ze. Ik boog voorover en wachtte gelaten af.

Plots voelde ik hoe mijn kontgaatje werd ingesmeerd met glijmiddel. En niet lang daarna voelde ik hoe de vinger van Meesteres Kitty in mijn kontje verdween. Oh dit was lekker. Mijn lul stond ondanks de bondage, die er nog steeds om heen zat bijna op springen. Aangezien ik volgens Haar die middag niet was gekomen om te genieten volgde er al snel een 2e vinger. Dit ging nog zonder problemen want ik heb voor mijn opdrachten vaak mijn kontje moeten misbruiken dus hij was wel een beetje getraind. De 3e vinger ging er met moeite in, nu begon het toch wel pijnlijk te worden. Kennelijk begreep Meesteres Kitty dat Ze bijna aan de grens van mijn anale mogelijkheden was gekomen want Ze trok, na even met de 3 vingers gespeeld te hebben, Ze al weer snel eruit. Ze liep weer weg maar ik kon niet zien wat Ze aan het doen was. Het werd me al snel duidelijk. Ze kwam terug en ik voelde meteen een grote dildo tegen mijn kontje aangedrukt worden. Zo nu gaan we slavin willeke eens even ontmaagden. Ik kon het niet zien maar kennelijk had Ze een voorbinddildo omgedaan want ik voelde met de stoten ook Haar lichaam tegen me aankomen. In het begin toen Ze het nog voorzichtig deed was het zalig, maar na verloop van tijd toen Ze steeds grover en harder begon te stoten begon het toch behoorlijk pijn te doen. Gelukkig hield Ze deze marteling niet lang vol. Ze haalde de dildo eruit en liep weer weg. Ik had het gevoel dat mijn kontje wagenwijd openstond. Toen Ze terugkwam verwijderde Ze mijn enkelboeien zodat ik weer een "vrij mens" was. Ga op je rug liggen. Ik ging op mijn rug liggen en zag hoe Ze weer om me heen liep. Ik had een geweldig uitzicht en zag onder het zwarte leren rokje een maagdelijk wit slipje wat mooi afstak bij de rest van haar zwarte kledij.

Ik genoot werkelijk van het fantastische uitzicht. Meesteres Kitty wist precies wat ik mooi vond na onze uitgebreide e-mail correspondentie. Erg lang van dit uitzicht mocht ik niet genieten. Ze had nog steeds Haar hoge laarzen aan met extreem hoge naaldhakken. Nu liet ze zien waarvoor ze die nog meer kon gebruiken. Met Haar rechternaaldhak beroerde Ze mijn inmiddels stijve lid. Voorzichtig zette Ze een been op mijn been en drukte zachtjes doch steeds harder in mijn vel. Ze pakte een stang die boven Haar hing en hield hieraan Haar evenwicht terwijl Ze haar 2e been op mijn zak zette. Ik zuchtte onder Haar gewicht. Ze liep nu over mijn lichaam terwijl Haar hakken steeds verder in mijn vel drukten. Ik zuchte en kreunde onder Haar lijf. Lekker hé, zei Ze, terwijl Ze van me afstapte. Ze bukte en ging de bondage om mijn zak en ballen verwijderen. Toen het eraf kon ik me werkelijk ontspannen. Dat Ze nog niet helemaal klaar was bleek later.

Ze legde het touwtje weg en kwam terug gelopen. Met haar benen gespreid en Haar voeten naast me hoofd gunde Ze me nog één keer een fantastische blik tussen Haar benen. Plotseling zag ik dat Haar kruis donker kleurde en wat dat betekende merkte ik weldra. Ze plaste dwars door Haar slipje mijn gezicht onder. Als vanzelf opende ik mijn mond om Haar vocht te ontvangen. Nu heb ik er een hekel aan om dit door te slikken dus ik sloot mijn keel en liet toen mijn mond overstroomde het vocht eruit stromen. Lachend stond Ze boven me, zo lust jij Mijn nektar niet, voor straf zul je zelf voor je hoogtepunt moeten zorgen, zei Ze. Ik begreep Haar hint en begon de hand aan mezelf te slaan. Lang duurde het niet eer dat ik met een geweldige zucht en trillend klaar kwam. Zo en nu ben ik aan de buurt,zei Ze terwijl Ze een stap opzij deed en haar slipje uitdeed. Gelijk kwam Ze bovenop me zitten en begroef mijn gezicht tussen Haar heerlijkheid. Ik begon als een bezetene te likken en zoog zachtjes over Haar genotsknopje. Kennelijk vond Ze het heerlijk want ik kreeg geen commentaar. Wel leek het of Ze steeds zwaarder werd, Ze drukte Haar onderlichaam steeds verder tegen mijn gezicht aan. Terwijl ik snakte naar lucht duurde het niet lang of ook Meesteres Kitty kwam klaar. Ik voelde hoe haar spieren zich samenspande en een golf van extase door haar lichaam ging.

Daar lag ik dan, moe maar voldaan. Zo als ik een cijfer moest geven zou het een 5.5 zijn. Je weet wat betekent dat wordt een herexamen. Ik knikte terwijl ik nog op de grond lag. Ga je wassen en kleed je weer aan als Willeke dan zal ik je weer wegbrengen. Ik stond op en liep naar de badkamer. Na een verkwikkende douche bracht Meesteres Kitty me weer terug. Op de parkeerplaats wist ik niet hoe snel ik in mijn auto moest komen en mezelf om te kleden. Tal van verbaasde blikken volgde mij, maar dat interesseerde me totaal niks. Ik was die middag in ieder geval niet gezakt dus ons kontakt duurde nog even voort en zal ongetwijfeld nog een vervolg krijgen.

Slaaf Willem
 


 

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl