Black is Beautiful


Langzaam deed ik m'n ogen open nog niet beseffend waar ik mij bevond.
Wel in wat voor positie ik mij bevond n.m. geheel naakt, met armen en benen gespreid liggend en vastgebonden op een soort, met leer bekleed, kruis. Een halve meter horizontaal boven de grond. Iets onder 'kruishoogte', wat bleek toen ik mijn hoofd naar links draaide en net tussen twee gespreide volle zwarte dijen kon kijken. De dijen bleken te behoren bij een, meer dan weelderige en lijvige, zware zwarte vrouw. Een vrouw, goed geproportioneerd, alle rondingen zeer vol en op de juiste plaats, met een soepele, satijn-ebbenhouten huid. Haar dik noemen zou bijna een belediging kunnen zijn omdat de vormen van haar lichaam, ondanks haar omvang en gewicht (ik schatte haar gewicht op 110 kilo; ik weeg 62 kg.) zo in harmonie waren met elkaar dat het niet opviel hoe dik en zwaar zij was. Bovendien, wat interesseerde mij dat, ik val op dikke vrouwen.
En als zij dan ook nog zo mooi Afrikaans glimmend zwart is.....nou, mmmmmm. En bovendien gekleed gaat in zwart leer dan......wil ik daar wel een goed gesprek mee beginnen.
Maar ineens realiseerde ik mij dat ik niets te beginnen had, omdat ik mij nu niet in een positie bevond om ook maar iets te beginnen, vastgesnoerd en machteloos als ik op dit moment was. Ook op dat moment begon ik mij af te vragen hoe ik hemelsnaam in deze situatie terecht was gekomen en nog wel op Nieuwjaarsdag, of was het nog nacht?
Ja, welke dag was het eigenlijk, was het wel nieuwjaarsdag? Langzaam begonnen onduidelijke beelden zich onder mijn hersenpan te vormen. Daar was 'eens' een uitnodiging voor een oudjaar etentje bij SM-vrienden (alleen een etentje, geen spel. Toch?), het was inderdaad een etentje met veel lekkers, qua hapjes en drankjes. Verhalen, uitwisseling, confidenties, beetje Youp, muziek, nog meer verhalen en toen....was het, geloof ik, vier uur in de morgen.
Er was een auto waarin ik achterin zat, een vreemd huis, en eindelijk een bed...
Tot zover de beelden, waarschijnlijk met vele hiaten. Maar nu lag ik niet in een bed, tenminste niet iets wat men een bed zou noemen, maar op een hard instrument en met brede leren riemen vastgesnoerd mij nog steeds afvragend....
"Je vraagt je zeker af hoe en wat jou in de ze situatie heeft gebracht" zei een harde vrouwenstem plots boven mij. Ik draaide geschrokken mijn hoofd en keek in een paar donkere ogen die mij, priemend vanachter een zwart lederen masker, aankeken. "Omdat", vervolgde zij "jij nog geen slaapplaats had, op oudjaarsnacht, heb ik je maar mee naar m'n huis genomen, vooral omdat je nog al in mij geînteresseerd was en ik ook wel een beetje in jou, want uit jouw verhalen bleek dat ik jou wel als lekker speeltje kon gebruiken. En zoals je ziet bevind jij je nu in mijn speelkamer". Ik draaide mij hoofd verwonderd naar links en rechts en wat ik zag stelde mij nou niet direct gerust. Haar speelkamer bleek een volledig ingerichte SM ruimte zijn met zwarte muren, vloer en plafond. Ik zag zwepen, riemen, maskers van leer en rubber, dildo's, klemmen, takels, een sling, een glazen kast met vreemde instrumenten...het zweet brak mij uit.
