Seks en SM kunnen ook samen


 Seks en sm kan ook makkelijk samen

Hoewel sm en seks zeker niet persé aan elkaar verbonden hoeven te zijn, komt het toch heel vaak voor dat men die koppeling wel toepast.
Seks kan als speels pressie middel worden gebruikt, als beloning, en zelfs als opdracht een grote rol spelen in het sm gebeuren.

Naast de 'gewone' seksuele handelingen, die de meeste sm- ers niet als seks zien, zoals het 'bewerken' van geslachtsdelen met 'gereedschap' of vingers etc, kan men ook een stapje verder gaan.

Wat best vaak voorkomt is een rollenspel waarbij de sub hoer of slet moet spelen.
In dit spel is vaak sprake van een sub die met zijn of haar meester dan wel meesteres de 'liefde' moet bedrijven. Maar het kan ook anders.
Zo ken ik mensen die hun subje (vrouwelijke) allerlei seksopdrachten geven die soms heel ver kunnen gaan.
Bij hun spel is het subje altijd de slet die alleen maar van seks houdt (meestal ook in het "gewone" leven), en dan ook alle aspecten daarvan. Ze krijgt soms opdrachten om meerdere mannen te pijpen of zich door meerdere mannen te laten neuken. Ze heeft hierbij vaak te maken met verschillende gevoelens. Enerzijds vindt ze het eng en misschien zelfs wel vies, anderzijds is er een sterk verlangen het te doen, zeker als het in opdracht 'MOET'.

Hoer spelen
Ook een soms voorkomend onderdeel van seks en sm is dat, meestal een vrouwelijke sub, de opdracht krijgt zich als hoer, heel schaars gekleed, op een parkeerplaats 'klanten' moet winnen. Deze klanten kunnen in het complot zitten maar ook vaak moet de 'hoer' wildvreemde klanten ronselen en niet zelden aanzetten tot een gangbang, waarbij ze dan door meerdere mannen tegelijk genomen word, de dominant kijkt dan toe of doet mee.

Vaak worden zogenaamde 'verkrachtingen' in scène gezet, de slavin denkt dan niet zelden dat het spontaan gebeurt, maar ergens weet ze dat de hand van haar meester er een rol in speelt.

Een voorbeeld: Een slavin wordt door haar meester gedwongen, in pikante kleding, een bepaalde plaats te bezoeken, meestal een bos of parkeerplaats. Plotseling springen er een paar mannen uit de bosjes, rukken haar de kleding van het lijf en verkrachten haar meerdere malen. In dit soort gevallen is het vaak een latent aanwezige wens van de slavin om zoiets te ondergaan, maar toch zal ze er ook angst bij hebben.

Verkrachting 'slachtoffer'
Ook komt het voor dat de dominant een hotelkamer huurt en daar met zijn slavin eerst wat speelt en dolt. Maar later, of soms meteen, bind de meester zijn slavin vast op bed, met of zonder blinddoek en laat haar zo lange tijd in onzekerheid achter. Ze hoort een deur opengaan, maar geen verdere geluiden, geen stemmen. Maar ze voelt wel hoe handen haar betasten en op den deur wordt ze verkracht. Dit kan zich meerdere malen herhalen. Als ze geblinddoekt is geweest zal ze haar aanranders niet gezien kunnen hebben. Het leuke van die blinddoek kan zijn dat bijvoorbeeld slechts haar meester haar meerdere keren heeft 'verkracht' maar omdat deze meester er voor heeft gezorgd dat er tien man in de kamer staan op het moment dat de blinddoek af gaat, zal de slavin denken dat ze door hen allen is genomen.
En zo zijn er talrijke rollen te verzinnen die je kunt doen met je slavin die op seks kickt. Want dat laatste moet natuurlijk wel, je kunt en mag nooit met een slavin die het echt niet wil dergelijke dingen uithalen.

Zo ken ik een geval van een slavin die het altijd maar had over verkrachten en betast worden tegen haar wil, het trok haar mateloos. Ze ging op een dag met haar meester naar een bos in de buurt. Als liefhebbers van het 'normale' sm spel bond hij zijn slavin geheel naakt vast tussen twee dikke bomen. Ze stond daar met gespreide benen en haar armen gestrekt aan de touwen in het groen. Haar meester wendde voor iets vergeten te zijn in de auto en liep weg, zijn slavin protesteerde nog dat hij haar niet alleen achter kon laten, maar hij liep verder.
Na enige tijd hoorde ze geritsel achter haar, ze wilde schreeuwen maar de angst om ontdekt te worden door vreemden weerhield haar daarvan. Ineens voelde ze hoe ze van achteren werd betast, handen gleden over haar billen en gleden uiteindelijk langs haar flanken naar de voorzijde waar ze haar borsten en vagina betasten. Ze heeft nog het geluid gehoord van een ritsluiting en snel daarna voelde ze een man diep binnendringen in haar kontje, ze werd geneukt. Temeer omdat ze geblinddoekt was heeft ze nooit zeker geweten of het haar eigen meester is geweest of een 'ingehuurde kracht'. Het satanische van haar meester, die we kennen, is dat hij haar nog immer het antwoord schuldig is gebleven.

Enerzijds is deze slavin nu extra waakzaam bij buitenspelletjes, maar aan de andere kant geeft ze aan dat ze eigenlijk ook wel een beetje hoopt dat het nog een keer gebeurd.

Zo zie je dat je aan sm heel gemakkelijk ook seks vast kunt maken.
Maar nogmaals; het kan en mag, maar het hoeft nie
t!

JOJA-Jan.
 

LET OP!
Op alle tekst op deze pagina is een copyright van toepassing ©
De schrijver is Mr. Jan
Mocht je elders, deze of bijzonder gelijkende teksten, aantreffen, geef het dan aan ons door.
Al onze teksten zijn voorzien van een 'Writingsafe' code waardoor de authenticiteit te achterhalen is, ook na overschrijven of wijzigingen. 
Het is niet toegestaan teksten van deze site over te nemen zonder schriftelijke toestemming.

Deze pagina hoort bij www.joja-sm.nl

 


website hit counters
Cobalamin