Bezoek

Mijn eerste ervaring met wat later bleek SM te zijn vind ik nog steeds spannend.

Ik zat met mijn vriendin op de bank toen er opeens aangebeld werd en mijn baas voor de deur stond.

Eerst zocht ik er niks achter maar toen we zo een half uurtje zaten te praten vroeg hij opeens hoe het stond met ons seksleven. Nou had hij daar al eerder naar gevraagd maar ik had zoiets van daar praat je toch gewoon over dus ik had hem verteld dat dat prima ging en dat wij toch wel 3 tot 4 maal per week seks hadden.

En wat doen jullie dan allemaal vroeg hij , en ik bleu als ik toen was vertelde dat we wel eens een seksfilm huurde en dat we daar toch wel veel van opgestoken hadden.

Maar toen hij gezellig over begon te babbelen dat ik toch wel geluk had met een vriendin die mijn sperma slikte en zich in haar kontje liet neuken begon ik toch wel nattigheid te voelen.

Mijn vriendin echter vond het wel gezellig en nog bleu-er dan ik ging lekker op het onderwerp door.

Toen zei hij dat hij het toch wel hygiŽnischer vond om al het schaamhaar van zijn pik en ballen af te scheren.

Mijn vriendin begon het steeds interessanter te vinden en was inmiddels zo geil geworden van het gesprek dat ze toch moest zien waar het over ging. Dus voor dat we het eigenlijk alledrie wisten zat hij met zijn broek over zijn knieŽn op de bank en mijn vriendin ervoor. Van dit plaatje was ik nu ook wel erg opgewonden geworden en ik

Was nu toch wel erg benieuwd geworden naar de afloop. Ik kende mijn vriendin niet ander als met mij dus ik zei:je mag er gerust een kusje op geven hoor wat natuurlijk niet tegengesproken werd door mijn baas.

Ze keek me aan met een geile blik waarin veel twijfel stond. Nou toe maar hoor dat is toch wat je wil als ik er maar bij ben mag je gerust je gang gaan. Zachtjes gaf ze een kusje bovenop de eikel van mijn baas die nu na zijn zenuwen natuurlijk pas echt geil werd. Nu moet je ook controleren of je wilt dat ik ook mijn ballen kaal scheer zei ik. Voorzichtig begon ze aan de zak van mijn baas te likken en ik had al lang het besluit genomen dat scheermesjes voortaan op de lijst van eerste levensbehoefte zouden staan.

Het is onverstelbaar hoe geil het is om te zien dat je eigen vriendin van een andere man vanaf zijn kontgaatje tot aan zijn eikel zijn pik en zak af aan het likken is,en je dan botergeil aankijkt en zegt: dit ga ik bij jouw ook doen.

Ja maar wij bij jouw toch ook zij ik en ik pakte haar op en zette haak op de tafel neer.

Houd vast zei ik tegen mijn baas die haar gelijk innig omarmde en een lange tongzoen gaf.

Ik haalde mijn scheerschuim en mes uit de badkamer en pakte een bak lauw water.

Samen hebben wij toen haar kutje helemaal kaal geschoren.

Dit was voor ons alledrie een heerlijk geil gezicht en daarna moesten we natuurlijk met onze tong voelen of we alle haartjes wel gehad hadden. Beurtelings had een van ons zijn pik in haar mond of was aan het 'controleren'.

Toen opeens vroeg hij: mag ik haar ook neuken?. Hij vroeg het aan mij niet aan haar en zij keek mij vragend aan ipv. kwaad te worden. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was zei ik: ja hoor ga je gang en had toen voor het eerst het gevoel wat ik later zoveel heb gehad als ilk SM spelletjes speelde.

Hij pakte haar op draaide haar om en stootte zijn keiharde pik zonder omhaal in haar drijfnatte kale spleetje.

Ik ging er voor staan en liet me door haar pijpen. Hij kneep haar hard in "mijn" tieten en zij begon alleen maar harder te zuchten. Opeens trok hij terug en zij draaide zich om en begon te pijpen alsof ze een snol was uit zo'n seksfilm die we hadden gezien. Toen pakte hij mijn lul en nam hen ook in zijn mond. De adrenaline spoot door mijn lijf en ik graaide naar die kale ballen wat ik normaal nooit gedurfd zou hebben. Zuchtend kwam hij klaar .

Mijn vriendin keek mij vragend aan met haar mondje vol met zijn sperma en ik knikte dat ze mocht slikken.

Toen ging ze bovenop mij zitten en we kwamen vrijwel onmiddellijk tegelijk klaar.

Na het hoogtepunt waren we toch wel licht beschaamd .Ik stelde voor om te gaan douchen en zo gezegd stonden we even later met 2 mannen een vrouw te wassen. Je kunt wel raden welke plekjes we zeker goed schoon wilde hebben. Mijn vriendin werd door al dat gestreel weer heerlijk geil en hing als een volleerde slet om ons allebei heen. Ik moet altijd plassen onder de douche zei ik.
Pissen we toch over die snol heen zei hij. Ik duwde mijn vriendin naar beneden en sommeerde haar met open mond en dichte ogen te blijven zitten. Toen gaven we haar een douche van twee kanten terwijl zij hoestend en proestend met haar hand in haar kale kutje zat en weer heerlijk klaar kwam. Toen ik mijn baas uitgelaten had kwam mijn vriendin gelijk aan met een schoon bakje lauw water en een scherp scheermes en ik geloof dat ik die nacht niet veel geslapen heb.