Door haar zwarte huid viel zij bijna niet op tegen die zwarte achtergrond, een bijna volmaakte camouflage. Dat bleek al direct toen zij, zonder dat ik het in de gaten had, plots achter mij stond, bij het hoofdeinde van het kruis waarop ik lag. Met een soepele maar dwingende beweging tilde zij mijn hoofd op en trok, nee, rolde, met een beweging die van routine getuigde, een rubber masker over mijn hoofd. Ondanks de routine was dat evengoed behoorlijk pijnlijk. Maar waarschijnlijk was dat de bedoeling... dat het pijn deed. Ik kreunde... en dat zou niet het enige kreunen zijn deze dag realiseerde ik mij, ik was immers geheel aan haar overgeleverd. Happy New Year. Het masker sloot nu geheel om mijn hoofd, zij schikte het nog wat zodat ik weer wat licht zag door de ooggaten. Ik kreeg het gevoel alsof ik stikte...ze zou toch geen...nee, plots kreeg ik weer een beetje lucht toen mijn neus voor twee kleine gaatjes kwam te zitten. Ik voelde hoe het masker steeds strakker mijn gezicht omsloot. Het bleek dat er lucht in het masker werd gepompt. Doordat het rubber masker uit twee lagen bestond, waardoor het als een fietsband opgepompt kon worden, kon het zich ook strak om mijn gezicht spannen. Dat gaf een beklemmend gevoel nog versterkt doordat ik minimaal kon ademen door die twee, voor mij te kleine, gaatjes bij mijn neus. Ik kon ook niets meer horen en geen geluid maken.
Het enige prettige, als je van prettig nog kon spreken, denken dus, was de rubbergeur die mij, ondanks (of dank zij) alles opwond. Ik was geheel weerloos en de angst sloeg toe toen er, na die handlingen, niets gebeurde. Ik lag daar, onbewegelijk, en er gebeurde NIETS.
Het enige wat ik deed was denken, denken aan wat er zou kunnen gebeuren. En dat was nou niet bevordelijk voor mijn gemoedsrust. Stilte, échte stilte..op het hameren van mijn hart na. Hoewel, ik hoorde ook mijn bloed stromen, ik voelde mijn naaktheid, voelde het met leer bekleedde kruis in mijn rug, de knellende leren banden om armen, buik, dijen en enkels. En alles deed mij plots meer pijn dan ik voor mogelijk had gehouden. Mijn hoofd leek onder de druk van het rubber masker ineen te schrompelen.
Was er een minuut, een uur of al een dag voorbij? Ik verloor alle besef van tijd. Niet van plaats, want elke poging tot bewegen herinnerde mij aan de machteloosheid en het totaal overgeleverd zijn aan Haar. Zij kon nu alles met mij doen maar ook helemaal niets met mijn doen. Toen ik dat bedacht schoot er een lichte paniekgolf door mij heen. Als zij wegging en mij hier achterliet wie zou mij vinden en wanneer...of nooit.
Zij kon vallen, een been breken, o, mijn hemel....ik probeerde kalm te blijven, kalm te worden, mijn denken te stoppen....ineens was er een vlammende pijn in mijn tepels.
Zonder dat ik het wist, ik kon niets horen, was zij toch eindelijk binnen gekomen en had onverwacht klemmen op mijn tepels gezet. Ik trilde moest ik nu opgelucht zijn?
Ik dacht het niet want ook op m'n eikel en balzak kwamen pijnlijke klemmen te zitten.
Ik schreeuwde het uit maar het geluid sloeg dood tegen het nu vochtige rubber voor mijn mond. Langzaam ebde de pijn een beetje weg en werd het bijna genotsvol.
Dit was toch waar ik van droomde, machteloos, weerloos pijn te mogen lijden?
Gedomineerd en vernederd te worden door zo'n Meesteres? Konden dromen dan, onverwacht, waar worden? De pijn bewees dat het mogelijk was, vooral toen
kleine maar venijnige stroomstootjes door m'n eikel en teelballen schoten.
