Zoekende slaven

 


Je bent een man en hebt onderdanige gevoelens

Sommigen hebben het al vanaf hun jeugdjaren, anderen zelfs al als kleuter en weer anderen ontwikkelden de gevoelens pas op latere leeftijd; je wilt slaaf zijn, je onderdanig voelen of zelfs vernederd worden.
Bij de een speelt het ondergaan van pijn een grote rol, bij de ander is het gewoon verlangen naar een absolute onderdanigheid en het slaafs dingen doen in opdracht.

Perverse gevoelens ontbreken niet zelden bij de onderdanige man, vaak experimenteren ze ook met allerlei vormen van zelfkastijding, al of niet gecomplimenteerd met pijnprikkels.
Voor spiegels zichzelf van alles aandoen, droombeelden creŽren bij masturbatie, vaak fantaseert men dan over meesters en meesteressen die alles doen wat ze zo graag willen.

Een van de grootste problemen die een onderdanige man tegenkomt is het zoeken naar een gelijkgestemde die met hem het 'spel' verder wil uitbouwen of gewoon wil spelen.
Het is opvallend dat er veel meer onderdanige mannen zijn dan dominanten.
En daar zit het grote probleem.
De meeste slaven zoeken een vrouwelijke dominant. Het lastige is echter dat er wel veel vrouwelijke dominanten zijn maar aanzienlijk minder dan dat er slaven zijn.
Daarnaast blijkt dat veel vrouwelijke dominanten liever een slavin hebben dan een slaaf, sommigen hebben zelfs meerdere slavinnen.
Deze lichte voorkeur voor slavinnen komt ten dele ook door de natuurlijke aantrekkingskracht die vrouwen op elkaar hebben, ze zijn eerder geneigd met een seksegenoot iets te ondernemen dan bijvoorbeeld een man met een man.
Maar ook het feit dat de meeste mannelijke dominanten een voorkeur hebben voor slavinnen, is voor de slaaf een probleem.
Gelukkig zijn er ook wel meesteressen die meerdere mannelijke slaven bezitten of in hun circuit behandelen.
Toch blijft het een vaststaand feit dat er veel slaven zonder een dominant zitten en het dus moeten doen met hun fantasie en eventueel wat chat of mail opdrachten van een 'digitale dominant', al of niet een echte, gebruiken om hun beleving wat op te vrolijken.

Verstoppen

Nog iets dat erg opvalt bij slaven is dat er heel veel van gehuwd zijn met een partner die niets van hun gevoelens wil weten, ze hebben niks met sm, vaak vinden ze het zelfs een afwijking.
Mannen verkiezen (vaak) echter wel het lijdzaam afzien van hun gevoelens voor sm, boven het in gevaar brengen van hun relatie. Ze zijn vaak heel honkvast wat betreft hun (huwelijks) partner, maar durven het daarnaast ook wel aan om sm buiten de deur te zoeken, zonder hun relatie daarmee in gevaar te willen brengen.
Vrouwelijke onderdanigen zijn veel eerder geneigd om hun huwelijk op het spel te zetten om in de sm wereld aan hun trekken te komen.
Het zou te ver gaan te zeggen dat je bij het kiezen van een partner maar meteen moet selecteren op het wel of niet bezitten van sm gevoelens, maar het meenemen in je overwegingen om te gaan trouwen zou niet echt stom zijn.
Heel erg vaak blijkt dat mannen hun sm gevoelens vertoppen en proberen te onderdrukken omdat ze 'vrouw van hun leven' hebben ontmoet en deze niet wil opzadelen met iets waarvan ze zelf nog niet weten hoe het zich zal ontwikkelen, je weet dan vaak sm nog geen plaats te geven.
Zoals ouders vaak dachten als ze hun kroost opvoedden: 'Ach het zal wel weer overgaan', zo denkt menig man vlak voor het huwelijk ook, sm is 'maar' een gevoel, dat gaat wel over.
Maar net als met je haarkleur, de kans dat je van blond zwart haar krijgt, is heel erg klein, de kans dat je sm gevoelens overgaan is nog kleiner.
Door het taboe, dat er helaas nog steeds hier en daar is, zijn veel mensen gedoemd om hun leven te vergallen omdat ze nergens heen kunnen met de gevoelens.
Onderdrukken en wegstoppen kan wel eventjes, maar nooit eeuwig, daar ga je aan kapot.

Een paar tips?

