Buitenspel


 


Het buitenspel

Net zoals velen wel eens stiekem doen met een wipje in het bos of onder een viaduct, zo vinden sommige mensen het een uitdaging om bepaalde vormen van sm eens lekker in de openlucht te doen.

Vooral het bos is een geliefde plaats om je slaaf eens heerlijk aan een boom te kluisteren en hem of haar daarna met allerlei attributen te bewerken.
Het verkrachtingsspel kan in een donker eng bos op een realistische wijze worden nagespeeld.
De spanning die de kans op ontdekking door vreemden oplevert, maakt het vaak nog boeiender.
Andere locaties worden er natuurlijk ook wel gebruikt.

Zo ken ik iemand die op een boerderij woont en regelmatig zijn vrouw een 'behandeling' geeft binnen de afrastering van zijn varkenskudde.
Natuurlijk heb je buiten vele mogelijkheden, hekken, bomen, borden en wat is er mooier dan je slavin op de grond te nagelen met een paar paaltjes in de grond!
Een droge sloot kan vaak ook goed dienen om je slachtoffer eens goed te laten voelen dat het 'maar' een slaafje is.
Er zijn mensen die het helemaal te gek vinden om in een uiterst compromitterende houding, vastgebonden aan een boom, ontdekt te worden door een voorbijganger! ( de partner(s) liggen dan natuurlijk op een afstandje toe te kijken. )
Wel wil ik graag aan dit verhaaltje toevoegen, te verduidelijking, SM-ers doen dan misschien wel dingen die als ze ongewild zouden gebeuren heel kwalijk zouden zijn, maar onder dit soort mensen vinden we zelden of nooit verkrachters of andere zedenmisdadigers!
Geniet op je eigen wijze, zoals jij dat wilt, maar bezorg anderen nooit last!

N.b. Zelf kun je natuurlijk genieten van de gedachte dat je ontdekt kan worden door vreemden, maar vergeet niet dat je ook ongewild vreemden op deze wijze 'dwingt' om dingen te zien die ze wellicht niet willen zien. Vooral vermijden dat kinderen je kunnen zien, want voor hen kan het een traumatische ervaring zijn! 

 Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl

 


 

 

website hit counters
Cobalamin