Vooral het onverwachte, alsof er willekeurig aan knoppen werd gedraaid, deed mij onhoorbaar gillen. Ik probeerde mij in te stellen op telkens weer zo'n stroomstoot maar dat bleek onmogelijk. Zweet stroomde in mijn ogen en over mijn lichaam wat alleen maar de elektrische prikkels verhevigde. Om de beurt kreeg ook één van m'n zeer gevoelige tepels een stroomstootje wat voor mij, inplaats van pijn, een genotsgolf voor mijn geteisterde lichaam was. Mijn tepels waren dan ook mijn meest gevoelige erogene lichaamsdelen, zoiets alsdat een clitoris voor een vrouw kon zijn. (volgens mij als man, dan)
Net toen alles onverdraaglijk pijnlijk leek te worden stopte de stroomstoten en werden de klemmen verwijderd wat een scheurende pijn veroorzaakte in mijn tepels en eikel.
Dat dat allemaal werd veroorzaakt door één vrouw. Ik voelde mij zo vernederd.
Toen voer er ineens een golf van opluchting, bevrijding en genot door mijn lichaam
dat eindigde in snikken alsof ik van een soort onbekende last was bevrijd.
Ik voelde hoe mijn lichaam tintelde, voelde mijn bloed stromen alsof ik net een verfrissend uitgebreid saunabad had genomen. Vooral toen ik van het rubber masker werd bevrijd, wat nog wel even pijnlijk was. Riemen werden losgemaakt en met een zucht liet ik alles van mij afglijden. Ik voelde hoe ik werd droog gewreven en er een zachtwarme kus op mijn droge lippen werd gedrukt terwijl de Meesteres haar volle lichaam tussen mijn nog gespreide dijen plaatste en mij insmeerde met warme olie dat vooral mijn tepels en edele delen goed deed. Ik vond dit wel een mooie beloning voor al die onverwachte pijn die ik had moeten lijden, mijn lichaam was trouwens behoorlijk stijf geworden van het kruis. Net toen ik wilde opstaan omdat ik dacht dat de 'sessie' was afgelopen werd ik door 110 kilo vrouwelijkheid terug geduwd waarbij direct de brede lederen buikband werd aangesnoerd en voordat ik van m'n verbouwereerdheid was bekomen lag ik weer stevig vastgesnoerd op het kruis. "Ja, maar...." stamelde ik.
"Niks te jamaren, deze Meesteres laat haar speeltje voorlopig nog niet gaan. Er staat nog meer op het programma. Dit kruis is niet voor niets gemaakt, alle mogelijkheden zijn nog niet benut". Dit vond ik zeer onheilspellend klinken ook doordat mijn hoofd met een soort voorhoofdband werd vastgezet zodat ik het niet meer heen en weer kon draaien. Waar was dat nou weer goed voor? Dat kwam ik nog niet te weten want ik ik werd alleen gelaten, nu nog onbewegelijker. Ook dat duurde eindeloos en ik was de oliemassage allang weer vergeten doordat ik weer in dezelfde onbewegelijke toestand was teruggeworpen. Ik kon alleen mijn ogen heen en weer bewegen maar daar kreeg ik alleen maar schele hoofdpijn van zodat ik maar naar het plafond begon te staren.
Dat duurde en duurde tot ik beelden meende te zien die tegen het plafond bewogen.
