WatersportWatersport?
Ja, nooit van gehoord zeker?

Toch zijn er heel veel mensen die best weten waar we het over hebben.
Niet de watersport die we beoefenen aan zee of in de badkuip van het zwembad, nee we bedoelen iets heel anders.

Het gaat in dit geval over het in de broek plassen, of kijken naar iemand die in de broek plast.
Ja, en u maar denken dat, dat niet gewoon is. Volgens gegevens van instellingen die zich bezig houden met 'gekke mensen' , heeft 3% van de bevolking een neiging om in de broek te plassen als dat zou mogen en kunnen.
Waarschijnlijk hebben deze mensen tijdens hun jeugd een positief gevoel over gehouden aan het broekplassen op zeer jonge leeftijd. Als baby en kleuter mocht het gewoon.

Voor enkelen was het gevoel de warme urine in de slip te voelen een waar genot. Maar omdat het op latere leeftijd toch wat problemen geeft, het staat zo vreemd in het winkelcentrum of op kantoor, is men 'zindelijk' geworden.
Toch hebben veel mensen nog de neiging het te doen, en die doen het dan ook.

Niet iedereen gaat daar even ver in

Er zijn mensen die stiekem ergens op een stil plekje de broek vol plassen, of in de badkamer voor het wassen nog snel even de kleding vol gieten met plas, maar sommigen gaan veel verder.

Ik ken iemand die in haar, meestal korte rok, rustig in een drukke winkelstraat lopend haar urine laat lopen, de verbaasde blikken van omstanders volledig negerend.
Maar er zijn ook mensen die er juist op kicken dat hun bezigheden gezien worden door anderen.

Trouwens ook die anderen zijn niet allemaal 'zuiver' , er zijn heel veel mensen die het uitermate opwindend vinden om te kijken naar een plasser.
Het valt onder de categorie perversie, maar dat geeft alleen maar aan dat het een heel prettige 'afwijking' is.

Vrijwel alle vormen van opperst genot vallen onder de term perversie, alleen het recht op en neer en zondags op tijd naar de kerk in decadente kleding, vallen daar buiten.

Jan.

 

 

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl

 


 

 

website hit counters
Cobalamin