Afspraak met Dokter Eric

Die avond had ik een afspraak met Dokter Eric. Voor het eerst zou ik mijn SM fantasie waarheid laten worden. Ik vond het zo spannend! Eric had me geboden om een tanga aan te doen, mijn kruis te scheren, een kort rokje met hoge laarzen, en een sexy truitje aan te doen.

Om 8 uur had ik de afspraak met Dokter Eric. Op weg er naar toe in de auto was ik zo gespannen, en vroeg ik me af of ik het wel moest doen…

Om kwart voor 8 liep ik het pad op naar de villa van Dokter Eric. Er werd open gedaan door een meisje in zusters uniform. Ze zei dat de dokter mij al verwachtte en dat ik haar mocht volgen naar de wachtkamer. Dit was echter geen wachtkamer zoals bij de gemiddelde dokter of tandarts. Nee… Je kon beter zeggen de "opwarm" kamer.

De zuster vroeg me de kleding aan te doen die voor me klaar lagen. Deze bestonden uit enkelboeien, masker, een soort ontzettend kleine slip met een dildo aan de achterkant, en aan de voorkant alleen een draadje. Deze dildo was bedoeld voor mijn kont. Nadat ik deze kleding aan had gedaan mocht ik met de zuster mee naar een volgende ruimte. Deze ruimte was voorzien van een gynaecologen tafel met de bekende been beugels. Er stond een stoel waar al een dildo aan vast zat voor mijn kut. En een hele tafel met injectienaalden, dildo's van ongekende groten, stroom kastjes, mond gags pff ik werd er angstig van.
De zuster zei dat ik plaats mocht nemen op de kruk die in deze ruimte stond, en dat Dokter Eric zo zou komen.

Het duurde niet lang of Dokter Eric arriveerde in zijn witte dokters jas. Wat een knappe kale dokter!! Ik moest uitkijken dat ik niet spontaan nat begon te worden in mijn kutje, maar dit was niet te vermijden.

Dokter Eric beval me om op te staan, waarna hij mij begon te betasten. Overal in knijpen en duwen en trekken. Vingers in mijn kut, alles werd betast. Mijn bloeddruk werd opgemeten en toen was het tijd voor het eerste onderzoekje.

Dokter Eric beval me om plaats te nemen op de stoel met de dildo voor in mijn kut. Ik twijfelde, maar hij pakte me hardhandig beet bij mijn arm en duwde me in de stoel, dat had als gevolg dat de dildo zeer pijnlijk naar binnen ging en ik begon te schreeuwen. Dit loste hij direct op door de gag in mijn mond te doen en hem op te blazen zodat mijn kaken ver uit elkaar stonden en ik wel stil MOEST zijn.
Hij zette de dildo aan op de zachtste stand, wat me meer irriteerde dan dat ik er klaar van kwam. Tegelijkertijd zette hij ook de dildo die in mijn kont zat aan op de zachtste stand. Ik dacht dat ik gek werd!!!
Na een half uur marteling zette Dokter Eric de dildo uit. Hij beval me ook om de slip uit te doen, zodat dus ook de dildo uit mijn kont werd gehaald. Daarna moest ik wijd voor hem gaan staan en plaatste hij beugels in mijn liezen, deze waren ijskoud, en ik zou er bijna van klaarkomen!! Toen was het tijd voor het echte werk grijnsde Dokter Eric, en beval me om op de tafel plaats te nemen met de benen in de beugels. Hij spande een rubberen band over mijn buik, zodat ik het gevoel was machteloos te zijn. De gag pompte hij nog wat meer op, het was pijnlijk en ik wilde protesteren, maar het had weinig zin.
Het enige wat ik er mee bereikte was dat Dokter Eric nog geiler uit zijn ogen begon te kijken. Dokter Eric liep naar de tafel met injectienaalden, kwam terug met een slangetje die hij in mijn kleinste gaatje duwde zonder pardon!!
Even later kwam hij terug met een enorme injectienaald met een soort witte vloeistof, ja hoor waar ik al bang voor was werd werkelijkheid. Met opgeheven naald kwam hij op me af, ik wilde protesteren maar het was te vergeefs. Zonder pardon koppelde hij de naald aan het slangetje en voelde hoe mijn blaas gevuld werd met deze witte vloeistof. Hij telde hard op en stopte bij 1 liter. Ik dacht dat ik op knappen stond. Hij liet me een half uur zo liggen, de tranen sprongen in mijn ogen, en ja ik hield het dus niet droog.

Na dat half uur kwam Dokter Eric weer binnen en zag dat ik geplast had. Hij was woedend en had geschreeuwd dat dit niet volgens afspraak was. Dat zal je bezuren schreeuwde hij en pakte het meest gevreesde kastje. Het kastje met de elektro draden!! Hij plakte een plakker op mijn klitje, op mijn dijen en stuurde er stroom door heen. Schreeuwen kon niet met die gag in mijn mond, en dat is maar goed ook want ik weet zeker dat de hele buurt mij gehoord had.

Toen was het tijd voor mijn beloning. De dokter plaatste een dildo in mijn kutje en zette hem op de hoogste stand. Tegelijkertijd streelde hij mijn borsten en likte aan mijn tepels. Het duurde niet lang of er stormde een orgasme door mijn lijf, zoals ik die nog nooit had gevoelt.

Eenmaal aangekleed zaten we koffie te drinken en waren we onze nieuwe afspraak aan het inplannen.

Horny girl