Fetisjisme 

Aangetrokken tot, dit zou misschien nog de beste uitleg van deze term kunnen zijn

Maar wat de een onder fetisjisme verstaat zal de ander mogelijk heel anders zien, het blijft een vaag begrip.
Fetisjisme bestaat al heel lang en is eigenlijk niets bijzonders, gewoon houden van bepaalde materialen of handelingen die er voor zorgen dat je een bepaalde vorm van opwinding ondergaat.
Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat iemand die het lekker vind om met touwen of riemen vastgebonden te worden, een fetisjist is. In de middeleeuwen vonden de mensen het vaak heerlijk om te kijken naar heksenveroordelingen, omdat het bij de veroordeling zo heerlijk was om te zien hoe de vlammen het lichaam van de 'heks' verteerden, men geilde op de vlammen!
In deze tijd waarin men geen heksen meer verbrand of verdrinkt, kun je natuurlijk van veel mooiere dingen houden.
Zo heb je mensen die kicken op een hoge hak, een leren outfit, rubberen slipjes of rokjes en ga zo maar door!
Schrijver dezes, kickt op zeer korte minirokjes, eigenlijk een fetisj dus!
Je doet met het houden van dergelijke dingen totaal geen kwaad aan de mensen om je heen, sterker nog, het kan soms voor mensen heerlijk zijn om een dergelijk gevoel op te roepen door een sfeer te creŽren waarbij de liefhebber goed aan zijn trekken komt!
Mijn partner trekt regelmatig een super kort rokje aan, vaak een lederen, met daaronder niets! Waarom? Omdat ik daar van hou en zij het heerlijk vindt om mij op die manier op te winden, mooi toch?
Het voelen van dun latex om de huid kan voor menigeen het opperste genot betekenen, wat is daar mis mee? Is iemand die aan een hoge hak van een damespump likt gek? Ik denk het niet!
Daarom moeten we de fetisjisme liefhebber ook niet zien als een  gek die een ongezonde afwijking heeft, het zijn gewoon mensen die hun innerlijke wensen omzetten in realiteit, en dat is prima!
De een houdt van vrouwen de ander van mannen en weer een ander van beide, dat moet kunnen, net zoals het houden van rubber of leer.
Slecht mensen die houden van kinderen of dieren, die zij nodig hebben bij hun lusten, zullen door ons nooit worden gezien als mensen die gewoon een behoefte hebben, zij moeten niet op deze site zijn maar kunnen zich het beste in verbinding stellen met de huisarts die ze dan kan doorsturen naar het Riagg!
Er kan al zoveel op deze wereld, we hebben alle vrijheid die er te bedenken is, we kunnen de vreemdste spelletjes met elkaar doen, dat is meer dan genoeg, daar horen geen kinderen bij, die hebben het recht om hun ' kind zijn' maximaal te benutten, en daar passen de geile klauwen van een kinderprofiteur beslist niet in!
Jan.
 

 

 

 

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl

 


 

 

website hit counters
Cobalamin