Hallucineerde ik? De beelden werden duidelijk en ik zag het achterwerk van iemand maar kon niet onderscheiden of het mannen- of vrouwenbillen waren die door een speculum (eendebek) werden gepenetreerd. Ik zag duidelijk hoe de anus uitgerekt werd, hoorde zelfs iemand pijnlijk kreunen. Was ik aan het dromen?. Het speculum werd uit de anus gehaald en nu ging een grote vibrator naar binnen waardoor het kreunen minder pijnlijk en meer genotvoller deed overkomen. Ineens was daar in het beeld een grote schaduw die het gehele beeld leek te vullen. Het bleek de grote zwarte Meesteres te zijn die in mijn blikveld verscheen en mijn bilspleet insmeerde met een koud glibberig goedje dat zelfs in mijn anus werd gesmeerd. "Wat een klein gaatje is dat, daar gaan wij wat aan doen" sprak zij en ik voelde hoe iets zachts, flexibels in mijn anus werd geperst tot het naar binnen ploepte. Dat viel mee vond ik, tot ik het langzaam met pompende beweging voelde zwellen. "Ja, lekker, hé, dat is een opblaasbare anusstop die ik net zo groot kan opblazen als ik wil". Het was wel een prettig geil gevoel maar dat ging al snel over in een pijnlijk gevoel alsof mijn bilspleet op scheuren stond. Ik kreunde en toen moest ik wel "AUAUWWW" roepen. "Ja, zo is het wel even genoeg. Maar we laten het er wel inzitten". Het was alsof een dikke harde bal mijn endeldarm opblies. Langzaam ebde de ergste pijn een beetje weg. Als er maar niets binnenin is gescheurd, dacht ik nog. "Zo, nu laat ik jou eens even voelen waarom dit kruis zo laag op pootjes staat", zei de zwarte Meesteres terwijl zij bij het hoofdeind ging staan. Ik zag uit m'n ooghoeken hoe haar geweldige lichaam zich boven mij torende en dacht nog: 'als ze nu valt word ik verpletterd' maar zover kwam het gelukkig niet...hoewel. Ik zag hoe haar naakte brede dijen zich spreidde terwijl zij zich omdraaide zodat zij met haar rug naar mij toestond en achterwaarts haar geweldige derriére, haar naakte vlezige achterwerk, over mij heen drapeerde. Haar volle billen hingen nu precies twee centimeter boven mijn gezicht en ik had 'zicht' op haar meer dan vlezige dijen en al wat zich daartussen bevond en dat vervulde mij met een ongekend angstig genot. Ik zag haar enorme vagina vochtig boven mij glinsteren en ik was opgewonden, ik genoot. Hoe was dit mogelijk. Hoe was het mogelijk dat ik een soort ultiem genot voelde bij de gedachte dat zij.....op..mij..ging zitten. Facesitting??? Maar dat was waar ik vurig naar verlangde. Mijn hart bonsde, mijn lippen waren droog en zij, zij hing boven mij. Ik hoorde haar zachtjes lachen maar ook genotvol kreunen. Genoot ook zij hiervan?
Ik rook haar heerlijk geurige liefdesgrot toen zij zich langzaam op mijn gezicht liet zakken, mijn gezicht bedelvend in haar geurige plooien. Ik had gedacht dat ik verstikt zou worden, zeker door haar gewicht, maar op één of andere manier kreeg ik genoeg lucht en wist zij de druk te variéren zodat ik niet werd verpletterd. Zij bewoog zelfs
af en toe op en neer en wreef haar vagina over mijn neus, mond en kin waarbij zij zo genotvol kreunde dat ik wel moest aannemen dat ik nu inderdaad tot haar speeltje was
gepromoveerd. Ook ik genoot, zij het niet met 'volle teugen' want daar was geen 'ruimte' voor. Steeds wilder bewoog de zwarte Meesteres zich heen en weer en ik waagde het haar met mijn tong te beroeren wat haar nog wilder maakte en ik mij nu inderdaad zorgen begon te maken omdat ik inderdaad verpletterd dreigde te worden.
Net toen ik dacht: 'nu ga ik stikken, but so what' stond zij hijgend en lachend op en zei:
"Laten we nu maar even rusten". Zwaar nahijgend maakte zij mijn riemen los en met stramme gewrichten liet ik mij van het kruis rollen. Zij pakte mij op en gaf mij, lachend, een volle warme knuffel. "Dat was nog maar het begin, knaapje", sprak zij tevreden "nu eerst een hapje en een drankje" terwijl zij zich in een makkelijke stoel liet zakken en mij er ook één aanwees. En onder het genot van een whiskysoda bleven we nog lang evalueren. En ik hoopte op spoedig meer.

Angelo.
e-mail: sm8tend@hotmail.com