Om als slaaf aan de bak (dominant) te komen moet je toch wel wat doen, ze zijn dus niet voor het oprapen en dus moet je opvallen tussen al je lotgenoten.
Je moet niet vergeten dat elke dominant redelijk snel aan een slaaf kan komen, soms is het voor een meester wat moeilijker om aan een slavin te komen, dus wie ben jij dat er voor jou gekozen moet worden?
Je ziet vaak dat een echt naar onderdanigheid verlangende man het niet uitmaakt of het een meester of meesteres is die hem wil 'behandelen', toch moet je uitkijken dergelijke beslissingen niet te nemen uit wanhoop.
Dat geldt ook voor toetreden bij een stel, je kunt ook vaak het vijfde wiel aan de wagen worden.
Op de chatboxen, ook die van ons, zie je vaak wanhoopskreten als: 'ik zoek een meester, ik ben overal voor in' of 'ik ben geil en doe alles voor je'. Geloof me dat werkt averechts bij serieuze dominanten, daar zoeken ze niet naar.
Je valt pas op als je je gewoon gedraagt, niet overdreven onderdanig doen, want dat stoot ook af, de juiste dominant maakt je zelf wel tot een nederig slaafje.
En geduld is heel belangrijk, verwacht niet dat je een uur na kennismaking reeds aan de takel hangt, dat zou trouwens niet goed zijn. Bouw door regelmatige terugkomst en gesprekken een chat- of e-mail relatie op, forceer niks en wacht onderdanig af!
In een veld met miljoenen madeliefjes val je niet op als madelief, zorg dat je er anders (en beter) uitziet!
Een onderdanige kan je op de chatbox bijvoorbeeld helemaal het hemd van je lijf vragen, laat dit toe.
Je bent onderdanig, gedraag je dan ook zo.
Denk niet dat je meteen eisen kunt stellen, laat de dominant er maar mee komen en kijk of je er mee kan leven, of misschien doe je het juist wel accepteren omdat je het zo eng vindt.
Sta open voor dingen die je niet kent of durft, probeer het gewoon want alles precies 'op maat' gaat je niet lukken, er zijn altijd nieuwe dimensies waarvan het uitproberen een uitdaging kan zijn.

Wees echter ook weer geen al te gemakkelijk prooi want dan is het niet 'leuk' meer voor de dominant.
Net als een visserman wil de dominant ook wat spelen met zijn slachtoffer, een beetje weerstand en commentaar kan geen kwaad.
Hierboven gaf ik aan dat je best eens de dingen mag toestaan die je eigenlijk niet durft of wil, maar die je uit nieuwsgierigheid wel zou willen proberen. Dit heeft ook een keerzijde.
Je kunt vanwege je wanhoop in het zoeken naar een meester of meesteres ook wel je eigen lat zo hoog leggen dat je er niet meer overheen kunt.
Beloof geen dingen die je niet waar kunt maken.
Als je bijvoorbeeld niet van anale spelletjes houdt zeg dan duidelijk dat je dit niet wilt.
Ben je echter nieuwsgierig en lijkt het je een ervaring waard, geef dat dan aan, wie weet ga je het lekker vinden.
Je kunt natuurlijk naast het chatten ook een oproep doen per advertentie.
Ook hiervoor gelden dezelfde uitgangspunten; doe niet alsof een dominant blij moet zijn omdat jij je aanbiedt, stel je nederig op en geef summier aan wat je gevoelens zijn.
Vertel globaal hoe je er uit ziet, je leeftijd (al is dat voor veel echte sm-ers niet belangrijk), waar je ongeveer woont en dus ook iets over je wensen, maar dan wel zo dat het geen eisen worden.

Blijf als slaaf hoop houden, eens kom je aan de bak, maar doe in je wanhoop (die begrijpelijk is) geen dingen die niet bij je passen, je hebt als slaaf ook je eer hoog te houden, want al voel en ben je onderdanig, in de sm wereld is eigenlijk iedereen even belangrijk, ook jij!

JOJA-Jan.

 

LET OP!
Op alle tekst op deze pagina is een copyright van toepassing ©
De schrijver is Mr. Jan

Mocht je elders, deze of bijzonder gelijkende teksten, aantreffen, geef het dan aan ons door.
Al onze teksten zijn voorzien van een 'Writingsafe' code waardoor de authenticiteit te achterhalen is, ook na overschrijven of wijzigingen. 
Het is niet toegestaan teksten van deze site over te nemen zonder schriftelijke toestemming.

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl

 

website hit counters
Cobalamin