Ponyplay

 Eigenlijk is ponyplay een van de liefste vormen van sm
 
Ja, ook ponyplay kun je onder de verzamelnaam sm rangschikken. Het is een spel waarbij aan de wensen van de 'pony' wordt voldaan.
In de meeste gevallen is het de vrouw die de rol van pony wil spelen, maar ook hoor je steeds vaker van mannen die graag eens een paardje willen zijn.
Maar vooral meiden hebben iets met paarden, of het nou komt doordat een paard iets krachtigs uitstraalt of omdat de trouw van het beest vaak groter is als die van een 'normale' partner, ik weet het niet.
Ook wordt wel beweerd dat het komt omdat het wijdbeens zitten op een rijdend paard het gevoel geeft van een hele grote vibrator met vier benen, maar dat lijkt me onwaarschijnlijk ( hoewel ).
Bij het ponyplay is het berijden niet altijd aan de orde, vaak is het in bespanning rondlopen al de grootste kick. Je kunt dit zo ver uitbreiden als je wilt. Zo kun je een bit of hoofdstel aandoen dat speciaal is gemaakt voor het menselijk hoofd.
Een echt bit in de mond en vaak ook nog oogkleppen, maken het spel nog realistischer en verhogen het genot.
De pony moet vaak rondjes lopen met hoog opgeheven benen, net zoals in de dressuur manege.
Een pluim op het hoofd behoort eveneens tot de attributen die de uitrusting compleet maken.
Je kunt tegenwoordig ook schoeisel kopen waar in plaats van een normale zool een hoef onder zit.
Ondanks de lompe uitstraling van zo'n hoef, geeft het de draagster vaak een overweldigend gevoel.
Meestal wordt het spel binnen gespeelt, maar sommigen hebben de mogelijkheid het buiten te doen.
Ook moeten soms de pony's de menner op de rug nemen, deze slaat dan vaak met de zweep op de billen van het paardje, hetgeen natuurlijk voor extra opwinding zorgt!
Vooral bij buiten spellen maakt men gebruik van wagens die moeten worden voortgetrokken, vaak met een menner er op die met een zweep de gang er in houd.
Natuurlijk krijgt de pony ook wel eens straf, dat is per geval verschillend en is ook afhankelijk van de situatie.
Als het een spel betreft met meerdere pony's dan moet de gestrafte pony vaak langs de kant toezien hoe de menner met een andere pony wel lekker gaat draven, dat is vernederend en dus een goeie straf.
Ook moet de pony vaak op stal blijven terwijl de menner iets anders gaat doen. Het eten als pony, met bijvoorbeeld een haverzak om het hoofd, behoort ook tot de gewoonste zaak van de wereld.
Wat de kleding betreft is er een groot verschil. De een heeft niets aan en slechts de bespanning en de teugels vormen de 'kleding' , dit is voor de meeste mensen erg opwindend, maar het kan ook anders.
Juist bij ponyplay kom je mensen tegen die een fetisj hebben die er mooi bij past. Rubberen slipjes en bh's zijn vaak de kleding die een pony draagt, hoewel ook leer vaak voorkomt. Natuurlijk mag een sierlijke staart niet ontbreken, deze maakt het geheel helemaal compleet.
Toch lijkt deze vorm van sm spel de meest lieve die er is, de pony wordt vaak geknuffeld door de 'baas' en de straffen zijn heel afgepast en van echte pijn is er meestal geen sprake.
 

 

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl

 


 

 

website hit counters
Cobalamin